glf έγραψε: |
Πολύ δυνατό καθαριστικό είναι και το SONAX TAR Remover. Το καλύτερο δυνατό καθαριστικό που έχω δοκιμάσει.. |
Nikos(Vini) έγραψε: |
Ρίχνουμε λίγο κερί πάνω σε υγρό πανί |
mick206 έγραψε: | ||
Και εγώ άμα το γυαλίσω θα λάμπει τόσο πολύ που θα τυφλωθώ... ![]() Αλλά Νικόλα εγώ λίγο χλωμό το βλέπω να φεύγει τόσο εύκολα με το τρίψιμο απο το κερί... ![]() Δεν λέω οτι δεν βγαίνει αλλα πρέπει να το δώ για να το πιστέψω γιατί δεν είναι ότι κι ότι λεκές... Είναι χρώμα γμτ μου... ![]() ![]() ![]() Όταν λές...
![]() |
Nikos(Vini) έγραψε: |
Προς BLOOM ... ![]() Aπό μάρκες ... διαλέγεις ... 1. ΝΙGRIN COLOR WAX σε ασημί απόχρωση για QUIKSILVER ... ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Νικο (Vini) μιας και φαινεται να ξερεις απο αυτα, μηπως μπορεις να με βοηθησεις και εμενα?
......... ......... ......... Επισης μπροστα στον προφυλακτηρα χαμηλα εχω κατι ελαχιστες πιτσιλιες πολυ πολυ μικρες απο πισσα ή χρωμα μαλλον, για εκεινες λες να κανει τιποτα? Ευχαριστω... |
Bloom έγραψε: |
It's official.... είναι χρώμα, μου το είπαν στο βενζινάδικο και δεν έφυγε με το πλύσιμο στο πιεστικό... ![]() ![]() It's also official... δεν έφυγε ούτε με το κερί!! ![]() ![]() ![]() ![]() .... αύριο πρωί παίρνω τη Lion.... ![]() |