garevn έγραψε: |
Ρε πλακα κανεις εχω να παω απο εκει σχεδον ενα χρονο πηγαινω απο κηφισιας-λιμνη μαραθωνος και παω σχοινια που θελω. Αν πηγαινει κανεις για μπανιο ειναι καλος δρομος χωρις φαναρια, βλεπεις οραιο τοπιο και επισης δεν κυνδινευεις να σε γραψουνε!!!! |
Lef205 έγραψε: |
Επισης φροντισαν να τα τοποθετησουν πανω σε κλειστες στροφες οπως αυτη στο Αλεξ πακ οπου ξαφνηκα οπως στριβουμε βλεπουμε κοκκινο φαναρακι, βλεπετε θελαμε δρομο ταχειας κυκλοφοριας σε κατοικιμενη περιοχη.
Τριτη πραξη η τοποθετηση ασφαλτοταπητα "αρπα κολα" πριν τους Ολυμπιακους που πλεον σε ορισμενες στροφες εχει φαγωθει και εχει γινει ωραιοτατος καθρεπτης να χτενιζομαστε. |
stamatis_vts έγραψε: |
γτ με τοσα φρεατια ειναι ολοκληρη η μαραθωνος ενα ματσο χαλια... ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Ναι αλλά η κάμερα είναι, αν δεν κάνω λάθος, ρυθμισμένη να καταγράφει τους παραβάτες αρκετά παραπάνω (105χλμ/ω). |
DimiP έγραψε: |
με κανα 160αρι κοντερισια γινεται τιποτα ;; ![]() ![]() |
vanesa206 έγραψε: |
τελικά ξέρει κάποιος αν όταν ανάβει φλάς βγαίνει και φωτογραφεία πάντα? μήπως κάποιες φορές δεν έχει φίλμ? γιατί έχω ακούσει πως σπάνια έχει.
έχει τύχει σε κάποιον να περάσει και να ανάψει φλάς,αλλά να μην του έρθει ποτέ η κλήση? |
reselie έγραψε: |
λάθος έκφραση,εννοώ σε αυτές που δεν έχουν φλάς μήπως λειτουργούν με υπέρυθρες |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Αμ πως δεν γίνεται, λαμβάνεις προσωπικό γράμμα από τον Παπακωνσταντίνου με ευχαριστίες για την γρηγορότερη αποπληρωμή του χρέους μας ![]() |
ρε μαγκες σορρυ, αλλα στα σημεια που εχει καμερες η μαραθωνος μου φαινεται αρκετα δυσκολο να 220αρισεις... ![]() |
παιδαρε αν δεις το πρωτο μου ποστ εδω μεσα και ρωτησεις και μερικα παιδια, μενω μαραθωνα... την ξερω την διαδρομη απεξω... ακομα και ποια ταχυτητα πρεπει να σπασεις για να περασεις το επομενο φαναρι με βαθυ πορτοκαλι...
αλλα εγω μιλησα για τα συγκεκριμεννα σημεια που υπαρχουν οι καμερες... ![]() |
οχι παιδαρε, παρεξηγηση... ο γραπτος λογος βλεπεις...
σε εκεινη την καμερα ειναι και ο χορηγος μας ο ντεκας... εγω φιλε το φαναρι της μοναξιας που στριβει για ΑΟ, ακομα και τερμα πρασινο να ειναι, παντα κοβω γτ εχω δει πολλα... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
η 2η ποια ειναι?
εκεινη στο ρευμα προς Ραφηνα στο τελος της ευθείας του Πικερμίου πριν το χρωματοπωλείο? |
ειδα σμρ οτι εχει μπει αλλη μια καμερα, στην παλληνη, στο ρευμα για αθηνα, στο πεζοφαναρο απεναντι απο τα εβερεστ.. ![]() |
DimiP έγραψε: |
οσο παμε και χειροτερα δηλ.
σε λιγο θα βαζουν καμερα σε καθε φαναρι ! |
ενα μπλε φοκους σμρ την τσιμπισε την φωτογραφια απο την πρωτη καμερα.. ημουν στο αντιθετο ρευμα και ειδα ενα φλας αλλα νομιζα οτι το καταστημα φωτιστικων ειχε βαλει τπτ χριστουγεννιατικα... μετα το συνδυασα... ![]() ![]() ![]() |
η σημερινη μερα ηταν πολυ στραβη και ελπιζω να μην συνεχιστει... ερχομουν μονος μου στο ρευμα για ραφηνα το μεσημερι με καμια 90αρια χλμ και στην δευτερη καμερα ειδα ενα φλας.. παιζει απλα να εκανε αντανακλαση ο ηλιος;;; ![]() |