kostasvti έγραψε: |
Το απαραδεκτο που το βλεπεις? ηλιοπροστασια δοκιμασες να βαλεις ποτε? Τυχαιο? Δεν νομιζω.. |
PEPE έγραψε: |
προς τον φιλο Κωστα ηλιοπροστασια βαζω και κοιταω να μην το αφηνω στον ηλιο οσο γινεται βεβαια γι αυτο και λεω οτι ειναι λιγουλακι απαραδεκτο ολο αυτο που συμβαίνει.....οπως ειναι απαραδεκτη και η τιμη που εχει το ταμλο καιτα εργατικα οπως θα διαβασες παραπανω που εγραψα οταν πηγα και ρωτησα την τιμη Δοξα τον θεο εχω αλλαξει πολλα αμαξια στην ζωη μου αλλα αυτο δεν μου ειχε τυχει γι αυτο και με βλεπεις να γκρινιαζω.Και ενταξει οτι εγινε εγινε αλλα αμα αρχισει και προχωραει σιγα σιγα εγω τι κανω .....αυτο ειναι που με φοβιζει πιο πολυ |
PEPE έγραψε: |
Γι αυτό και το συζητάω άσε που τώρα που κλείνω 4 χρόνια μέσα στο αμάξι πια έχω καθημερινά μια μικρή ορχήστρα από τριγμούς από πλαστικά μέχρι και τα τζάμια συμμετέχουν. Μάλλον ζήλεψαν...Τεσπα ίσος θα έπρεπε να ανοίξω ένα άλλο θέμα με τίτλο το 207 μετά από τη τετραετία... θα είχε και πολιτικά υπονοούμενα χαχα!!!! |
Αγαπητε συμφορουμιτη,
δεν μπορω να καταλαβω πως ετυχε αυτο. Η εχεις πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα η μενεις στο dubai!!! Βεβαια ποτε δεν λεω ποτε, εγω το εχω 1,5χρονο και δεν εχει τιποτα παντα ομως το καλοκαιρι με ηλιοπροστασια. Μπορει και μενα αργοτερα να μου κανει τα ιδια, ποιος ξερει peugeot ειναι αυτο.. Παντως ναι ειναι υπερευαισθητα και ναι ειναι πανακριβο σαν ανταλλακτικο! |
Το απαραδεκτο που το βλεπεις? ηλιοπροστασια δοκιμασες να βαλεις ποτε? Τυχαιο? Δεν νομιζω.. |
mrkaza έγραψε: |
Δε ξερω πως ειναι αλλα οταν το 1.4 μου ειχε φουσκωσει (δε χρειαζοταν να προσεξω για να το δω) μου αλαξαν ταμπλο εντος εγγυησεως |
mrkaza έγραψε: |
Δε ξερω πως ειναι αλλα οταν το 1.4 μου ειχε φουσκωσει (δε χρειαζοταν να προσεξω για να το δω) μου αλαξαν ταμπλο εντος εγγυησεως |
vagelis207 έγραψε: |
Παιδια εχω στο ταμπλο το περιγραμμα απο τον αεροσακο και ενα μικρο εξογκομα το οποιο ισα ισα που φαινεται απ'οταν το αγορασα εδω και τεσσερα χρονια.Μην αγχωνεστε εδω και τεσσερα χρονια ειναι ακριβως το ιδιο δεν εχει αλλαξει κατι και το αμαξι δεν εχει μπει ποτε σε γκαραζ.Οποτε εγω προτεινω να τα αφησετε οπως ειναι δεν νομιζω οτι θα εχετε προβλημα.Εγω το ειχα δει απο την αρχη αλλα το προτιμω ετσι απο το να μου ξηλωσουν το ταμπλο και να μου βαλουν αλλο.Πιστευω οτι οσο λιγοτερο το σκαλιζουν στο συνεργειο τοσο το καλυτερο. |
Καταρχην ζητω συγνωμη απο τον φιλο PEPE που στην αρχη του ελεγα οτι το επαθε επειδη δεν βαζει καποιο ειδος ηλιοπροστασιας ενω εγω που βαζω 2 χρονια κουκουλα δεν εχω δει το παραμικρο.
Λοιπον παρατηρησα και εγω ενα μικρο εξογξωματακι δεξια και πανω της οθονης του ταμπλο. Ναι εγω που υποτιθεται ειμαι τοσο ψειρας με τις κουκουλες κλπ κλπ Θα το κοιταξω αλλη μια στην αντιπροσωπεια πριν ληξη η εγγυηση σε 2 μηνες γιατι για να περασει εγγυηση πρεπει να ειναι κατι που φαινεται στις φωτο αφετερου, και απο την αλλη αν δεν μεγαλωσει αλλο προτιμω να μεινει ετσι γιατι φοβαμαι οτι θα γινει κουδουνιστρα μετα. |