soulos6 έγραψε: |
Μόνο ότι γίνετε στο 1ο σέρβις..
Άλλάζονται στο 1ο?Δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνονται. |
Μόλις κοίταξα την βιβλίο και απόδειξη.
Μπουζί δεν έχω αλλάξει. |
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον σας.
Δευτέρα κοιτάω για μπουζί και βλέπω για τυχόν διαφορά. Μπουζί αυτα που βάζουν στις εκάστοτε αντιπροσωπείες ή υπάρχει καλύτερη πρόταση για απείραχτο μοτέρ rallye? |
Τελικά πήγα για αλλάγη μπουζί.
Την ώρα που τα έβγαζε ήμουν από πάνω και μόλις τα έβγαλε και τα είδα δαγκώθηκα λίγο , γιατί ηταν καινούργια. Παιδιά πραγματικά τα μπουζί έμοιαζαν σαν να είχαν 5000χλμ., αντί για 25000χλμ που έχουν. Οπότε τα μπουζί δεν είναι για την διαφορά στην απόδοση που έχω αναφέρει. Υ.Γ. Τελικά άφησα τα ίδια , γιατί δεν είχαν μπουζί στην αποθήκη για σήμερα. ![]() ![]() |
kos_argyris έγραψε: |
Μήπως το 'καινούργιο' σου μπουζί έμοιζε με αυτό στις φωτογραφίες http://etuners.gr/index.php?s=12&t=11 ? Θα σου πρότεινα και γω να τα αλλάξεις για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί αρκετά συμβαίνουν λόγω φθοράς των μπουζί. |
'Andy'-lag έγραψε: |
Φίλε soulos6 για καποιο λόγο σήμερα είδα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.....Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πράγμα και μάλιστα στα ίδα ακριβώς χιλιόμετρα. Πλέον είμαι δυστυχώς σίγουρος οτι το πρόβλημα υφίσταται αφου μέχρι πριν διαβάσω το post σου νόμιζα οτι μπορεί και να ήταν ιδέα μου. Την Πέμπτη στη λέσχη έκανα μια συζήτηση με τα παιδιά και μου είπαν οτι ίσως φταίει και ο τρόπος που το οδηγώ σε καθημερινή βάση αφού κι εγώ δεν το σκίζω.Μου είπαν οτι αν του ρίξω λίγο ξύλο μάλλον θα επανέλθουν οι επιδόσεις του..... |
MAD έγραψε: | ||
![]() |
mrkaza έγραψε: |
στα 20κ θα αλαξω μπουζι και θα τους πω οτι μου πέρνει τα αφτια η σκαστρα και με ενοχλή ενω πρωτα δεν την ακουγα πράγμμα που ειναι αληθεια αυτος ο ηχος ειναι + 1 L στα 100 km και με τι τιμη της βενζινης ειναι ενοχλητικο ![]() |