franch_power έγραψε: |
Παιδία μου έχει πει παλικάρι από την ρενό πως γίνονται αυτα! Λοιπόν όταν ένα καινούργιο αυτοκίνητο πολειται χάνει το 35% από την αρχική του τιμή κ 10% κάθε χρονος που περνάει δηλαδή αν έχεις ένα αμάξι 5 χρόνων κ κοστίζει 26000Ε -35% =16900Ε -50%(για 5 χρόνων αυτοκίνητο) =8450Ε! Αλλά για άλλες αντιπροσωπίες δεν ξέρω να σας πω! Αλλά κ πάλι ξεφτίλα είναι ένα αμάξι καμπρίο που κοστίζει 26χιλιάρικα να το αγοράζουν τόσο φτηνά! |
dimkeras έγραψε: |
@ climbonice
Καλύτερα δώσε κανένα 2χίλιαρο να πάρεις ένα καινούριο μοτέρ και βγάλε άλλα 3 χρόνια χωρίς προβλήματα. |
dimkeras έγραψε: |
Και τις οικογενειακές ανάγκες κάπως θα τις βολέψεις.
Εκτός κι αν σε φτάνουν τα ψίχουλα που σου δίνουν. ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||
Μα ποσα χλμ εχει πια και εχει βγει οφ...? |
Giannis307 έγραψε: | ||
Ναι θα τραβαει μπαγαζιερα με καθησματα |
puglover έγραψε: |
Πλεον η καλη μεταπωλητικη αξια ενος αυτοκινητου εχει να κανει με το ποσο γρηγορα θα πουληθει και οχι αν θα πουληθει σε καλη τιμη.
Πουλησα προχθες το golf μου,μοντελο 1/09,το 6αρι 1.4 tsi 122ps το τελευταιο αλλα στην πιο απλη εξοπλιστικη εκδοση,την TRENDLINE.20000 το ειχα παρει και σημερα κανει 21000 με ολα τα εξοδα.Το ειχα βαλει αγγελια 14000,μια λογικη τιμη γι'αυτο το μοντελο.Το πρωι με πηρε τηλεφωνο ενας εμπορος της περιοχης μου.Για να μην τα πολυλογω μου μετρησε 13000 μπροστα μου και το καθαρισε με τιμολογιο αγορας κανονικα.Δεν το κρατησε πανω απο δυο ωρες στην εκθεση του...Τον ειχε ετοιμο τον αγοραστη. Δυστηχως τους εχουμε αναγκη τους εμπορους απλα χρειαζεται προσοχη γιατι υπαρχουν αρκετοι απατεωνες στο χωρο.Απ'το να σου πρηζει τα @@ καθε ιδιωτης και στο τελος να σου κανει παζαρια καλυτερα σε εμπορο |
ironman02 έγραψε: |
Έχασες μέσα σε 1,5 χρόνο 7000ε όμως...Δε νομίζω οτι βγήκες και κερδισμένος ιδιαίτερα..Αν κάποιος έχει σκοπό να αλλάξει το αμάξι του γρήγορα νομίζω καλύτερα να πάρει μεταχειρισμένο.. |
climbonice έγραψε: |
Το αυτοκίνητο δεν έχει βγει off. Απλά έχει πολλά χιλιόμετρα για την ηλικία του. Αγοράστηκε τον 11/2007 κι έχει 53.500km. |
Η άλλη λύση είναι να χωρίσω τη γυναίκα και να μου μείνει το αυτοκίνητο, έτσι βγάζω άνετα άλλα 4-5 χρονάκια με το CC ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
παντα ηταν λαθος να πουλας ενα αμαξι στα 2-3 χρονια... |
MEMsound έγραψε: |
παντα ηταν λαθος να πουλας ενα αμαξι στα 2-3 χρονια... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
παιδια η γνωμη μου ειναι οτι οποιος θελει να αγορασει αυτη την εποχη
η καλυτερη λυση ειναι το μεταχειρισμενο.ψαξε χωρις να βιαστεις και κατι καλο στα μετρα σου θα κατσει.ελεγξε το καλα και αν ειναι οκ.... μπορει να μην μπορεις να δωσεις το δικο σου αμεσως αλλα απο το να το δωσεις χαμηλα το δικο σου και να παρεις το καινουριο ψηλα καλυτερα να δωσεις χαμηλα και να αγορασεις χαμηλα |
Μια τέτοια κίνηση έτσι όπως τη λες ναι δεν έχει νόημα (να δώσεις το rallye για να πάρεις το DS3).
Εγώ όμως πρέπει να προσανατολιστώ σε κάτι που όπως είπα πιο πάνω θα καλύψει τις ανάγκες μιας 4μελούς οικογένειας για τα επόμενα 10 έτη. Δε θα δώσω δηλαδή το 207 CC για να πάρω π.χ. 207GT. Μιλάμε πχ για κάποιο station wagon ή light SUV κτλ. |
climbonice έγραψε: | ||
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά καμιά φορά στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς έτσι όπως τα προγραμματίζεις. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Μία πιθανή λύση (αν δε βγαίνει με τίποτα από οικονομικής απόψεως το καινούριο) είναι η αγορά μεταχειρισμένου 1-2 ετών. Ωστόσο προτιμώ τη λύση του καινούριου... |
franch_power έγραψε: |
Πραγματικά το μεταχειρισμένο θέλει παρά πολύ ψάξιμο κ μπορεί να πληρώσεις τα δίπλα σε διαφορά προβλήματα που θα βγουν οπότε καθαρά αξιόπιστη λύση το καινούργιο αυτοκίνητο αλλά δύσκολες κ οι εποχές κ έρχονται χειρότερες! ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
κ αν αναλογιστείς ότι καινούριο rallye
κοστίζει 16.500 έχει 3 χρόνια εγγύηση κ φουλ δωρεάν service θα είναι το facelift με ότι αυτό συνεπάγεται... λογικό είναι να "ξεφτιλιστούν" τα μεταχείρα... |
Νομίζω ακόμα 2 χρόνια είναι η εγγύηση. Άλλαξε? |
το 16500 που το ειδες?
18000 εχει επισης εχει 2 χρόνια εγγύηση και οχι 3 οσο για το φουλ δωρεάν service που λες ειναι 3 χρονια η 60000χλμ οποιο περασει 1ο.ουτε 500ευρω δεν κερδιζεις απο αυτο |
SnakeMJK έγραψε: | ||
ισχύει ανεπίσημα ακόμα η προσφορά "my next car" http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20176 πχ από Peugeot Ροδιτη: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/725318/ |
Κάτι πρόσφατα προβληματάκια που είχα με το Peugeot μου όμως με έκαναν να σκεφθώ μήπως πρέπει να επισπεύσω λίγο την αγορά. Έτσι πήγα χθες και σήμερα μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες περισσότερο για να δω τι "πιάνει" το 207 σαν ανταλλαγή. Δυστυχώς μου έπεσαν τα μούτρα. Αυτοκίνητο που πριν ούτε τρία χρόνια είχα αγοράσει €25.500 σήμερα μου το εκτίμησαν €9.000 (σε 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες). Τσακώθηκα με τους 2 από τους 3 πωλητές, τους ειρωνεύτηκα κι έπιασα μία εφημερίδα με αγγελίες, μπήκα και σε δύο γνωστά αγγελιο-sites και τι να δω... Οι τιμές ξεκινούσαν από €9.000 μέχρι το πολύ €12.000 με €13.000 και για αυτοκίνητα με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από το δικό μου. Η απογοήτευσή μου δεν περιγράφεται... Έχουν απαξιωθεί τόσο πολύ τα αυτοκίνητά μας μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; |
formulagloria έγραψε: |
Το λατρεύω το μπουρδελάκι μου..!! ![]() |
FOT307_GR έγραψε: |
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!!!! Παρε VW-TOYOTA-HONDA......Επενδυση κανεις σου λεω το αγοραζεις τωρα 15,000 και το πουλας μετα απο 5 χρονια 10,000 και οχι 5000. |
puglover έγραψε: |
για ολα τα 207 rallye ισχυει σε ολους τους αντιπροσωπους ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ομως.Σε περιπτωση τραπεζικου διακανονισμου δεν ισχυουν οι εκπτωσεις. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
δηλαδη εχει 16500 καινουριο? ![]() τελικη τιμη?με πινακιδες -τελη κτλ? μεταλλικο? μονο τα rallye ? τα rc οχι? |
δηλαδη εχει 16500 καινουριο? ![]() τελικη τιμη?με πινακιδες -τελη κτλ? μεταλλικο? μονο τα rallye ? τα rc οχι? |
Για την ιστορία, το Peugeot μου συμφωνήθηκε χθες να δοθεί ανταλλαγή αντί του ποσού των 14.000 ευρώ. Δεδομένου ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή τιμή που μπόρεσα να πετύχω (η χαμηλότερη ήταν 9.500 και η αμέσως καλύτερη 12.500) και σε συνδυασμό με μια καλή έκπτωση για το καινούριο, συμφωνήσαμε και το έδωσα.
Αναλογιζόμενος πάντως τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά νιώθω αρκετά ικανοποιημένος. |
Τώρα ακολουθεί πάλι peugeot ή κατέληξες αλλού? ![]() |
Μάλιστα επειδή η παραγγελία έγινε από την ABT |
Vini έγραψε: |
Μα το θέμα μου δεν είναι τα χιλιόμετρα.
Το έχω πει και σε άλλο φόρουμ (4Τροχοι). Εμένα ποιο πολύ με έχει χαλάσει που βρέθηκαν τρεις εμπορίες (εξουσιοδοτημένες SUZUKI που πουλάνε και μεταχειρισμένα) και απλά μου είπαν ότι Peugeot 207 THP δεν τα θέλουν. ![]() Είναι λέει αυτοκίνητα που δεν πουλιούνται με τίποτα. Οπότε δεν δέχονται και ανταλλαγή. Όσο αφορά το θέμα των χιλιομέτρων, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όταν ένα αυτοκίνητο πωλείται και έχει χαμηλά χιλιόμετρα όλοι (είτε είναι έμποροι, είτε ιδιώτες) το διαφημίζουν και το τονίζουν. Άρα δεν βλέπω το λόγο γιατί εγώ να το κρατώ κρυφό, όταν μάλιστα είναι και πραγματικά χιλιόμετρα. |