volvos έγραψε: |
ο αλφα ειναι στο υψος της εκο προς αεροδρομιο? |
plaketokofths έγραψε: |
δουλεύουν σίγουρα όλες? εμένα ακόμα δεν μου έχει ερθει κάτι απο εκεί μήνες τώρα?
[...] Ερώτηση, υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες που το βράδυ φωτογραφίζουν χωρίς χρήση φλας? |
Sinanai έγραψε: |
Στο Γαλαξείδι - Ιτέα "τη στήνουν" επίσης σε ένα πέτρινο ερείπιο πριν τη παρατεταμένη δεξιά και τη διασταύρωση που ανεβαίνει Αγία Ευθυμία και Βουνιχώρα (όριο 50).
Θα πρότεινα, πάντως, αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα τέτοιο "data-base" να το κάνουμε οργανωμένα. Έτσι δε βγάζουμε άκρη. Δηλαδή ανά περιοχές κτλ. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Λιγο παραπανω προσοχη σε οσους κινουνται Πατρων - Πυργου..... ![]() http://www.odigos.gr/news_details.php?news=1319 |
nikolas206gti έγραψε: |
Πριν καποια χρονια ειχαν βαλει στα φαναρια της Αμαλιαδας αλλα δεν πρεπει να λειτουργησε το μηχανημα για παραπανω απο 6 μηνες οπως επισης και στο Πυργος-Αρχαια Ολυμπια που οπως τα εβαλαν, τα εβγαλαν ![]() |
stamatis_vts έγραψε: |
παρασκευη πρωι ειδα στο πικερμι στο ρευμα για αθηνα απεναντι απο τον σκλαβενιτη παρκαρισμενο οκταβια και στημενο τριποδο...
εχεις φαει την πικρα με τα 4 φαναρια πριν, ανοιγεις λιγο για να στριψεις θεαματικα στο φαναρι της ΑΟ, και τρως το ξενερωμα στο ενδιαμεσο... ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
και μετα εμεινες??? ![]() ![]() ![]() |
έχω ακούσει οτι οι καμερες εφοσον αποθηκεύουν σε ψηφιακό μέσο πολλές φορες γεμίζουν και ειτε αργούν να τις αδειάσουν ,είτε δεν ξέρω τι , κι ενώ σε φλασάρουν δεν σε αποθηκευουν... |
TopGear έγραψε: |
Στην Κρήτη πάντως που έχουν εγκατασταθεί περίπου 40 κουτιά εδώ και μερικά χρόνια, έχει βγει η φήμη ότι είναι άδεια και δε γράφουν τίποτα. |
TopGear έγραψε: |
Στην Κρήτη πάντως που έχουν εγκατασταθεί περίπου 40 κουτιά εδώ και μερικά χρόνια, έχει βγει η φήμη ότι είναι άδεια και δε γράφουν τίποτα. |
Στην Κρήτη έχουν 1 βδομάδα ζωής, αν δεις πχ Ρεθυμνο Χανιά τα έχουν μπαλωτάρει ολα! Οντως ομως ειναι πολλά τζούφια. |
p206Mike έγραψε: |
Παίδες το νου σας και μάτια σας δεκατέσσερα, τους έχουν πει αν δεν μαζέψουν λεφτά από κλήσεις δώρο Χριστουγέννων δεν παίρνουν, έχουν ξεχυθεί να γράφουν.... |
Road_Runner έγραψε: |
Για τι κοιταζαν?
Οτι να'ναι? ειχαν βαση αυτα που εγραφαν η πυροσβεστηρες και φαρμακεια??? |
GGiannis έγραψε: |
Πριν λιγο καιρο το ειχα ψαξει το θεμα και ειχα παρει και απο την αστυνομια της αττικης οδου πληροφοριες.Βραδυ πηγα αεροδρομιο και γυρισα, εφαγα 2 κλησεις (ειδα το φλας σαν αστραπη στην πλατη μου) . 1ο Σποτ μετα την εξοδο της πεντελης προς αεροδρομιο κατω απο μια γεφυρα, και στον Αλφα. Απο την αστυνομια εμαθα οτι μπορει το οριο να ειναι 120χλμ/ωρα αλλα δινουν ενα 20% περιθωριο περιπου και γραφουν απο 140 και πανω , αυτο γιατι πολυ απλα δεν θα προλαβαινε η καμερα να φωτογραφιζει επειδη ειναι παρα πολλα τα αυτοκινητα που πηγαινουν με 120-130. Επισης οι καμερες υπαρχουν, αλλα πολλες φορες ειναι απενεργοποιημενες, οταν δυστυχως ειναι ενεργοποιημενες και τραβανε , εκτυπωνουν μονο ενα 50% απο τις κλησεις και τις αλλες τις σβηνουν. Αυτο γινεται γιατι η τα εξοδα της εκτυπωσης ειναι αρκετα. Αυτη η επιλογη γινεται τυχαια αν θελετε, η επιλεγμενα(κονε) , οποτε αν δειτε φλας και δεν σας ερθει η κληση ποτε μην εκπλαγειτε. Επισης οι καμερες τραβανε 2 φωτογραφιες , μια με φλας και μια καπακι με υπερυθρες , οποτε Old school μαγκιες του τυπου λακ στις πινακιδες δεν πιανει. |