AlienHack έγραψε: |
αφου αναβοσβήνει το λαμπάκι της μηχανής μάλλον ο εγκέφαλος προλαβαινει να καταγραψει την βλάβη αρα αν το συνδέσειος σε διαγνοστικο θα σου πει ΣΙΓΟΥΡΑ τι ειναι.
Τώρα υποθετικά μπορει να ειναι απο πολλ/στη , μπεκ (δημιουργουνε ίσως αποτυχία αναφλεξης σε καποιον θαλαμο) μεχρι και πεταλουδα. Ακομα και καποιος σενσορας θα μπορουσε να ειναι (MAF) . Βαλτο διαγνωστικο να σωθεις.. ![]() |
sotos 106xs έγραψε: |
Μην νομίζεις ότι στην κάθε αντιπροσωπεία τα ξέρουν όλα.Και αυτοί ψάχνοντας πάνε συνήθως και ψάχνουν πράγματα σύφωνα με αυτά που έχουν δεί-σχεδόν όπως κάνουμε και εμείς εδώ,με την μόνη διαφορά ότι αυτοί περνάνε απο την θεωρία στην πράξη με τον λογαριασμό όμως να βαρένει εμάς.Φυσικά δεν λέω ότι όλες οι αντιπροσωπείες είναι έτσι,είναι πού θα πέσεις.....
Τώρα αυτό που σού είπανε για την μπαταρία,μπορεί μεν να φτάσει να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία του αυτοκινήτου με κοψήματα και διάφορα τρελά αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να σου κάψει "εγκέφαλο"...... Για τα μπέκ πάντως υπάρχουν τεχνικοί που ασχολούνται μόνο με αυτόν τον τομέα και μπορούν και να σού τσεκάρουν ένα ένα τα μπέκ και να στα καθαρίσουν.Τώρα αν κάποιο μπέκ δεν συνέρχεται,τότε προχωράς στην αλλαγή του.Δυστυχώς το όλο θέμα είναι να βρείς τον σωστό τεχνικό που θα τα βρεί και θα στα διορθώσει όλα αυτά... |
LEONIDAS 16V έγραψε: | ||
φιλε μου τα μπεκ τα εβγαλα τα μπεκ μονος μου και τα πηγα σε ειδικο συνεργειο για μπεκ καθαρισμους ογκομετρησεις με υπερηχους κτλ... μου ειπε το ιδιο το συνεργειο οτι το μπεκ πανω στο αμαξι εχει αλλες θερμοκρασιες και συμπεριφερεται διαφορετικα..... τα μετρησε, τα εκανε, τα τεσταρε, αλλα τελικα δεν βρικε τιποτα! και ομως αποδεικτικε οτι το τριτο ειχε προβλημα..... |