alex_lionheart έγραψε: |
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μου κοστιζε η αγορα και η τοποθετηση εξατμησης απο rc (καινουρια εξατμιση)στο rallye μου καθως επισης αν θα δω διαφορα στην αποδοση.. |
rallaki-1 έγραψε: | ||
Καινουργια έχει περίπου 500€ απο αντιπροσωποια. Κάποιοι όμως απο εδώ την βρίσκουν μέσο e-bay πιο φτηνά. Εγω όταν την είχα βάλει δεν είχα δει καμια διαφορα σε απόδοση μονο στον ήχο πόυ ήταν λίγο περισσότερος αλλά πραγματικά είχα ξετρελαθεί..! Μου θύμιζε κατι από mini cooper s αλλά αρκετά λιγότερο!! Παντως με τα ίδια λεφτα βάζεις ένα χειροποίητο (και το φτιάχνεις όπως θέλεις το τελικό) και ρίχνεις και τις θερμοκρασίες στον κινητήρα σου (πυρόμετρο)! Οπως έκανα και εγώ μετα από λίγο καιρό. |
rallaki-1 έγραψε: |
Ειχα βάλει προφυλακτήρα από RC! |
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μου κοστιζε η αγορα και η τοποθετηση εξατμησης απο rc (καινουρια εξατμιση)στο rallye μου καθως επισης αν θα δω διαφορα στην αποδοση.. |
Καινουργια έχει περίπου 500€ απο αντιπροσωποια. |
Ειχα βάλει προφυλακτήρα από RC! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||
λοιπον επειδη δεν μπορω να σας βλεπω να συζητατε για θεματα που ορισμενα δεν στεκουν....
δεν μας ξεκαθαρισες τι αλλα πραγματα εχεις βελτιωσει στο αυτοκινητο σου...εαν εισαι εστω και μαμα διαφορα θα δεις στο αυτοκινητο αλλα λιγη...εαν φορας προγραμμα παλι θα δεις αρκετη διαφορα οπως επισης μπορεις να βγαλεις το μεσσαιο και να εισαι μια χαρα!!! αλλα οχι και
υπαρχουν διαφορες και σε καλη κατασταση οπως για παραδειγμα του φιλου εδω... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=386681#386681
![]() ![]() ![]() ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
makis106 έγραψε: |
Η διαφορά του προφυλακτήρα του RC με αυτών των rallye-gt, είναι ότι στο σημείο που ξεπροβάλλουν οι μπούκες, ο προφυλακτήρας του rc έχει πιο μεγάλο άνοιγμα, φυσικά γιατί βγαίνουν δύο μπούκες αντι μιας των άλλων, ενώ επίσης έχει ένα διακοσμητικό πλαστικό το οποίο αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι και δεν είναι ενιαίο όπως στα rallye gt. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
τωρα εσυ φιλε μας πως τα καταφερες και αγορασες κατι αλλο δεν ξερω |
φιλε thanasi ελεγα να αγορασω καινουρια την εξατμηση του rc και αυτο για μεγαλυτερη αξιοπιστια τωρα αν μπορεις θελω να με βοηθησεις να καταλαβω κατι:την εξατμηση του rc μπορω να βαλω μονο τελικο,σπιραλ-μεσαιο- τελικο. το rallye τωρα εχει καποιο κομματι ιδιο με το rc???δηλαδη ιδιο σπιραλ για παραδειγμα...?? |
mechanic έγραψε: |
Απο εκει και επειτα αν σκοπευεις να πληρωσεις καινουργια την εξατμιση του RC απο την πεζω ![]() πληρωσε καλυτερα και βαλε μια σουπερσπριντ (χωρις μεσαιο ομως) (η τελος παντων σοβαρη επωνυμη που εχει γινει και μια ροικη μελετη) |
Να ληξει η εγγυηση μου?
μετα οτι θελετε... ![]() |
Αν ηταν κατι για το δικο μου αμαξι, οκ
αλλα δεν ειναι δικο μου, ειναι φιλου και ξερω εκ των προτερων οτι δεν θελει να ξερει "κανεις" τι εχει κατω απο το καπω του... ![]() γουστα ειναι αυτα βλεπεις... |
δεν θελει να ξερει "κανεις" τι εχει κατω απο το καπω του... ![]() γουστα ειναι αυτα βλεπεις... |
πες μου τι ακριβως εχεις στο πλανο σου και τοτε συζηταμε... |
Αν ηταν κατι για το δικο μου αμαξι, οκ
αλλα δεν ειναι δικο μου, ειναι φιλου και ξερω εκ των προτερων οτι δεν θελει να ξερει "κανεις" τι εχει κατω απο το καπω του... ![]() γουστα ειναι αυτα βλεπεις... |
android έγραψε: | ||
η εξατμιση απο το 150 με το 175 ειναι ιδια απο το μοτερ μεχρι το σπιραλ ...πισω απο το σπιραλ ειναι πιο μικρη του 150 |
makis106 έγραψε: | ||||
Όταν έβαλα στο δικό μου την εξάτμιση του rc, αγόρασα αυτό το διακοσμητικό απο την Peugeot, στην εκπληκτική τιμή των 80€, |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Σκέτο τελικό; Όχι δεν παίζει να έχεις κάποιο πρόβλημα, παρά μόνον αν προσπαθήσουν να σε πιάσουν αδιάβαστο.. |
Rallyes έγραψε: | ||
ναι επειδη δεν εχω ιδεα απο τετοια γιαυτο ρωταω.... μεσαιο και τελικο σκεφτομαι...!!! |
Samer έγραψε: |
Βαλε φιλτρο και θα ακουσεις σκαστρα. Θα δουλεψει σαν ηχειο στη τουρμπινα και θα ακουσεις κ τουρμπινα να σπουλαρει κ σκαστρα. Αλλα τοτε πριν πας συνεργειο τις πεζοτ, τα ξαναβαζεις μαμα για να μην αγχωθεις με την εγγυηση. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
ε ετσι πες ![]() |
volvos έγραψε: |
Up |
volvos έγραψε: |
Thelo na strimikso dyo tetoia sto mr2 anti gia teliko....thanasis speaking. Apla thelo apo gt
Poy exei extra diafragmata |
antonis8190 έγραψε: | ||||
δεν ξέρω αν φανώ χαζός αλλά το σπιράλ έχει διάμετρο 50 ή 55? |
actinf έγραψε: |
Οκ guys σας ευχαριστώ. Θα χωθω κατω απο το αμάξι για να βγαλω φωτογραφία μολις μπορεσω, να το σιγουρεψουμε...
|
vag21 έγραψε: |
πραγματικα απορο,γιατι δεν βαλαν απο την αρχη και στα gt εξατμιση 54αρα ,την μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω οτι ισως ετσι μειωναν τα καυσαερια?
οτι ειναι ασχετοι που ακουω κατα καιρους δεν μπορω να το πιστεψω. |
MEMsound έγραψε: |
το ραλλυ / γτ ηθελαν να εχει 150 αλογα τοση ισχυ ηθελαν τοση το εκαναν / αναγκασαν / φρεναραν οπως θες πες το να βγαλει οι λογοι δεν ειναι της παρουσης το ρψ ηθελαν να βγαλει 180 - και το εκαναν αντιστοιχα λετε να ξερουμε ολοι εμεις οι απ εξω πως να βγαλουμε 250++ και να μην ξερει η μαμα εταιρια? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |