PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - SOS εσβησε μονο του μετα απο προσκρουση σε λακουβα εν κινηση

HORSAKOS - Τετ 23 Ιούν 2010, 21:10:54
Θέμα δημοσίευσης: SOS εσβησε μονο του μετα απο προσκρουση σε λακουβα εν κινηση
εκει που οδηγουσα με λαμπακι πολλων χιλιομετρων...επεσα σε μια αρκετα μεγαλη λακουβα (γαμωτοο ) και μετα απο 50 μετρα το αμαξι μου εσβησε μονο του...μολις βγηκα μυριζε λιγο βενζινη..και δεν επαιρνε μπρος ..
εκανε το κλασσικο λοξυγκα..ολα τα οργανα του αυτοκινητου λειτουργουσαν κανονικα...εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εχει συμβει...
να σημειωσω οτι σημερα το αμαξι δεν επαιρνε πολυ ευκολα μπρος και πατουσα το γκαζι λιγο.....
Ο οδηγος της οδικης μου ειπε κατι για βαλβιδα ασφαλειας σε περιπτωση προσκρουσης...

αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω προκαταβικα
teo106 16v 2001 - Τετ 23 Ιούν 2010, 21:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα φιλε μου......λογικα θα εχει απενεργοποιηθει η βαλβιδα αδρανειας.........αν ειναι αυτο,δεν ειναι τιποτα σοβαρο,θελει απλα πατημα το καλυμα της(πρεπει να ειναι κοκκινου ή μαυρου χρωματος,και μαλακο σαν λαστιχο)ομως δεν γνωριζω που ακριβως βρισκεται στο 206,αλλα υπολογιζω να ειναι στο χωρο της μηχανης εμπρος λιγο πιο μπροστα απο την αντλια φρενων..........ελπιζω να βοηθησα........καποιος ιδιοκτητης 206 θα σου πει σιγουρα.......
HORSAKOS - Τετ 23 Ιούν 2010, 21:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω αυτο πιστευω γιατι σου ειπα ολα τα οργανα του αυτοκινητου δουλευουν κανονικοτατα...μονο δεν παιρνει μπρος..σαν να κοπηκε η παροχη...
dimkeras - Τετ 23 Ιούν 2010, 21:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμάμαι καλά, κάπου πίσω από τη μπαταρία πρέπει να είναι, με ένα κόκκινο λαστιχένιο κάλυμμα (από ότι είδα έχεις το 1.4 8V). Το είχα πάθει κι εγώ, πάνω σε προσπέραση Evil
reselie - Τετ 23 Ιούν 2010, 22:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
2 φορες το εχω παθει τελευταια προχτες Turn-l

Ανοιξε καπω,κοιτα πανω δεξια(οπως κοιτας την μηχανη) στην πισω δεξια γωνια δηλαδη του μηχανοστασιου εχει μια πιθανοτατα κοκκινη βαλβιδα λαστιχενια ,πιεσε την να πατηθει ο διακοπτεις που εχει κατω απο το λαστιχο και ολα κο-μπο-λε!
nikos 206cc - Πεμ 24 Ιούν 2010, 09:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Horsako μηπως σε λενε και Μητ....γκα??? Laughing Οσον αφορα το προβλημα σου πρεπει να ειναι αυτο που σου λενε τα παιδια και εγω το ειχα παθει παλαιοτερα!!

Υ.Γ:cheeseman Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες