franch_power έγραψε: |
Φίλε αλεξάνδρε ούτε πρώτη μπαίνει ούτε καμία ταχύτητα ο μοχλός παίζει σαν τρελός και πάει σε οποιοδήποτε σημείο ακόμα κ <<κύκλους>> μπορώ να κάνω που λέει ο λόγος! ![]() |
Bill207 έγραψε: |
σίγουρα είναι στην εγγύηση;
γιατί εμένα μου είπαν ότι γενικά σασμάν είναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτει η εγγύηση... |
mathanas έγραψε: |
Κατι πρεπει να γινει μ αυτη τη κατασταση γιατι η κοροιδια δε παει αλλο..... |
Lefter1s RC έγραψε: | ||
Δυστυχως αυτο που θα γινει απο μενα την επομενη φορα ειναι σιγουρα οτι δε θα ειναι peugeot. |
2 είναι οι πιθανές ζημίες η έσπασε η φωλιά που λένε η έσπασε η ασφάλεια! Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι το έβγαλε αυτό το πρόβλημα ενώ το αμάξι στα χιλιόμετρα είναι φρέσκο! ![]() ![]() |
Bill207 έγραψε: | ||||
αυτό είναι το μόνο σίγουρο όντως ... |
Τέλος πάντων άποψη του κάθε ενός είναι,εγώ πάντως θα είμαι ένας από τους πολλούς που δεν θα ξανά πάρω πεζό όχι γιατί δεν βγάζουν καλά κ όμορφα σπορ αυτοκίνητα αλλά λόγο αξιοπιστίας κ ότι έχω βαρεθεί αυτην την δικαιολογία αστοχία ανταλακτικού αν όντως όλα αυτα τα προβλήματα είναι αστοχία ανταλακτικού ας ανακαλέσει η peugeot για να λυθούν όπως κάνουν κ άλλοι κατασκευαστές σε άλλες χώρες! Ας παραδεκτή η peugeot τα προβληματικά 207 της για να προστατέψει
την φήμη της αλλά κ να διασφαλίσει τους πελάτες της! |
Τέλος πάντων άποψη του κάθε ενός είναι,εγώ πάντως θα είμαι ένας από τους πολλούς που δεν θα ξανά πάρω πεζό όχι γιατί δεν βγάζουν καλά κ όμορφα σπορ αυτοκίνητα αλλά λόγο αξιοπιστίας κ ότι έχω βαρεθεί αυτην την δικαιολογία αστοχία ανταλακτικού αν όντως όλα αυτα τα προβλήματα είναι αστοχία ανταλακτικού ας ανακαλέσει η peugeot για να λυθούν όπως κάνουν κ άλλοι κατασκευαστές σε άλλες χώρες! Ας παραδεκτή η peugeot τα προβληματικά 207 της για να προστατέψει
την φήμη της αλλά κ να διασφαλίσει τους πελάτες της! |
...... Απλά, από προσωπική εμπειρία αλλά και 2 γνωστών μου ακόμα με 207, με το χέρι στην καρδιά έχω να πω πως το αυτοκίνητο αυτό είναι από τα πλέον αξιόπιστα της κατηγορίας....... |
drdino έγραψε: | ||
H αστοχία (γιατί περί τέτοιας πρόκειται, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό) μπορεί να συμβεί και με 0 χλμ. Γιαυτό υπάρχει και η εγγύηση. |
NoDsl έγραψε: | ||
Καλά κάνεις και φωνάζεις. Αν σε άφηνε σε καμία ερημιά θα σε πηγαίνανε στο κοντινότερο βλαχοχώρι να στο σηκώσουν με ντάκους και να στα δέσουν με βέλιουρα... Είπαμε να τους δικαιολογούμε αλλά 1002 προβλήματα έχουν βγάλει. |
Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση! |
volvos έγραψε: |
an eixe audi θα το ειχαν κοψει γιατι θα ειχαν μπει στο διαγνωστικο και εβλεπαν ποσες φορες κοφταρε στην αλλαγη που δειχνει βαναυση χρηση |
Driver ///M έγραψε: | ||
Μαλλον πλακα κανεις........Ισως να μην ειναι το πιο ζημιαρικο αλλα οχι και το πιο αξιοπιστο...... |
Vini έγραψε: | ||||
Υπάρχει και η εγγύηση και κάτι έτρεξε στα γύφτικα... Τι να τι κάνεις την εγγύηση όταν η ποιότητα της ουσιαστικής υποστήριξης είναι υπό του μηδέν; Εγώ ένα ξέρω να πω: ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ... Έτσι και ξεκινήσουν τα πέρα-δώθε στα συνεργεία... χαιρετίσματα... |
Driver ///M έγραψε: |
...
... Απ'ό,τι φάνηκε στην περίπτωση του φίλου, η εγγύηση λειτούργησε μια χαρά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πράγματι το after sales της peugeot είναι κακό, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε και τι έγινε που έχει εγγύηση! Όπως και να το κάνουμε, αν η βλάβη δεν είναι στις λεγόμενες που έχουν να κάνουν με φυσική φθορά (τουλάχιστον εκεί το ρίχνουν οι εταιρείες), τότε η εγγύηση ισχύει κανονικά, όπως και στην παρούσα περίπτωση. |
Vini έγραψε: |
Η τήρηση της εγγύησης δεν αποτελεί και απόδειξη ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα ή ότι θα γίνει και σωστή εργασία. Από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν να τοποθετήσουν ούτε εργοστασιακούς λασπωτήρες δεν μπορώ να περιμένω ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε ποιο περίπλοκα θέματα. Εγώ πριν 25 μέρες περίπου, πήγα να βάλω λάδια, μου άλλαξαν και το φίλτρο του AC. Έφυγα και στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχαν ξεχάσει να κουμπώσουν τα καπάκια του φίλτρου ΑC και το καπάκι της μπαταρίας... Καλά που θυμήθηκαν να βάλουν τα λάδια... Τέλος πάντων. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να επιδιορθωθεί για πάντα η βλάβη. Βασικά αυτό θέλουμε όλοι μας. |