AlienHack έγραψε: |
ας υποθέσουμε οτι έχουμε το αμαξι μου ενα 206cc 1600 16v.
Οι τελικές του ταχύτητες του στους κόφτες (6500σαλ) όπως τις ειχα μετρήσει στον δρόμο ήταν 100+χλμ για 2α, 140+ για τρίτη, και 185+για 4η.. αλλάζουμε σασμαν (άγνωστου Κ/Π και λοιπόν στοιχειων) και οι νέες τελικες που παίρνουμε στο ίδιο αμαξι ειναι τωρα, 90+ για 2α, 130 για 3η και 160+ για 4η.... Συμπερασμα δικό μου απότι έχω καταλαβει διαβάζοντας περι Κ/Π σχέσεων κτλ οτι μπήκε σασμαν με Τελική σχέση μετάδοσης 4.286 δηλαδή 14/60 που φοράνε τα 1,4 (meta 2000) σύμφωνα με αυτό το thread http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9048&start=0 (σελίδα 1 τελος γραφει ο PoLiThS ) και τα 1.1 αύμφωνα με τον Memsound και τον υπολογιστή που εχει φταξει (΄δίνει Τελική σχέση μετάδοσης 4.286:1 στο 1100cc ) Ή ερώτηση μου ειναι αν η λογική μου ειναι σωστή και όντως αυτό συμβαίνει... ΥΓ. τα λαστυχα μου δεν τα αναφέρω γιατι ειναι 205/40/17 που ειναι η ίδια διάμετρος (-0.2% για την ακρίβεια) με τα μανήσια 195/55/15... αρα οι τελικές δεν αλλάζουν |
ας υποθέσουμε οτι έχο..........με εξατμισεις εκκεντρα προγραμματα κ.τ.λ απλα να αλλαξουμε κορωνοπηνιο και τα παιδια απο το φορουμ δεν ειχαν διαφωνησει στη διαφορα αποδοσης που δινει ενα κοντοτερο σαζμαν..Η ερωτηση δηλαδη ειναι...Δεν θα επρεπε ο Αλεξ να αρκετα πιο γρηγορος απο μενα αν το σαζμαν του ειναι αυτο του 1.4 ή του 1.1???? |
volvos έγραψε: |
β. αλιεν δες ποσες στροφες σου πεφτει το στροφομετρο στην καθε αλλαγη. μπορει να εχεις βαλει 14/60 με ανοιχτες σχεσεις...ειδικα 3η σε 4η θα δειτε ακριβως στα δυο αμαξια διαφορα σε πρωση στροφων... |
reselie έγραψε: |
για δοκιμασε να υπολογισεις τα χιλιομετρα σου με τις παρακατω σχεσεις
1η 3.416 2α 1.809 3η 1,275 4η 0,975 5η 0,767 ΤΣΜ 4.06 και περιφερεια τροχου 1.8 Επισης πες απο 3η σε 4η τι rev drop εχεις? ειναι 1400 στροφες? |
Tzive έγραψε: |
αν εχεις πραγματική 3η 136km/h στο κοντέρ πρέπει να βλέπεις τουλάχιστον 145+ |
drdino έγραψε: |
Eφοσον εισαι μη-mux, μάλλον παίρνει σήμα με ένα γραναζάκι από το σασμάν και όχι από abs. |
Pughell έγραψε: |
Οχι,δεν θελει κατεβασμα,εξωτερικα μπαινει. |
volvos έγραψε: |
eeeeeeeeeeeeee?
sorry βγηκε ποτε 206cc 1.6 χωρις abs???????????? ποσο σιγουρος εισαι????????? |
Pughell έγραψε: |
Μην βιαζεσαι ρε μλκα,μαθε πρωτα τι Κ/Π εχεις και μετα τα υπολοιπα... |
Αλλιώς για να βρω το Κ.Π δεν πρέπει να ανοιχτεί πάλι? |