PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΚΤΕΟ

sonermgb - Τρι 21 Σεπ 2010, 23:45:31
Θέμα δημοσίευσης: ΚΤΕΟ
Χαιρετώ την πεζοπαρέα........
Επειδή τέλη αυτού του μήνα μέχρι αρχές του Οκτώβρη πρέπει να περάσω κτεο έχοντας το αυτοκινητάκι μου από το 2006
Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα
Να πάω σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο?
Και επειδή κάτι έτυχε να ξέρω για τα δίχως ουσία ψιλοπροβλήματα που μπορεί να σου βρουν στο δημόσιο και να γράφουν και να γράφουν....
Τι μου προτείνετε?Διότι έχουν αρχίσει και τα τηλέφωνα μηνύματα κλπ από αντιπροσωπίες για προελέγχους κλπ....Αξίζει ένας τέτοιος προέλεγχος λέτε?Μιας και είναι δωρεάν ,από ότι μου ότι μου είπαν δηλαδή
thantsi - Τετ 22 Σεπ 2010, 09:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου ασυζητητει σε ιδιωτικο!!!!Με ραντεβού και μέσα σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει στα σίγουρα...και με το καφεδακι σου στο τσάμπα όσο περιμένεις...Ειχα παει εγώ σε ενα στην μεταμόρφωση μέχρι να δώσω τα χαρτια να ερθει και αυτη που το φτίαχνει στο τσάκ το παρηγγειλα και εφυγα!!!!(Δεν θα έπαιρνα και τον καφε αν αργούσα να το παραγγειλω) Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
sonermgb - Τετ 22 Σεπ 2010, 10:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
thantsi έγραψε:
Φιλε μου ασυζητητει σε ιδιωτικο!!!!Με ραντεβού και μέσα σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει στα σίγουρα...και με το καφεδακι σου στο τσάμπα όσο περιμένεις...Ειχα παει εγώ σε ενα στην μεταμόρφωση μέχρι να δώσω τα χαρτια να ερθει και αυτη που το φτίαχνει στο τσάκ το παρηγγειλα και εφυγα!!!!(Δεν θα έπαιρνα και τον καφε αν αργούσα να το παραγγειλω) Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Kαι μεταμόρφωση κιόλας ........ εκεί εργάζομαι....
Μήπως έχεις συγκρατήσει που είναι?
Και ποια είναι τα ωράρια λειτουργία τους?
Bill207 - Τετ 22 Σεπ 2010, 11:53:29
Θέμα δημοσίευσης:
στην μεταμόρφωση είχα πάει με ένα φιλαράκι ένα mazda.
σε αυτό --->> http://www.kteoinioxos.gr/index.php?lang=1

γρηγοροι σε εξυπηρέτηση και όλα κομπλέ
SnakeMJK - Τετ 22 Σεπ 2010, 11:58:09
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:

οι περισσότεροι εδώ μέσα ηνίοχο έχουμε πάει νομίζω Razz

κ εγώ εκεί είχα περάσει 2 φορές το δικό μου κ 1 φορά των γονιών μου... 10 λεπτάκια υπόθεση κ κλείνεις κ ραντεβού όποτε σε βολεύει. έχουν πολύ ευέλικτα ωράρια!
sonermgb - Τετ 22 Σεπ 2010, 13:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Bill207 έγραψε:

οι περισσότεροι εδώ μέσα ηνίοχο έχουμε πάει νομίζω Razz

κ εγώ εκεί είχα περάσει 2 φορές το δικό μου κ 1 φορά των γονιών μου... 10 λεπτάκια υπόθεση κ κλείνεις κ ραντεβού όποτε σε βολεύει. έχουν πολύ ευέλικτα ωράρια!

Ευχάριστο τότε.......
Θα τους πάρω τηλεφωνάκι για ραντεβού ....για τέλος του μήνα
Εαν θυμάται κανείς και μία ενδεικτική τιμούλα , έτσι για να ξέρω πάνω κάτω......θα του ήμουν υπόχρεος
SnakeMJK - Τετ 22 Σεπ 2010, 14:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
~ 46-48 ευρώ... κάτι τέτοιο.

κ νομίζω την τελευταία φορά μου έκαναν κ δώρο την κάρτα καυσαερίων.
sonermgb - Τετ 22 Σεπ 2010, 14:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
~ 46-48 ευρώ... κάτι τέτοιο.

κ νομίζω την τελευταία φορά μου έκαναν κ δώρο την κάρτα καυσαερίων.

Τέλεια
Ωραιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες σας!
Κάρτα καυσαερίων ευτυχώς υπάρχει....έχει ακόμα ψωμί!
thantsi - Πεμ 23 Σεπ 2010, 21:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:

Razz Razz Razz Razz Wink Wink Wink Wink
nikos 206cc - Τρι 16 Αύγ 2011, 14:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα η αυριο περναω ΚΤΕΟ
Ερωτηση.Τωρα που το αμαξι ακουγεται πολυ(μονο ψηλα βεβαια) θα εχω καποιο προβλημα ή δεν ελεγχουν τον ηχο?
Ο ελεγχος θα γινει σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ (express service) Exclamation
stamatis_vts - Τρι 16 Αύγ 2011, 16:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
το χαρτι του κτεο εμπεριεχει καρτα καυσαεριων που ισχυει για ενα ετος...
οποιος θελει, εχω ενα παληκαρι στο ιδιωτικο της ανθουσας.. Rolling eyes
nikos 206cc - Τετ 17 Αύγ 2011, 01:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αυριο περναω οποτε οποιος ξερει τι γινεται με ηχο ας βοηθησει Exclamation
thodwrhs - Τετ 17 Αύγ 2011, 04:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Παιδια αυριο περναω οποτε οποιος ξερει τι γινεται με ηχο ας βοηθησει Exclamation

αν πας σε ιδιωτικο τπτ απολυτως.αν ρωτησεις 206 kwn sinanai kai abaleo που το ξερουν το δικο μου ειναι αρκετα θορυβωδες.....
στο κτεο ο ελεγκτης πορωθηκε και το βαζε μεσα με μαρσαρισματα ουτε για τα φιμε μου παν τπτ...
οποτε σε ιδιωτικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο.αν πληρεις ρυπους δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα Wink
nikos 206cc - Τετ 17 Αύγ 2011, 16:02:12
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

αν πας σε ιδιωτικο τπτ απολυτως.αν ρωτησεις 206 kwn sinanai kai abaleo που το ξερουν το δικο μου ειναι αρκετα θορυβωδες.....
στο κτεο ο ελεγκτης πορωθηκε και το βαζε μεσα με μαρσαρισματα ουτε για τα φιμε μου παν τπτ...
οποτε σε ιδιωτικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο.αν πληρεις ρυπους δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα Wink

Αν ειναι ετσι τοτε ειμαστε οκ..
Το βραδυ θα ξερω και απο πρωτο χερι αφου σημερα θα περασω κτεο.. Wink
thodwrhs - Τετ 17 Αύγ 2011, 18:36:32
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Αν ειναι ετσι τοτε ειμαστε οκ..
Το βραδυ θα ξερω και απο πρωτο χερι αφου σημερα θα περασω κτεο.. Wink

τελικα τι εγινε?
nikos 206cc - Τετ 17 Αύγ 2011, 19:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
τελικα τι εγινε?

Tελικα περασα (λιγο επιεικως βεβαια) Laughing

Απο καυσαερια ειμαι οκ,σχετικα οριακα αλλα οκ..ο υπαλληλος μου ειπε οτι αρχικα δεν περνουσε επειδη ειχε κρυωσει λιγο το αμαξι αλλα μολις το ζεστανε με λιγες ξερογκαζιες ηρθε στα ισια του.
Φυσικα μου τονισε οτι απο θορυβο θα με σκισουν αν με σταματησουν γιατι απο την εμπειρια του ειμαι λεει καπου στα 110 db ενω το οριο ειναι αρκετα εως πολυ πιο κατω.
Η μονη παρατηρηση που εγραψε στο χαρτι ηταν ''ανομοιομορφη φθορα ελαστικων'' Αληθεια τι παιζει με αυτο?
Κατι που με προβληματισε ηταν οι αποκλισεις.... Confused
Μπροστα 2,44 και πισω 4,0...να με προβληματισει κι αλλο ή ειναι λογικα νουμερα αυτα Rolling eyes
thodwrhs - Τετ 17 Αύγ 2011, 22:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
τελικα τι εγινε?

Tελικα περασα (λιγο επιεικως βεβαια) Laughing

Απο καυσαερια ειμαι οκ,σχετικα οριακα αλλα οκ..ο υπαλληλος μου ειπε οτι αρχικα δεν περνουσε επειδη ειχε κρυωσει λιγο το αμαξι αλλα μολις το ζεστανε με λιγες ξερογκαζιες ηρθε στα ισια του.
Φυσικα μου τονισε οτι απο θορυβο θα με σκισουν αν με σταματησουν γιατι απο την εμπειρια του ειμαι λεει καπου στα 110 db ενω το οριο ειναι αρκετα εως πολυ πιο κατω.
Η μονη παρατηρηση που εγραψε στο χαρτι ηταν ''ανομοιομορφη φθορα ελαστικων'' Αληθεια τι παιζει με αυτο?
Μπροστα 2,44 και πισω 4,0...να με προβληματισει κι αλλο ή ειναι λογικα νουμερα αυτα Rolling eyes

καπου εκει ειναι και το δικο μου σωληνα με τελικο Ν. ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....
εσυ ξερεις...
το θεμα ειναι εσυ το αμαξι το νιωθεις να παταει???η σημαινει οτι πρεπει να πας για λαστιχα... αυτα με βαση την εμπειρια μου.... οσο για το αν σε σταματησουν φροντισε να μην προκαλεις οποτε δεν θα χεις προβλημα.δοξα το θεο κληση για εξατμιση δεν εχω φαει ποτε...
αν παλι πανε να σου κοψουν πες οτι τους λεω εγω....
η νομοθεσια λεει ντεσιμπελομετρο στις 4.000 σαλ σε πληρη ησυχια γυρω και σε αποσταση ο μετρητης στα 4 μετρα... δυο φορες που το πα κοκαλωσαν επειδη ηξερα τι λεει..ειδαλως λεω μην μου κοψεις την εσκισα και εφυγα. :Ρ
nikos 206cc - Τετ 17 Αύγ 2011, 23:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....

Τα λαστιχα ειναι με 6.000 χιλιομετρα οποτε ειναι οκ...
Χειροφρενα δεν τραβαω Wink
Αυτο με τις αποκλισεις δεν ξερω ποσο κακο ειναι.... Confused
thodwrhs - Πεμ 18 Αύγ 2011, 00:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....

Τα λαστιχα ειναι με 6.000 χιλιομετρα οποτε ειναι οκ...
Χειροφρενα δεν τραβαω Wink
Αυτο με τις αποκλισεις δεν ξερω ποσο κακο ειναι.... Confused

πηγαινε προληπτικα ζυγοσταθμιση ευθυγραμμιση
makis106 - Πεμ 18 Αύγ 2011, 01:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:

ανομοιόμορφη φθορά συνήθως οφείλεται σε έλλειψη ευθυγράμμισης. Κατα τα άλλα τα νούμερα που έγραψες δείχνουν σύγκλιση (θετικα) και όχι απόκλιση (αρνητικά), και τεχνικά θεωρείται οτι είναι εντός ορίων για τον μπροστινό άξονα (απο -3 έως +3).
στον πίσω συνήθως υπάρχουν μεγάλα νούμερα συγκλισης, απο κατασκευής, αλλα δεν λαμβάνονται υπόψιν στον έλεγχο ΚΤΕΟ, άλλωστε τα περισσότερα αμάξια όπως και το δικό σου δεν δέχονται ευθυγράμμιση στους πίσω τροχούς.
nikos 206cc - Πεμ 18 Αύγ 2011, 02:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ok θα το παω μια ευθυγραμμιση ετσι κι αλλιως οποτε μια χαρα.. Wink
Μαριάνα - Πεμ 29 Σεπ 2011, 08:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κάτι ''εγκυκλοπαιδικά'' και προληπτικά...

Όσοι με 207 έχετε πάει για ΚΤΕΟ και έχοντας κάνει την αλλαγή
από 205/45/17/ σε 215/45/17, σας είπαν τίποτα; Rolling eyes
Sinanai - Πεμ 29 Σεπ 2011, 08:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πετυχημένο... Laughing Laughing Laughing

Απλά λάθος τόπικ. Στα ανέκδοτα έπρεπε να το γράψεις.
Μαριάνα - Πεμ 29 Σεπ 2011, 08:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
Με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου Κωστή, καθόλου ανέκδοτο... Laughing
Ποτέ δεν ξέρεις ''πού θα πέσεις''!...
sps - Πεμ 29 Σεπ 2011, 09:11:47
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμαμαι οταν ειχα το polo 16v και περασα κτεο πρωτη φορα, κοιταγε ο υπαλληλος τα λαστιχα μου (195-45-15) και ηθελε να με κοψει επειδη του φαινοταν παραξενη και μη εργοστασιακη διασταση.
Τελικα καταφερα να τον πεισω οτι εβγαινε ετσι απο το εργοστασιο και με περασε.
Manos206 - Πεμ 23 Φεβ 2012, 08:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερει κανεις αν το σηματακι του κτεο στην πινακιδα ειναι υποχρεωτικο να ειναι κολλημενο;; η ειναι για απλη δικη μου υπενθυμιση;;
stamatis_vts - Πεμ 23 Φεβ 2012, 08:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την εντυπωση οτι ειδικα στην αττικη οδο, σε κοζαρει το οκταβια, και αμα δε δει σηματακι κτεο σε σταματαει σιγουρα.. Crying or Very sad
Ghost Dog - Πεμ 23 Φεβ 2012, 08:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
Ξερει κανεις αν το σηματακι του κτεο στην πινακιδα ειναι υποχρεωτικο να ειναι κολλημενο;; η ειναι για απλη δικη μου υπενθυμιση;;

Πρεπει να ειναι κολλημενο......! Mad
Αν δεν ειναι κολλημενο στην πινακιδα και πεσεις σε ντρόλα τσεο, μπορει και να σε ζωγραφισει........ Evil
(Εγω στο ΡΨ δεν το εχω βαλει παντως, και το εχω στο ντουλαπακι μαζι με την υπολοιπη χαρτουρα του ΚΤΕΟ κτλ κτλ..... Laughing Laughing Laughing )
Manos206 - Πεμ 23 Φεβ 2012, 12:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβα... βασικα το αμαξι ειναι δηλωμενο στο νησι που δεν υποχρεουμαι να περναω κτεο απλα οταν το πηρα εδω, το ειχε στην πινακιδα σαν αθηναικο.. [γενικα ειμαι λιγο καπως με καθε ειδους αυτοκολλητο (εκτος του club) Razz ουτε το σημα των τελων δεν κολλαω]. αυτο σκεφτομουν κι εγω, να το βγαλω και να το βαλω στο ντουλαπακι..
Blue Cub - Πεμ 04 Φεβ 2016, 11:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες περασα ΚΤΕΟ το μπλε cub μου και επειδή παντα ηθελα να δω έναν ελεγχο ιδιωτικου από μεσα, εβαλα και αφησα τις καμερες να γραφουν! Μετα τους κοιταγα από το χωρο αναμονης να κοιτάζονται και να λενε "ο τυπος εχει βαλει καμερες!", δεν υπηρξε θεμα παντως. 48€ στο Car Control στην Π.Ραλλη με Καρτα Καυσαερίων. Μου πε ότι του τσιμπισε λιγο στην ευθυγραμμιση αλλα ότι δε χρειαζεται να κανω κατι. Η αληθεια είναι ότι όταν εκανα το τελευταιο σερβις, τους ζητησα να μου κανουν και τους τροχους μπρος-πισω στο συνεργειο γιατι θα πηγαινα ταξιδι αλλα δεν πηγα σε βουλκανιζατέρ για ευθυγραμισση-ζυγοσταθμιση. Πηγα μετα από 1500χλμ σε λαστιχά και εκανε τη ρυθμιση αλλα το τιμονι χανει και παλι ελαχιστα. Μαλλον κατι εγινε από την απερισκεψια μου Rolling eyes
Παντως με το ΚΤΕΟ όλα καλα και χωρις καμια παρατηρηση. Το αυτοκολλητο το εβαλαν στην πινακιδα. Μια άλλη φορα μου το χαν δωσει στο χερι να το κολλησω μονος μου και όταν πηγα σπιτι ανελαβε ο ηρωας ο πατερας μου και πηγε και το κολλησε σα να ηταν ρολοι και το εβαλε ισια βασει το ετος όχι το μηνα! Καλα που το Corolla περναγε ΚΤΕΟ Γεναρη και ηταν μικρο το κακο Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες