PSClub - Hellas

Κινητήρας - OBD-II Πρόγραμμα για ''διάβασμα'' παραμέτρων μοτέρ PSA

Dikonou - Παρ 16 Ιούλ 2010, 11:10:05
Θέμα δημοσίευσης: OBD-II Πρόγραμμα για ''διάβασμα'' παραμέτρων μοτέρ PSA
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει και ποιό καλώδιο και τί πρόγραμμα χρειάζεται για να διαβάζεις σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα του εγκεφάλου σε αυτοκίνητο group PSA?
Κάτι παρόμοιο με VCDS δηλ.?
Dikonou - Παρ 16 Ιούλ 2010, 11:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωρίζει κανείς κάτι για τα παρακάτω και εάν δουλεύουν;

http://www.autotap.com/product_learnmore.asp#overview

http://www.obdspy.com/elm327/usb_elm.php
Gr13 - Παρ 16 Ιούλ 2010, 12:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
Το ELM 327 δουλεύει σίγουρα γιατί το παρήγγειλα σε ένα φίλο που έχει συνεργείο .
Dikonou - Παρ 16 Ιούλ 2010, 12:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ. Thumb Left
Τί ακριβώς παρήγγειλες και πώς και ποιά η τελική τιμή;
reselie - Παρ 16 Ιούλ 2010, 14:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
Tι πληροφοριες μπορεις να παρεις απο το διαγνωστικο? εκτος απο κωδ σφαλματων τι αλλα μπορεις να παρακολουθεις?
Sorry αν ειναι off απλα μου κινησε την περιεργεια Very happy
drdino - Παρ 16 Ιούλ 2010, 14:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πρακτικά ό,τι βλέπει ο εγκέφαλος από αισθητήρες: rpm, ταχύτητα, γωνία πεταλούδας, φορτίο, πίεση/θερμοκρασία αέρα, θερμοκρασία νερού, αβανς, λ, trims καυσίμου κλπ κλπ.
reselie - Παρ 16 Ιούλ 2010, 17:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερον..... Blink
και μπορει να ειναι μονιμως συνδεδεμενο στην OBD το διαγνωστικο και σε λαπτοπ πχ χωρις να δημιουργει το παραμικρο Κονφλικτ?
Gr13 - Παρ 16 Ιούλ 2010, 18:09:52
Θέμα δημοσίευσης:
Dikonou έγραψε:
Ευχαριστώ. Thumb Left

ELM 327 Car Diagnostics USB to VAG-COM 50euro μαζί με την αποστολή απο οσο θυμαμαι.
drdino - Παρ 16 Ιούλ 2010, 21:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
Ενδιαφερον..... Blink
και μπορει να ειναι μονιμως συνδεδεμενο στην OBD το διαγνωστικο και σε λαπτοπ πχ χωρις να δημιουργει το παραμικρο Κονφλικτ?

Ναι, αμέ, εγώ μόνιμα το έχω κοτσαρισμένο πάνω...
recife_rallye - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 11:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
reselie έγραψε:
Ενδιαφερον..... Blink

Ναι, αμέ, εγώ μόνιμα το έχω κοτσαρισμένο πάνω...

Ακριβως..και μαλιστα ειναι πολυ καλο να το ελεγχεις συχνα γιατι προλαβαινεις πολλα κακα Wink
Ο κωστας (sakis-leman) εχει και ειδικα προγραμματακια με τα οποια μπορει να συνεργαστει το obdreader και μαλιστα ειναι και πολυ καλα στο θεμα τωνν πληροφοριων και ευκολα στη χρηση..
Οταν δει το τοπικ θα σας διαφωτισει Wink
recife_rallye - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 11:45:38
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
Dikonou έγραψε:
Ευχαριστώ. Thumb Left

ELM 327 Car Diagnostics USB to VAG-COM 50euro μαζί με την αποστολή απο οσο θυμαμαι.

το elm ειναι το obd-reader και δουλευει,αλλα για το vag-com δε θα το συνηστουσα γιατι κανει αμφιδρομη επικοινωνια,κατι που στο 207 δε θα αρεσει καθολου και θα μπερδεψει τα μπουτια του ο εγκεφαλος..δοκιμασμενο!(ευτυχως οχι απο μενα Razz )
reselie - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 12:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
και δε με λετε...το elm κανει για ολα τα αμαξια με obd? πχ στο 1.4 τριφυσο κανει? Cool
recife_rallye - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 12:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
και δε με λετε...το elm κανει για ολα τα αμαξια με obd? πχ στο 1.4 τριφυσο κανει? Cool

An θυμαμαι καλα υπαρχουν 2 εκδοσεις Elm..η μια ειναι για obd1 και η αλλη για obd2.. Confused
SAKIS-LEMANS - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 13:04:36
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Gr13 έγραψε:
Dikonou έγραψε:
Ευχαριστώ. Thumb Left

το elm ειναι το obd-reader και δουλευει,αλλα για το vag-com δε θα το συνηστουσα γιατι κανει αμφιδρομη επικοινωνια,κατι που στο 207 δε θα αρεσει καθολου και θα μπερδεψει τα μπουτια του ο εγκεφαλος..δοκιμασμενο!(ευτυχως οχι απο μενα Razz )

ορθώς ελάλησες , υπογράφει ο παθών με vag-com

παιδιά πάρτε ένα ELM 327 και βρείτε το PCMSCAN και είστε OK. Φοβερό log και όχι απλά export σε csv ή δεν ξέρω τι... αλλα playback τα δεδομένα πάνω στους ίδιους τους μετρητές, οι οποίοι μπορεί να κατασκευαστούν από εσάς, εάν θέλετε.
kos_argyris - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 14:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ψάξε και το scanmaster. Κάνει και δυναμομέτρηση με βάση τις επιδόσεις στο δρόμο.
recife_rallye - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 14:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
kos_argyris έγραψε:
Ψάξε και το scanmaster. Κάνει και δυναμομέτρηση με βάση τις επιδόσεις στο δρόμο.

Πρεπει να εχει και το παραπανω που εδωσε ο κωστας Wink
SAKIS-LEMANS - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 16:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
kos_argyris έγραψε:

Πρεπει να εχει και το παραπανω που εδωσε ο κωστας Wink

εχει, όπως και μετρηση επιδόσεων
AlienHack - Τρι 24 Αύγ 2010, 11:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες εγω εχω παρει το elm 327
αυτο: http://www.easybizchina.com/product/d388782/elm_327_bluetooth.html

με bluetooth
ΑΛΛΑ εχω προβλημα, συνδεεται κανονικα με το αμαξι και το λαπτοπ μου ΑΛΛΑ εκτος απο κωδικους σφαλμάτων που διαβάζει η μονη αλλη πληροφορια ειναι τα RPM, δεν διαβαζει τιοποτα αλλο.. ουτε σενσορες, ουτε ταχυμετρο, ουτε θερμοκρασιες ουτε τιποτα..

DR DIno εσενα (μια που εχουμε ιδιο κινητηρα) διαβαζει και αλλα info?ποιο προγραμμα τρέχετε στα λαπτοπ σας? εχω δοκιμάσει μπολικα προγραμματακια.. αλλα κανενα δεν δινει αλλες πληροφοριες σε real time εκτος απο RPM Sad
το δικό μου ειναι 2001 μη multiplex ΑΛΛΑ και σε multiplex του 2002 που το δοκιμασα τα ιδια διαβαζε και σε 207cc ... Crying or Very sad
drdino - Τετ 25 Αύγ 2010, 10:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα έλεγα πως είναι θέμα χρονολογίας. Μου κάνει εντύπωση αυτό που αναφέρεις για το 207 όμως.
AlienHack - Τετ 25 Αύγ 2010, 11:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Εγώ θα έλεγα πως είναι θέμα χρονολογίας. Μου κάνει εντύπωση αυτό που αναφέρεις για το 207 όμως.

ναι και εγω ετσι υπέθεσα στην αρχή οτι ειναι θεμα χρονολογιας μη multiplex κτλ.. ΑΛΛΑ και στου 2002 multiplex μοντελο και στο 207 δεν εδιχνε τιποτα παραπανω.. (στο 207 εδειχνε και ταχυμετρο μαζι με το στροφομετρο.. τιποτα αλλο ομως.. ) Crying or Very sad

εσενα DRDino τι αλλο διχνει το bluetooth σου? θερμοκρασιες νερου λαδιων κτλ δείχνει?
salex - Τετ 25 Αύγ 2010, 13:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ, κάτι κάνεις λάθος.

Το elm327:
Σε 207 κόβω το ... μου ότι λειτουργεί.
Σε 206 επίσης αλλά εξαρτάται από τον εγκέφαλο που φοράει.

Αν το δικό σου 206 είναι 1.6, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει κάτι λάθος και βλέπεις μόνο στροφές.
AlienHack - Τετ 25 Αύγ 2010, 14:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμ ... η συνδεση με το pc γινεται κανονικά. αφου το βρισκει στην com και παιρνει τις πληροφορίες.

μηπως τα προτόκολα επικοινωνίας ? με ποιο προτόκολο συνδεεστε στο elm? (συνηθος την ρυθμηση αυτη την επιλέγουμε στο connection properties του καθε προγράμματος εκει που διαλεγεις και την port )

και με ποιο πρόγραμμα είπατε οτι κάνετε δουλειά εσείς και έχετε όλα τα info του εγκεφάλου?
drdino - Τετ 25 Αύγ 2010, 16:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Αλεξ, κάτι κάνεις λάθος.

Το elm327:
Σε 207 κόβω το ... μου ότι λειτουργεί.
Σε 206 επίσης αλλά εξαρτάται από τον εγκέφαλο που φοράει.

Αν το δικό σου 206 είναι 1.6, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει κάτι λάθος και βλέπεις μόνο στροφές.

Μου χει τυχει κ μενα βασικα, σε ενα 307 του 01 που εχει το tps στο μηχανοστασιο κ μεχρι εκει παει ντιζα. Ισως ειναι θεμα συμβατοτητας του τσιπ... στροφες κ ταχυτητα μονο εβλεπα.
android - Πεμ 26 Αύγ 2010, 17:08:10
Θέμα δημοσίευσης:
και μενα μου κανει κατι νουμερα..αλλα ειναι θεμα κινεζικου elm..μου βγαζει ασυμβατοτητα μερικες φορες στο pc ...και παλαβα νουμερα στο προγραμα που βλεπω τις μετρησεις
LIONKING - Πεμ 26 Αύγ 2010, 18:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
οταν συνδεθει το λαπτοπ με το ελμ μετα πρεπει να το συνδεις σην ιδια θυρα usb του λαπτοπ αλιως αλαζει το com,μηπως γιαυτο μια παιζει μια οχι?και γω το εχω, δε ξερω δε νομιζω να υπαρχουν μαιμουδιες,δηλ ποσο πιο φτηνα απο 50 θες να το βρεις? παντως και το dyno-scan san σαν προγραμμα με το ελμ ειναι συμβατο αλα μπλεκεις τα μπουτια σου
Pugobios - Πεμ 26 Αύγ 2010, 18:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα προγραμματακι για να επεμβουμε πιο βαθυα στον εγγεφαλο υπαρχει?πχ οχι να διαβασουμε μονο τιμες αλλα να διορθωσουμε...
salex - Πεμ 26 Αύγ 2010, 22:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ακόμα, σε λίγο καιρό ίσως...
volvos - Πεμ 26 Αύγ 2010, 22:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
ψαχνω να βρω το ποστ που εγραφα για

ο.χ εκδοση
πιστα εκδοση
ταξιδι εκδοσση

κλπ και κορεοιδευατε....προφητικο ποστ

οταν δειτε μαυρο 206 εξω απο λεσχη να φορτωνει οχ εκδοση παει να πει οτι ειναι τελικο σταδιο το προτζεκτ Cool
salex - Πεμ 26 Αύγ 2010, 23:13:56
Θέμα δημοσίευσης:

beta tester
Laughing
COOL ALEXIS - Παρ 27 Αύγ 2010, 00:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εσύ που το ξέρεις; Laughing Laughing Laughing
rallaki-1 - Παρ 27 Αύγ 2010, 00:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Όχι ακόμα, σε λίγο καιρό ίσως...

Στέλιο πραγματικά ανυπομονώ πως και πως και πιστεύω και πολύ άλλοι!!
Steve - Παρ 27 Αύγ 2010, 07:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Κι εσύ που το ξέρεις; Laughing Laughing Laughing
Με γειά το cruise!

Υ.Γ: Βλάκανς!
mpokos - Σαβ 28 Αύγ 2010, 14:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
ενα καλο "κιτακι" με δυνατοτητα μονιμης λειτουργιας ποσο κοστιζει και ααπο που μπορω να το προμηθευτω???
manosm3 - Σαβ 28 Αύγ 2010, 14:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
Προχτες χρησιμοποιησα vagcom στο 207 χωρις κανενα προβλημα. Μονο οτι δεν μπορουσα να δω θερμοκρασια λαδιου.
salex - Κυρ 29 Αύγ 2010, 09:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το vagcom μπορεί να λειτουργήσει ως OBD-2 διαγνωστικό σε πολλά αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων είναι το 207.

Η θερμοκρασία λαδιού δεν φαίνεται στα διαγνωστικά OBD2 γιατί οι προδιαγραφές για το πρωτόκολλο λένε ότι χρειάζεται να παρουσιάζει μονό όσα μεγέθη σχετίζονται με ρύπους. Έτσι κανένας κατασκευαστής δεν δίνει θερμοκρασία λαδιού παρά μόνο αν έχεις το εξειδικευμένο διαγνωστικό του.
Pugobios - Κυρ 29 Αύγ 2010, 13:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο εχεις ιδέα που μπορω να βρω/αγορασω λογισμικο για να διορθωσω προγραμμα?για σαξο τριφυσσο με ενδιαφερει για παρτυ μου οχι τιποτα επαγγελματικο..
salex - Κυρ 29 Αύγ 2010, 18:05:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ου, υπάρχουν εταιρείες κι εταιρείες που πουλάνε προγράμματα τέτοια καθώς και πακετα.

Αν θέλεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου χωρίς να ανησυχείς μη τυχόν κλειδώσει ο εγκέφαλος από τα πειράματά σου, χρειάζεται εξοπλισμός που κοστίζει αρκετά χρήματα.
Κάνε ένα search για tuning tools και θα καταλάβεις τί εννοώ.

Αν πάλι θέλεις να ασχοληθείς με το αυτοκινητό σου και να μάθεις ακριβώς τί κάνει κάθε παράμετρος, αγόρασε έναν άγραφο εγκέφαλο.
Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και το λογισμικό ειναι φτιαγμένο ώστε να σε βοηθάει στη ρύθμιση.
Σε αντίθεση με τον εργοστασιακό εγκέφαλο που δεν είναι καθόλου φιλικός στο χρήστη.
milvas7 - Κυρ 29 Αύγ 2010, 19:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπητε σαλεξ αξιζει σε ραλλυε να μπει εγκεφαλος rc(κοστος)λογω απενεργοποιησης αι σιχτιρ Laughing ,ευχαριστω
Pugobios - Κυρ 29 Αύγ 2010, 19:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
καλα μη νομιζεις οτι θελω να φτιαξω προγραμμα...καποιες ψιλορυθμισεις θελω να κανω οπως αβανς κοφτη ρελαντι και ενα τσεκ στους κυριους χαρτες(ενημερωτικα και μονο να δω τι διαφορες εχει απο το μαμα)απλα επειδη ρωτησα εδω Θεσσ για να κανω αυτες τις ψιλοδιορθωσεις και μου ειπανε 300 ευρο λεω δε γαμιεται παιρνω αυτο και τα κανω μονος...
volvos - Κυρ 29 Αύγ 2010, 19:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
milvas7 έγραψε:
αγαπητε σαλεξ αξιζει σε ραλλυε να μπει εγκεφαλος rc(κοστος)λογω απενεργοποιησης αι σιχτιρ Laughing ,ευχαριστω

to esp στο απενεργοποιει ο φινος...
αν θες να το κανεις εργοστασιακα δε ξερω μηπως θελει αλλαγη ο εγκεφαλος του esp-abs και οχι του κινητηρα
milvas7 - Κυρ 29 Αύγ 2010, 20:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω φιλε volvos
AlienHack - Δευ 30 Αύγ 2010, 13:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει κανένας θεσσαλονικη που να εχει όρεξη να με βοηθήσει να βγάλω άκρη με το ELM 327?

να δω τι σκ**α φταίει και δεν παίρνω Live data εκτος απο στροφές?

Βασικά οποιος το εχει και το συνδεσε με λαπτοπ, με ποιο πρόγραμμα πηρε info? και επίσης με ποιο προτόκολο συνδέθηκε? salex? volvos?
LIONKING - Δευ 30 Αύγ 2010, 14:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
το προγραμμα ειναι το scantool v1.13 και στο δινουν μαζι με το elm, αυτο δεν εχεις?
AlienHack - Δευ 30 Αύγ 2010, 15:04:07
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ εχω πολλα προγραμματακια για obd2 , ονοματα δεν θυμαμαι απ'εξω. ειναι γυρο στα 5-6 , τα εχω δοκιμάεει ολα και δεν δινουν ινφο, μονο στροφες. γιαυτο λεω οτι κατι δεν ειναι σωστό. το αμαξι δεν φταιει γιατι το δοκιμασα το ελμ σε 3 διαφορετικά.

μηπως το αυτοματο προτόκολο επικοινωνίας που διαλέγω δεν ειναι το σωστό?
LIONKING - Δευ 30 Αύγ 2010, 15:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
οταν σου το εδωσαν το καλωδιο δε σου δωσαν και προγραμμα?δε χρειαζεται να επιλεξεις κατι λαθος,οταν το πρωτοπηρα φαντασου εκανα λαθος στον τροπο με τον οποιο να ξεκινας την διαγνωση και οχι μονο δεν εδειχνε αλλα αναψε τσεκ αμεσως επειδη εκανα μλκ.απτην στιγμη που σου βρισκει την ecu στην 1η σκαλα επρεπε να στα δειχνει και τα αλλα,εκτος αν εχεις βαλει αλλο προγρ.το οποιο δε ταιριαζει με το ελμ η ειναι τιποτα demo h θελει αλλη ρυθμιση.δοκιμασε αυτο το προγραμμα που σου ειπα ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει,με τι εχεις κανει την μετατροπη toy καλωδιου σε usb?
Pugobios - Δευ 30 Αύγ 2010, 15:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω εχω προβλημα με το elm 327 δεν μου βρισκει καν τον εγγεφαλο σε 3 σαξο δοκιμασα το ενα τριφυσσο σε κανενα δεν κανει κατι...μονο στην 7 port οταν επιλεγω κατι παει να κανει απλα κολλαει εκει...
LIONKING - Δευ 30 Αύγ 2010, 15:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη δε μπορω να αναβασω στο ραπιντσεαρ μονο την διευθυνση το εγραψα απλα

http://rapidshare.com/files/416038648/scantool_net113win.exe

δε θυμαμαι αν θελει τους drivers για το usb που το μετατρεπεις απο serial αν θελει απο δικο σας καλωδιο θα παρετε
LIONKING - Δευ 30 Αύγ 2010, 16:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
κι εγω εχω προβλημα με το elm 327 δεν μου βρισκει καν τον εγγεφαλο σε 3 σαξο δοκιμασα το ενα τριφυσσο σε κανενα δεν κανει κατι...μονο στην 7 port οταν επιλεγω κατι παει να κανει απλα κολλαει εκει...

αφου εχει ελμ τοτε με αυτο το προγρ.
βαζεις καλωδιο ,ανοιγεις απλα το προγραμμα,γυρνας τη σκαλα να αναψουν ολα τα λαμπακια και σου βγαζει στο λαπτοπ ecu detected μπαινεις εκει που θες(εννοειται μονο read code και sensor data, κατι τεστ κλπ τα ξεχνας)αφου εχεις διαλεξει στο προγραμμα στο system of measurements το metric μετα αναλογη port στο λαπτοπ οποια θες(θυρα usb) και στο baud rate 9600 .αν δεν δουλεψει θα την βγαλω θα την κοψω και θα την δωσω στα σκυλια
Pugobios - Δευ 30 Αύγ 2010, 19:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
LIONKING έγραψε:
Pugobios έγραψε:

αφου εχει ελμ τοτε με αυτο το προγρ.
βαζεις καλωδιο ,ανοιγεις απλα το προγραμμα,γυρνας τη σκαλα να αναψουν ολα τα λαμπακια και σου βγαζει στο λαπτοπ ecu detected μπαινεις εκει που θες(εννοειται μονο read code και sensor data, κατι τεστ κλπ τα ξεχνας)αφου εχεις διαλεξει στο προγραμμα στο system of measurements το metric μετα αναλογη port στο λαπτοπ οποια θες(θυρα usb) και στο baud rate 9600 .αν δεν δουλεψει θα την βγαλω θα την κοψω και θα την δωσω στα σκυλια

ετοιμασε το μαχαιρι Laughing
AlienHack - Δευ 30 Αύγ 2010, 21:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
xaxa , καταρχας δεν ειναι με usb ειναι Bluetooth, συνδεση με την ECU κανω, ERROR CODES παιρνω. αυτο που δεν παιρνω ειναι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ εκτος απο στροδες κινητηρα. ουτε ταχυτητα ουτε θερμοκρασιες υγρων ουτε τιποτα...
salex - Δευ 30 Αύγ 2010, 23:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε παιδιά, πώς είσαστε τόσο σίγουροι ότι θέλετε και να ρυθμίσετε τα μοτέρ μόνοι σας;
Η παραπάνω στοιχομυθεία δεν σας λέει τίποτα;

Αναρωτιέμαι ειλικρινά αν πρέπει να σας δώσουμε τέτοιο εργαλείο τελικά ή όχι.

3 πράγματα χρειάζεται το elm για να παίξει σωστά:
1) Εγκέφαλο που να είναι OBD2 (άρα ξεχάστε τα μονόφυσα)
2) Σωστή σύνδεση (ελέγξτε τις μπρίζες σας)
3) Σωστούς drivers (αυτούς που ήρθαν με το CD του) και ρύθμιση ταχύτητας της com port. Η ταχύτητα 9600 θα είναι ή 38400, δεν υπάρχουν elm που να λειτουργούν σε άλλες ταχύτητες.

Επειδή υπάρχουν πολλών λογιών elm στην αγορά, τα φτηνότερα είναι κυρίως απομίμες και όχι τα γνήσια, που λειτουργουν σωστά παντού. Τα περισσότερα λειτουργούν σωστά πάντως.

Επομένως αυτό που βλέπει ο αλέξανδρος με τις στροφές μπορεί να οφείλεται είτε στο λογισμικό είτε στο ίδιο το καλώδιό του που αυνανίζεται επειδή είναι της κακιάς φουρτούνας.

Υ.Γ. Ασχολούμαι με τα ρημάδια τα elm από το 2004.
Έχουν δει τα μάτια μου βλακείες και βλακείες, για αυτό
stick to the guide που έγραψα παραπάνω!
AlienHack - Τρι 31 Αύγ 2010, 01:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
salex το θεμα ειναι οτι συνδέομαι με το ελμ, αναβοσβηνουν τα λαμπακια πανω του, το βρίσκει το πρόγραμμα, αλλα τον εγκέφαλο το προγραμμα δεν τον αναγνωρίζει σαν συγκεκριμενο (πχ bosch mareli κτλ) .. ΑΛΛΑ διαβάζει error codes, τα σβήνει, βλεπει και τις στοφές.

αρα συνδεση λογικά γινεται .. δεν θελω να προγραματησω οπως λες κατι στο εγκέφαλο ετσι κ αλλιος με το ελμ δεν ξερω αν γινεται και κατι τετοιο, απλος θελω να παιρνω real time τιμες-ενδειξεις οπως θερμοκρασια εισερχομενου αερα , θερμοκρασια νερου λαδιων κτλ..

τι να πω. θα ξανασυνδεθώ οταν εχω χρόνο να σου πω με τι ταχύτητα θήρας συνδέομαι και τι elm προτόκολο γιατι εχει πολλά
isim - Τρι 31 Αύγ 2010, 20:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο ξερεις αν μπορω να σβησω το ESP/ASR System faulty με το ELM 327; μου το εβγαλε παλι Sad Sad Sad
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 00:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Επομένως αυτό που βλέπει ο αλέξανδρος με τις στροφές μπορεί να οφείλεται είτε στο λογισμικό είτε στο ίδιο το καλώδιό του που αυνανίζεται επειδή είναι της κακιάς φουρτούνας.
Με bluetooth συνδέεται, απρόσεχτε!
AlienHack - Παρ 03 Σεπ 2010, 22:13:12
Θέμα δημοσίευσης:
http://img822.imageshack.us/i/obdx.jpg/
http://img341.imageshack.us/i/obd2.jpg/

ορίστε ... συνδέομαι βλέπω error codes .... και rpm ... αυτά μόνο

τι φταίει?
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 22:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
τι φταίει?
Το ότι είσαι μονόφυσος Laughing
salex - Σαβ 04 Σεπ 2010, 09:17:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι αντίστοιχο του μονάρχης;
Steve - Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Αυτό είναι αντίστοιχο του μονάρχης;
Όχι αντίστοιχο, χειρότερο!
AlienHack - Σαβ 04 Σεπ 2010, 13:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
στο 207 τοτε γιατι παλι έδειχνε στροφές, χλμ/ω και μονο αυτα. μήπως το elm μου ειναι μουφα?
iceage - Σαβ 04 Σεπ 2010, 13:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
AlienHack έγραψε:
τι φταίει?
Το ότι είσαι μονόφυσος Laughing

Άλεξ άστους να λένε. Κούμποσε πάνε ένα TU5J4 και πες στο τυρί να πάει για περμανάν.

Πέρα από την πλάκα. Προς τους προγραμματιστές. Τι πρωτόκολο επικοινωνίας χρησιμοποιούν τα μονόφυσα και τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ενδείξεις από ζωτικά σημεία του κινητήρα, εκτός από την εγκατάσταση ενός ΤΕΤΟΙΟΥ.
Pughell - Σαβ 04 Σεπ 2010, 14:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να το κανεις το stack στο ΦΠΕ σου και εσυ βρε βλαμμενε... Laughing Laughing Laughing
iceage - Σαβ 04 Σεπ 2010, 15:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Τι να το κανεις το stack στο ΦΠΕ σου και εσυ βρε βλαμμενε... Laughing Laughing Laughing

Ε όχι και φΠε σε παρακαλώ. Με ένα scancauge ήμουν εντάξει αλλά γ@$@$@τε το πρωτόκολλο.
salex - Σαβ 04 Σεπ 2010, 17:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ξεχάστε τα μονόφυσα. Το πρωτόκολο επικοινωνίας τους είναι απαρχαιωμένο και δεν περιγράφεται αναλυτικά από ενωποιημένες προδιαγραφές, όπως γίνεται για τα νεότερα αυτοκίνητα.

Είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουμε ποτέ να κάνουμε elm να λειτουργήσει πάνω σε μονόφυσο γιατί δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τρόπο επικοινωνίας τους. Είναι manufacturer specific και δεν είναι μια πληροφορία που σου την δίνουν αν τη ζητήσεις.
Pugobios - Σαβ 04 Σεπ 2010, 18:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
τα τριφυσσα ραλλι obd II δεν ειναι?σε μενα δεν δουλεψε καθολου ουτε καν βρηκε τον εγγεφαλο Confused
AlienHack - Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον , ερωτηση, επειδη με εγκεφαλους δεν εχω ασχοληθει,
οπτικα μια ECU αν ειναι τριφυση ή μονοφυση μπορεις να το καταλαβεις απο το ποσες φισες συνδεοντε πανω της? εμενα ΠΧ ο εγκεφαλος εχεις 3 φυσες που κουμπονουν επανω του αρα ειναι τριφισος ?
nikolas206gti - Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
λοιπον , ερωτηση, επειδη με εγκεφαλους δεν εχω ασχοληθει,
οπτικα μια ECU αν ειναι τριφυση ή μονοφυση μπορεις να το καταλαβεις απο το ποσες φισες συνδεοντε πανω της? εμενα ΠΧ ο εγκεφαλος εχεις 3 φυσες που κουμπονουν επανω του αρα ειναι τριφισος ?

Ναι από τις φύσες το καταλαβαίνεις. Τρίφυσος είναι Cool
AlienHack - Δευ 06 Σεπ 2010, 11:50:23
Θέμα δημοσίευσης:
αρα το elm μου γαμιεται... Evil Confused γιατι δεν παιρνει info?
salex - Δευ 06 Σεπ 2010, 15:48:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ρώτησε εκείνον που σου το πούλησε!
Αν κάποιος ξέρει, θα είναι αυτός.
Οι υπόλοιποι μόνο να σχολιάσουμε μπορούμε.
AlienHack - Δευ 06 Σεπ 2010, 16:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει κανένας που να εχει ELM εδω πανω στο Σαλονικα σιτι? να δω αν το δικο του παιρνει info Πανω στο αμαξι μου?
gulliverrr - Πεμ 04 Νοέ 2010, 02:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ενημερωτικά πάντως εγώ πήρα αυτό:
Scan tool OBD II OBD2 CAN Bus Scanner cable USB 1.3 B03
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300485724674&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5008wt_952
12£ με free μεταφορικά (20 μέρες βέβαια αλλά ποιός βιάζεται?) και παίζει μια χαρά!
Drivers τα δικά του από το CD και πρόγραμμα το OBDII του Centrafuse σε ενσωματομένο στο αμάξι CarPC όλα στην touch οθόνη Wink
mpokos - Πεμ 04 Νοέ 2010, 16:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
και στα δειχνει ολα ????θερμοκρασιες πιεσεις κτλ κτλ????σε λαπτοπ μπαινει???
Steve - Πεμ 04 Νοέ 2010, 16:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
gulliverrr έγραψε:
Ενημερωτικά πάντως εγώ πήρα αυτό:
Scan tool OBD II OBD2 CAN Bus Scanner cable USB 1.3 B03
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300485724674&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5008wt_952
12£ με free μεταφορικά (20 μέρες βέβαια αλλά ποιός βιάζεται?) και παίζει μια χαρά!
Drivers τα δικά του από το CD και πρόγραμμα το OBDII του Centrafuse σε ενσωματομένο στο αμάξι CarPC όλα στην touch οθόνη Wink
Εγώ πήρα σήμερα από τον ίδιο με 15£ με free μεταφορικά την bluetooth έκδοση Laughing
gulliverrr - Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
σε CarPC (κουτί με motherboard, δίσκο...) κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Πιέσεις στην τουρμπίνα δεν μπορώ να βρω πως τις δείχνει Sad αλλα δεν το έχω γαργαλήσει και πολύ...
Όσο για το bluetooth δεν με βολεύει καθόλου η ιδέα του να φορτίζω κάποια συσκεύη ή το ενδεχόμενο του low battery όταν θα το θέλω μιας και είναι μόνιμο CarPC με μόνιμη καλωδίωση Wink
SnakeMJK - Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ πήρα σήμερα από τον ίδιο με 15£ με free μεταφορικά την bluetooth έκδοση Laughing

κ μετά την έλεγες σε μένα που το είχα πάρει Razz
Steve - Πεμ 04 Νοέ 2010, 19:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σάλτα εσύ Laughing
AlienHack - Παρ 05 Νοέ 2010, 13:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
gulliverrr έγραψε:
σε CarPC (κουτί με motherboard, δίσκο...) κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Πιέσεις στην τουρμπίνα δεν μπορώ να βρω πως τις δείχνει Sad αλλα δεν το έχω γαργαλήσει και πολύ...
Όσο για το bluetooth δεν με βολεύει καθόλου η ιδέα του να φορτίζω κάποια συσκεύη ή το ενδεχόμενο του low battery όταν θα το θέλω μιας και είναι μόνιμο CarPC με μόνιμη καλωδίωση Wink

που κολαει το low battery? δεν εχει μπαταρια μεσα! απλοσ το συνδεεις με την OBD και παιρνει ρευμα απο κει , απλος αντι να συνδεθει με τον λαπτοπ με το usb συνδεεται ασυρματα... Cool
gulliverrr - Παρ 05 Νοέ 2010, 16:00:13
Θέμα δημοσίευσης:
έχοντας το μυαλό μου σε κάτι GPS Bluetooth, θυμόμουν κάτι τέτοιες ιστορίες. Συγνώμη άκυρο, δεν το ήξερα. Απλά επείδη το bluetooth στο CarPC κάνει pair με το κινητό δεν ήθελα να το παραμπλέκω με πολλά ΒΤ. Άλλωστε όντας μόνιμα περασμένο το CarPC στο αμάξι, ένα ακόμα εξτρά καλωδιάκι δεν με πείραζε. Το περνάς μία φορά και τέλειωσες...
gulliverrr - Τρι 09 Νοέ 2010, 13:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν... είδα τι μου βγάζει μέσα από το Centrafuse του CarPC:
Speed
Engine RPM
Intake Air Temperature
Coolant Temperature
Engine Load
Intake Manifold Pressure
Timing Advance
Throttle Position
Short Term Fuel Trim
Long Term Fuel Trim
Fuel System Status

μέσα από πιο special εφαρμογή μπορεί και βγάζει πολλά άλλα αλλά όταν οδηγάς δεν μπορείς να διαβάζεις γραμματάκια Wink
NoDsl - Δευ 20 Δεκ 2010, 02:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
Να επαναφέρω το θέμα και να ρωτήσω για αυτό που βρήκα στο ebay.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Citroen-Peugeot-diagnostic-Tool-Lexia-V46-PP2000-V22-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4aa72a88dfQQitemZ320632162527QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools#ht_2839wt_1165

Το ερώτημα είναι εάν θα δούμε κάτι παραπάνω από αυτά που δείχνει το ELM327.

Αλήθεια από αυτό που βλέπετε είναι το originale lexia?

EDIT: Επιπλέον παίζει και αυτό πλέον http://www.mp3car.com/vbulletin/engine-management-obd-ii-engine-diagnostics-etc/141284-new-product-announcement-obdlink-s.html

έχει ιδέα κανείς;
AlienHack - Δευ 20 Δεκ 2010, 13:42:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΝοDsl εγω ψηνομαι να παραγγελω το LEXIA... σε μενα και στου Νικου206cc το ελμ327 δεν κανει τιποτα... Confused δειχνει μονο σφαλματα..
NoDsl - Δευ 20 Δεκ 2010, 13:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ΝοDsl εγω ψηνομαι να παραγγελω το LEXIA... σε μενα και στου Νικου206cc το ελμ327 δεν κανει τιποτα... Confused δειχνει μονο σφαλματα..

Το θέμα είναι αν νγωρίζει κάποιος σίγουρα να μας πεί οτι βλέπει παραπάνω πράγματα. Γιατί αν σκάσουμε ένα 100άρικο και βλέπουμε πάλι μόνο Long/short term... ζήσε μάρτη μου...
AlienHack - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
εμ αυτο ειναι το θεμα..

Εμενα που δεν δειχνει τιποτα το ελμ τι να πω?
βασικα ειδα ζητάς ελμ.. λες να σου πουλήσω το δικο μου?
NoDsl - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:56:48
Θέμα δημοσίευσης:
LOL, έχω ήδη προσφορά. Και θα πάω να το πάρω αύριο γιατί μέχρι ΄να μάθουμε για το lexia... Laughing
106PT52.5 - Δευ 20 Δεκ 2010, 17:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα με το elm ειναι οτι και να δουλεψει δεν υπαρχει ακομη καποιο αξιολογο software που να μπορεις να δεις πιο συγκεκριμενα πραγματα και να μπορεις να κανεις και log ολα αυτα τα typoy scanmaster easyobd scantool obddiag που κυκλοφορουν σε free εκδοσεις δεν προσφερουν κατι το ουσιαστικο κατα την γνωμη μου. Τουλαχιστον εμενα δεν με βοηθησαν καπου μιας και οτι βλεπω με το elm τα βλεπω και με να αλλο universal διαγνωστικο το οποιο δεν χρειαζεται καν υπολογιτη για να δουλεψει. Αν καποιος εχει βρει καποιο αξιολογο προγραμμα ας μου το πει κι εμενα μηπως και μου χει ξεφυγει κατι.
AlienHack - Τρι 21 Δεκ 2010, 03:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
αν τα δουλεψεις σε κανονικη εκδοση βλεπουν αρκετα πραγματα
Steve - Δευ 27 Δεκ 2010, 16:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ τα lexia συνοδεύονται από Peugeot Planet System (το software των αντιπροσωπειών), δοκιμάστε το.

Αν όχι, αντίο 100ευρα Laughing
NoDsl - Δευ 27 Δεκ 2010, 18:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
αν τα δουλεψεις σε κανονικη εκδοση βλεπουν αρκετα πραγματα

ScanMaster-ELM

Steve - Δευ 27 Δεκ 2010, 18:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχεις full αυτό το πρόγραμμα Διονύση;
NoDsl - Δευ 27 Δεκ 2010, 20:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Το "έδινε" φουλ το διαγνωστικό στο συνοδευτικό cd του...
Tzive - Δευ 27 Δεκ 2010, 21:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330507062491&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1085wt_1165
salex - Δευ 27 Δεκ 2010, 22:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, στα διαγνωστικά ισχύει πάρα πολύ το
ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Άλλο να δώσεις 30Ε για ένα ELM και άλλο να δώσεις κάμποσα γκαφρά για Lexia/PPS, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιεί ο κάθε χομπίστας αλλά άνθρωποι που κάνουν συνέχεια την ίδια δουλειά.

Κρατήστε τα $ σας προς το παρόν, σας ετοιμάζω λύση σε αυτό το θέμα σε πολύ λογικότερη τιμή.
Με το νέο έτος ελπίζουμε να είναι έτοιμο για πειραματική κυκλοφορία.
drdino - Δευ 27 Δεκ 2010, 22:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Άγιος Βασίλης θα ρθει δηλαδή; Very happy
NoDsl - Τρι 28 Δεκ 2010, 01:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Άλλο να δώσεις 30Ε για ένα ELM και άλλο να δώσεις κάμποσα γκαφρά για Lexia/PPS, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιεί ο κάθε χομπίστας αλλά άνθρωποι που κάνουν συνέχεια την ίδια δουλειά.

Κρατήστε τα $ σας προς το παρόν, σας ετοιμάζω λύση σε αυτό το θέμα σε πολύ λογικότερη τιμή.

Το σκεπτικό μου προσωπικά για αγορά λέξια είναι το εξής.

Οτιδήποτε κυκλοφορεί στο ebay είναι κλώνος ELM. Για να αλλάξεις το IC με κανονικό ELM πάς κοντά στα 100 ευρώ με μεταφορικά και τα λοιπά. Επιπλέον με τη δική μου εμπειρία οι κλώνοι είναι επίφοβοι για τον εγκέφαλο. Πραγματικά ώρες ώρες που δεν έκανε σωστό connection φοβόμουν για τον εγκέφαλο...

Το Dashhawk που είχα δανιστεί για ένα διάστημα ηταν απείρως πιο αξιόπιστο αλλά έχει και 250ευρώ. Οπότε θεωρώ μια μέση λύση το λεξια. Το PP2000 το βρίσκεις...
Steve - Τρι 28 Δεκ 2010, 01:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Άντε Παπανδρέου... όλο θα και θα! Mad Evil
drdino - Τρι 28 Δεκ 2010, 01:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι αυτό φαίνεται καλή λύση.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330507062491&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en
mechanic - Τρι 28 Δεκ 2010, 01:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

ante bravo !!!

pare to diko mou gia peiramatozoo
etsi kai allios toso kairo koproskyliazei svisto mesa se kleisto ypogeio gkaraz,
as kanei kai kati xrisimo Very happy
Steve - Τρι 28 Δεκ 2010, 19:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.store.autosvs.com/citroen-lexia3-full-function-service-key-activation-p-191.html

http://www.store.autosvs.com/Wholesale-Discount-dealership-diagnostic-peugeot_c21.html

http://www.diagnostic-auto.com/LEXIA-h5.htm

http://www.obd2ltd.com/product_info.php/cPath/21/products_id/124

Και το καλό για το τέλος (από servicebox)

Κώδικας:
00009780Z5    ***    488,98 EUR

Shocked
salex - Τετ 29 Δεκ 2010, 01:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Άντε Παπανδρέου... όλο θα και θα! Mad Evil

Δουλεύει ήδη βρε κουφάλα! Αλλά όχι σε 206 (έτσι για να γκρινιάζουν μερικοί μερικοί).

Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσει κουμπί για cruise control activation!
Steve - Τετ 29 Δεκ 2010, 07:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, φέρ' το από εδώ και θα το κάνω να δουλέψει και σε 206! Evil
nikos 206cc - Τετ 29 Δεκ 2010, 07:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο αυτες τις μερες δεν θα ανεβαινες πανω????? Confused
Steve - Τετ 29 Δεκ 2010, 07:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Στελιο αυτες τις μερες δεν θα ανεβαινες πανω????? Confused
Όχι.
Alexis22 - Τετ 12 Ιαν 2011, 09:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
Xθες αγορασα αυτη τη μ@@@@@@ http://www.obdspy.gr/elm327/usb_elm.php το συνδεω στο λαπτοπ και λειτουργει κανονικα...ωραια μεχρι εδω,αλλα ηταν και η μοναδικη φορα που δουλεψε! μου βγαζει συνεχεια interface not found..τι ειναι αυτο το interface???
Steve - Τετ 12 Ιαν 2011, 11:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βλέπει την COM θύρα που έχει συνδεθεί.
Steve - Τρι 18 Ιαν 2011, 12:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.lightinthebox.com/CITROEN---PEUGEOT-DIAGNOSTIC-SYSTEM-SET-LEXIA-3--SZC662-_p41584.html

Τώρα τελευταία το έχω τιμήσει αρκετά το site...

Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διευκρινίσουμε αν είναι το Peugeot planet system

Σε σχέση με τα όσα έχουμε δει από site του internet, εγώ αυτό θα το εμπιστευόμουν πάντως Smile
RoadRunner122 - Τρι 18 Ιαν 2011, 14:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
Noμίζω το είχε ψάξει ο Ζ@ck αλλά δεν θυμάμαι...

Ζάχοοοοοοοοοο Idea Idea Idea
z@ck! - Τρι 18 Ιαν 2011, 14:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
To lexia ειναι ουσιαστικα το νεο peugeot planet .ειναι για το PSA group...

υπαρχουν μερικα αξιοπιστα και δοκιμασμενα απο εβαυ, αντιγραφες του αυθεντικου μαζι με το Lexia πακετακι...... αλλα δεν ειναι ολα αξιοπιστα και δεν διαβαζουν ολα τα παντα..... Φυσικα ομως και τα εχουν δοκιμασει αλλοι για εμας και ξερουμε ποια ειναι ποια! Wink
30cm Θα σου στειλω πμ απο το σπιτι για λεπτομεριες.... Wink
drdino - Τρι 18 Ιαν 2011, 21:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
http://www.lightinthebox.com/CITROEN---PEUGEOT-DIAGNOSTIC-SYSTEM-SET-LEXIA-3--SZC662-_p41584.html

Τώρα τελευταία το έχω τιμήσει αρκετά το site...

Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διευκρινίσουμε αν είναι το Peugeot planet system

Σε σχέση με τα όσα έχουμε δει από site του internet, εγώ αυτό θα το εμπιστευόμουν πάντως Smile

Mε κάτι που έλεγε ο σαλεξ τι έγινε;
NoDsl - Τετ 22 Ιούν 2011, 01:47:49
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Κανά νέο;
Steve - Τετ 22 Ιούν 2011, 07:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Κανά νέο;
Αν το πάρουμε αναλογικά που στα sms απαντάει κάθε ... 15Αύγουστο, τότε θα απαντήσει και εδώ Laughing
NoDsl - Τετ 22 Ιούν 2011, 08:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο ζώ ελπίζω Laughing
recife_rallye - Τετ 22 Ιούν 2011, 14:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Και οσο ελπιζεις θα απελπιζεσαι... Laughing
salex - Σαβ 25 Ιούν 2011, 09:41:54
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:

Κανά νέο;

Ναι αμέ, προχωράμε κανονικότατα.
Το σαχλαμαράκι το χρησιμοποιούμε καθημερινά στη δουλειά, αλλά χρειάζεται μερικές εργατοημέρες προγραμματισμού ακόμα για να μπορεί να το
χρησιμοποιεί ο μέσος οδηγός χωρίς να παθαίνει εγκεφαλικό κάθε τρεις και λίγο Smile .
dukeofdream - Τετ 13 Ιούν 2012, 18:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω να κανω μια ερωτηση?Τελικα υπαρχει τροπος να διαγνωσουμε-παρουμε πληροφοριες απο αισθητηρες σε μονοφυσα TU5J4?Το προβλημα ειναι στον ανταπτορα η στο προγραμμα για να καταλαβω?
marios_207_GT - Πεμ 24 Ιαν 2013, 18:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριοι καλησπέρα. Ποιά η γνώμη σας για αυτό το πρόγραμμα Pelmaer Performance Engineering? Το εχει δουλεψει κανεις?
SAKIS-LEMANS - Παρ 25 Ιαν 2013, 07:02:16
Θέμα δημοσίευσης:
To pcmscan έχω δουλεψει απο αυτούς, είναι πολύ καλό.

Το log που κράταει μπορείς να το κάνεις export σε διάφορους τύπους αρχείων αλλα και να το κάνεις playback στα όργανα τους προγράμματος.

Μπορείς επίσης να φτιάξεις ότι όργανα θέλεις για να παίρνεις μετρήσεις.

http://isohunt.com/torrent_details/283610537/Pcmscan?tab=summary
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες