PSClub - Hellas

Μετάδοση - 207 rallye, έμεινα από κιβώτιο

franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 14:03:19
Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye, έμεινα από κιβώτιο
Καλησπέρα παιδία το αμάξι σήμερα με άφησε από κιβώτιο καθώς έκανα την βόλτα μου παρατήρησα ότι η 4 σχέση αλλά κ 2 σχέση θα δεν έμπαιναν κ μετά από λίγο καμία ταχύτητα δεν κούμπονε! Αμάξι με 13.500χλμ 15 μηνών κ με την καλύτερη μεταχείριση! Δίνω τα εύσημα στην πεζώ για το αμάξι που μου πούλησε! Έπρεπε να δείτε την ειρωνία όταν με τραβούσε το gti του φίλου μου μπράβο ξανά στην πεζώ! Κ όσο αναφορά για τα μαστόρια της πεζώ κ της γενικές αντιπροσωπίες αν νομίζουν ότι θα το αφήσω έτσι είναι πολύ βαθιά γελασμένη! Evil
Pughell - Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πιθανοτατα εμεινες απο δισκο και οχι απο σασμαν... Wink
franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μοχλός τον ταχυτήτων παίζει ελεύθερα πάει όπου να ναι,ο συμπλέκτης δεν είναι σκληρός πατάει όπως κ πριν! Μήπως έσπασε ο οδηγός των ταχυτήτων αλλά κ αυτό να είναι επιτρέπεται?
Alexis22 - Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:22:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι παρομοιο μου ειχε συμβει δεν εμπαιναν 2α 4η και οπισθεν αν θυμαμαι καλα ειχα βαλει 1η το προχωρησα λιγακι και εστρωσε,το ξανα δοκιμασες να δεις οτι δε μπαινουν?
Sinanai - Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τίποτα δεν επιτρέπεται, αλλά ακριβώς γι' αυτό και για να μην κάνουμε εικασίες και επειδή το αυτοκίνητό σου είναι εντός εγγύησης (υποθέτω) πήγαινε αύριο πρωί πρωί σε εξουσιοδοτημένο, να δεις τι παίζει... Wink

Παρεμπιπτόντως. Ένα βράδυ με παγωνιά στην Πάτρα είχα πάθει το ίδιο - δε θυμάμαι αν ήταν με το προηγούμενό μου (1.4 16V) ή με το νυν 206 - με την εξαίρεση ότι άρχισε μόνο του να επανέρχεται μετά από λίγη ώρα. Δηλαδή ξεκίνησα από πανεπιστήμιο να πάω σπίτι. Στη διαδρομή πήγα να κατεβάσω από 4η σε 3η και δεν, μετά 2α δεν, 4η δεν, 5η δεν, 1η δεν... Σταματάω. Όπισθεν δεεεν... Την κάτσαμε, σκέφτομαι, και αρχίζω να αναλογίζομαι τον εαυτό μου χωρίς αυτοκίνητο για μέρες, κόστος σαζμάν κτλ. Παίρνω και το Σπύρο (sps) τηλέφωνο και μένει μαλ***ς, μιας και την ίδια ή τη προηγούμενη μέρα είχα τοποθετήσει το quickshift ( άρα με το προηγούμενο ήταν, γιατί στο νυν το έβαλα τη δεύτερη μέρα που το 'χα Laughing ) και το είχε τοποθετήσει κι αυτός κτλ... Π**τσες μπλε: Σε κανα-δυο λεπτά βάζω μπρος και δειλά-δειλά πάω να κουμπώσω πρώτη. Λουκούμι. Δευτέρα τα ίδια και ούτω καθ' εξής... Φτάνω σπίτι και την επομένη το πρωί πάω στο μηχανικό μου (μας). Όλα μέλι-γάλα. Ουδέν πρόβλημα, απλά εκείνο το βράδυ το Πεζάκι στράβωσε με την πάρτη μου, γιατί στο "γεφυράκι" και την "πρυτανεία" μπήκα κιουρία και ξενέρωσε. Για να με εκδικηθεί, λοιπόν, αποφάσισε - με τον τρόπο του - να με αρχίσει στη μουρμούρα. Έτσι είναι οι θυελώδεις σχέσεις και οι άστατες γκόμενες. Γι' αυτό και μας αρέσουν. Wink

υ.γ Δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα είπα για να σε ξε-αγχώσω. Cool
sotos 207Gt - Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
οταν σου πουν τι εχει πες το και σε μας να φυλαγομαστε και να ελπιζεις να εχει απλα ξεβιδωθει η πλεξουδα με τις ντιζες...
franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 16:13:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε αλεξάνδρε ούτε πρώτη μπαίνει ούτε καμία ταχύτητα ο μοχλός παίζει σαν τρελός και πάει σε οποιοδήποτε σημείο ακόμα κ <<κύκλους>> μπορώ να κάνω που λέει ο λόγος! Confused
Alexis22 - Σαβ 28 Αύγ 2010, 16:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Φίλε αλεξάνδρε ούτε πρώτη μπαίνει ούτε καμία ταχύτητα ο μοχλός παίζει σαν τρελός και πάει σε οποιοδήποτε σημείο ακόμα κ <<κύκλους>> μπορώ να κάνω που λέει ο λόγος! Confused
αν ειναι οπως τα λες τοτε το προβλημα ειναι απο το μοχλικο δλδ καποια απο τις ντιζες εχει κοπει η βγηκε απο τη θεση της.
franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 16:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι η ντίζα πόσο θα κοστίσει η ζημία γνωρίζει κάποιος τίποτα Rolling eyes
Giannis307 - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τπτ εχεις εγγυηση Cool
Bill207 - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
σίγουρα είναι στην εγγύηση;
γιατί εμένα μου είπαν ότι γενικά σασμάν είναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτει η εγγύηση...
NoDsl - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δε μας λένε οι αχαρακτήριστοι τι δεν θεωρούν αναλώσιμο; Το σασί; Άι σιχτίρ.

Ρε συ θοδωρή... Δεν πάς να το διαβάσεις; Ρίξε και κανα 2 καντήλια στη lion να ξορκίσεις το κακό... Έλεος δηλαδή.
franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μου πουν τίποτα ότι δεν καλύπτει η εγγύηση για 13.500 χλμ κ με την χρήση που του κάνω! Θα κινηθώ με δικηγόρο κ θα δουν τι ωραία θα περάσουν εφόσον ενημερωθεί για το πρόβλημα μου κ η γαλλική αντιπροσωπία στην γαλλία!
Bill207 - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί το παιδί μπορεί να πάει στην αντιπροσωπεία (αν είναι σασμάν) και οι άλλοι θα θελουν να του αποδείξουν ότι είναι δική του ευθύνη..
τι να λέμε τώρα, με 13,500 χλμ αμάξι να βγαλει κατι στο σασμαν.
απλα απαραδεχτοι
nOkpos - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι η βαση που κραταει της ντιζες η οποια ειναι πλαστικη!!! αν εχουν το θεο τους και εμενα εσπασε!
franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και πόσο στοίχισε φίλε δημήτρη ήσουν εντός εγγύησης?
alkone - Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου δν χρειαζεται να σκας,μια ασφαλεια ειναι πλαστικη η οποια κραταει την ντιζα του επιλογεα!!θα το πας στην lion,κ αν εισαι εντος εγγυησης θα στο αλλαξουν δωρεαν(να ευχεσαι να υπαρχει το ανταλλακτικο ελλαδα,γτ περιμενα καμια βδομαδα στο δικο μου)
mathanas - Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
σίγουρα είναι στην εγγύηση;
γιατί εμένα μου είπαν ότι γενικά σασμάν είναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτει η εγγύηση...

Κατι πρεπει να γινει μ αυτη τη κατασταση γιατι η κοροιδια δε παει αλλο.....
Lefter1s RC - Σαβ 28 Αύγ 2010, 19:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:

Δυστυχως αυτο που θα γινει απο μενα την επομενη φορα ειναι σιγουρα οτι δε θα ειναι peugeot.
sotos 207Gt - Σαβ 28 Αύγ 2010, 19:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
450€ εχει ολο το σετ με τις ντιζες κομπλε....
αλλα η ασφαλεια φθηνια... Wink
franch_power - Σαβ 28 Αύγ 2010, 22:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
2 είναι οι πιθανές ζημίες η έσπασε η φωλιά που λένε η έσπασε η ασφάλεια! Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι το έβγαλε αυτό το πρόβλημα ενώ το αμάξι στα χιλιόμετρα είναι φρέσκο! Sad αν πάρω τηλ την assistant peugeot είναι άμεση η θα έρθουν μετά από ώρες να μου φορτώσουν το αμάξι? Rolling eyes
Bill207 - Κυρ 29 Αύγ 2010, 00:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
mathanas έγραψε:

Δυστυχως αυτο που θα γινει απο μενα την επομενη φορα ειναι σιγουρα οτι δε θα ειναι peugeot.

αυτό είναι το μόνο σίγουρο όντως ...
imaginas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 05:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι ωραίο να καταδικάζουμε μια εταιρεία επειδή το προϊόν της έβγαλε μια βλάβη.Όλες οι εταιρείες έχουν τα ίδια προβλήματα.Ο ξαδερφός μου έχει ένα Ibiza 1400cc του 2004.Αφενός τα σέρβις είναι κάθε 15.000χλμ,αφετέρου δεν υπάρχει φορά που όταν πάει στο εξουσιοδοτημένο να μην του βρουν και κάποια άλλη βλάβη.Και το αμάξι ούτε για κόντρες το έχει ούτε το...βασανίζει.Στη δουλειά του πάει με αυτό.Επίσης,κάθε φορά που το πάει για σέρβις,και του μηδενίζουν την ένδειξη στα όργανα,μετά από 300-400χλμ ανάβει πάλι το λαμπάκι κινητήρα.Φυσικά πλέον δεν αγχώνεται και το πάει στο σερβις κανονικά.Ακόμα και ένα λαμπάκι να καεί,που τα ρημάδια τα καίει συνέχεια,ιδίως στα στοπ,ανάβει λαμπάκι κινητήρα!Καλά για κόστη να μην πούμε.2 δισκόπλακες μπροστά και 2 τακάκια μπροστά μαζί με την εργασία του είπαν 370€!!!!Βρήκαμε τα γνήσια τακάκια σε παραεισαγωγέα με 25€ αντί 75€ που του ζήταγαν,και δισκόπλακες χαρακτές κιόλας 45€.Θα πληρώσει και εργασία και θα του έρθει στο 1/3.

Τώρα με την μείωση των τζίρων ψάχνουν να βρουν το κορόιδο που θα τους πληρώσει όλα τα έξοδα και το κέρδος τους.Ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε εμείς!!!

Εγώ πάντως όταν μπορέσω να αλλάξω το "ψωφίμι" μου πάλι peugeot θα πάρω!
drdino - Κυρ 29 Αύγ 2010, 08:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
2 είναι οι πιθανές ζημίες η έσπασε η φωλιά που λένε η έσπασε η ασφάλεια! Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι το έβγαλε αυτό το πρόβλημα ενώ το αμάξι στα χιλιόμετρα είναι φρέσκο! Sad αν πάρω τηλ την assistant peugeot είναι άμεση η θα έρθουν μετά από ώρες να μου φορτώσουν το αμάξι? Rolling eyes

H αστοχία (γιατί περί τέτοιας πρόκειται, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό) μπορεί να συμβεί και με 0 χλμ. Γιαυτό υπάρχει και η εγγύηση.
mathanas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 09:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
Lefter1s RC έγραψε:
mathanas έγραψε:

αυτό είναι το μόνο σίγουρο όντως ...

+207 Ποτε ξανα......
franch_power - Κυρ 29 Αύγ 2010, 10:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τέτοιου είδους προβλήματα κάτω από τα 30.000χλμ τα θεωρο ανεπίτρεπτα! Ξέρεις πόσο άσχημα είναι να το έχεις το αμάξι μπήμπελο με την καλύτερη μεταχείριση κ για πλάκα να σου σκάει πρόβλημα σε όσους το είπα έκαναν το σταυρό τους για το πεζώ γιατί όσοι με ξέρουν από το club αλλά κ γνωστοί μου ξέρουν καλά ότι του αυτοκινήτου του έχω φερθεί άψογα! Του πατέρα μου το ταξί που έχει και 400.000χλμ κ την μηχανή επί 14 ώρες λειτουργίας αυτό το πρόβλημα δεν του έβγαλε πότε που η καταπόνηση του αυτοκινήτου είναι κατα πολύ μεγάλη από μεριά φρενών, συμπλέκτη,ταχυτήτων. Π.χ. Γνωστός μου έχει το mps με πρόγραμμα έχει 70.000χλμ και το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να μπει σε καμία σούπερ ειδική με τον loeb! Ξέρεις πόσο ωραίο είναι να σου λέει ο άλλος ότι το μόνο που έχει ασχοληθεί είναι τα σερβίς του αυτοκινήτου άντε κ καμία καμένη λάμπα!
imaginas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 11:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Έχετε δει Audi A4 να μένει από συμπλέκτη με 15.000χλμ εκ των οποίων τα 10.000χλμ σε Εθνική Οδό,και να μην τον καλύπτει και η εγγύηση;

Αστοχία υλικού είναι,όπως είπε και ο Κωνσταντίνος.
franch_power - Κυρ 29 Αύγ 2010, 11:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλος πάντων άποψη του κάθε ενός είναι,εγώ πάντως θα είμαι ένας από τους πολλούς που δεν θα ξανά πάρω πεζό όχι γιατί δεν βγάζουν καλά κ όμορφα σπορ αυτοκίνητα αλλά λόγο αξιοπιστίας κ ότι έχω βαρεθεί αυτην την δικαιολογία αστοχία ανταλακτικού αν όντως όλα αυτα τα προβλήματα είναι αστοχία ανταλακτικού ας ανακαλέσει η peugeot για να λυθούν όπως κάνουν κ άλλοι κατασκευαστές σε άλλες χώρες! Ας παραδεκτή η peugeot τα προβληματικά 207 της για να προστατέψει
την φήμη της αλλά κ να διασφαλίσει τους πελάτες της!
imaginas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 12:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι για να ανακληθεί ένα μοντέλο θα πρέπει να βρεθεί πρόβλημα σε πολλά αμάξια μιας συγκεκριμένης ή συγκεκριμένων παρτίδων.Δε νομίζω ότι όλοι όσοι έχουν 207 έχουν το ίδιο πρόβλημα.Ότι το έβγαλε σε 10-15 οχήματα δεν είναι λόγος να γίνει ανάκληση.Αυτό πιστεύω.

Όταν αποφάσιζα να αγοράσω μεταχειρισμένο πεζό ρώτησα κατόχους αν τους έχουν βγάλει προβλήματα και οι περισσότεροι μου έλεγαν όχι.Ο θείος μου είχε ένα 309 από το 1992 έως το 2003.Το πήρε σε ηλικία 45 ετών και ως νέος οδηγός.Το αμάξι το είχε "τρελάνει",σε δρομολόγια Αθήνα-Καλαμάτα-Αθήνα και Αθήνα-Κερατέα-Αθήνα.Στην αρχή,φοβούμενος ότι θα του σβήσει σε φρενάρισμα,πάταγε το πόδι του στον συμπλέκτη.Παρόλαυτά μέχρι και το 2004,ένα χρόνο το είχε ο κουνιάδος του,δεν είχε βγάλει πρόβλημα στον συμπλέκτη!Δε θυμάμαι πόσα χλμ είχε κάνει!!!Ο κολητός μου έχει ένα 106 1400cc 8v από το 1999 και φέτος του έβγαλε πρόβλημα στο σασμαν και "καθάρισε" με 350€.Το δικό μου,απ'ότι βλέπω από τα τιμολόγια που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αμελητέα προβλήματα.Ο δίσκος συμπλέκτη είχε αντικατασταθεί στις 60.000χλμ το 2005 (γράφει ημερομηνία κατασκευής το πλατό) και τώρα στις 158.850χλμ που κατέβηκε το σασμάν για αλλαγή του ρουλεμάν ο δίσκος και το πλατό είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Μόνο το ρουλεμάν είχε πρόβλημα.Δεν ξέρω αν άλλαξε δίσκο επειδή στις 60.000 χάλασε το ρουλεμάν ή ο δίσκος,αλλά 1000.000χλμ δεν είναι και λίγα που άντεξε ο δεύτερος δίσκος,και αν δεν χάλαγε το ρουλεμάν θα διαρκούσε ακόμα.
franch_power - Κυρ 29 Αύγ 2010, 12:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παράδειγμα πολλά 207 παίζει η westgate σαν τρελή το ρουλεμαν του σημπλεκτη επίσης τα παράθυρα τρίζουν ακόμα κ σε δρόμους χωρίς λακουβες η σκάστρα που στα πρώτα 20.000χλμ ακούγεται λες κ έχεις 300 άλογα! Για αυτα τα παραπανο δεν θα μπορούσε να ανακαλέσει!
imaginas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 12:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό με τα παράθυρα δεν είναι πρόβλημα μόνο της πεζό!Όσους ξέρω κι έχουν Ibiza το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν.Και ανήκει και στο VAG που υποτίθεται έχει ως σημαία την αξιοπιστία!!!Κανένα δεν ανακλήθηκε,αλλά ούτε και λύση βρέθηκε για να μην "παίζουν" τα τζάμια!!!

Ένας θείος μου είχε ένα Sunbeam Hunter του 1977 το ειχε κάνει φορτηγό,και μέχρι το 1992 δεν είχε κάνει "κιχ".Μόλις το πήραν τα ξαδέρφια μου,μόνο βενζίνη του έβαζαν,κι έτρωγε πολύ!Μέχρι το 1994 κόλλησε ο κινητήρας από έλλειψη λαδιού!Άλλαξαν κινητήρα και το πήραν για ανακύκλωση το 1998,όταν είχαν το Α4.Το Α4 αν δεν έβγαλε προβλήματα...Και η Καρέντα χατζάρα....Δίσκος συμπλέκτη με εργασία το 1998 περίπου 450.000δρχ....Για να μην πω για την Λαγκούνα την "τρελή" ενός φίλου,που τα ηλεκτρικά ήταν μο*** καπέλο!

Sunbeam Hunter!

Το φόρτωνε λαδούσες γεμάτες λάδι κι ερχόταν από την Μεσσηνία μέσω Κολοσούρτη,και από το Κιάτο στην Αθήνα με τσουβάλια λεμόνια.Κάθε Σ/Κ πήγαινε στον Κάλαμο και κάθε μήνα στο Αγρίνιο!!!
mechanic - Κυρ 29 Αύγ 2010, 12:35:31
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Τέλος πάντων άποψη του κάθε ενός είναι,εγώ πάντως θα είμαι ένας από τους πολλούς που δεν θα ξανά πάρω πεζό όχι γιατί δεν βγάζουν καλά κ όμορφα σπορ αυτοκίνητα αλλά λόγο αξιοπιστίας κ ότι έχω βαρεθεί αυτην την δικαιολογία αστοχία ανταλακτικού αν όντως όλα αυτα τα προβλήματα είναι αστοχία ανταλακτικού ας ανακαλέσει η peugeot για να λυθούν όπως κάνουν κ άλλοι κατασκευαστές σε άλλες χώρες! Ας παραδεκτή η peugeot τα προβληματικά 207 της για να προστατέψει

Σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις...
Και εγω εχω πολλα παραπονα/γεγονοτα απο την αντιπροσωπια της ρενω
που μου φερθηκε αδικα και μου εκλεψε 5500 ευρω μεσω μιας πολυ εξυπνης κομπινας
(αυτα για το πρωην καθεστως, το νυν δεν το γνωριζω ελπιζω να εχει οντως αλλαξει προς το καλυτερο)

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναπαρω ρενω αν τυχον καποιο μοντελο της ταιριαζει και καλυπτει τις απαιτησεις μου...
μαλιστα ημουν πολλυ κοντα στο R26 η στο ΙΙΙ RS cup
αλλα τελικα οταν τα εβαλα κατω και με βαση τις δικες μου απαιτησεις/γουστα πηρα τελικα κατι αλλο και οχι ρενω...
(λιγο ασχετο αλλα το δικο μου ρε φιλε που ναι το εχω σαν "μπιμπελο"
αλλα του φερομαι και σαν βραζηλιανα π...τ@ν@ οταν εχω στροφοδιαδρομες... τι σημαινει οτι επεσα σε "ευστοχια" υλικου? Very happy )

Ας μην κοιταμε το δεντρο ας δουμε και λιγο το δασος...
ολες οι μαρκες για λογους εξοικονομισης κοστους
κοβουν απο παντου...
δεν μπορεις να φανταστεις τι λεπτομεριες κοιτανε προκειμενω να μειωσουν το κοστος...
μαλιστα πολλες μαρκες προτιμουν να κοψουν απο την "ποιοτητα"
παιρνοντας το ρισκο να τους βγει καποια "σκαρτη" παρτιδα...
δεν ειναι τυχαιο πολλα μοντελα σειρας (ασχετως μαρκας)
στις facelift εκδοσεις τους εχουν κανει περικοπες σε εξοπλισμο
"αξιοπηστιας" η λειτουργικοτητας αν θες εστω και σε πραγματα που εμας μας φαινονται αστεια...
Για αυτο και δινουν εγγυηση στην αρχη ωστε να καλυψουν διαφορες
ειτε αστοχιες ειτε "βλακειες" του financial department
Και last but no least ειναι ο τελευταιος και ισως ποιο σημαντικος κρικος για εμας τους τελικους αποδεκτες,
που ειναι το αφτε σαλες...
καποιες εταιριες που εχουν σοβαρους ανθρωπους στο senior management
προσφερουν after sales αν οχι υψηλου, αλλα αποδεκτου τουλαχιστο επιπεδου.....
και αλλες βλεπε πεζω προσφερουν pure after sales blexing...

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

και σιγουρα ειναι καθορηστικος παραγοντας για την αγορα ενος αυτοκινητου, καθως δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να γινουμε ολοι μηχανικοι και να χανουμε χρονο και χρημα, λογω της αλητειας που αντιμετωπιζουμε στην πλειονοτητα των αντιπροσωπιων...

τελιως ασχετο...
αλλα απο περιεργια εκανα μια αλλαγη λαδιων σε επισημη αντιπροσωπια πεζω σε χωρα του εξωτερικου, αν βλεπατε πως μου φερθηκαν,
(και ειχα παει χωρις ραντεβου στο ασχετο...)
οχι μονο με αφησαν να ειμαι μεσα αλλα μου ζητησανε (αν ηθελα φυσικα και εννοειται εγω ειπα αμεσως ναι...)
να ειμαι μπροστα την ωρα που σηκωσανε το αμαξι για οπτικο ελεγχο, ωστε να τους πω/δειξω αν εχω καποιο προβλημα η παρατηρηση.
συμπληρωσανε υγρο υαλοκαθαρηστηρων το οποιο δεν μου το χρεωσανε
(τα αλλα ηταν ολα οκ)
με ρωτησαν αν ειμαι ευχαρηστημενος με το αμαξι μου αν εχω καποιο αλλο προβλημα η αν... αν... αν....
τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι μου φερθηκανε τοσο καλα που ζηλεψα και ενιωσα ΠΑΡΑ πολυ ασχημα που στην ελλαδα
την χωρα που γεννησε τον πολητισμο
να μας αντιμετωπιζει ο ενας απολητιστος πισω απο τον αλλον...

Driver ///M - Κυρ 29 Αύγ 2010, 14:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:

Φίλε teo, η αγανάκτησή σου είναι δικαιολογημένη. Απλά, από προσωπική εμπειρία αλλά και 2 γνωστών μου ακόμα με 207, με το χέρι στην καρδιά έχω να πω πως το αυτοκίνητο αυτό είναι από τα πλέον αξιόπιστα της κατηγορίας.

Η ζημιά σου σίγουρα δεν δικαιολογείται, ωστόσο η λεγόμενη αστοχία υλικού, όταν συμβαίνει τόσο μεμονωμένα, μπορεί πράγματι να υφίσταται.
Στην 320 που έχω επίσης, τουλάχιστον 1 στα 3 αυτοκίνητα έχει πρόβλημα με την κολώνα τιμονιού (κλειδώνει το τιμόνι με το που βάζεις μπροστά το αμάξι) και το κόστος επισκευής είναι 600 ευρώ! Εκεί θα έπρεπε να γίνει ανάκληση σίγουρα, αφού η βλάβη είναι υπερβολικά συχνή. Ακόμα συχνότερο είναι το πρόβλημα στους πολλαπλασιαστές (ευτυχώς δεν μου'χει τύχει, ακόμα).
Στην περίπτωσή σου όμως, δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα σε τόσο λίγα χιλιόμετρα, οπότε η ανάκληση σίγουρα δεν είναι επιβεβλημένη. Γι'αυτό υπάρχει και η εγγύηση άλλωστε.

Όσο για τα παράθυρα, το 90% των bmw έχουν προβλήματα με τρίξιμο. Και το 207 μου έχει παρόμοιο θέμα, όπως και πάρα πολλά αυτοκίνητα ακόμα. Όταν λοιπόν ένα πλήθος εταιρειών (και μάλιστα πολλές φορές αρκετά ακριβότερων απ'την peugeot) έχει τέτοια θέματα, είναι ουτοπικό να λέμε απαράδεκτους τους Γάλλους και προβληματικά τα 207, αφού το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία των εταιρειών.

Επαναλαμβάνω ότι καταλαβαίνω την οργή σου. Απλά, τα αυτοκίνητα είναι λίγο (έως πολύ) λαχείο, άσχετα αρκετές φορές από το πόσο καλά τους συμπεριφερόμαστε, πόσο σχολαστικοί είμαστε κλπ.
Κοίτα να χαρείς το αυτοκίνητό σου χωρίς να το λυπάσαι και αν τα προβλήματα συνεχίσουν, δώστο να απαλλαγείς κι εσύ και τα νεύρα σου.
Απλά μη νομίζεις ότι υπάρχουν εταιρείες με μηδενικά θέματα αξιοπιστίας (ακόμα και οι Ιάπωνες έχουν θέματα), οπότε μην πας ποτέ σε κάποια εταιρεία με αποκλειστικό γνώμονα το δε σπάει, δε χαλάει, γιατί θα απογοητευτείς.
franch_power - Κυρ 29 Αύγ 2010, 16:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε αρη θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το αμάξι είναι κάτι σαν λαχείο αλλά είναι κ επένδυση η το αγοράζεις κ πληρώνεις τα δίπλα σε προβλήματα η πληρώνεις τα απαρετητα,δεν μπαίνω στην διαδικασία να συγκρίνω ούτε γερμανούς ούτε ιταλούς ούτε γάλλους κ ιάπωνες όλοι μας έχουμε ακούσει η έχουμε δει με τα μάτια μας διαφορά προβλήματα με αυτοκίνητα των παραπανό χωρών! Εμένα είναι το παράπονο μου κ ταυτόχρονα η απορία μου ότι το αμάξι έβγαλε μια ζημία στα 13.000χλμ του συμπεριφέρομαι σαν άνθρωπος κ η φοβία μου είναι τι να περιμένω στα επόμενα χιλιόμετρα? Αν το έβγαζε στα 90.000χλμ η στα 130.000χλμ να πω εντάξει!
mathanas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 16:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Driver ///M"]
franch_power έγραψε:
...... Απλά, από προσωπική εμπειρία αλλά και 2 γνωστών μου ακόμα με 207, με το χέρι στην καρδιά έχω να πω πως το αυτοκίνητο αυτό είναι από τα πλέον αξιόπιστα της κατηγορίας.......

Μαλλον πλακα κανεις........Ισως να μην ειναι το πιο ζημιαρικο αλλα οχι και το πιο αξιοπιστο......
Vini - Κυρ 29 Αύγ 2010, 18:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
franch_power έγραψε:

H αστοχία (γιατί περί τέτοιας πρόκειται, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό) μπορεί να συμβεί και με 0 χλμ. Γιαυτό υπάρχει και η εγγύηση.

Υπάρχει και η εγγύηση και κάτι έτρεξε στα γύφτικα...

Τι να τι κάνεις την εγγύηση όταν η ποιότητα της ουσιαστικής υποστήριξης είναι υπό του μηδέν;

Εγώ ένα ξέρω να πω: ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ... Έτσι και ξεκινήσουν τα πέρα-δώθε στα συνεργεία... χαιρετίσματα...
sotos 207Gt - Κυρ 29 Αύγ 2010, 18:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
2 Α4, 1 s3,1 ΤΤ New model και ενα s5 εχω δει να μενουν.Τα 2 4αρια απο ηλεκτρικα, το ΤΤ κολλησε με 229 στο κοντερ και μια μπιελα εξω, το 3αρι εκοψε βαση κινητηρα(και μαλιστα το μεταλλο στο μπλοκ που σημαινει κολλημα η πεταμα μοτερ και με 20 χιλ χιλιομετρα) και το 5αρι κοντεψε να χτυπησει μοτερ οταν σε ταξιδι οι 2 πολλαπλασιαστες βγηκαν οφ και μαλιστα.με πολλα χιλιομετρα.
Κανενας απο αυτους δεν βρηκε ακρη εκτος του παιδιου με το ΤΤ που κινηθηκε δικαστικα και πηρε το s3 που εκοψε βαση.Δηλαδη αυτουνου του ετυχαν 2 περιπτωσεις που στη 2η δεν βρηκε.ακρη .
Εκτος του οτι αν ειναι να σου κατσει θα στην κανει, το χρεος δεν παει τοσο στην εταιρια οσο στην εκαστοτε αντιπροσωπειαι και χωρα και το πως το αντιμετωπιζει.
Στην Ελλαδα ζειτε και αν κατι τυχει δυστυχως μονο με το φοβο κανεις δουλεια.και αυτο οχι επειδη φοβουνται γιατι ολους γραμμενους μας εχουν, αλλα γιατι μετα απο καμποσες ενοχλησεις βαριουνται και μας ξεφορτωνονται..
imaginas - Κυρ 29 Αύγ 2010, 18:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
Υποτίθεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση υποχρεώνει τις εταιρείες να δίνουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση.Και όμως,η Sony Hellas δίνει μόνο 1 χρόνο.Μου χάλασε η φωτογραφική μηχανή,την πήγα για επισκευή και μου λένε 180€...

Ο πατέρας μου είχε αγοράσει ένα αλυσοπρίονο homelite που θεωρούνται από τα καλύτερα.Όλο για επισκευή τρέχαμε.Το πετάει,παίρνει ένα άλλο.Τα ίδια...Και μιλάμε για απλή κατασκευή,ένας μονοκύλινδρος αερόψυκτος κινητήρας.Και όμως όλο ζημιές έβγαζε.Πήραμε ένα komatsu και κάνουμε τη δουλειά μας.Εμείς,γιατί ο ξάδερφος στο χωριό το πέταξε μετά από 1 μήνα χρήσης!Πήρε ένα McCuloch και δουλεύει.

Μην το ψάχνετε,αν είναι να σου κάτσε βράσε όρυζα...Και οι Ελληνικές αντιπροσωπίες κοροϊδεύουν κανονικά.
franch_power - Κυρ 29 Αύγ 2010, 20:11:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία δεν ξέρω αν είχα ένα opc η sirocco η abarth η leon cupra η type r τι προβλήματα θα παρουσιάζοντουσαν και αν όχι εγώ αυτό που ξέρω ότι είμαι κάτοχος peugeot 207 rallye και κάθομαι κ το κοιτάω γιατί με άφησε στα 13.500 χωρίς λόγο δεν έχω κάτι με τους γάλλους επιλογή μου ήταν το rallye γιατί μου άρεσε κ η ουσία του γάλλου! Αλλά οποίος με ρωτάει τι έπαθε το αμάξι κ τους λέω το story τους πιάνουν τα γέλια! Εμένα σαν πελάτη της πεζό από κάθε πλευρά είμαι απογοητευμένος κ πιστεύω ότι έχω κάθε λόγο να κρινιάζω για την γαλλική εταιρία!
sotos 207Gt - Δευ 30 Αύγ 2010, 07:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και εχεις καθε λογο οπως ειχα κι εγω οταν τα κλασε ο τεντωτηρας μου στα 20000.
Απλα επειδη αυτοι ειναι ζωα δεν ειναι αναγκη να ξενερωσεις με το αμαξακι σου και να φοβασαι που λεει ο λογος ν αλλαξεις και ταχυτητα.
Πηγαινε φτιαχτο και προσπερασε το.
franch_power - Δευ 30 Αύγ 2010, 11:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία πήρα σήμερα το πρωί την assistant peugeot οι άνθρωποι ήταν άκρως εξυπηρετική κ με πήγαν καρφί στην λιόν! Πήγα στην λιόν τους ανέφερα το πρόβλημα με κάθε λεπτομέρια,το σήκωσαν κ μου είπαν ότι κόπηκαν οι ντίζες! τους ρώτησα για τα χιλιόμετρα που έχω κάνει αν επιτρέπεται να παρουσιαστή αυτό το πρόβλημα κ η απάντηση τους ήταν βουβή! Μου ζήτησαν συγνώμη για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε
και δίχως δεύτερη σκέψη θα το περάσουν στην εγγύηση (πάλι καλά) δεν μου είπαν αν το Παίρνανε στην εγγύηση λόγο λίγων χιλιόμετρον αλλά σημασία έχει ότι δεν τους ακούμπησα ούτε ευρώ! Άντε να δούμε τι άλλο θα δει το μάτι μου με το 207 ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα!
SAKIS-LEMANS - Δευ 30 Αύγ 2010, 11:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
εμ είδες? τζάμπα φώναζες όλο το σαββατοκύριακο.

Σίγουρα είναι δυσάρεστο να συμβαίνουν προβλήματα στο αυτοκίνητό μας, αλλα τι να κάνουμε συμβαίνουν, γι' αυτό και είναι και οι εγγυήσεις.
franch_power - Δευ 30 Αύγ 2010, 11:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση!
NoDsl - Δευ 30 Αύγ 2010, 11:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="franch_power"]Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση![/quote]
Καλά κάνεις και φωνάζεις. Αν σε άφηνε σε καμία ερημιά θα σε πηγαίνανε στο κοντινότερο βλαχοχώρι να στο σηκώσουν με ντάκους και να στα δέσουν με βέλιουρα...
Είπαμε να τους δικαιολογούμε αλλά 1007 προβλήματα έχουν βγάλει.
SAKIS-LEMANS - Δευ 30 Αύγ 2010, 12:11:22
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
franch_power έγραψε:
Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση!

Καλά κάνεις και φωνάζεις. Αν σε άφηνε σε καμία ερημιά θα σε πηγαίνανε στο κοντινότερο βλαχοχώρι να στο σηκώσουν με ντάκους και να στα δέσουν με βέλιουρα...
Είπαμε να τους δικαιολογούμε αλλά 1002 προβλήματα έχουν βγάλει.

δεν το κάνεις 1007? Να ταιριάζει και με αυτό με τις συρόμενες...
salex - Δευ 30 Αύγ 2010, 13:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε σεις εγγύηση σημαίνει ότι αν χαλάσει θα σου το φτιάξουμε.
Δεν σημαίνει οτι ΔΕΝ θα χαλάσει.

Που να δείτε Mercedes να χαλάει η αερανάρτηση και να μην στο περνάνε εγγύηση επειδή θεωρείται αναλώσιμη. Σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα περί εγγυήσεων.
drdino - Δευ 30 Αύγ 2010, 13:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:

Sοrry αλλά είναι λίγο βλακεία αυτό ρε συ, εν θερμώ ίσως το λες. Αστοχία υλικού πάντα θα υπάρχει (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) και για αυτό υπάρχει η εγγύηση. Εσένα ποιός ακριβώς σου είπε ότι "δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είσαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα";

Αυτό που έπαθες είναι πασιφανές πως ήταν αστοχία υλικού/κατασκευαστικό ελάττωμα, τα χιλιόμετρα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.
volvos - Δευ 30 Αύγ 2010, 14:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
an eixe audi θα το ειχαν κοψει γιατι θα ειχαν μπει στο διαγνωστικο και εβλεπαν ποσες φορες κοφταρε στην αλλαγη που δειχνει βαναυση χρηση
NoDsl - Δευ 30 Αύγ 2010, 14:39:11
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
an eixe audi θα το ειχαν κοψει γιατι θα ειχαν μπει στο διαγνωστικο και εβλεπαν ποσες φορες κοφταρε στην αλλαγη που δειχνει βαναυση χρηση

¨Κύριέ μου το εξάρτημα εξαιρείται εγγυήσεως λόγω βάναυσης χρήσεως. Μα τί "τέρας" είστε τέλος πάντων¨;
Driver ///M - Δευ 30 Αύγ 2010, 15:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="mathanas"]
Driver ///M έγραψε:
franch_power έγραψε:
...... Απλά, από προσωπική εμπειρία αλλά και 2 γνωστών μου ακόμα με 207, με το χέρι στην καρδιά έχω να πω πως το αυτοκίνητο αυτό είναι από τα πλέον αξιόπιστα της κατηγορίας.......

Μαλλον πλακα κανεις........Ισως να μην ειναι το πιο ζημιαρικο αλλα οχι και το πιο αξιοπιστο......

Από εμπειρίες γνωστών με corsa, punto, clio (το οποίο σημειωτέον τρίζει σαν χρέπι από την πρώτη σχεδόν μέρα) και ibiza, μόνο πλάκα δεν κάνω. Υπόψιν, όλα οι κάτοχοι τα πούλησαν πλην του clio που το'χει κοπέλα και δεν θέλει να μπει σε τέτοιες διαδικασίες.

3 207 πάλι που ξέρω, μαζί με το δικό μου, δεν έχουν βγάλει σχεδόν το παραμικρό. Πέρα από κάτι ενδείξεις που μου ανάβει μερικές φορές τώρα τελευταία για καμμένη λάμπα, χωρίς να υπάρχει πράγματι καμμένη λάμπα.
Ελπίζω βέβαια να μην τα φτύσει ο εγκέφαλος και μου γυρίσουν τα καλά λόγια μπούμερανγκ... Very happy

Vini έγραψε:
drdino έγραψε:
franch_power έγραψε:

Υπάρχει και η εγγύηση και κάτι έτρεξε στα γύφτικα...

Τι να τι κάνεις την εγγύηση όταν η ποιότητα της ουσιαστικής υποστήριξης είναι υπό του μηδέν;

Εγώ ένα ξέρω να πω: ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ... Έτσι και ξεκινήσουν τα πέρα-δώθε στα συνεργεία... χαιρετίσματα...

Απ'ό,τι φάνηκε στην περίπτωση του φίλου, η εγγύηση λειτούργησε μια χαρά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Πράγματι το after sales της peugeot είναι κακό, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε και τι έγινε που έχει εγγύηση!

Όπως και να το κάνουμε, αν η βλάβη δεν είναι στις λεγόμενες που έχουν να κάνουν με φυσική φθορά (τουλάχιστον εκεί το ρίχνουν οι εταιρείες), τότε η εγγύηση ισχύει κανονικά, όπως και στην παρούσα περίπτωση.
mrkaza - Δευ 30 Αύγ 2010, 18:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και η εγυηση αυτό ειναι οτι αν χαλάση σου το φτιάχνουμε και οχι οτι δε χαλάει θα πω οτι αγοράζεις καινουργιο αμάξι για να ΜΗ σου χαλαση κάτι και οταν λεω κάτι ενοω ακομα και να ξεβιδοσει η τάπα στη βαλβιδα στα λαστιχα αν δεν την εχεις αγγιξει εσυ αρα δε πεζει να μη τι βιδωσες καλα .

Αλιως θα αγοραζα μεταχειρισμένο με συμβολεω συντηρισης Razz .

Αν και το δικό μου δεν εχει βγάλει καποιο ουσιαστικο προβλημα Smile
Ilias207Rallye - Δευ 30 Αύγ 2010, 18:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με τα παιδια στο θεμα περι εγγυησης!
Βεβαια αυτο που ειπες φιλε παναγιωτη (mrkaza) δεν ειναι ακριβως ετσι.. απλα με το καινουργιο αυτοκινητο εισαι πιο ξενοιαστος απο θεμα τυχων προβληματων που μπορει να παρουσιαστουνε.
Ενα αυτοκινητο μεταχειρισμενο 5ετιας ειναι πολυ πιο πιθανο να σου βγαλει καποιο προβλημα, παρα ενα καινουργιο.
Vini - Δευ 30 Αύγ 2010, 18:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
...
...
Απ'ό,τι φάνηκε στην περίπτωση του φίλου, η εγγύηση λειτούργησε μια χαρά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Πράγματι το after sales της peugeot είναι κακό, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε και τι έγινε που έχει εγγύηση!

Όπως και να το κάνουμε, αν η βλάβη δεν είναι στις λεγόμενες που έχουν να κάνουν με φυσική φθορά (τουλάχιστον εκεί το ρίχνουν οι εταιρείες), τότε η εγγύηση ισχύει κανονικά, όπως και στην παρούσα περίπτωση.

Η τήρηση της εγγύησης δεν αποτελεί και απόδειξη ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα ή ότι θα γίνει και σωστή εργασία.

Από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν να τοποθετήσουν ούτε εργοστασιακούς λασπωτήρες δεν μπορώ να περιμένω ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε ποιο περίπλοκα θέματα.

Εγώ πριν 25 μέρες περίπου, πήγα να βάλω λάδια, μου άλλαξαν και το φίλτρο του AC. Έφυγα και στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχαν ξεχάσει να κουμπώσουν τα καπάκια του φίλτρου ΑC και το καπάκι της μπαταρίας... Καλά που θυμήθηκαν να βάλουν τα λάδια...

Τέλος πάντων. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να επιδιορθωθεί για πάντα η βλάβη.
Βασικά αυτό θέλουμε όλοι μας.
ironman02 - Δευ 30 Αύγ 2010, 19:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Η τήρηση της εγγύησης δεν αποτελεί και απόδειξη ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα ή ότι θα γίνει και σωστή εργασία.

Από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν να τοποθετήσουν ούτε εργοστασιακούς λασπωτήρες δεν μπορώ να περιμένω ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε ποιο περίπλοκα θέματα.

Εγώ πριν 25 μέρες περίπου, πήγα να βάλω λάδια, μου άλλαξαν και το φίλτρο του AC. Έφυγα και στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχαν ξεχάσει να κουμπώσουν τα καπάκια του φίλτρου ΑC και το καπάκι της μπαταρίας... Καλά που θυμήθηκαν να βάλουν τα λάδια...

Τέλος πάντων. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να επιδιορθωθεί για πάντα η βλάβη.
Βασικά αυτό θέλουμε όλοι μας.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εμένα όταν μου αλλάξανε τα φανάρια, εκτός του ότι τα γρατζουνίσανε, είχαν αφήσει τα καπάκια στο πλάι ξεκούμπωτα και επίσης με κάποιο τρόπο βάζοντας τα φανάρια τραβήξανε κάπως ένα σωληνάκι του ψυγείου που ήταν εκεί κοντά (υπερχείλισης μάλλον?) και μου ανέβασε θερμοκρασία επειδή έχανε νερό σιγά σιγά από εκεί. Αποτέλσμα να τράβήξω μια απίστευτη ταλαιπωρία εκείνη τη μέρα περιμένωντας την peugeot assistance (μην αρχίσω και γι'αυτούς τώρα) 5 ώρες στο δρόμο μέσα στον ήλιο και μη ξέρωντας τι ακριβώς έχει πάθει..

Είναι για τα μπάζα οι περισσότεροι. Μπορεί μια δουλειά να την κάνουν σωστή αλλά 200 άλλες τις έχουν κάνει με τρελή προχειρότητα. Και επίσης δε σέβονται καθόλου την περιουσία σου.

Αν κρίνω από το ότι έχω επισκεφτεί την αντιπροσωπία 3 φορές και τη μια έφυγα με γρατζουνισμένα φανάρια και τραβηγμένο σωληνάκι ψυγείου και την άλλη με χτύπημα στον μπροστά προφυλακτήρα (ευτυχώς το έπλυνα και δε φαίνεται) είναι εντελώς για τα μπάζα οι άνθρωποι..

Και αυτά σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπίες..
franch_power - Δευ 30 Αύγ 2010, 20:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Π.χ. το αμάξι μου 3 μηνών μου έβγαλε πρόβλημα στο γρίλο του παραθύρου με αποτέλεσμα να μην σηκώνεται το τζάμι το έφτιαξα κ το πέρασαν στην εγγύηση (εφόσον όταν πήγα σε επίσημο έμπορο πεζώ που έκανε νερά κ προσπαθούσε να μου πει ότι φταίω εγώ)όσο για την ζημία δεν με πείραξε διότι το θεώρησα αστοχία ότι δεν είναι κάτι το τρομακτικό,σε αυτην την περίπτωση αν θεωρούμε αστοχία το να κόβονται κ οι δύο ντίζες
στα 10.000χλμ τότε για παράδειγμα αν μείνω από καμία αντλία κ κάψουμε καμία φλάτζα στα 20.000χλμ και αυτό αστοχία θα είναι! Δεν λέω όσο υπάρχει η εγγύηση υπάρχει κάλυψη αλλά να κοιτάμε και τα μεγέθη τον προβλημάτων που αλλάζονται στην εγγύηση! Δεν έχω κάτι με την πεζώ αλλά είναι πολύ όμορφο να λέμε τα θετικά αλλά να λέμε κ τα αρνητικά! (Και όλα αυτα πάντα με φιλική διάθεση) το μόνο που μου έλειπε σήμερα ήταν να μου έλεγαν ότι φταίω εγώ εκεί είναι σαν να σε δουλεύουν κ αυτό θέλει θράσος αλλά παράπονο σε αυτό δεν έχω παραδέκτικαν ότι δεν είναι φυσιολογική φθορά κ το άλλαξαν στην εγγύηση! Όσο αναφορά για τα λίγα χιλιόμετρα εφόσον του αναφέρα το πρόβλημα η πρώτη ερώτηση που μου έκαναν για την αποκατάσταση της ζημίας είναι πόσα χιλιόμετρα είχε κ με ποιον τρόπο παρουσιάστηκε η βλάβη!
sotos 207Gt - Τρι 31 Αύγ 2010, 12:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
οι δυο ντιζες κοπηκαν γιατι κοπηκε η μια και η αλλη εφαγε ζορι.
Οταν σου βγαλει το εξαρτημα η αντιπροσωπεια και δεις πως λειτουργει θα καταλαβεις και φυσικα τοτε θα δεις οτι το μονο ποου επαθε ηταν να κοπει ενα συρματοσχοινο.
Τι πιο ευκολο απ αυτο.Στα ποδηλατα μας τα αλλαζαμε καθε βδομαδα που λεει ο λογος... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες