sakis_rc έγραψε: |
καλησπερα παιδια.εχω ενα rc με 42000κμ και τον τελευταιο καιρο καθως παταω βαθεια το γκαζι παρατηρω κυριως οταν εχω 3η στο κιβωτιο και 70κμ δλδ 3000σ/λ το αυτοκινητο κανει διακοπες και ακουγεται σαν να ανοιγοκλεινει η τουρμπινα ακαριαια η κατι παρομοιο..αυτο το κομπιασμα το παρατηρω σε μεγαλυτερο βαθμο σε αυτην την ταχυτητα αλλα και με 4η η 5η στο κιβωτιο..τι θα μπορουσε να ειναι??θα ηταν χρησιμα τα φωτα σας γτ δυστυχως εδω και 2 μηνες εχει τελειωσει και η εγγυηση... |
android έγραψε: | ||
τα πιο κλασικα ειναι βενζινη-μπουζι-πολλαπλασιαστης |
salex έγραψε: |
Ειδικά με αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους 2 μήνες στα καύσιμα,
αναρωτιέμαι πόσα βενζινάδικα συνεχίζουν να έχουν πραγματική 100άρα... Ειλικρινά δεν εχω ξαναδεί τόσο νερό στη βενζίνη όλων των ποιτήτων. Σάκη, ακούς καθόλου πυράκια; |
φιλε salex επειδη επιτηδες "προσπαθησα" να ακουσω πυρακια ΔΕΝ ακουσα, και χρησιμοποιω 100αρα βενζινη εδω και 2000κμ |
salex έγραψε: | ||
Ωχ. Πάμε στα επόμενα ενδεχόμενα τότε. Διαγνωστικό OBD2 έχεις (ή κάποιος φίλος σου ίσως); |
επανερχομαι..αφου λοιπον πηγα σε ενα μηχανικο και καναμε 40χμ βολτα για να καταλαβει το προβλημα οπως λεει ο νομος του μερφυ του τη βαρεσε και δεν εκανε κιχ!!βαλαμε ενα καθαριστικο ρεζερβουαρ και χθες το βραδυ που το επινα σε ανηφορα ειχα 4η 175χμ και ξαφνικα να σου το κομπιασμα για αρκετα δευτερολεπτα και για να σας δωσω να καταλαβετε επεσε στα 160-165χμ χωρις αφημα γκαζιου η μεγαλυτερη κλιση ανηφορας... |
Alexis22 έγραψε: | ||
|
sakis_rc έγραψε: | ||||
|
king207cc έγραψε: |
κάτι παρόμοιο έχω και γω ρε παιδιά, κυρίως όταν κουμπώνω 4η και πατάω γκάζι και είμαι ανάμεσα σε 2500 με 3000 στροφές κάνει ένα κόμπιασμα και πολλές φορές ακούγεται ένας ήχος, σαν να τρίβονται μέταλλα! τι να είναι? |
android έγραψε: | ||
πειρακια? ![]() |
bagosgt έγραψε: | ||||
μπορει κ η waste gate.συνηθως πρεπει να στο κανει στα πρωτα ανοιγματα κ απο χαμηλα,αλλα αν το ανοιξεις κανα δυο φορες,μετα στρωνει.σωστα?αν ηταν πυρακια θα συνεχιζε κ θα το εκανε μιας κ ανεβαινει η θερμοκρασια με τα πατηματα.κ τα πυρακια ακουγονται διαφορετικα,βαραγαμε συνεχεια με το 106 ![]() αυτον τον θορυβο μου τον εκανε κ εμενα με τη μαμα τουρμπινα κ τελικα ηταν η w.g που κολαγε που κ που,οπως κ το κροταλισμα ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: | ||||||
NAI ρε μέγαλε Βάγγο όπως τα λές στα πρώτα πατήματα, ναι και μένα έκει πήγε το μυαλό μου στη w. g., τι μπορώ να κάνω γι αυτό ? να τους το πάω που είμαι ακόμα στην εγγύηση? |
SaloS έγραψε: |
Γεια σας παιδια.
Δεν ειναι φαν του γραψηματος αλλα με αυτα που ακουσα απο ενα φιλο μου με ενα 207 ραλυ... Λοιπον του εκανε το ιδιο που αναφερεται παραπανω, δηλαδη διακοπες στη 4-5 χωρις να αναψει κανενα λαμπακι. Πηγε στη πεζο και του ειπαν να βαλει 100αρα και να ξαναπαει... Ετσι και εγινε την Παρασκευη εβαλε 100αρα και ολο το Σ/Κ ηταν μια χαρα, δεν εκανε το παραμικρο. Παει λοιπον τη Δευτερα στη πεζο να το ξανα δουν και του ειπαν οτι εχει σοβαρο προβλημα και πρεπει να το αφησει εκει γιατι ειναι επικυνδηνο να του μεινει το μοτερ στο χερι. Παει την αλλη μερα και του ειπαν οτι βρηκαν λαδια στην εισαγωγη ![]() Την αλλη μερα που ξανα πηγε ειπαν οτι η ζημια που εχει, θα φτασει στα 3800 euros ![]() ![]() δεν ξερω τι ακριβως θα του αλλαξουν γιατι και αυτος εινα λιγο ασχετος απο μηχανικα, αλλα μια μου ελεγε οτι θα του αλλαξουν την κεφαλη μια το μπλοκ... ελεος!!! Εχει ακουσει κανεις καπιο παρομοιο περιστατικο? Ευχαριστω! και sorry για το πολυ μπλα μπλα... |
drdino έγραψε: |
Εσύ map έχεις, όχι maf...
Πάντως, τόσες αναθυμιάσεις δεν είναι και τόσο λογικές. Κωλόλαδα, pcv, φθαρμένα ελατήρια; ![]() |
AlienHack έγραψε: |
MAP= mass air pressure? MAF= mass air flow? η λειτουργεια τους ? η ιδια πανω κατω αν δεν κανω λαθος? |
AlienHack έγραψε: |
λαδια εχει και το δικο μου και του nickos206cc ... τυχαιο? δεν νομιζω... ![]() |
drdino έγραψε: | ||
Δε μου λέει κάτι αυτό... Εισαγωγή λουσμένη στο λάδι δεν είναι και τόσο φυσιολογική. Εμένα πχ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Εκτός αν υπερβάλλεις λίγο. ![]() |
drdino έγραψε: |
Ναι αμε, ψηνω... Απλα μεσολαβει ενα 9ωρο δρομολογιο με το πλοιο και 4 ωρες με το αμαξι. ![]() |