Εισαγωγή - Εξαγωγή - 207 - 207 THP "αγωνιστικος" καταλυτης sakis_rc - Δευ 20 Σεπ 2010, 15:43:42 Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 THP "αγωνιστικος" καταλυτης
καλησπερα παιδια..επειδη εχω στα σχεδια μου να βαλω προγραμμα στο αμαξι σκεφτομαι για αρχη να βαλω εναν αγωνιστικο καταλυτη πανω ωστε οταν μαζεψω τα λεφτα για το προγραμμα το αμαξι να ειναι "ετοιμο" κατα καποιο τροπο..ερωτηση:θα επαρκει η συγκεκριμενη αλλαγη στην εξαγωγη του αυτοκινητου και θα δω ξεκαθαρη διαφορα ακομα και μονο με την αλλαγη του καταλυτη?? Lefter1s RC - Δευ 20 Σεπ 2010, 16:37:50 Θέμα δημοσίευσης:
Το ξεκαθαρη διαφορα ειναι σχετικο. Εγω μονο οταν εβαλα προγραμμα ειδα 'ξεκαθαρη διαφορα'.
Τωρα για την εξατμιση ουσιαστικα το dp ειναι ολη η δουλεια, catback του rc ειναι αρκετα καλο για μαμα. nikos68 - Δευ 20 Σεπ 2010, 16:49:03 Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Σάκη το dp με ελεύθερο καταλύτη ελευθερώνει πολύ το αμάξι.Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται σα μαμά αλλά με πρόγραμμα είναι όλα τα λεφτά.Πυροβολάει σε κάθε άφημα του γκαζιού και να μη συζητήσω τι κάνει όταν πιάσει κόφτη.Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ μπορεί να ρυθμιστεί τέρμα γιατί δεν υπάρχει κάτι να μπουκώνει την εξαγωγή.Το θέμα είναι τι καταλύτη θα βάλεις διότι εκεί παίζονται πολλά... mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:10:47 Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα για την εξατμιση ουσιαστικα το dp ειναι ολη η δουλεια, catback του rc ειναι αρκετα καλο για μαμα.
Επετρεψε μου να διαφωνισω...
Σορρυ αλλα το μαμα συστημα του εξαγωγης του RC ειναι οτι πρεπει
για τα GT/rallye...
(και αυτο με σχετικη συζητηση οσο αναφορα το βαθμο βελτιωσης τους...) Lefter1s RC - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:34:22 Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια... Ισως δε το εθεσα εγω σωστα.
Το 80% απο τα αλλογα που δινει μια βελτιωμενη εξατμιση τα παιρνεις απο το dp (rc παντα). Αυτο ενοουσα. GIORGOS_207RALLYE_ - Τρι 05 Ιούν 2012, 11:23:57 Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείτε να αναφέρετε μάρκες/τιμέs/cpi και απο που μπορούμε να τους βρούμε ποιο φθηνά.ευχαριστώ(αναφέρομαι περισότερο σε παιδία που έχουν βάλει, και οχι μόνο) GIORGOS_207RALLYE_ - Τρι 05 Ιούν 2012, 13:18:32 Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως εχει βαλει κανείς αυτόν?
http://catalysts.gr/pegasus/products01/list00.php?omada2=551&pcode=i29_CD551