PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - S.O.S κακόβουλη ενέργεια σε 207 rallye

franch_power - Τετ 07 Ιούλ 2010, 16:22:32
Θέμα δημοσίευσης: S.O.S κακόβουλη ενέργεια σε 207 rallye
Καλησπέρα παιδία μόλις τελείωσα από την δουλειά κ παρατήρησα το εξής κάποιος
π.....ης προσπάθησε να ξηλώσει την κεραία το αποτέλεσμα ήταν να καταστρέψει την κεραία από την βάση της να βουλιάξει η λαμαρίνα στο περίγραμα τις βάσης τις κεραίας όπως κ φυσικό ήταν να βγει κ το Χρώμα! ξέρει
Κάποιο παιδί πόσο θα μου στοιχίσει η κεραία κ οι λύπες εργασίες! Sad
franch_power - Τετ 07 Ιούλ 2010, 17:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένας βρε παιδία! Sad
ironman02 - Τετ 07 Ιούλ 2010, 18:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
Για την κεραία δεν ξέρω αν πρέπει να πάρεις νέα βάση από την Peugeot και τι πρέπει να γίνει..Αλλά κεραίες βρίσκεις και after market με 10-20 ευρώ "νομίζω". Χωρίς τη βάση όμως εννοείται. Για τη λαμαρίνα και το χρώμα αν πας σε κάποιο μαγαζί από αυτά που κάνουν τοπικές βαφές και διορθώσεις φαντάζομαι δεν θα πάρει πάνω από 80 ευρώ.

Έλεος με αυτούς τους βανδαλισμούς πια δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε με τίποτα...Μα καλά δεν μπορούσε να ξεβιδώσει απλά την κεραία? Ήθελε και την βάση? Τι κουλά είναι αυτά ρε γα**το μου...??? Sad Sad
franch_power - Τετ 07 Ιούλ 2010, 18:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αστα γιώργο έχω πεθάνει από την στεναχώρια μου! Sad αν το πάω αντιπροσωπία πόσο λες να είναι το κουστούμι?
ironman02 - Τετ 07 Ιούλ 2010, 18:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω ιδέα για την αντιπροσωπία. Αλλά θα είναι σίγουρα πιο ακριβά και νομίζω οτι δεν κάνουν τοπικές διορθώσεις. Ίσως και ανάλογα την αντιπροσωπιά δε ξέρω..Αλλά μην βάψεις όλη την οροφή μόνο για το σημείο της κεραίας. Κρίμα είναι..
franch_power - Τετ 07 Ιούλ 2010, 18:38:21
Θέμα δημοσίευσης:
Και να πεις ρε φίλε οτι είχα καμία ιδιαίτερη κεραία κ έκανε μπαμ είναι αφορμή για κάποιους μα.....ες,η κεραία που είχα ήταν μαύρη κοντούλα γύρω στα 3cm από αξεσουάρ της peugeot αξία τίποτα γύρω στα 3Ε κ την άλλαξα επειδή η μαμα ήταν μεγάλη και οταν άνοιγα το πορτ παγκάζ έβρισκε η αεροτομή! θα πάω αύριο το πρωί να δω τι θα μου πουν! Sad αχ κ να το έβλεπα μονάχα θα είχα μπει φυλακή!
franch_power - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 14:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία κ εντοπίσαμε κ λακούβες στην πίσω δεξιά κολόνα του αμαξώματος πάνω από το παράθυρο συν την ζημία στην οροφή! την κεραία κ την βάση της θα την παραγγείλουν από γαλλία με αριθμό πλαισίου για να εφαρμόση τελεία για να μην μπάζει νερά το αμάξι! το κουστούμι που μου έραψαν είναι μαζί με την αύξηση του φπα 23% είναι 750Ε! πως τα φέρνει η στιγμή όμως να πληρώνεις κερατιάτικα από το πουθενά! Sad
NoDsl - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 15:52:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ώπα ρε αρχηγέ, τι θα φτιάξεις με 750? ολική τον "κώλο" σου κάνουν;
franch_power - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 16:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
Βάψιμο όλος ο ουρανός κ ίσιωμα γύρω στα 150Ε, κεραία 25Ε, βάψιμο πίσω δεξιά φτερού (διότι δεν μπορεί να βάφτη τοπικά) 120Ε ίσιωμα λαμαρίνας 50Ε, για να βάφτη το φτερο πρέπει να βγει το πίσω δεξιά φανάρι κ προφυλακτήρας μου περνούν 100Ε,συν 150Ε εργασία διότι πρέπει να ξυλόσουν όλοι την τραπετζαρία του ουρανού! βαλε κ ένα φπα στην τιμή!
reselie - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 16:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Ώπα ρε αρχηγέ, τι θα φτιάξεις με 750? ολική τον "κώλο" σου κάνουν;

