Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Επισκευή ζαντών αλουμινίου crazy206gs - Δευ 25 Αύγ 2003, 20:56:30 Θέμα δημοσίευσης: Επισκευή ζαντών αλουμινίου
Καλησπέρα σας.Μετά απο πολύ καιρο λόγω οικογενειακών προβλημάτων,θέλω να μοιραστώ ένα πρόβλημα.Χτές το απογευμα απο απροσεξία πάτησα μια λαβουβα με αποτέλεσμα να στραβώσουν οι δεξιές ζάντες :cry:Σήμερα το πρωί πήγα σε ένα γνωστό μου και μου είπε πως μπορεί να τις φέρει κανονικά.Μήπως δεν πρέπει να ασχοληθώ καθόλου και να πάρω 2 καινούργιες; pezomania - Τρι 26 Αύγ 2003, 07:46:31 Θέμα δημοσίευσης:
Αν σου κάνει καλή δουλειά, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εμένα στράβωσε μία, πήγα την ίσιωσα και εδώ και 6 μήνες περίπου δεν έχω κανένα πρόβλημα. nik7 - Τρι 26 Αύγ 2003, 08:06:08 Θέμα δημοσίευσης:
simfono me ton pezomania..... chatasos - Τρι 26 Αύγ 2003, 12:24:22 Θέμα δημοσίευσης:
Απλά είναι θέμα κόστους.
Αν η τιμή της επισκευής ξεπερνάει το μισό της αγοράς καινούργιων, εγώ θα προτιμούσα να πάρω καινούργιες ζάντες. pezomania - Τρι 26 Αύγ 2003, 13:26:26 Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Απλά είναι θέμα κόστους.
Αν η τιμή της επισκευής ξεπερνάει το μισό της αγοράς καινούργιων, εγώ θα προτιμούσα να πάρω καινούργιες ζάντες.
20€ η ζάντα για ίσιωμα Vaggelis - Τρι 26 Αύγ 2003, 14:10:13 Θέμα δημοσίευσης:
Πονεμένη ιστορία........
Αν δεν είναι σοβαρή η ζημιά, μπορείς να τις ισιώσεις με μικρο κόστος.....
Το θέμα είναι όμως οτι μετά το ίσιωμα, η ζάντα χάνει την συνοχή της και είναι πιο ευπαθής σε μελλοντικά χτυπήματα......
Και οι δικές μου δεξιές ζάντες είναι λαβωμένες....
Την μία την είχα επισκευάσει (+ επισκευή ελαστικού) με κόστος 23 ευρώ...
Την άλλη, ανακάλυψα τελευταία οτι είναι στραβή, αλλά δεν είναι σοβαρή η ζημιά και θα περιμένω λίγο, γιατί μόλις έκανα ζυγοστάθμιση... Vasso - Τρι 26 Αύγ 2003, 14:20:42 Θέμα δημοσίευσης:
και εγώ είχα την ίδια ατυχία πριν από 6 μήνες περίπου και την έφτιαξα
δεν έχει κανένα πρόβλημα ....
το να πάρεις 2 καινούργιες αν δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα πιστεύω πως είναι πεταμένα λεφτά chatasos - Τρι 26 Αύγ 2003, 15:57:34 Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
chatasos έγραψε:
Απλά είναι θέμα κόστους.
Αν η τιμή της επισκευής ξεπερνάει το μισό της αγοράς καινούργιων, εγώ θα προτιμούσα να πάρω καινούργιες ζάντες.
20€ η ζάντα για ίσιωμα
Ε τότε τις επισκευάζουμε για την ώρα και αν μας ξανατύχει βλέπουμε