ohristou έγραψε: |
Παντως ο ιδιοκτητης επιμενει οτι ειναι μοντελλο 2001 και η μηχανη ειναι 90ιπποι στα 1400 και λεει δεν εχει αλλαξη μηχανη. Τι γινεται τωρα ρε παιδια; Επειδη θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν ξερω και πολλα μπορω να δω αν απο καποιο εγγραφο εχει αλλαχτει η μηχανη; π.χ. αδεια κυκλοφοριας |
Παντως ο ιδιοκτητης επιμενει οτι ειναι μοντελλο 2001 και η μηχανη ειναι 90ιπποι στα 1400 και λεει δεν εχει αλλαξη μηχανη. Τι γινεται τωρα ρε παιδια; Επειδη θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν ξερω και πολλα μπορω να δω αν απο καποιο εγγραφο εχει αλλαχτει η μηχανη; π.χ. αδεια κυκλοφοριας |
drdino έγραψε: |
Τι ό,τι καλύτερο, τάφος είναι... Εδώ και το δικό μου είναι απλά επαρκές/σβέλτο. |
drdino έγραψε: |
Τι ό,τι καλύτερο, τάφος είναι... Εδώ και το δικό μου είναι απλά επαρκές/σβέλτο. |
sotos 106xs έγραψε: | ||
Προσπάθησα να το θέσω λίγο ευγενικά για να μην ξενερώσει τελείως....ψυχραιμία... |
sotos 106xs έγραψε: | ||
Προσπάθησα να το θέσω λίγο ευγενικά για να μην ξενερώσει τελείως....ψυχραιμία... |
Επειδη εβγαλε την μπαταρια το αμαξι δειχνει ενδειξεις βλαβης για αεροσακο και κατι αλλο δεν θυμαμαι ακριβως και δεν δουλευει και η κορνα. Ειναι λογικο αυτο; |
4000 ευρω με 70000χιλ. μοντελο 7ος 2001 |
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Τελικα ειναι (οπως και περιμενα) η εκδοση με τους 75 ιππους. Τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. Απο οτι προσεξα το πορτ μπαγκαζ δεν εχει κλειδαρια. Πως κλειδωνει λοιπον και πως μενει κλειστο γενικα; Με ενδιαφερει γιατι μενω σε ερημικη περιοχη αποτε αν δεν υπαρχει καποιο τροπος να μεινει κλειστο το πορτ μπαγκαζ... Και κατι αλλο. Επειδη εβγαλε την μπαταρια το αμαξι δειχνει ενδειξεις βλαβης για αεροσακο και κατι αλλο δεν θυμαμαι ακριβως και δεν δουλευει και η κορνα. Ειναι λογικο αυτο; Θα παει σε ηλεκτρολογο λεει για επαναφορα ρυθμισεων η κατι τετοιο. ΚΑΙ τα φτερα ειναι πλαστικα. Στα πεζω λεει ετσι βγαινουν για εξοικονομιση βαρους. Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα απο τα τοσα που ρωτησα, καποια τα ξεχασα. |