+1...Δεν ξερω τι ζημια εχεις παθει αλλα αν ειναι αυτο που φανταζομαι δεν το εφτιαχνα εναντι τοσων χρηματων για κανενα λογο... Confused
franch_power - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 16:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορούσα να το άφηνα έτσι βρε φίλε τάσο τουλάχιστον την οροφή διότι μου την έβγαλαν από την βάση την κεραία κ έχει μείνει μόνο η πλακέτα με τα ρεύματα όχι τίποτα μην ρίξει καμία βροχή κ μπουν νερά στο σαλόνι λόγω ότι υπάρχουν βαθουλοματα γύρω γύρω από την βάση της κεραίας που έγιναν από κατσαβίδια λογικα! (Θα ανέβαζα φωτό αλλά δεν είμαι καλός χρήστης υπολογιστή) Embarassed
kovac - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 18:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω εγώ? Η ασφάλεια συνήθως δεν καλύπτει κακόβουλες ενέργειες? Για κλοπή δε σε καλύπτει?
vansak - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 18:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το μοντάρισμα της κεραίας πρέπει να γίνει από αστέρια τεχνήτες γιατί αλλιώς θα παίρνει νερά

αν έχεις χρόνο, πήγαινε να το δούνε κι αυτοί εδώ:

http://www.dimcar.gr/home.html
franch_power - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 19:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε χρήστο δεν είχα βάλει στην ασφάλεια για τέτοιες ενέργειες είχα βάλει μόνο για ολική κ μερικοί κλοπή! Sad
kovac - Παρ 09 Ιούλ 2010, 02:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Φίλε χρήστο δεν είχα βάλει στην ασφάλεια για τέτοιες ενέργειες είχα βάλει μόνο για ολική κ μερικοί κλοπή! Sad

Αν πήραν την κεραία δήλωσε κλοπή της. Τουλάχιστον γλιτώνεις τα λεφτά οροφής και κεραίας, οπότε σου μένουν μόνο του φτερού. Wink
Giannis307 - Παρ 09 Ιούλ 2010, 09:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
100 ΕΥΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ....?????????????????????????????????????????

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
alexandros 207 Rallye - Παρ 09 Ιούλ 2010, 10:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Αν πήραν την κεραία δήλωσε κλοπή της. Τουλάχιστον γλιτώνεις τα λεφτά οροφής και κεραίας, οπότε σου μένουν μόνο του φτερού. Wink

+1

Giannis307 έγραψε:
100 ΕΥΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ....?????????????????????????????????????????

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

+1000

πολλα νομιζω σου ζητανε φιλε γενικα για ολα
ειδικα τετοιες εποχες
ρωτα και αλλου
TiMoRiS - Παρ 09 Ιούλ 2010, 11:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
Άν μπορείς βάλε καμία φωτογραφία γιατί απο ότι φαντάζομαι πρέπει να έιναι λακούβες και οχι να έχει τσαλακώσει η λαμαρίνα. Άν είναι απλώς λακούβες είναι ένα μαγαζι στην Λαμπράκη στην Νίκαια που τις βγάζεις με "βεντούζα" οπότε και πιο οικονομικό θα είναι και όταν πας να πουλήσεις στο μέλλον το αυτοκίντηο δεν θα φαίνεται πουθενά βαμμένο.

Προς θεού μην δώσεις τόσα λεφτά στην Peugeot! Είναι κρίμα!!
franch_power - Παρ 09 Ιούλ 2010, 11:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα κ αλλου συγκεκριμένα από εκεί που το πήρα κ μου ζήτησε περισσότερα πάνω κάτω 100-150 ευρώ διαφορά! Αλλά όλες η προσφορές που έδωσαν σταματούν γύρω στα 500 κάτι,απλά τονίζω ότι είναι τιμή Χωρίς φπα! με το φπα ανέβηκε στα ύψη! Sad
isim - Παρ 09 Ιούλ 2010, 13:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου υπαρχουν πολλα τσογλανια εκει εξω, και ειναι να μην σου τυχει. εμενα μου ειχαν βιδωσει βιδα στο λαστιχο απ'την μερια του συνοδηγου και μου ειχαν κανει μια κλειδια στην πορτα απο το ιδιο συμειο επειδη δεν μπορουσαν να βγαλουν την αλουμινενια ταπα απο την βαλβιδα στο λαστιχο. Περαστικα και μας ευχομαι να μην εχουμε αλλα τετοια
AlienHack - Παρ 16 Ιούλ 2010, 13:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΝ δωσεις τοσα λεφτα! πανε σε μαγαζί που κανει τοπικές επιδιορθώσεις!! θα σου φτιάξουν (τον ουρανό τουλάχιστον) με πολύ λιγότερα!!
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παιδία πήρα το αμάξι σήμερα επισκευασμένο η δουλειά ήταν καλή! Αλλά τους πήγα ένα αμάξι αγρατζούνιστο κ μου το έδωσαν με εμφανεις άσπρες γρατζουνιες χώρια ότι καπό μηχανής θέλει όλο γυαλισμα κ η πόρτα του συνοδηγού! Αίσχος τόση ταλαιπορία κ η δουλειά έγινε μισή τους το πήγα κούκλα κ τώρα είμαι τόσο απογοητεμένος με το αμάξι που μου έρχεται να το πετάξω σε καμία θάλασσα! Sad μήπως γνωρίζει κανένα παιδί αν με ένα επαγγελματικό κέρωμα μπορούν να φύγουν οι γρατζουνιες? Sad
alexandros 207 Rallye - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
καλα δεν το ειδες οταν το παρελαβες?

δεν τους ειπες τιποτε?

σε αντιπροσωπεια το πηγες?
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
ναι σε αντιπροσωπία το πήγα τους το είπα για τις γρατζουνιες κ μου είπαν ότι δεν τις έκαναν αυτοί δηλαδή με βγάλανε κ μα....κα! Όσο για το θέμα για το καπό της μηχανής κ την πόρτα φάνηκε στον ήλιο κ μου είπαν ότι μ'ένα γυαλισμα θα φύγει! Έχω ρίξει λεφτά στο αμάξι κ το είχα βιτρίνα φίλε μου τώρα ούτε να το βλέπω δεν θέλω κ όλα αυτα για τους π....ήδες της πεζό! Sad
alexandros 207 Rallye - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
και ποσα πληρωσες αν επιτρεπετε?

καλα δεν επρεπε να το αφησεις ετσι

επρεπε να πας στον υπευθυνο και να του πεις οτι το αν δεν στο φτιαξουν θα το αναφερεις στην λαιον και οπου αλλου μπορεις

οπως εδω, σε περιοδικα, και τετοια

μηπως και ψαρωσουν αφου ειναι τοσο ανευθηνοι

και ενα βρισιμο στο τελος γιατι ειναι ζωα Evil Evil
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λεφτά τα περνώ από την ασφάλεια αλλά πας να Φτιάξεις κάτι κ σου γίνεται κάτι άλλο! Κ το γούσταρα πολύ το ράλλακι μου κρίμα μια μα....κια κ μισή έγινε τώρα ένα καρό λεφτά έχω δώσει! Sad
alexandros 207 Rallye - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
κατσε μπορει να διορθοθει με αλοιφες και τετοια

και δεν εγινε μαλ***α το αμαξι
δεν ειναι μονο η εμφανιση

ασε που ευκολα η δυσκολα φτιαχνετε
gulik - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 12:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Χοντρόμα**κες εκεί στην Peugeot εάν στο παρέδωσαν με νέες γρατσουνιές, αλλά μην απογοητεύεσαι τόσο. Ίσως χρειαστεί να διαθέσεις λίγο χρόνο και λίγο χρήμα και θα γίνει το αυτοκίνητο όπως πριν, μην τρελαίνεσαι άδικα κι είναι και καλοκαίρι.

Το πώς στο δικαιολόγησε η ασφάλεια δεν κατάλαβα όμως, αν θες πες μας.
sotos 106xs - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 13:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Τα λεφτά τα περνώ από την ασφάλεια αλλά πας να Φτιάξεις κάτι κ σου γίνεται κάτι άλλο! Κ το γούσταρα πολύ το ράλλακι μου κρίμα μια μα....κια κ μισή έγινε τώρα ένα καρό λεφτά έχω δώσει! Sad

Δεν κάνεις και μια ερώτηση εδώ http://www.swell.gr/
Όποιος έχει πάει απο το club έχει μείνει ευχαριστημένος,ίσως να βρεθεί μια λύση.
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία το αμάξι ήταν παρκαρισμένο κ πήγαν να κλέψουν την κεραία από την βάση της αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να κάνουν ζημίες σε ουρανό κ πίσω δεξί φτερο! Επειδή είχα όμως στο συμβόλαιο μου για μερική κλοπή με αποζημιονουν! Το θέμα είναι ότι είχα ένα καινούργιο αμάξι κ οι ίδιοι άνθρωποι της πεζό έκαναν γρατζουνιες σχεδόν σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου! η απάντηση τους δεν ξέρουμε έτσι μας το έφερες! Είναι ντροπή και αίσχος που υπάρχουν ανθρωπάκια κ κάνουν τέτοια λάθη πάνω σε ξένες περιουσίες παίζοντας ταυτόχρονα με τα λεφτά κ τον χρόνο του καθενός! Το 207 είναι το πάθος μου από την πρώτη στιγμή που το πήρα το προσέχω περισσότερο από τον ευατό μου κ με όλα αυτα έχω ξένερωσει! Έχω φοβηθεί τόσο πολύ που δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να επιστεύτο το αμάξι σε ξένα χέρια! Sad
AlienHack - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
πως τισ καναν αυτες τις γρατζχουνιες φιλος? πως υποθετεις δηλαδη?
καθος ο μαστορας εφτιαχνε την λαμαρινα κτλ στην οροφη με τα ρουχα του το γρατζουνησε γυρο γυρο?
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 21:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κάποιες έγιναν διαδοχικές προφανές από ρούχα σε πόρτες κ πρότ παγκάζ και άλλες από το πλύσιμο που του έκαναν! Ούτε αμάξι δεν ξέρουν πλένουν! Twisted evil
sotos 106xs - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς με τέτοιες ιστορίες δύσκολα βγάζεις άκρη γιατί ποτέ κανένας δεν θα παραδεχτεί ότι το γρατζούνισε κατά λάθος-σκέψου ότι στην οροφή του 106 έχω μια γρατζουνιά απο την μία άκρη στην άλλη απο πλύσιμο σε βενζινάδικο.Ποτέ δεν παραδέχτηκε κανένας τίποτα,δεν έβγαλα άκρη και δεν ξαναπήγα.
Κοίταξε,λογικό είναι να έχεις φάει τρελό ξενέρωμα με όλα όσα γίνανε με το αμάξι σου,απλά πιστεύω πως αν το πας κάπου που ασχολούνται με τέτοιες ζημιές θα βρεθεί μία λύση.Τώρα-με το δίκιο σου πλέον-αν δεν εμπιστεύεσαι κανέναν μπορείς να είσαι μπροστά όταν θα στο διορθώνουνε-γυαλίζουνε όπου και αν το πάς.Οι γρατζουνιές σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις πρέπει να είναι επιφανειακές και ίσως να φεύγουν σχετικά εύκολα.
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
Με το γυαλισμα φεύγουν η περισσότερες μου έχουν πει αλλά μην γίνει καμία μεγαλύτερη ζημία! Ένα επαγγελματικό γυαλισμα πόσο θα κοστίσει περίπου? Rolling eyes
sotos 106xs - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για μένα αν δεν είσαι σίγουρος μην το δοκιμάσεις μόνος σου-εγώ με τα νεύρα που είχα με το δικό μου το έκανα χειρότερα.
Τώρα για επαγγελματικό γυάλισμα μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο μαγαζί που έβαλα το link πριν,αν και ψάχνοντας στο forum κάπου θα βρείς το ανάλογο topic.
franch_power - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνος μου δεν το δοκιμάζω δεν είμαι γνώστης! Ότι μερικές γρατζουνιες που έκαναν είναι άσπρες αλλά δεν έχουν βάθος λες να εξαφανιστούν με το γυαλισμα?
sotos 106xs - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ πιθανό Wink
king207cc - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Μόνος μου δεν το δοκιμάζω δεν είμαι γνώστης! Ότι μερικές γρατζουνιες που έκαναν είναι άσπρες αλλά δεν έχουν βάθος λες να εξαφανιστούν με το γυαλισμα?

και μένα μου είχαν γεμίσει τέτοιες γρατζουνιές τη μια πλευρά που το είχα πάει για να μου αλλάξουν μία τζιμούχα, τους το πήγα κ τους έβαλα να μου το τρύψουν με αλοιφή ευτυχώς οι περισσοτερες έφυγαν, αλλά όσες είχαν γίνει χαρακιές δεν έφυγαν. 3Μ ψυλή αλοιφή κάνει καλή δουλεία.
ironman02 - Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:44:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ζώα όρθια είναι αυτοί στις αντιπροσωπείες πια...Και νόμιζα οτι ίσως εγώ ήμουν ο γκαντέμης...Αλλά μπά! Ζώα είναι.. Λες και τους πας κανένα σαράβαλο και δεν έχεις πληρώσει μερικές χιλιάδες ευρώ για αυτό το αμάξι..

Δεν τους αντέχω πια, αηδία είναι. Τους πληρώνεις για να σου καταστρέφουν το αμάξι. Αυτός ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα δεν περιγράφεται..Με αμάξια ασχολούνται όλη μέρα! Δεν θα έπρεπε να ξέρουν πια?? Ήμαρτον! Mad Mad
franch_power - Παρ 23 Ιούλ 2010, 00:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ήξερα ότι θα έβρισκα άκρη θα τους είχα στείλει ταμείο ανεργείας κ τα αφεντικά σπίτια τους αλλά που να βρεις δίκιο εμείς δεν ήμαστε ευρώπη εμείς ήμαστε ελλάδισταν! Αυτό έμεινε πάντως είναι οι γρατζουνιες κ πρέπει να ψάξω για ένα έμπιστο καλό επαγγελματικό γυαλισμα! Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες