PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπου

franch_power - Σαβ 19 Ιούν 2010, 11:49:18
Θέμα δημοσίευσης: sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπου
πριν μια βδομάδα στο κάτω δεξιά μαρσπιέ είχε σπάσει το βερνίκι από τα πετραδάκια που πετάει ο μπροστινός τροχός πήγα στον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι θα τρίψουν εκείνο το σημείο κ θα το περάσουν πάλι το σημείο με βερνίκι! το κόστος 60Ε! στο πρώτο πλύσιμο
που εκανα μετα στο αμάξι παρατήρησα σε εκείνο το σημείο που το χτυπούσε ο ήλιος ότι υπάρχουν λεύκα σημαδεία απο την φορά που είχε προφανώς ο αλλουφαδόρος! τι να κάνω; Sad
franch_power - Σαβ 19 Ιούν 2010, 13:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
κανένας βρε παιδία Sad
tesseras - Σαβ 19 Ιούν 2010, 15:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δεν πάς πάλι στον αντιπρόσωπο που στο εφτιαξε να του το δείξεις και να στο φτιάξει? Κ μάλιστα πριν περάσει μεγάλο διάστημα κ αρχίσει να λέει ότι δεν φέρει ευθύνη. Από τη στιγμή που τον πλήρωσες για να στο φτιάξει κ κάτι έχει γίνει λάθος, να του το ξαναπάς.
vaggelisgr - Σαβ 19 Ιούν 2010, 15:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
αν έχεις φορεμένους έξτρα μαρσπιέδες όπως εγώ πας πεζώ και ζητάς παραγγελία μπουκαλάκι με το χρώμα του αυτοκινήτου σου, συν ένα μπουκαλάκι σκληρυντικό, είναι στην ίδια συσκευασία αυτά. ανοίγεις το καπάκι και στην άκρη έχει πινελάκι για να κάνεις τη δουλειά σου.. αυτά επίσημα από αντιπροσωπεία. και κόστος πολύ λιγότερο απο τα 60. κωδικός χρώματος στην πόρτα του οδηγού. ο τρόπος να το κάνεις σπίτι σου εύκολος. πρώτα περνάς το χρώμα το αφήνεις κανα 40λεπτο και μετά το σκληρυντικό και το αφήνεις να στεγνώσει καλά. αυτά όλα τα έκανα και γω εύκολα και γρήγορα αλλά αργά ή γρήγορα θα σου ξανασκάσει και θα το ξανακάνεις. με το χρώμα αυτό καλύπτεις και ότι άλλα σημαδάκια μπορεί να έχεις. βέβαια απο τη στιγμή που χεις μαρσπιέδες αναπόφευκτα θα τα χεις αυτά με το χρώμα στο συγκεκριμένο σημείο πίσω απο τον τροχό. οπότε οπλίσου υπομονή και καλή διάθεση φίλε μου.
franch_power - Σαβ 19 Ιούν 2010, 16:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
μα νας πας να φτιάξεις κάτι κ να το κάνουν χειρότερα έλεος! να αρνηθεί να παραδεκτή το λάθος του δεν πιστεύω να το κάνει,έχω τιμολόγιο όπου όπως όλοι οι αντιπρώσοποι δεσμεύονται με 1χρόνο εγγύηση,αν όμως κάνει τον κινέζο συγνώμη που θα το πω (αλλά θα του τα κάνω γυαλιά καρφιά) διότι υποτίθετε ότι είναι επαγγελματίες κ δεν επιτρέπονται λάθη σε περιουσίες διότι τα 17 χιλιάρικα δεν τα βρήκα στο δρόμο όπως όλοι μας! Confused
reselie - Κυρ 20 Ιούν 2010, 00:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
μα νας πας να φτιάξεις κάτι κ να το κάνουν χειρότερα έλεος! να αρνηθεί να παραδεκτή το λάθος του δεν πιστεύω να το κάνει,έχω τιμολόγιο όπου όπως όλοι οι αντιπρώσοποι δεσμεύονται με 1χρόνο εγγύηση,αν όμως κάνει τον κινέζο συγνώμη που θα το πω (αλλά θα του τα κάνω γυαλιά καρφιά) διότι υποτίθετε ότι είναι επαγγελματίες κ δεν επιτρέπονται λάθη σε περιουσίες διότι τα 17 χιλιάρικα δεν τα βρήκα στο δρόμο όπως όλοι μας! Confused

+1 ετσι ειναι αλλα...παντα θα υπαρχει ενα αλλα..
franch_power - Κυρ 20 Ιούν 2010, 09:12:34
Θέμα δημοσίευσης:
και πες ότι αναγνωρίζει το λάθος του και αναλάβει να το διορθώση θα το κάνει σωστά η θα το κάνει χειρότερα! διότι αν γυαλίσει το σημείο εκείνο για να φύγουν τα σημαδεία στο πλύσιμο εκείνο το σημείο θα κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! Rolling eyes
franch_power - Δευ 21 Ιούν 2010, 15:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
παιδία πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπο κ του ανέφερα του πρόβλημα που εντόπισα στο μαρσπιέ κ το αναγνώρισε (αυτό μας έλειπε) κ μου είπε ο,τι θα φύγουν τα σημαδεία με γιάλισμα με αλοιφή κ μου είπε ο,τι δεν θα υπάρξει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! μήπως κάποιο παιδί μπορεί να μου επιβεβαίωση οτι όντως αν πέσει γιάλισμα δεν θα ύπαρξη αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα απο κάποια δικιά του εμπειρία! Rolling eyes
ironman02 - Δευ 21 Ιούν 2010, 16:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έβαζες και μια φωτογραφία θα βοηθούσε να καταλάβουμε τι εννοείς, πάντως και σε μένα που έβαψα ένα κομμάτι που έφαγε κοτρώνα τοπικά, είδα οτι από τον αλοιφαδόρο που χρησιμοποήσαν για να σβήσουν το χρώμα έχει κάνει αράχνιασμα κυκλικό όπως γυρνάει ο αλοιφαδόρος..

Δεν ξέρω μήπως εννοείς αράχνιασμα και εσύ? Τώρα αυτό φαντάζομαι μπορεί να φύγει με γυάλισμα, αλλά φοβάμαι μήπως (για τη δική μου περίπτωση) χαλάσει και το σβήσιμο που έκαναν. Όχι οτι είναι και επιτυχημένο βέβαια...
Driver ///M - Δευ 21 Ιούν 2010, 16:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
παιδία πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπο κ του ανέφερα του πρόβλημα που εντόπισα στο μαρσπιέ κ το αναγνώρισε (αυτό μας έλειπε) κ μου είπε ο,τι θα φύγουν τα σημαδεία με γιάλισμα με αλοιφή κ μου είπε ο,τι δεν θα υπάρξει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! μήπως κάποιο παιδί μπορεί να μου επιβεβαίωση οτι όντως αν πέσει γιάλισμα δεν θα ύπαρξη αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα απο κάποια δικιά του εμπειρία! Rolling eyes

Φίλε, διαφορά στο χρώμα από το γυάλισμα δεν πρόκειται να δεις.
Αυτό συμβαίνει μόνο αν το αυτοκίνητο είναι αρκετών ετών και το χρώμα ταλαιπωρημένο και γυαλιστεί ένα μόνο σημείο του με αποτέλεσμα να φαίνεται το συγκεκριμένο σημείο "καθαρό" από αράχνες, μικροοξειδώσεις κλπ και να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Στην περίπτωσή σου, αν γίνει σωστή δουλειά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα..
franch_power - Δευ 21 Ιούν 2010, 17:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε άρη μακάρι να γίνει καλή δουλειά γιατί το πονάω το αμάξι του έχω ρίξει μπόλικα λεφτά σε extra! Sad
franch_power - Δευ 21 Ιούν 2010, 17:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε γιώργο είναι ένα αράχνιασμα ''άσπρο'' όπου και διαγράφεται η φορά του αλλουφαδόρου κ αυτό φαίνεται μόνο όταν το βλέπει ο ήλιος! Rolling eyes
ironman02 - Δευ 21 Ιούν 2010, 17:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Φίλε γιώργο είναι ένα αράχνιασμα ''άσπρο'' όπου και διαγράφεται η φορά του αλλουφαδόρου κ αυτό φαίνεται μόνο όταν το βλέπει ο ήλιος! Rolling eyes

Τότε το ίδιο ακριβώς έχω και εγώ..Από αλοιφαδόρο είναι και μένα και φαίνετα μόνο οταν χτυπάει ο ήλιος πάνω. Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουμε τον mike (swell) τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό.. Smile
franch_power - Δευ 21 Ιούν 2010, 17:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
το αμάξι θα το πάω την πέμπτη το πρωί λογικα την ίδια ημέρα το μεσημέρι θα έχω το αμάξι αλλά κ τα αποτελέσματα! Ελπίζω να είναι θετικά κ ευχάριστα! Sad
mike swell - Δευ 21 Ιούν 2010, 18:21:26
Θέμα δημοσίευσης:
αν κατάλαβα καλά λέτε για "ολογράμματα" η' "ανταύγειες" ...

τα οποία κάνουν την εμφάνιση του μετά από "κακό" γυάλισμα ...
franch_power - Δευ 21 Ιούν 2010, 18:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι όπως το είπες φίλε mike! αυτά φεύγουν μετά το γιάλισμα όπως μου είπε ο φανοποιός της peugeot και αν γίνει θα έχουμε διαφορά σε εκείνο το σημείο με το υπόλοιπο αμάξωμα!
franch_power - Πεμ 24 Ιούν 2010, 14:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία το πήγα σήμερα το αμάξι και μου έκαναν το γιάλισμα όπου ήταν και η λύση του προβλήματος η υπόθεση ήταν 15' το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό και δεν υπήρξε καμία αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! Smile
ironman02 - Πεμ 24 Ιούν 2010, 15:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Παιδία το πήγα σήμερα το αμάξι και μου έκαναν το γιάλισμα όπου ήταν και η λύση του προβλήματος η υπόθεση ήταν 15' το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό και δεν υπήρξε καμία αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! Smile

Φαντάζομαι και σε μένα ένα γυάλισμα θα θέλει σε εκείνο το σημείο. Μάλλον θα επισκεφτώ τον mike κάποια στιγμή.. Smile
Steve - Πεμ 24 Ιούν 2010, 15:59:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπ
franch_power έγραψε:
ο αλλουφαδόρος!
Ο ποιός? Rolling eyes
reselie - Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:01:53
Θέμα δημοσίευσης: Re: sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπ
Steve έγραψε:
franch_power έγραψε:
ο αλλουφαδόρος!
Ο ποιός? Rolling eyes

Και το ειχα δει χτες αλλα λεω μπας και λεγεται ετσι και γινω ρεζιλι Cool
Γα***ο ηθελα και εγω να κανω ενα κερωματακι μεσα στον ιουνιο αλλα με το χτυπημενο το καπω πουυυυυυ......!
franch_power - Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε γιώργο το αποτέλεσμα και η δουλεία ήταν πολύ καλή φαίνεται σαν να μην έγινε πότε! Smile αλλά το συμπέρασμα μου είναι ο,τι έπρεπε να υπήρχε πρόληψη κ επαγγελματισμός σε εργασίες που γίνονται πάνω στα λιοντάρια μας θα έπρεπε να εξετάζουν λεπτομερος για το αν έγινε επιτύχος μια εργασία πριν παραδόσουν στον ιδιοκτήτη χωρίς να αναγκάζεται ο πελάτης να πηγένει 1 και 2 φορές για την λύση οποιοδήποτε προβλήματος το θεώρο ντροπή να γίνονται τέτοια απέναντι στο πελάτη! Confused
ironman02 - Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά είναι σα να ψάχνεις ψίλους στ'άχυρα για να βρείς κάποιον να το προσέξει τόσο καλά το αμάξι σου...Razz
franch_power - Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις! Smile
Driver ///M - Πεμ 24 Ιούν 2010, 18:56:31
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις! Smile

Θες να μας πεις και εμάς μήπως δούμε άσπρη μέρα?
Γιατί μέχρι στιγμής, σε 3 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα που πήγα, από κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος, είτε λόγω τιμών, είτε λόγω εργασιών κλπ.
franch_power - Πεμ 24 Ιούν 2010, 19:21:29
Θέμα δημοσίευσης:
xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
Smile κ συγνώμη για το off topic Embarassed
Driver ///M - Παρ 25 Ιούν 2010, 16:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
Smile κ συγνώμη για το off topic Embarassed

Σ'ευχαριστώ!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες