PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - χρηματοδοτηση αυτοκινητου (πως και τι χρειαζεται?)

reselie - Τρι 03 Αύγ 2010, 11:28:40
Θέμα δημοσίευσης: χρηματοδοτηση αυτοκινητου (πως και τι χρειαζεται?)
Καλησπερα φιλτατοι.Θελω να ρωτήσω τί χρειάζεται για να ζητήσω χρηματοδότηση αυτοκινήτου(μιλάμε για 3.000) και αν μπορώ να την πάρω εφόσον εχω μηδενικο εισοδημα

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να πάρω ενα μεταχειρισμένο περι τα 6000+ συνολο αναλογα τι θα βρω, μετρητα τα 3.000 και τα υπόλοιπα δόσεις....εάν κάποιος ξέρει επι του θέματος ας με εξυπηρετήσει παρακαλώ....ευχαριστώ.. Cool
SnakeMJK - Τρι 03 Αύγ 2010, 12:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
θα πρέπει να μπει εγγυητής κάποιος που δηλώνει εισόδημα...

διαφορετικά θα πρέπει να κινηθείς σε λύσεις που κινούνται στα όρια της τοκογλυφίας (βλ. πιστωτική κάρτα Razz).
reselie - Τρι 03 Αύγ 2010, 12:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
αχα....ευχαριστω meng! ΙΣΩΣ δωσω το αμαξι μου σε ενα φιλαρακι και το σκεφτομαι.... Cool
sotos 106xs - Τρι 03 Αύγ 2010, 12:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο μήπως ήρθε η ώρα για 1.600άρι? Rolling eyes
vamvakoolas - Τετ 04 Αύγ 2010, 11:55:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: χρηματοδοτηση αυτοκινητου (πως και τι χρειαζεται?)
reselie έγραψε:
Καλησπερα φιλτατοι.Θελω να ρωτήσω τί χρειάζεται για να ζητήσω χρηματοδότηση αυτοκινήτου(μιλάμε για 3.000) και αν μπορώ να την πάρω εφόσον εχω μηδενικο εισοδημα

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να πάρω ενα μεταχειρισμένο περι τα 6000 συνολο , μετρητα τα 3.000 και τα υπόλοιπα δόσεις....εάν κάποιος ξέρει επι του θέματος ας με εξυπηρετήσει παρακαλώ....ευχαριστώ.. Cool

Aν μιλαμε για μαντρα ζητα να σου κανει γραμματια (και ας βαλει και ενα μικρο ποσο για τη παρτη του) αποτι εχω μαθει λογω κρισης κανεις δε λεει οχι, εσυ γλιτωνεις τους υπερβολικους τοκους

-αν μιλαμε για αγορα ιδιωτη προτεινε του τα γραμματια εσυ (που ξερεις?) διαφορετικα στρεφεσαι σε τραπεζα και εκει εχεις 2 επιλογες
-το πιο πιθανο γιατι ειναι μικρο ποσο να στο περασουν σα καταναλωτικο δανειο (μακρυα)δε χρειαζονται υψηλα εισοδηματα
-αν τυχεις σε τραπεζα που να στο περασει σα χρηματοδοτηση αυτοκινητου θα χρειαστει καποιος εγγυητης (κατα προτιμηση συγγενης α βαθμου) που τα εισοδηματα να καλυπτουν τουλαχιστον το διπλασιο του ζητουμενου δανειου. Μια βολτα απο τραπεζες θα σε πεισει Idea
reselie - Τετ 04 Αύγ 2010, 12:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια..το θεμα ειναι υπο συζητηση με τους γονέους, ο λογος που ήλπιζα μπας και δεν θελει εγγυητη ειναι οτι παρόλο που εγω ο ιδιος θα το πληρωνω οι γονέοι ειναι αρνητικοι ως προς το "κι'αλλο αυτοκινητο??μια χαρα ειναι το δικο σου και μην βαζεις δοσεις και μπλα μπλα μπλα" .... Evil

soto εαν τελικα το κανω το μελλοντικο θα ειναι κατα προτιμηση Recife blue 206 gti >=2004 16αρι Love
nikos 206cc - Τετ 04 Αύγ 2010, 12:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο το καλο της υποθεσης ειναι οτι αυτη την εποχη και σε καλη τιμη θα το παρεις και με πολλες ευκολιες,μιας και η αγορα σκουζει Wink
climbonice - Τετ 04 Αύγ 2010, 15:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπάρχει περίπτωση να χορηγήσει η τράπεζα δάνειο σε πελάτη που δε δηλώνει εισόδημα. Ο εγγυητής είναι απαραίτητος αλλά ακόμη και με εγγυητή δεν είναι σίγουρο ότι το δάνειο θα εγκριθεί. Το ποσοστό των απορριφθέντων δανειακών αιτημάτων, αυτήν την εποχή, σε κάποιες τράπεζες αγγίζει ή και ξεπερνάει το 70%.
Sinanai - Τετ 04 Αύγ 2010, 16:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
soto εαν τελικα το κανω το μελλοντικο θα ειναι κατα προτιμηση Recife blue 206 gti >=2004 16αρι Love

Ψήσου. Να γίνουμε πολλοί οι Ρεσίφηδες. Laughing
sotos 106xs - Τετ 04 Αύγ 2010, 18:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:

Φίλε το μπλέ τού πάει πολύ Cool
SnakeMJK - Τετ 04 Αύγ 2010, 18:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
το recife είναι σίγουρα το πιο πετυχημένο χρώμα στο 206...!
reselie - Τετ 04 Αύγ 2010, 19:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
Tο recife ειναι απλα "σενσορεδ" οπως λεει και ο φιλτατος λαθοστριφτης!!

Υ.Γ το μπουρδελομαστερ μου σημερα απεκτησε ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΑΡΑΦΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.....!!!!!!!!!!!!!!! Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες