Gordian έγραψε: |
Η δε αντιπροσωπεία μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν reset τον εγκέφαλο.
|
Το αυτοκίνητο το αγόρασα μεταχειρισμένο με 16,000χμ. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης λεει δεν έχει βάλει πρόγραμμα. |
Gr13 έγραψε: |
Γιάννη καλός ήρθες στον κόσμο των καινούριων πεζό.Σε αρκετούς από εδώ μέσα και σε μένα επίσης έχει βγάλει το συγκεκριμένο σφάλμα.Στο ψάξιμο,είδα ότι είχε ξεσφίξει λίγο το κολάρο στην τουρμπίνα και είχε τραβηχτεί,το έσφιξα και προς το παρόν το αμάξι δεν έχει βγάλει ξανά το ίδιο εδώ και μερικές μέρες. |
MAD έγραψε: | ||
Ποιο κολαρο? |
Pugobios έγραψε: |
έχω βαρεθεί να διαβάσω posts me antipollution fault και τα σχετικά για τα 207...δηλαδή έλεος ποια τι σκάτα κάνανε όταν τα φτιάχνανε?χειρότερα και απο ιταλικά καταντήσανε... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
|
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η βαλβίδα αποσυμπίεσης? |
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω στην αντιπροσωπεία μου είπανε ότι άνεβάζει στο 1.20 και το αμάξι μπαίνει σε safe mode. Το θέμα είναι πως το φτιάχνουμε..... |
android έγραψε: | ||
αν εχεις προβλημα με την σκαστρα σου κανεισ αυτο http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=2 με 65 ευρω και καθαρισες ουτε ιστοριες να παει μαζι με την τουρμπινα η να κανει 150+ ευρω |
recife_rallye έγραψε: |
Λοιπον..η πιεση δεν κοβεται μονον οταν υπερβαινει το 1.55,αλλα και αν ανεβει υπερβολικα αποτομα,οπως επισης και αν ανεβαινει διαφορετικα απ οσο ελεγχει καθε στιγμη ο εγκεφαλος!
Στην περιπτωση σου παντως το αμαξι εχει φαει μαλλον προγραμμα το οποιο δεν παει βημα και φαινεται σαν μαμα,αλλα παρ ολα αυτα δεν μπορει να διαχειριστει σωστα την πιεση και αναβει το check..λογικα θα παιρνει απντειτ αν πας σε καμμια σοβαρη αντιπροσωπια.. Κατα τα αλλα αν εχει μαμα προγραμμα δεν παιζει με την καμμια να σου βγαζει αυτο το σφαλμα,εκτος και αν εχουν βαλει χερακι σε καμμια wastegate που δεν πιστευω ![]() Αρα η πας για update,ή πας για προγραμμα και ησυχαζεις εντελως |
Λοιπόν παιδιά το πήγα στα κεντρικά στον κηφισό το αμάξι σήμερα το πρωι χωρίς ραντεβού. Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο μου είπανε ότι ήτανε η βαλβίδα του τούρμπο (όχι η σκάστρα - δεν ξέρω ποιά άλλη βαλβίδα εννοούν) και ότι το αμάξι είναι έτοιμο.
Τους ρώτησα αν με καλύπτει η εγγύηση και μου απαντήσανε, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ. Μένει πλέον να διαπιστώσω και εγώ στον δρόμο ότι όλα είναι καλά. Θα σας πώ μετά το σαβατοκύριακο. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους. |
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η βαλβίδα αποσυμπίεσης? |