PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Πλαστικά εσωτερικου 206cc

AlienHack - Παρ 02 Ιούλ 2010, 11:07:20
Θέμα δημοσίευσης: Πλαστικά εσωτερικου 206cc
Καλήμερα!
επειδή τα πισω πλαστικά του cc (αυτα που περιβάλουν τα καθίσματα) τα εχω διαλύσει με γρατζουνιες κτλ.. σκέφτομαι να πάω να βρω ενα τρακαρισμενο cc απο μάντρα και να πάρω εκεινου..
Η απορία μου ειναι σε τι τιμή θα κυμαίνονται , να μην με πιάσει κότσο ο κάθε μαντράς! μέχρι 30Ε μου φαίνεται λογική τιμή, αν μου ζητήσει κάνα 100αρικο ας τα βάλει εκει που ξέρει. πόσο ζήτηση να έχουν τα πίσω πλαστικά από τρακαρισμένο cc δηλαδή για να ναι και ακριβά? Confused

Επίσης ξέρει κανένας καμιά μάντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με ποικιλία αμαξιών μπας και εχει κανα cc?
Surprised
Giannis307 - Σαβ 03 Ιούλ 2010, 00:17:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα κανε ονειρα.... Laughing Laughing
AlienHack - Δευ 05 Ιούλ 2010, 14:54:23
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι ρε? για τις τιμές λες? απο ebay Αγγλία βρήκα 30Ε περίπου καθε πλαστικό...
nikos 206cc - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 17:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σε 307 6 ετων που ειδα τα πλαστικα ηταν σαν καινουρια...ο τροπος οπως μου εξηγησε το παλικαρι που ειχε το αμαξι απλος Cool Προσοχη στον ηλιο, καθαρισμα με ενα πανακι με νερο μια φορα το μηνα και στη συνεχεια με ειδικη αλοιφη για πλαστικα ενα περασμα και το διατηρεις αριστα Smile
AlienHack - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 21:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
το οτι εχουμε cabrio ρε αχρηστε το σκεφτηκες και τα βαραει ο ηλιος συνεχεια? ασε που δεν μιλαω για ξεθοριασμα απο τον ηλιο μιλάω για γρατζουνιες απο διαφορα αντικείμενα που κουβάλησα...
grey_fox - Σαβ 10 Ιούλ 2010, 09:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ έχω γδάρει σε ορισμένα σημεία τα δικά μου πίσω, κυρίως λόγω του ανεμοθραύστη βάλε-βγάλε, γρατζουνίζονται εύκολα τα άτιμα αν δεν προσέχεις. Προσωπικά δεν θα τα άλλαζα, εκτός και αν ήταν υπερβολικά πολλές οι γρατζουνιές.
Σε μάντρα δεν παίζει να τα βρεις κάτω από 200 ευρώ.
AlienHack - Δευ 12 Ιούλ 2010, 10:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
grey_fox έγραψε:
Και εγώ έχω γδάρει σε ορισμένα σημεία τα δικά μου πίσω, κυρίως λόγω του ανεμοθραύστη βάλε-βγάλε, γρατζουνίζονται εύκολα τα άτιμα αν δεν προσέχεις. Προσωπικά δεν θα τα άλλαζα, εκτός και αν ήταν υπερβολικά πολλές οι γρατζουνιές.
Σε μάντρα δεν παίζει να τα βρεις κάτω από 200 ευρώ.

200E τα πισω πλαστικά? 3 κομματια ολα και ολα? πολλα νομίζω λες. εδώ φιλος μου (στην κρήτη) πήγε σε μάντρα και σήκωσε ενα ψυγείο ενα φτερό και ενα πισω φτερο απο 206 και κατι πλαστικά απο μεσα ουτε 100 ευρό ολα μαζι!!
abaleo - Δευ 12 Ιούλ 2010, 12:37:26
Θέμα δημοσίευσης:
μπορείς να τα επισκευάσεις για να μην μπλέξεις με μαντράδες
http://www.youtube.com/profile?user=KOKKINAFEGARIA#p/u/26/S59fh-6Saaw
Laughing Laughing Laughing
grey_fox - Δευ 12 Ιούλ 2010, 12:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου μη σε πάρω στο λαιμό μου, απλά όσες φορές και αν έχω ψάξει να βρω κάτι που αφορά το εσωτερικό δεν δίνουν μόνο του αυτό που ζητάω και μερικές φορές ζητάνε παράλογες τιμές....

Μια φορά έψαχνα να βρω κάθισμα μεταχειρισμένο διότι στο δικό μου χάλασε ο μηχανισμός της πλάτης και έπαιρνε μια μικρή κλίση. Ε γύρισα 2-3 στη Λιοσίων και άλλους 2-3 στην Καβάλας. Κανείς τους δεν έδινε ένα μόνο κάθισμα , μου είπαν ότι πάνε ζευγάρια και έπρεπε να πάρω και του συνοδηγού μαζί, άσε που μερικοί έδιναν και τα πίσω με όλο το σαλόνι και ιστορίες ολόκληρες για μισό κάθισμα, απλά έλεος.
Δε θα έλεγα ότι τα έδιναν και πολύ ακριβά απλά για μισό κάθισμα να πληρώνω όλο το σαλόνι; Δυστυχώς δεν μου έχει τύχει να βρω κάποιον μαντρά με μεταχειρισμένα να του πώ τι θέλω και να το δώσει, ζητάνε μαζί να πάρεις και όλα τα παρεμφερή.

Μια άλλη φορά έψαχνα αυτό http://www.car.gr/parts/view/704409/ . Ε κανείς δεν το έδινε μόνο του και είχα γυρίσει τη μισή Αθήνα, κλασσικά εδιναν όλο το ταμπλό μαζί με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Στα μηχανικά είναι αλλιώς και στα εξωτερικά. Ότι ζητάς στο δίνουν συνήθως.
Τι να πώ ίσως δεν έψαχνα καλά ίσως έπεσα σε απατεώνες, ίσως απ' την άλλη είναι λογική η τακτική αυτή γιατί μετά θα τους μείνουνε τα υπόλοιπα αλλά όπως και να 'χει δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες και πλέον τους αποφέυγω.
nikos 206cc - Δευ 12 Ιούλ 2010, 16:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
μπορείς να τα επισκευάσεις για να μην μπλέξεις με μαντράδες
http://www.youtube.com/profile?user=KOKKINAFEGARIA#p/u/26/S59fh-6Saaw
Laughing Laughing Laughing

Το εχει δοκιμασει κανενας απο το φορουμ???Πολυ ενδιαφερον Smile Αλλα δεν καταλαβα καλα τι κανει...ειναι και τα αγγλικα του λιγο δυσνοητα Rolling eyes Αρχικα τα τριβει με γυαλοχαρτο και μετα τα αεριζει με το πιστολακι??????Τι παιζει???Τι εργαλεια χρειαζεται δηλαδη?
nikos 206cc - Δευ 12 Ιούλ 2010, 16:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης παρατηρησα οτι τα πλαστικα που δειχνει στο βιντεο ειναι λεια ενω τα δικα μας ειναι πιο σπειρωτα(δεν ξερω πως αλλιως να τα περιγραψω)...αρα αν τα ξυσουμε με το γυαλοχαρτο δεν θα τα χαλασουμε??? Rolling eyes
AlienHack - Δευ 12 Ιούλ 2010, 17:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Επισης παρατηρησα οτι τα πλαστικα που δειχνει στο βιντεο ειναι λεια ενω τα δικα μας ειναι πιο σπειρωτα(δεν ξερω πως αλλιως να τα περιγραψω)...αρα αν τα ξυσουμε με το γυαλοχαρτο δεν θα τα χαλασουμε??? Rolling eyes

+1000 ...

αν βαλεις γυαλόχαρτο στα δικά μας (206) ξέχνα τα.. Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες