dukeofdream έγραψε: |
νορμαλ τιμη σου ειπε...ολοι τοσα παιρνουν...σε αγγλικα φορουμ λενε οτι μονο 4-5 καλωδια χρειαζεται να κανεις τραμπα...αν μπορουσαμε να μαθουμε πια θα ηταν πολυ βολικο...δουλευα σαν τεχνικος ηλεκτρονικων παιχνιδιων πανω απο 3 χρονια και τωρα σπουδαζω τηλεπικοινωνιες...τα καλωδια και τα κολητιρια εχουν γεινει το 3ο χερι μου...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κολησω που...παντως παιδια πιστευω ειναι υπερβολικα 200 ευρο για δουλεια μισης ωρας...θα το ψαξω οσο μπορω μηπως και τα καταφερω μονος μου...αλλα οχι πειραματα!μονο αν βρω κομπλε σχεδιο... |
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μαλ***α?και ποιος ειναι ο παραγωντας που θα μου κοστισει για αρκετη απο την υπολοιπη ζωη μου?δεν παω να παρω κανενα δανειο ουτε να μπλεξω με ναρκωτικα... |
Εαν ημουν στην θεση των γονιων μου δεν ξερω αν θα βοηθουσα παντως σιγουρα θα προσπαθουσα να μπω στην ψυχολογια του... |
και στην τελικη πως περιμενουν να σπουδασω οταν ολη την ωρα στο μυαλο μου αντι να ειναι η σχολη ειναι ποτε και πως θα βαλω 1.6 16v στο αμαξι μου... |
το μονο που παω να κανω ειναι να πιεσω λιγακι την κατασταση γιατι διαφορετικα κανενας δεν προκειται να ενδιαφερθει... |
Παράθεση: |
ειχα βρει με 850 ευρω αμαξι χωρις πινακιδες σε μαντρα αποσυρσης |
Steve έγραψε: |
Αν ήταν χόμπυ φίλε όλων μας, δεν θα είχε κανείς καμία αντίρρηση.
Πας να κάνεις μαλ***α και μάλιστα μεγάλη, γι αυτό και όλοι αντιδράμε έτσι. Στα 21 σου βέβαια και με τέτοιο παράπονο για την μη-συμπαράσταση είναι φυσικό να κάνεις τώρα μια από τις σημαντικότερες μαλ***ες που θα σου κοστίσει ίσως για αρκετή από την υπόλοιπη σου ζωή. Και έλα στην θέση των γονιών σου. Πώς θα σου φαινόταν αν ο γιός σου θα έκανε κάτι ανάλογο με αυτό που πας να κάνεις εσύ τώρα? Και μην μου απαντήσεις με την "cool" άποψη, "εγώ θα τον βοηθούσα και θα και θα και θα...". Πέντε μπάτσες θα του έκοβες να έρθει το μυαλό του στο κεφάλι ![]() |
...ιμαντας καινουργιος για υδραυλικο και A/C 15 ευρω.... |
MOD Team έγραψε: |
------------------------------------------------------------------------------------ Παρακαλείσαι να γραφεις με ελληνικα: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25 Εκ της MOD Team |
johnny έγραψε: | ||
file teoura na ksereis oti olh ayth h fasaria ginetai gia na mpei saxorallo moter epanw....mono ayto to moter exei ayto pou psaxnw....kanena allo moter apo oikogenia peugeot kai citroen dn exei tetoia sympiesh kai roph..kai dn prokeitai na ksana bgei tetoio moter....egw pisteyw oti htan kai einai akoma ena apo ta thaymata sthn troxokinhsh ![]() ![]()
|
johnny έγραψε: | ||
file teoura na ksereis oti olh ayth h fasaria ginetai gia na mpei saxorallo moter epanw....mono ayto to moter exei ayto pou psaxnw....kanena allo moter apo oikogenia peugeot kai citroen dn exei tetoia sympiesh kai roph..kai dn prokeitai na ksana bgei tetoio moter....egw pisteyw oti htan kai einai akoma ena apo ta thaymata sthn troxokinhsh ![]() ![]()
|