Παράθεση: |
THIS SENSOR IS USED TO SEND THE RPM SIGNAL TO THE SPEEDOMETER DISPLAY
THIS GOES INTO THE GEAR BOX 3 PIN CONNECTOR OE REF: 616070 |
Steve έγραψε: | ||
Αυτό που έβαλες από το ebay, ΔΕΝ μπαίνει μέσα στο στροφόμετρο.
![]() Είναι μοτεράκι αυτό που χρειάζεται και είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα του κοντέρ. Αν επιχειρήσεις να το αλλάξεις μόνος, ίσως με το κολλητήρι και το καλάι, να κάψεις και πλακέτα! Πρέπει να το πας σε ηλεκτρονικό για να στο κάνει ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Αυτό που έβαλες από το ebay, ΔΕΝ μπαίνει μέσα στο στροφόμετρο.
![]() Είναι μοτεράκι αυτό που χρειάζεται και είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα του κοντέρ. Αν επιχειρήσεις να το αλλάξεις μόνος, ίσως με το κολλητήρι και το καλάι, να κάψεις και πλακέτα! Πρέπει να το πας σε ηλεκτρονικό για να στο κάνει ![]() |
Tzimmys έγραψε: |
Ωραίος φίλε. Μοτεράκι μου είπε και μένα ότι χρειάζεται, απλά υπέθεσα ότι θα είναι αυτό. Ο τύπος μου είπε ότι τα επισκευάζει και τα ξαναπερνάει. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις πώς ανοιγει το έρμο το καντράν? |
Steve έγραψε: |
Τα 2 που βλέπω (clips, όχι τα αρχ!$ια σου) είναι αριστερά και δεξιά από τον πού%^@ο σου, στα δεύτερα κενά που έχει το καντράν στην κάτω πλευρά του ![]() |
kovac έγραψε: |
Ρε συ Σταύρο ψήνομαι να έρθω Αγ.Άννα μόνο κ μόνο για την πάρτη σου! ![]() |
Steve έγραψε: |
Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο κοντέρ... ![]() Τί έτος είναι το αμάξι? |
sotos 106xs έγραψε: |
Σου έχουν εξηγήσει τι ακριβώς θα κάνουνε?Στην τιμή που αναφέρεις μήπως είναι μέσα όλη η ιστορία ανοίγματος του καντράν και τώρα που εσύ το άνοιξες ήδη τα πράγματα να είναι διαφορετικά? |
elias έγραψε: |
να αγοράσεις καινούριο από την αντιπροσωπεία και να το περάσεις μόνος σου? |
sotos 106xs έγραψε: |
Φίλε μου έλενξες κάποια πράγματα στην πλακέτα που σου ανέφερα πρίν?Όταν πήγες το καντράν στον τεχνικό,τού πήγες και την πλακέτα μαζί για να ρίξει μια ματιά και στα υπόλοιπα?Ίσως να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα εκεί και ήταν καλή ευκαιρία να την έβλεπε και ο τεχνικός. |
Παράθεση: |
Πάντως στην τελική αν δεν βγάζεις άκρη και για να γλυτώσεις και χρόνο και ίσως και χρήμα μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και να τελειώνεις ![]() |
elias έγραψε: |
Εσύ που το άνοιξες το κοντέρ πως είναι το μοτεράκι, μπορείς να το ανοίξεις να δεις μήπως χάλασε τίποτα μέσα και γίνεται με καμιά πατέντα. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι σαν γρανάζι έσπασε και δεν κάνει καλά επαφή. Ανεβάζει στροφές αλλά δεν τις ρίχνει πάντα. |