franch_power έγραψε: |
μα νας πας να φτιάξεις κάτι κ να το κάνουν χειρότερα έλεος! να αρνηθεί να παραδεκτή το λάθος του δεν πιστεύω να το κάνει,έχω τιμολόγιο όπου όπως όλοι οι αντιπρώσοποι δεσμεύονται με 1χρόνο εγγύηση,αν όμως κάνει τον κινέζο συγνώμη που θα το πω (αλλά θα του τα κάνω γυαλιά καρφιά) διότι υποτίθετε ότι είναι επαγγελματίες κ δεν επιτρέπονται λάθη σε περιουσίες διότι τα 17 χιλιάρικα δεν τα βρήκα στο δρόμο όπως όλοι μας! ![]() |
παιδία πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπο κ του ανέφερα του πρόβλημα που εντόπισα στο μαρσπιέ κ το αναγνώρισε (αυτό μας έλειπε) κ μου είπε ο,τι θα φύγουν τα σημαδεία με γιάλισμα με αλοιφή κ μου είπε ο,τι δεν θα υπάρξει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! μήπως κάποιο παιδί μπορεί να μου επιβεβαίωση οτι όντως αν πέσει γιάλισμα δεν θα ύπαρξη αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα απο κάποια δικιά του εμπειρία! ![]() |
Φίλε γιώργο είναι ένα αράχνιασμα ''άσπρο'' όπου και διαγράφεται η φορά του αλλουφαδόρου κ αυτό φαίνεται μόνο όταν το βλέπει ο ήλιος! ![]() |
Παιδία το πήγα σήμερα το αμάξι και μου έκαναν το γιάλισμα όπου ήταν και η λύση του προβλήματος η υπόθεση ήταν 15' το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό και δεν υπήρξε καμία αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! ![]() |
ο αλλουφαδόρος! |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις! ![]() |
xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
![]() ![]() |