PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 - Πρόβλημα με εξάτμιση, ζεσταίνεται
barceloca - Πεμ 19 Αύγ 2010, 11:52:27
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Πρόβλημα με εξάτμιση, ζεσταίνεται
Γεια σε όλους,
είναι το πρώτο μου post εδώ.
Έχω ένα 307, μοντέλο 2006, ούτε 4 χρόνια δεν έχει το αυτοκίνητο. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε διακοπές, που σημαίνει ότι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ζεσταίνονται ...όλα!
Λοιπόν, ύστερα από ένα ταξίδι 250 χλμ περίπου, και καθώς έβγαζα τα πράγματα από το πορτ μπαγκάζ παρατήρησα ότι η τσόχα ακριβώς πάνω από την εξάτμιση ήταν ζεστή. Τη σήκωσα και έκπληκτος είδα ότι η το κομμάτι που μπαίνει μεταξύ του σασί και της τσόχας ήταν υπερβολικά ζεστό και σε μερικά σημεία είχε παραμορφωθεί. Σαν να μαλάκωσε υπερβολικά από τη ζέστη και να έβγαλε καρούμπαλο.
Το πήγα σε κάποια αντιπροσωπεία και ακόμη και στο μηχανικό φάνηκε περίεργο. Το σήκωσε αλλά από κάτω δεν είχε κάτι. Μου είπε ότι αν ήταν κάτι σοβαρό θα είχαν λιώσει κάποια καλώδια γύρω από την εξάτμιση αλλά και ο πλαστικός προφυλακτήρας στην απόληξη. Μου λέει "από τη ζέστη θα ναι..."
Ευχαριστώ πολύ του 'πα κι έφυγα. Μιας και δεν έχω γνώσεις τεχνικές ή μηχανικές, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος στο psclub γνωρίζει κάτι. Απλά ανησυχώ μήπως συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, κάποια υπερθέρμανση ή ακόμη και ανάφλεξη!
Περιμένω τα φώτα σας!!
Giannis307 - Πεμ 19 Αύγ 2010, 15:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι τπτ...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες