NoDsl έγραψε: |
Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye |
Driver ///M έγραψε: | ||
Φίλε δεν πρόκειται να το κάνω μόνος μου γιατί πρέπει να βγει μεγάλο μέρος του ταμπλό για να γίνει η δουλειά και δεν με εμπιστεύομαι για κάτι τέτοιο. Κανείς ρε παιδιά δε γνωρίζει πόσο κοστίζει το κομμάτι αυτό? Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά με αυτά που ακούμε στην πεζώ, ποτέ δεν ξέρεις! |
NoDsl έγραψε: | ||||
![]() |
Driver ///M έγραψε: | ||||||
Τι είναι τι φίλε μου? Δηλαδή το "ύφασμα" αυτό κοστίζει 900 ευρώ ή μήπως στην τιμή περιλαμβάνεται όλη η κεντρική κονσόλα του ταμπλό?? Αν πάντως είναι μόνο το πάνω μέρος, ΕΛΕΟΣ!! Αν χτύπα ξύλο ανοίξει ο αερόσακος ρε παιδιά, πέρα από τους αερόσακους θα πρέπει να δώσουμε 900 ευρώ μόνο για το σημείο αυτό του ταμπλό? Είναι δυνατόν? |
Driver ///M έγραψε: |
Γελοία πράγματα έχω να πω. Αν είναι για ένα ύφασμα της πλάκας να δίνουμε 900 ευρώ, που να ήταν και δέρμα! Με λίγα λόγια, ξεχνάω την αλλαγή που σκεφτόμουν, με τόσα χρήματα άλλωστε το ντύνω αλκαντάρα!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πάντως.. |
fynos έγραψε: | ||
Σε ποίο αυτοκίνητο έχεις δει να αλλάζει το ύφασμα του ταμπλό ? Σε ποίο αυτοκίνητο που ο αερόσακος του συνοδηγού είναι ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του ταμπλό όταν θα ανοίξει δεν θα χρειασθείς αλλαγή ταμπλό και όχι απλός το πλαστικό κάλυμμα ? Το ξέρεις ότι στα πλαίσια τις εγγύησης σε όσα 207 αχνό φαινόταν ο αερόσακος συνοδηγού, άλλαζαν όλο το ταμπλό ? |