PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 207 - εξατμιση απο RC σε RALLYE

alex_lionheart - Τρι 31 Αύγ 2010, 01:15:34
Θέμα δημοσίευσης: 207 - εξατμιση απο RC σε RALLYE
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μου κοστιζε η αγορα και η τοποθετηση εξατμησης απο rc (καινουρια εξατμιση)στο rallye μου καθως επισης αν θα δω διαφορα στην αποδοση..
franch_power - Τρι 31 Αύγ 2010, 09:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε alex από τιμή δεν ξέρω να σου πω αλλά για να βάλεις την εξάτμιση του rc θα πρέπει να κόψεις λίγο τον προφυλακτήρα σου (σε άνθρωπο που είναι γνώστης) όσο αναφορά από μεριά απόδοσης δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει θέμα βελτίωσης απλά ο ήχος θα γίνει λίγο πoio μπάσος!
rallaki-1 - Τρι 31 Αύγ 2010, 11:33:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-εξατμιση απο RC σε RALLYE
alex_lionheart έγραψε:
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μου κοστιζε η αγορα και η τοποθετηση εξατμησης απο rc (καινουρια εξατμιση)στο rallye μου καθως επισης αν θα δω διαφορα στην αποδοση..

Καινουργια έχει περίπου 500€ απο αντιπροσωποια. Κάποιοι όμως απο εδώ την βρίσκουν μέσο e-bay πιο φτηνά. Εγω όταν την είχα βάλει δεν είχα δει καμια διαφορα σε απόδοση μονο στον ήχο πόυ ήταν λίγο περισσότερος αλλά πραγματικά είχα ξετρελαθεί..! Μου θύμιζε κατι από mini cooper s αλλά αρκετά λιγότερο!! Παντως με τα ίδια λεφτα βάζεις ένα χειροποίητο (και το φτιάχνεις όπως θέλεις το τελικό) και ρίχνεις και τις θερμοκρασίες στον κινητήρα σου (πυρόμετρο)! Οπως έκανα και εγώ μετα από λίγο καιρό.
alex_lionheart - Τρι 31 Αύγ 2010, 12:33:00
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-εξατμιση απο RC σε RALLYE
rallaki-1 έγραψε:
alex_lionheart έγραψε:

Καινουργια έχει περίπου 500€ απο αντιπροσωποια. Κάποιοι όμως απο εδώ την βρίσκουν μέσο e-bay πιο φτηνά. Εγω όταν την είχα βάλει δεν είχα δει καμια διαφορα σε απόδοση μονο στον ήχο πόυ ήταν λίγο περισσότερος αλλά πραγματικά είχα ξετρελαθεί..! Μου θύμιζε κατι από mini cooper s αλλά αρκετά λιγότερο!! Παντως με τα ίδια λεφτα βάζεις ένα χειροποίητο (και το φτιάχνεις όπως θέλεις το τελικό) και ρίχνεις και τις θερμοκρασίες στον κινητήρα σου (πυρόμετρο)! Οπως έκανα και εγώ μετα από λίγο καιρό.

500e ειναι καλη τιμη και λιγοτερα απο οσα ειχα στο μυαλο μου...τωρα για κατι που ειπε και ο φιλος πιο πανω..οταν την εβαλες χρειαστηκε πολυ δουλεια στο προφυλακτηρα???αγορασες και ενα πλαστικο που εχει ο προφυλακτηρας απο το rc πανω ακριβως απο υην εξατμιση??και για χειροπιητο αμα παω το τελικο θα ειναι σιγουρα απο rc...ειναι φοβερο..
rallaki-1 - Τρι 31 Αύγ 2010, 14:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχα βάλει προφυλακτήρα από RC!
alex_lionheart - Τρι 31 Αύγ 2010, 14:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:

και ποσο πηγε????τους αισθητηρες που εχω πανω σε αυτον μπορω να τουσ βαλω στο προφυλακτηρα του rc etsi???
Giannis307 - Τρι 31 Αύγ 2010, 16:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Φτιαξε χειροποιητη με τα ιδια λευτα και θα εχεις και βελτιωση και μπορεις να βαλεις και τα μπουκακια σαν την μαμα rc
mpokos - Τρι 31 Αύγ 2010, 17:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει καποιος ποση διαμετρο εχει το rallye/gt και το rc...απο σπιραλ και πισω παντα.....
giannis27 - Τρι 31 Αύγ 2010, 22:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
50ara gt/rallye
56ara RC
xalkiadakhs 207gt - Τετ 01 Σεπ 2010, 02:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον επειδη δεν μπορω να σας βλεπω να συζητατε για θεματα που ορισμενα δεν στεκουν....
alex_lionheart έγραψε:

δεν μας ξεκαθαρισες τι αλλα πραγματα εχεις βελτιωσει στο αυτοκινητο σου...εαν εισαι εστω και μαμα διαφορα θα δεις στο αυτοκινητο αλλα λιγη...εαν φορας προγραμμα παλι θα δεις αρκετη διαφορα οπως επισης μπορεις να βγαλεις το μεσσαιο και να εισαι μια χαρα!!!
αλλα οχι και
rallaki-1 έγραψε:

Καινουργια έχει περίπου 500€ απο αντιπροσωποια.

υπαρχουν διαφορες και σε καλη κατασταση οπως για παραδειγμα του φιλου εδω... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=386681#386681

rallaki-1 έγραψε:
εγω παλι τοσο καιρο που εχω το gt οτι προφυλακτηρα εχω δει rallue-gt-rc ειναι οι ιδιοι,τωρα εσυ φιλε μας πως τα καταφερες και αγορασες κατι αλλο δεν ξερω,αν θελεις μπορεις να μας δειξεις τι ακριβως εβαλες με μια φωτγραφια...

Wink Wink Wink Wink
alex_lionheart - Τετ 01 Σεπ 2010, 14:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
λοιπον επειδη δεν μπορω να σας βλεπω να συζητατε για θεματα που ορισμενα δεν στεκουν....
alex_lionheart έγραψε:

δεν μας ξεκαθαρισες τι αλλα πραγματα εχεις βελτιωσει στο αυτοκινητο σου...εαν εισαι εστω και μαμα διαφορα θα δεις στο αυτοκινητο αλλα λιγη...εαν φορας προγραμμα παλι θα δεις αρκετη διαφορα οπως επισης μπορεις να βγαλεις το μεσσαιο και να εισαι μια χαρα!!!
αλλα οχι και
rallaki-1 έγραψε:

το αμαξι το εχω 5 μηνες το πηρα καινουριο και ειναι μαμα...η πρωτη του μηχανικη βελτιωση θα ειναι η εξατμιση που λεμε και την οποια εχω στο μυαλο μου για καινουρια απο αντιπροσωπια για μεγαλυτερη αξιοπιστια...δεν θελω να βγαλω μια εξατμιση με 4500χλμ και να βαλω με περισσοτερα...αργοτερα οταν περασει η εγγυηση θα παω και για προγραμμα...

Καινουργια έχει περίπου 500€ απο αντιπροσωποια.

υπαρχουν διαφορες και σε καλη κατασταση οπως για παραδειγμα του φιλου εδω... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=386681#386681

rallaki-1 έγραψε:
εγω παλι τοσο καιρο που εχω το gt οτι προφυλακτηρα εχω δει rallue-gt-rc ειναι οι ιδιοι,τωρα εσυ φιλε μας πως τα καταφερες και αγορασες κατι αλλο δεν ξερω,αν θελεις μπορεις να μας δειξεις τι ακριβως εβαλες με μια φωτγραφια...

Wink Wink Wink Wink

makis106 - Δευ 13 Σεπ 2010, 17:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:

Wink Wink Wink Wink

Η διαφορά του προφυλακτήρα του RC με αυτών των rallye-gt, είναι ότι στο σημείο που ξεπροβάλλουν οι μπούκες, ο προφυλακτήρας του rc έχει πιο μεγάλο άνοιγμα, φυσικά γιατί βγαίνουν δύο μπούκες αντι μιας των άλλων, ενώ επίσης έχει ένα διακοσμητικό πλαστικό το οποίο αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι και δεν είναι ενιαίο όπως στα rallye gt.
Όταν έβαλα στο δικό μου την εξάτμιση του rc, αγόρασα αυτό το διακοσμητικό απο την Peugeot, στην εκπληκτική τιμή των 80€, το έβαψα και κατα την τοποθέτηση της εξάτμισης σε φίλο εξατμισά, κόψαμε (με πολύ προσοχή καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους) με σέγα τον προφυλακτήρα στο σημείο που βγαίνουν οι μπούκες και τοποθετήσαμε το διακοσμητικό πλαστικό. Το αποτέλεσμα άψογο.
Η λύση της ολικής αντικατάστασης του προφυλακτήρα μου κάνει τουλάχιστον πιο ακριβή, εκτός κ αν δεν θέλεις να πάρεις το ρίσκο της επέμβασης στον δικό σου. Κατά τα άλλα αρκετοί έχουν απλά κόψει τον προφυλακτήρα τους όσο χρειάζεται σε εκείνο το σημείο, χωρίς να τοποθετήσουν το διακοσμητικό πλαστικό, χωρίς να φαίνεται και άσχημο...
rallaki-1 - Τρι 14 Σεπ 2010, 12:50:28
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Η διαφορά του προφυλακτήρα του RC με αυτών των rallye-gt, είναι ότι στο σημείο που ξεπροβάλλουν οι μπούκες, ο προφυλακτήρας του rc έχει πιο μεγάλο άνοιγμα, φυσικά γιατί βγαίνουν δύο μπούκες αντι μιας των άλλων, ενώ επίσης έχει ένα διακοσμητικό πλαστικό το οποίο αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι και δεν είναι ενιαίο όπως στα rallye gt.

+111

τωρα εσυ φιλε μας πως τα καταφερες και αγορασες κατι αλλο δεν ξερω

Με είχαν τρακάρει από πίσω και έτσι με τα λεφτά της ασφάλειας έβαλα όλον τον προφυλακτήρα!! Laughing
franch_power - Τρι 14 Σεπ 2010, 13:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός ο mike! Wink
mechanic - Κυρ 19 Σεπ 2010, 19:07:55
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - εξατμιση απο RC σε RALLYE
alex_lionheart έγραψε:

Για το θεμα αγορας ποσο κανει κτλ δεν ξερω,
τα παιδια ομως ανωθεν σου απαντησανε επ'αυτου...
απο εκει και επειτα αν δεν σκοπευεις να το δυναμωσεις η εξατμιση του RC
ειναι μονοδρομος στις επιλογες σου...
αλλα ολοκληρη απο σπιραλ και πισω
η 54αρα ειναι η κανονικη διαμετρο που θα επρεπε να ειχαν ολες οι 150αρες εκδοσεις... Wink
σαν αποδοση θα εχεις μια μικρη μεν (υπαρκτη δε...) διαφορα προς τα πανω και γενικα το μονο μειονεκτημα στην ολη ιστορια ειναι η δευτερη αποληξη (μπουκα)
την οποια αν δεν θελετε να μπλεξετε με κοπτοραπτικες κτλ
την κατω καντε την "κρυφη" και γυριστε την σωληνα χωρις μπουκα να κοιταει κατω
και την αλλη (την πανω) βαλε της την μαμα αποληξη στην εργοστασιακη θεση και εισαι οκ...
alex_lionheart - Δευ 20 Σεπ 2010, 00:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε thanasi ελεγα να αγορασω καινουρια την εξατμηση του rc και αυτο για μεγαλυτερη αξιοπιστια τωρα αν μπορεις θελω να με βοηθησεις να καταλαβω κατι:την εξατμηση του rc μπορω να βαλω μονο τελικο,σπιραλ-μεσαιο- τελικο. το rallye τωρα εχει καποιο κομματι ιδιο με το rc???δηλαδη ιδιο σπιραλ για παραδειγμα...??
android - Δευ 20 Σεπ 2010, 01:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
alex_lionheart έγραψε:
φιλε thanasi ελεγα να αγορασω καινουρια την εξατμηση του rc και αυτο για μεγαλυτερη αξιοπιστια τωρα αν μπορεις θελω να με βοηθησεις να καταλαβω κατι:την εξατμηση του rc μπορω να βαλω μονο τελικο,σπιραλ-μεσαιο- τελικο. το rallye τωρα εχει καποιο κομματι ιδιο με το rc???δηλαδη ιδιο σπιραλ για παραδειγμα...??

η εξατμιση απο το 150 με το 175 ειναι ιδια απο το μοτερ μεχρι το σπιραλ ...πισω απο το σπιραλ ειναι πιο μικρη του 150
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 09:16:21
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως σωστα ειπε και το παλικαρι ανωθεν
το DP ειναι ηδιο και στις δυο εκδοσεις,
η διαφορα παιζει απο σπιραλ και πισω...
Οπου και βαζεις σωληνα/μεσαιο/τελικο απο RC και τελιωνει η υποθεση...
τωρα αν παιζει να βρεις μεταχειρο βαλτο αφοβα.
Δεν ειναι αναγκη να ακουμπησεις χρημα για καινουργια
καθως η ποιοτητα (της μαμα) δεν ειναι κατι το ηδιαιτερο
απλα ειναι ετσι η κατασκευη της που δεν "καιγεται" (να το πω απλα)
και αυτο γιατι δεν εχει και τιποτα να καει... Very happy

(Την εχω ανοιξει δυο φορες)
ενα orifice και διαφραγματα σταθερης πιεσης εχει...

Βαλε μια μεταχειρησμενη,
μπανει πλug & play
δεν θα σου κοστισει πολυ
ακομα και αν εχεις σκοπο να βαλεις ενα απλο προγραμμα
(χωρις να περασεις ομως τους 190 ιππους)
θα εισαι ΟΚ...
Απο εκει και επειτα αν σκοπευεις να πληρωσεις καινουργια την εξατμιση του RC απο την πεζω Very happy
πληρωσε καλυτερα και βαλε μια σουπερσπριντ (χωρις μεσαιο ομως)
(η τελος παντων σοβαρη επωνυμη που εχει γινει και μια ροικη μελετη)
που θα σου ερθει σχεδον στα ηδια λεφτα
rallaki-1 - Δευ 20 Σεπ 2010, 12:14:18
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Απο εκει και επειτα αν σκοπευεις να πληρωσεις καινουργια την εξατμιση του RC απο την πεζω Very happy
πληρωσε καλυτερα και βαλε μια σουπερσπριντ (χωρις μεσαιο ομως)
(η τελος παντων σοβαρη επωνυμη που εχει γινει και μια ροικη μελετη)

Γιατί χωρις μεσαίο?? Για όσους παιρνάνε τα 200 άλογα αξίζει ένα μεγαλύτερο dp (63,5mm) και καταλύτη από κάτω??
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 15:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θελεις να περασεις τους 200 ιππους
(μιλαμε για 210+++ η μεγαλυτερο στροβηλοσυμπιεστη κτλ οκ?)
τοτε (και ειδηκα στη δευτερη περιπτωση) πρεπει να κανεις ολοκληρωτικες αλλαγες...
ο καταλυτης για πολλους λογους που δεν τους αναφερω για να μην βγω εκτος θεματος τωρα,
πρεπει να κατεβει κατω...
αλλα για να μην γραφω βηβλιο τωρα με το "αν ετσι" και "αν αλλιως"
πες μου τι ακριβως εχεις στο πλανο σου και τοτε συζηταμε...
Γενικα το ολο σκηνικο ειναι οτι αυτο το μοτερ μπορει να αποδωσει ψηλα
χωρις να ειναι πεθαμενο χαμηλα.
αλλα για να το πετυχεις αυτο
ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι και το συστημα εξαγωγης που θελει προσεκτικη δουλεια και σχεδιασμο...

Εδω για ενα φιλαρακι (που ειχε ηδη αγορασμενη εξατμιση)
κατσαμε και σχεδιασαμε εκ νεου το χταποδι,
μηκη διαμετρους κτλ κτλ
και μεσα στο ολο σκηνικο φτιαξαμε και καστομ εισαγωγη Very happy
το αποτελεσμα απλα αψογο...
αλλα θα μου πεις ΟΚ...
και χωρις ολο αυτο το πανυγυρι παλι θα δεν θα δουλευει?
ναι θα δουλευει...
αλλα ολη η ιστορια ειναι τι (και αν το ) ψαχνεις και τι ζητας...

καθως εχω δει live μεσα στο test room πως μπορει να αποδωσει ενας ΤΗΡ (αλλα και αλλα μοτερ)
και οπως και να το κανουμε,
δεν μπορω να συμβιβαστω με αυτα που βλεπω δεξια και αριστερα...
στο χωρο της βελτιωσης...
δεν τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι βεβαια,
αλλα general speaking προσεχε "που" και "τι" λεφτα θα δωσεις
Wink
mpokos - Δευ 20 Σεπ 2010, 15:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λες καστομ εισαγωγη τι εννοεις????
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 16:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
την διαδρομη απο πεταλουδα μεχρι βαλβιδες εισαγωγης

πριν την πεταλουδα ηταν παρα θεμα μισης ωρας, οποτε αυτο δεν πιανεται

mpokos - Δευ 20 Σεπ 2010, 16:14:03
Θέμα δημοσίευσης:
δεν τα κανεις πιο λιανα και για μας που δεν σκαμπαζουμε τοσα????
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
Απο εσας εδω μεσα
σχεδον σε καθημερινη βαση ολοι μας μαθαινουμε και κατι καινουργιο,
κανεις δεν ειναι εγκεφαλος... Very happy

πολλαπλη εισαγωγης,
που συνδεεται απο την πεταλουδα
με πλενουμ και αυλους τροφοδοσιας μεχρι τις βαλβιδες εισαγωγης
τι ποιο απλο?
και εννοειται φυσικα απο τη στιγμη που κανεις κατι μεσα σε ενα γκαραζ
δεν μπορεις να συντονισεις παλμους (αντε να παιξεις με κανα pulse trap)
αλλα παντα με λυσεις εκ του ασφαλους δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις οτι θελεις... Wink

το δυσκολο ειναι να βγαλεις ακρη με τους μαστορατζες και τα μηχανουργεια...

να σου δωσω να καταλαβεις το τελευταιο προφυσιο που εβαλα στο GT του κολητου μου
το ειχε φτιαξει ενας απο τους βοηθους μου
καθως του ειχε φαει μια μερα στον τορνο
αλλα το αποτελεσμα ηταν ολα τα λεφτα... Cool
οταν πηγα εδω στο ελλαδισταν και ζητησα να μου φτιαξουν κατι αντιστοιχο
εγινε της π.... Evil
οποτε απο τα νευρα μου παραγγειλα μια επωνυμη εξατμιση
(που ειναι οτι ποιο κοντα στις απαιτησες μου)
και αργοτερα οταν χρειαστει θα την τροποποιησω αναλογα φτιαχνοντας τη μονος μου, και τελιωνει η υποθεση...
mpokos - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
για την εισαγωγη αν ζητησω φωτο θα φανω υπερβολικος ε???
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:30:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ηταν κατι για το δικο μου αμαξι, οκ
αλλα δεν ειναι δικο μου, ειναι φιλου
και ξερω εκ των προτερων οτι δεν θελει να ξερει "κανεις" τι εχει κατω απο το καπω του... Confused
γουστα ειναι αυτα βλεπεις...
makis106 - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:33:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως Θανάση μας είχες υποσχεθεί πριν καιρό μια παρουσίαση της δουλειάς σου πάνω στην εισαγωγή Exclamation Wink
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
Να ληξει η εγγυηση μου?
μετα οτι θελετε... Cool
makis106 - Δευ 20 Σεπ 2010, 17:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Να ληξει η εγγυηση μου?
μετα οτι θελετε... Cool

Ευτυχώς (?) που έχουμε μόνο δύο χρόνια Laughing Thumb Left
Jim207GT - Δευ 20 Σεπ 2010, 18:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
και ξερω εκ των προτερων οτι δεν θελει να ξερει "κανεις" τι εχει κατω απο το καπω του... Confused

Ναι ο κρυψίνος βγάζει λεφτά απο τις κόντρες με το 207 γιαυτό....Έλεος τι άλλο θα ακούσω...(Δεν πάει για σένα Θανάσση)

Αυτήν την καραμέλα την ακούω από το 1992 και από βούτα εποχή με μηχανάκια.... Έλεος πιά θα βάλουμε πράκτορες τις CIA γιανα μάθουμε τη φοράει ο καθένας.......Λες και μας νοιάζει.
king207cc - Δευ 20 Σεπ 2010, 19:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
δεν θελει να ξερει "κανεις" τι εχει κατω απο το καπω του... Confused

Δεν ρωτήσαμε πόσο τον έχει.
rallaki-1 - Δευ 20 Σεπ 2010, 19:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
πες μου τι ακριβως εχεις στο πλανο σου και τοτε συζηταμε...

Δες "207 - Εξατμιση για 207 RC" σου έχω γράψει εκεί γιατι εδώ θα είμαστε εκτός θέματος.
mechanic - Δευ 20 Σεπ 2010, 21:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
ok... Wink

Ρε παιδες σορρυ αλλα τα γουστα/κοληματα του καθενος τα σεβομαι
χωρις να "αναλυω" αν διαφωνω μαζι του η οχι...
ο καθενας πορευεται κατα το δοκουν

mpokos - Τρι 21 Σεπ 2010, 13:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:

ok δεν πειραζει...περιμενουμε μεχρι να λειξει η εγγυηση σου και τοτε ολα θα ερθουν στο φως της δημοσιοτητας... Laughing Laughing Laughing Laughing
antonis8190 - Τετ 30 Νοέ 2011, 19:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
alex_lionheart έγραψε:

η εξατμιση απο το 150 με το 175 ειναι ιδια απο το μοτερ μεχρι το σπιραλ ...πισω απο το σπιραλ ειναι πιο μικρη του 150

δεν ξέρω αν φανώ χαζός αλλά το σπιράλ έχει διάμετρο 50 ή 55?
antonis8190 - Τετ 30 Νοέ 2011, 19:16:21
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
rallaki-1 έγραψε:

Wink Wink Wink Wink

Όταν έβαλα στο δικό μου την εξάτμιση του rc, αγόρασα αυτό το διακοσμητικό απο την Peugeot, στην εκπληκτική τιμή των 80€,

μήπως ξέρεις αν μπορώ να το βρω από πουθενά αλλού??
προσπάθησα να το βρω στο ebay αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω αναζήτηση...
Rallyes - Τετ 06 Μάρ 2013, 09:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
θελω να βαλω μπουρί στο 207 ραλλύ μου...που ειναι καινουργιο θα εχω θεμα με την εγγυηση? ή κανενα προβλημα? ευχαριστω προκαταβολικα!
SαλιγκαρAKIS - Τετ 06 Μάρ 2013, 13:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέτο τελικό; Όχι δεν παίζει να έχεις κάποιο πρόβλημα, παρά μόνον αν προσπαθήσουν να σε πιάσουν αδιάβαστο..
Rallyes - Τετ 06 Μάρ 2013, 13:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Σκέτο τελικό; Όχι δεν παίζει να έχεις κάποιο πρόβλημα, παρά μόνον αν προσπαθήσουν να σε πιάσουν αδιάβαστο..

ναι επειδη δεν εχω ιδεα απο τετοια γιαυτο ρωταω....
μεσαιο και τελικο σκεφτομαι...!!!
Samer - Τετ 06 Μάρ 2013, 13:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

ναι επειδη δεν εχω ιδεα απο τετοια γιαυτο ρωταω....
μεσαιο και τελικο σκεφτομαι...!!!

Αν ο μηχανικος (οταν πας για βλαβη) εχει ξυπνησει στραβα, τοτε μπορει να εχεις θεμα. Και να μην κολαει η βλαβη με την εξατμιση.
Rallyes - Τετ 06 Μάρ 2013, 14:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
ε δεν μπορω να περιμενω δυο χρονια ομως...να τελειωσει η εγγυηση...θα παω αλλου αν ειναι να ξυπνησει στραβα! Laughing
επισης επειδη θελω και μια ΚΑΛΉ σκάστρα, υπαρχει καποια για το ραλλύ το 207 (που να μην εχω κανενα μηχανικο θεμα εννοειτε...κατι ακινδυνο εννοω αλλα να κανει καλο ηχο η σκαστρα! ευχαριστω προκαταβολικα!
Samer - Τετ 06 Μάρ 2013, 16:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε φιλτρο και θα ακουσεις σκαστρα. Θα δουλεψει σαν ηχειο στη τουρμπινα και θα ακουσεις κ τουρμπινα να σπουλαρει κ σκαστρα. Αλλα τοτε πριν πας συνεργειο τις πεζοτ, τα ξαναβαζεις μαμα για να μην αγχωθεις με την εγγυηση.
alexandros 207 Rallye - Τετ 06 Μάρ 2013, 17:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Βαλε φιλτρο και θα ακουσεις σκαστρα. Θα δουλεψει σαν ηχειο στη τουρμπινα και θα ακουσεις κ τουρμπινα να σπουλαρει κ σκαστρα. Αλλα τοτε πριν πας συνεργειο τις πεζοτ, τα ξαναβαζεις μαμα για να μην αγχωθεις με την εγγυηση.

δλδ σε μαμα αμαξι, μονο με φιλτρο ελευθερας ακους την τουρμπινα?
εγω δεν ακουω τιποτα

και η σκαστρα αντε να ακουγεται λιιιγο παραπανω
Samer - Τετ 06 Μάρ 2013, 17:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλτροχοανη
alexandros 207 Rallye - Τετ 06 Μάρ 2013, 17:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
ε ετσι πες Laughing
Samer - Τετ 06 Μάρ 2013, 17:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
ε ετσι πες Laughing

Εκει που ειχα βαλει τοτε (2007) ελευθερο φιλτρο στο κουτι και νομιζα οτι ακουγταν η σκαστρα, τελικα ηταν η κοπελα μου στο πισω καθισμα που φτερνιζοταν.. Very happy Very happy Very happy
vansak - Σαβ 24 Αύγ 2013, 17:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
η έντονη (συγκριτικά με άλλων αυτοκινήτων) παρουσία αιθάλης εσωτερικά στα τοιχώματα της εξάτμισης και ειδικά στο κάτω μέρος είναι κάτι που συμβαίνει γενικά στα thp, ή πρέπει να ελέγξω κάτι, ή μια άλλη εξάτμιση θα βελτίωνε την κατάσταση???
volvos - Πεμ 17 Οκτ 2013, 14:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
SOS

ΞΕΡΕΙ καποιος διαστασεις μεσσαιου καζανιου σε 207gt KAI APO RC?
αν θυμαμαι καλα ειναι 50αρα εξωτερικη διαμετρο σωληνας GT K 55 RC.

χρειαζομαι μηκος πλατος υψος

ΣΒΕΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
volvos - Κυρ 20 Οκτ 2013, 12:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Up
volvos - Κυρ 20 Οκτ 2013, 12:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
Up
SαλιγκαρAKIS - Κυρ 20 Οκτ 2013, 13:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Up

Αν θυμάμαι καλά Τάκη κάπου έχει συζητηθεί μες το forum, ρίξε μια ματιά μη τυχόν.. Rolling eyes
volvos - Κυρ 20 Οκτ 2013, 16:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
To psaksa γμτ αλλα αυτο το σερτς εντζιν ειναι για πεος. Ψαχνω διαστασεις καζανιου αλλα μονο απο 207 gt/RALLYE POY einai 50mm...
galetas710 - Κυρ 20 Οκτ 2013, 16:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
μηκος 33cm
διαμετρος 14cm

το αυτο και του rc αλλα 54αρι
volvos - Κυρ 20 Οκτ 2013, 18:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks einai stroggylo ?
Nomiza oti einai plake
galetas710 - Κυρ 20 Οκτ 2013, 18:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
ναι,στρογγυλό
'Andy'-lag - Κυρ 20 Οκτ 2013, 18:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Στρογγυλό είναι...
Το θέμα είναι γιατί ρωτάς..... Rolling eyes Cool Rolling eyes Cool Rolling eyes Cool
volvos - Κυρ 20 Οκτ 2013, 19:26:54
Θέμα δημοσίευσης:
Thelo na strimikso dyo tetoia sto mr2 anti gia teliko....thanasis speaking. Apla thelo apo gt
Poy exei extra diafragmata
mathanas - Κυρ 20 Οκτ 2013, 22:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω ελευθερο ειναι, αλλα εχει ενα δαχτυλιδη μεσα που μικραινει τη διατομη
χαρις λογο και αιτια.... στο rallye τουλαχιστο...και μαλλον και στο gt
'Andy'-lag - Δευ 21 Οκτ 2013, 04:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Thelo na strimikso dyo tetoia sto mr2 anti gia teliko....thanasis speaking. Apla thelo apo gt

Παρεπιπτόντως αν θες έχω μεσαίο....
volvos - Δευ 21 Οκτ 2013, 14:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο το δαχτυλιδι ειναι που κανει ολη τη δουλεια στη περιπτωση μου Surprised

ανδρεα μπορεις να μετρησεις ποσο ειναι το καθαρη διαμετρος μεσα στο μεσσαιο στο σημειο που κανει τη στενωση????
volvos - Δευ 21 Οκτ 2013, 19:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag - Δευ 21 Οκτ 2013, 21:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου πω αύριο...
volvos - Τετ 23 Οκτ 2013, 20:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
Akoma na mou peis. Episis paaxno diastaseis telikou 207rc
volvos - Τετ 23 Οκτ 2013, 21:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
Akoma na mou peis. Episis paaxno diastaseis telikou 207rc
'Andy'-lag - Πεμ 24 Οκτ 2013, 04:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ω καλα ξεχάστηκα full... Sorry... Θα σε ενημερώσω.
Rallyestas - Παρ 19 Σεπ 2014, 17:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
ενδιαφερομαι και γω για εξατμιση και σκεφτομαι να βαλω του rc απο σπιραλ και πισω αφου δεν σκοπευω να βαλω προγραμμα και να το αφησω με τα 150 αλογα οπως ειναι....
αξιζει λετε??
ειναι καλυτερα απο μια χειροποιητη 60 αρα ας πουμε??
τελος αγοραζοντας μια μεταχειρισμενη του rc πως ξερω οτι ειναι οντως αυτη η γνησια και οχι καμια ιμιτασιον ? ευχαριστω προκαταβολικα!
actinf - Τετ 15 Ιούν 2016, 23:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
antonis8190 έγραψε:
android έγραψε:
alex_lionheart έγραψε:

δεν ξέρω αν φανώ χαζός αλλά το σπιράλ έχει διάμετρο 50 ή 55?

Ξερουμε τελικα αν το σπιραλ.ειναι 55αρι και στα 2?
alexandros 207 Rallye - Πεμ 16 Ιούν 2016, 16:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ιδιο ακριβως ειναι το σπιραλ και στα 2
Απλα η σωληνα αμεσως μετα το σπιραλ, στο rc κλεινει σε 54mm, ενω στα 150αρια κλεινει στα 50mm
Τι θες να κανεις?
309 lover - Πεμ 16 Ιούν 2016, 17:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
60αρι ειναι το σπιραλ και στα δυο, μετρημενο.
actinf - Παρ 17 Ιούν 2016, 20:05:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδιά
Εχω βαλει στο rallye την εξατμιση του rc πισω απο το σπιραλ και ηθελα να σιγουρευτώ οτι δεν υπαρχει "στενωμα" σε οτι εχω κανει. Λογικα δεν θα εχω θεμα, ειτε 54αρι ειναι ειτε 60αρι.
Αλλη μια ερωτησουκα ισως και λιγο οφ τοπικ
Αν παω σε εξατμισα για νεο downpipe με 200αρι, εχει νοημα με αυτη την εξατμιση? Δεν θελω καθολου για λογους θορυβου να την αλλαξω (ουε να αφαιρεσω μεσαιο) και ουτε εχω πρόγραμμα προς το παρων...
alexandros 207 Rallye - Παρ 17 Ιούν 2016, 21:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μια φωτο θα βοηθουσε να καταλαβουμε τι ακριβως εχεις κανει αμεσως μετα το σπιραλ και αν εχει στενεμα
Αν κρατησες το σπιραλ του rallye επρεπε να το κοψεις λιγο πριν αρχισει να κλεινει σε 50mm
Δλδ καπου στα 54mm οσο ειναι και η σωληνα του rc
Ή και νωριτερα , δλδ στα 57-58mm και να εκτονωσεις την σωληνα του rc ωστε να το "αγκαλιάζει"
Γιατι οπως ειπε και ο 309 lover, το σπιραλ ειναι 60αρι σε εισοδο και εξοδο και αμεσως μετα η σωληνα στενεύει σε 54 στο rc και σε 50 στο rallye/gt

Ναι με αλλο dp θα δεις διαφορα προς το καλυτερο Wink
Αλλά προσεχε να βαλεις καλο καταλυτη πανω στο dp για να μην σου λιωσει απο θερμοκρασιες
Και αν δεν βαλεις προγραμμα και καταργησεις τον 2ο λ , χρειαζεσαι και ενα καταλυτακι-κλεφτη για τον 2ο λ
akis1976 - Παρ 17 Ιούν 2016, 23:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τον καταλύτη να τον βάλεις κάτω.
actinf - Παρ 17 Ιούν 2016, 23:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ guys σας ευχαριστώ. Θα χωθω κατω απο το αμάξι για να βγαλω φωτογραφία μολις μπορεσω, να το σιγουρεψουμε...
Στον Νινο (στον σταυρο αγιας παρασκευης) την ειχα τοποθετησει, ελπιζω και θεωρω οτι θα εκοψε το ματι του.
alexandros 207 Rallye - Παρ 17 Ιούν 2016, 23:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
actinf έγραψε:
Οκ guys σας ευχαριστώ. Θα χωθω κατω απο το αμάξι για να βγαλω φωτογραφία μολις μπορεσω, να το σιγουρεψουμε...

Καλα, δεν ειναι βιαστικο
Οταν το πας για λαδια πχ, το βγαζεις μια δυο φωτο

Τον καταλυτη δεν χαλασε κι ο κοσμος και να τον βαλεις στο dp , αρκει να εχεις καλο καταλυτη
Βεβαια καλυτερα ειναι κατω, οντως
Αλλά κι εγω στο dp τον εχω
vag21 - Τετ 06 Σεπ 2017, 12:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματικα απορο,γιατι δεν βαλαν απο την αρχη και στα gt εξατμιση 54αρα ,την μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω οτι ισως ετσι μειωναν τα καυσαερια?
οτι ειναι ασχετοι που ακουω κατα καιρους δεν μπορω να το πιστεψω.
Mono AEK - Τετ 06 Σεπ 2017, 12:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
για τους ρυπους γινονται ολα
JDROGAS - Τετ 06 Σεπ 2017, 14:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
Και για το κοστος.
vag21 - Τετ 06 Σεπ 2017, 14:54:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το κόστος πιστεύω είναι μηδαμινό.σε εξατμισαδες που ρώτησα είτε 60 είτε 54αρα ιδια τιμή μου είπαν.
JDROGAS - Τετ 06 Σεπ 2017, 20:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μια εταιρια δεν τα μετραει ετσι τα πραγματα,και 10 ευρω χαμηλοτερο κοστος να ειναι επι καποια εκατομυρια εξατμισεις ειναι καποιες χιλιαδες ευρω.
MEMsound - Πεμ 07 Σεπ 2017, 01:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
vag21 έγραψε:
πραγματικα απορο,γιατι δεν βαλαν απο την αρχη και στα gt εξατμιση 54αρα ,την μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω οτι ισως ετσι μειωναν τα καυσαερια?
οτι ειναι ασχετοι που ακουω κατα καιρους δεν μπορω να το πιστεψω.

το ραλλυ / γτ ηθελαν να εχει 150 αλογα
τοση ισχυ ηθελαν τοση το εκαναν / αναγκασαν / φρεναραν οπως θες πες το να βγαλει
οι λογοι δεν ειναι της παρουσης

το ρψ ηθελαν να βγαλει 180 - και το εκαναν αντιστοιχα

λετε να ξερουμε ολοι εμεις οι απ εξω πως να βγαλουμε 250++ και να μην ξερει η μαμα εταιρια?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
salex - Πεμ 07 Σεπ 2017, 07:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

το ραλλυ / γτ ηθελαν να εχει 150 αλογα
τοση ισχυ ηθελαν τοση το εκαναν / αναγκασαν / φρεναραν οπως θες πες το να βγαλει
οι λογοι δεν ειναι της παρουσης

το ρψ ηθελαν να βγαλει 180 - και το εκαναν αντιστοιχα

λετε να ξερουμε ολοι εμεις οι απ εξω πως να βγαλουμε 250++ και να μην ξερει η μαμα εταιρια?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πολύ σωστά, Όπερ και εγένετο! Κούμπωσαν στο ίδιο μπλοκ ένα μεγάλο τούρμπο, με ίδια έμβολα και μπιέλες και ταααανταααα: RCZ-R / 308 GTi .

Σιγά μην καθόντουσαν να αλλάξουν τα καλούπια τους τώρα που η βιομηχανική μηχανή έχει ξεκινήσει την παραγωγή. Από τώρα μέχρι το 2030 θα βλέπουμε αυτά τα μπλοκ όπως έγινε με τα TU.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες