Dikonou έγραψε: |
Ευχαριστώ. ![]() Τί ακριβώς παρήγγειλες και πώς και ποιά η τελική τιμή; |
reselie έγραψε: |
Ενδιαφερον..... ![]() και μπορει να ειναι μονιμως συνδεδεμενο στην OBD το διαγνωστικο και σε λαπτοπ πχ χωρις να δημιουργει το παραμικρο Κονφλικτ? |
drdino έγραψε: | ||
Ναι, αμέ, εγώ μόνιμα το έχω κοτσαρισμένο πάνω... |
Gr13 έγραψε: | ||
ELM 327 Car Diagnostics USB to VAG-COM 50euro μαζί με την αποστολή απο οσο θυμαμαι. |
reselie έγραψε: |
και δε με λετε...το elm κανει για ολα τα αμαξια με obd? πχ στο 1.4 τριφυσο κανει? ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||||
το elm ειναι το obd-reader και δουλευει,αλλα για το vag-com δε θα το συνηστουσα γιατι κανει αμφιδρομη επικοινωνια,κατι που στο 207 δε θα αρεσει καθολου και θα μπερδεψει τα μπουτια του ο εγκεφαλος..δοκιμασμενο!(ευτυχως οχι απο μενα ![]() |
kos_argyris έγραψε: |
Ψάξε και το scanmaster. Κάνει και δυναμομέτρηση με βάση τις επιδόσεις στο δρόμο. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Πρεπει να εχει και το παραπανω που εδωσε ο κωστας ![]() |
drdino έγραψε: |
Εγώ θα έλεγα πως είναι θέμα χρονολογίας. Μου κάνει εντύπωση αυτό που αναφέρεις για το 207 όμως. |
salex έγραψε: |
Αλεξ, κάτι κάνεις λάθος.
Το elm327: Σε 207 κόβω το ... μου ότι λειτουργεί. Σε 206 επίσης αλλά εξαρτάται από τον εγκέφαλο που φοράει. Αν το δικό σου 206 είναι 1.6, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει κάτι λάθος και βλέπεις μόνο στροφές. |
Όχι ακόμα, σε λίγο καιρό ίσως... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Κι εσύ που το ξέρεις; ![]() ![]() ![]() |
milvas7 έγραψε: |
αγαπητε σαλεξ αξιζει σε ραλλυε να μπει εγκεφαλος rc(κοστος)λογω απενεργοποιησης αι σιχτιρ ![]() |
Pugobios έγραψε: |
κι εγω εχω προβλημα με το elm 327 δεν μου βρισκει καν τον εγγεφαλο σε 3 σαξο δοκιμασα το ενα τριφυσσο σε κανενα δεν κανει κατι...μονο στην 7 port οταν επιλεγω κατι παει να κανει απλα κολλαει εκει... |
LIONKING έγραψε: | ||
αφου εχει ελμ τοτε με αυτο το προγρ. βαζεις καλωδιο ,ανοιγεις απλα το προγραμμα,γυρνας τη σκαλα να αναψουν ολα τα λαμπακια και σου βγαζει στο λαπτοπ ecu detected μπαινεις εκει που θες(εννοειται μονο read code και sensor data, κατι τεστ κλπ τα ξεχνας)αφου εχεις διαλεξει στο προγραμμα στο system of measurements το metric μετα αναλογη port στο λαπτοπ οποια θες(θυρα usb) και στο baud rate 9600 .αν δεν δουλεψει θα την βγαλω θα την κοψω και θα την δωσω στα σκυλια |
Επομένως αυτό που βλέπει ο αλέξανδρος με τις στροφές μπορεί να οφείλεται είτε στο λογισμικό είτε στο ίδιο το καλώδιό του που αυνανίζεται επειδή είναι της κακιάς φουρτούνας. |
AlienHack έγραψε: |
τι φταίει? |
Αυτό είναι αντίστοιχο του μονάρχης; |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Pughell έγραψε: |
Τι να το κανεις το stack στο ΦΠΕ σου και εσυ βρε βλαμμενε... ![]() ![]() ![]() |
λοιπον , ερωτηση, επειδη με εγκεφαλους δεν εχω ασχοληθει,
οπτικα μια ECU αν ειναι τριφυση ή μονοφυση μπορεις να το καταλαβεις απο το ποσες φισες συνδεοντε πανω της? εμενα ΠΧ ο εγκεφαλος εχεις 3 φυσες που κουμπονουν επανω του αρα ειναι τριφισος ? |
gulliverrr έγραψε: |
Ενημερωτικά πάντως εγώ πήρα αυτό:
Scan tool OBD II OBD2 CAN Bus Scanner cable USB 1.3 B03 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300485724674&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5008wt_952 12£ με free μεταφορικά (20 μέρες βέβαια αλλά ποιός βιάζεται?) και παίζει μια χαρά! Drivers τα δικά του από το CD και πρόγραμμα το OBDII του Centrafuse σε ενσωματομένο στο αμάξι CarPC όλα στην touch οθόνη ![]() |
Steve έγραψε: |
Εγώ πήρα σήμερα από τον ίδιο με 15£ με free μεταφορικά την bluetooth έκδοση ![]() |
gulliverrr έγραψε: |
σε CarPC (κουτί με motherboard, δίσκο...) κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Πιέσεις στην τουρμπίνα δεν μπορώ να βρω πως τις δείχνει ![]() Όσο για το bluetooth δεν με βολεύει καθόλου η ιδέα του να φορτίζω κάποια συσκεύη ή το ενδεχόμενο του low battery όταν θα το θέλω μιας και είναι μόνιμο CarPC με μόνιμη καλωδίωση ![]() |
ΝοDsl εγω ψηνομαι να παραγγελω το LEXIA... σε μενα και στου Νικου206cc το ελμ327 δεν κανει τιποτα... ![]() |
αν τα δουλεψεις σε κανονικη εκδοση βλεπουν αρκετα πραγματα |
Παιδιά, στα διαγνωστικά ισχύει πάρα πολύ το
ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Άλλο να δώσεις 30Ε για ένα ELM και άλλο να δώσεις κάμποσα γκαφρά για Lexia/PPS, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιεί ο κάθε χομπίστας αλλά άνθρωποι που κάνουν συνέχεια την ίδια δουλειά. Κρατήστε τα $ σας προς το παρόν, σας ετοιμάζω λύση σε αυτό το θέμα σε πολύ λογικότερη τιμή. Με το νέο έτος ελπίζουμε να είναι έτοιμο για πειραματική κυκλοφορία. |
ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Άλλο να δώσεις 30Ε για ένα ELM και άλλο να δώσεις κάμποσα γκαφρά για Lexia/PPS, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιεί ο κάθε χομπίστας αλλά άνθρωποι που κάνουν συνέχεια την ίδια δουλειά. Κρατήστε τα $ σας προς το παρόν, σας ετοιμάζω λύση σε αυτό το θέμα σε πολύ λογικότερη τιμή. Με το νέο έτος ελπίζουμε να είναι έτοιμο για πειραματική κυκλοφορία. |
Κώδικας: |
00009780Z5 *** 488,98 EUR |
Άντε Παπανδρέου... όλο θα και θα! ![]() ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Στελιο αυτες τις μερες δεν θα ανεβαινες πανω????? ![]() |
http://www.lightinthebox.com/CITROEN---PEUGEOT-DIAGNOSTIC-SYSTEM-SET-LEXIA-3--SZC662-_p41584.html
Τώρα τελευταία το έχω τιμήσει αρκετά το site... Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διευκρινίσουμε αν είναι το Peugeot planet system Σε σχέση με τα όσα έχουμε δει από site του internet, εγώ αυτό θα το εμπιστευόμουν πάντως ![]() |
NoDsl έγραψε: |
Κανά νέο; |
NoDsl έγραψε: |
Κανά νέο; |