PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ;;;

GeorgeD - Τετ 27 Αύγ 2003, 12:51:19
Θέμα δημοσίευσης: ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ;;;
Η ερώτηση που θέλω να σας κάνω μπορεί να φανεί και αφελής, αλλά με απασχολεί.
Είναι λογικό το ρελαντί να είναι μόνο 750 στροφές και με το clima να ανεβαίνει το πολύ στις 800+; Στο service μου είπαν οτι εκεί πρέπει να είναι κανονικά αλλά νομίζω οτι θα έπρεπε να δούλευε κοντά στις 900.

Και κάτι άλλο.
Προχθές ακούστηκε μια ηχητική προειδοποίηση (beep) όταν πήγα να βάλω μπροστά. Σβήνω τη μηχανή, βγάζω το κλειδί και παρατηρώ οτι το ράδιο cd συνέχιζε να παίζει. Αυτό έγινε δύο τρεις φορές και μετά όλα καλά. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Εχει αντιμετωπίσει άλλος αντίστοιχο πρόβλημα;

Helppppp!!!!
pezomania - Τετ 27 Αύγ 2003, 12:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω, ότι το ρελαντι, είναι καλά. Τώρα για το ράδιο, τι να πώ, ίσως μπλόκαρε ο διακόπτης και ενω φαινόταν κλειστό (τελείως γυρισμένο στο off το κλειδί), αυτό είχε αφήσει ανοιχτή την παροχή ρεύματος (μπαταρία).
GeorgeD - Τετ 27 Αύγ 2003, 13:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
Από το service μού είπανε οτι μπορεί να φταίει το καντράν των ενδείξεων το οποίο λόγω ζέστης τα έπαιξε και πάμε για αλλαγή ή το ράδιο cd το οποίο επίσης πάμε για αλλαγή.
Svstouk - Τετ 27 Αύγ 2003, 13:04:27
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι απόλυτα φυσιολογικό εκεί που έχεις ρελαντί, και με το clima και χωρίς. Εκεί έχει φτιαχτεί ο κινητήρας να δουλεύει, μην ανησυχείς! Wink

Όσο για το radio cd, και μένα δουλεύει για λίγο αφού βγάλω το κλειδί, και μετά από λίγο κλείνει, επειδή κόβει το ρεύμα κάποιο ρελεδάκι. Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, είναι κι αυτό απόλυτα φυσιολογικό. Wink
Vaggelis - Τετ 27 Αύγ 2003, 13:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Είναι απόλυτα φυσιολογικό εκεί που έχεις ρελαντί, και με το clima και χωρίς. Εκεί έχει φτιαχτεί ο κινητήρας να δουλεύει, μην ανησυχείς! Wink

Όσο για το radio cd, και μένα δουλεύει για λίγο αφού βγάλω το κλειδί, και μετά από λίγο κλείνει, επειδή κόβει το ρεύμα κάποιο ρελεδάκι. Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, είναι κι αυτό απόλυτα φυσιολογικό. Wink

Εμένα Στέφανε, το ρελαντί δουλεύει στις 900 στροφές.............
Svstouk - Τετ 27 Αύγ 2003, 14:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Εμένα Στέφανε, το ρελαντί δουλεύει στις 900 στροφές.............

Mμμμμ..........άρα η διαφορά οφείλεται στο multiplexing. Εμένα που είναι multiplexing δουλεύει στις 750.
pezomania - Τετ 27 Αύγ 2003, 14:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το 1.4 έχει multiplexing Shocked Shocked Shocked ;;;;;;;;;;;
Svstouk - Τετ 27 Αύγ 2003, 14:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Ω ναι, δυστυχώς.........
chatasos - Τετ 27 Αύγ 2003, 15:35:48
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Τα νέα μοντέλα Wink Wink
aris ioannina - Τετ 27 Αύγ 2003, 17:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
και μενα multiplexing ειναι και εχει ρελαντι στις900. 1,6 ομως
PoLiThS - Τετ 27 Αύγ 2003, 17:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ ρελαντι των μοτέρ της σειράς TU ανεξαρτήτως κυβισμού είναι 800-820rpm ανεξαρτήτως multiplexing κτλ κτλ. Το ρώτησα σήμερα στο συνεργείο αυτό... ενδεχομένως οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων να παρουσιάζουν μια ελαφρά αποκλιση πράγμα φυσιολογικό και σίγουρα οχι επικίνδυνο.

Με το A/C αναμμένο οι στροφές ειναι 900+ λόγω της ενέργειας που τραβάει ο συμπιεστής και το βεντιλατερ του A/C.
NICK - Τετ 27 Αύγ 2003, 17:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι τυχερός ιδιοκτήτης αυτοκινήτου χωρίς multiplexing.Το ρελαντί είναι 750/850 σαλ (χωρίς/με AC),ή καλύτερα λίιιιιιγο λιγότερο,λόγω πιο ελεύθερου φίλτρου.
Svstouk - Πεμ 28 Αύγ 2003, 07:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΤΟ ρελαντι των μοτέρ της σειράς TU ανεξαρτήτως κυβισμού είναι 800-820rpm ανεξαρτήτως multiplexing κτλ κτλ. Το ρώτησα σήμερα στο συνεργείο αυτό... ενδεχομένως οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων να παρουσιάζουν μια ελαφρά αποκλιση πράγμα φυσιολογικό και σίγουρα οχι επικίνδυνο.

Mάλλον αυτό θα συμβαίνει, γιατί εμένα μου δείχνει ότι το ρελαντί είναι στις 750 σαλ. Wink
mick206 - Πεμ 28 Αύγ 2003, 08:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
Να πώ και εγώ να πώ και εγώ; Laughing
Εμένα όταν είναι κρύο πιάνει 1.000 και σιγα σιγα πέφτει στις 800.
Όταν μπαίνει το A/C (αραιά και πού Laughing ) πηγαίνει στις 850-900.
Αυτάαααααα...
Απολύτως φυσιολογικά πράγματα δηλαδή... Wink
teoman - Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
...Και όταν στρίβεις το τιμόνι δεξιά-αριστερά,ανεβαίνει άλλες 50 στροφούλες (όσοι έχουν υδραυλικό...).
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες