thantsi έγραψε: |
Φιλε μου ασυζητητει σε ιδιωτικο!!!!Με ραντεβού και μέσα σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει στα σίγουρα...και με το καφεδακι σου στο τσάμπα όσο περιμένεις...Ειχα παει εγώ σε ενα στην μεταμόρφωση μέχρι να δώσω τα χαρτια να ερθει και αυτη που το φτίαχνει στο τσάκ το παρηγγειλα και εφυγα!!!!(Δεν θα έπαιρνα και τον καφε αν αργούσα να το παραγγειλω) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bill207 έγραψε: |
στην μεταμόρφωση είχα πάει με ένα φιλαράκι ένα mazda.
σε αυτό --->> http://www.kteoinioxos.gr/index.php?lang=1 γρηγοροι σε εξυπηρέτηση και όλα κομπλέ |
SnakeMJK έγραψε: | ||
οι περισσότεροι εδώ μέσα ηνίοχο έχουμε πάει νομίζω ![]() κ εγώ εκεί είχα περάσει 2 φορές το δικό μου κ 1 φορά των γονιών μου... 10 λεπτάκια υπόθεση κ κλείνεις κ ραντεβού όποτε σε βολεύει. έχουν πολύ ευέλικτα ωράρια! |
SnakeMJK έγραψε: |
~ 46-48 ευρώ... κάτι τέτοιο.
κ νομίζω την τελευταία φορά μου έκαναν κ δώρο την κάρτα καυσαερίων. |
Bill207 έγραψε: |
στην μεταμόρφωση είχα πάει με ένα φιλαράκι ένα mazda.
σε αυτό --->> http://www.kteoinioxos.gr/index.php?lang=1 γρηγοροι σε εξυπηρέτηση και όλα κομπλέ |
nikos 206cc έγραψε: |
Παιδια αυριο περναω οποτε οποιος ξερει τι γινεται με ηχο ας βοηθησει ![]() |
thodwrhs έγραψε: | ||
αν πας σε ιδιωτικο τπτ απολυτως.αν ρωτησεις 206 kwn sinanai kai abaleo που το ξερουν το δικο μου ειναι αρκετα θορυβωδες..... στο κτεο ο ελεγκτης πορωθηκε και το βαζε μεσα με μαρσαρισματα ουτε για τα φιμε μου παν τπτ... οποτε σε ιδιωτικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο.αν πληρεις ρυπους δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||||
Αν ειναι ετσι τοτε ειμαστε οκ.. Το βραδυ θα ξερω και απο πρωτο χερι αφου σημερα θα περασω κτεο.. ![]() |
thodwrhs έγραψε: |
τελικα τι εγινε? |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Tελικα περασα (λιγο επιεικως βεβαια) ![]() Απο καυσαερια ειμαι οκ,σχετικα οριακα αλλα οκ..ο υπαλληλος μου ειπε οτι αρχικα δεν περνουσε επειδη ειχε κρυωσει λιγο το αμαξι αλλα μολις το ζεστανε με λιγες ξερογκαζιες ηρθε στα ισια του. Φυσικα μου τονισε οτι απο θορυβο θα με σκισουν αν με σταματησουν γιατι απο την εμπειρια του ειμαι λεει καπου στα 110 db ενω το οριο ειναι αρκετα εως πολυ πιο κατω. Η μονη παρατηρηση που εγραψε στο χαρτι ηταν ''ανομοιομορφη φθορα ελαστικων'' Αληθεια τι παιζει με αυτο? Κατι που με προβληματισε ηταν οι αποκλισεις.... ![]() Μπροστα 2,44 και πισω 4,0...να με προβληματισει κι αλλο ή ειναι λογικα νουμερα αυτα ![]() |
thodwrhs έγραψε: |
ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....
|
nikos 206cc έγραψε: | ||
Τα λαστιχα ειναι με 6.000 χιλιομετρα οποτε ειναι οκ... Χειροφρενα δεν τραβαω ![]() Αυτο με τις αποκλισεις δεν ξερω ποσο κακο ειναι.... ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Η μονη παρατηρηση που εγραψε στο χαρτι ηταν ''ανομοιομορφη φθορα ελαστικων'' Αληθεια τι παιζει με αυτο? Κατι που με προβληματισε ηταν οι αποκλισεις.... ![]() Μπροστα 2,44 και πισω 4,0...να με προβληματισει κι αλλο ή ειναι λογικα νουμερα αυτα ![]() |
Manos206 έγραψε: |
Ξερει κανεις αν το σηματακι του κτεο στην πινακιδα ειναι υποχρεωτικο να ειναι κολλημενο;; η ειναι για απλη δικη μου υπενθυμιση;; |