PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Συναντηση ps club στα γιαννενα

tom206 - Δευ 14 Ιούν 2010, 18:44:13
Θέμα δημοσίευσης: Συναντηση ps club στα γιαννενα
Επειδη εχω δει οτι ειμαστε καποια παληκαρια στα Γιαννενα σκεφτομαι οτι θα ηταν ωραια φαση να βρισκομασταν να πουμε τα δικα μας και να παμε για κανα καφε να γνωριστουμε. Οσοι συμμεριζονται την αποψη μου ας απαντησουν για να κανονισουμε μια συναντηση....
vaggelisgr - Τρι 15 Ιούν 2010, 09:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
μέσα με χίλια....έστω να μαζευτούμε να γνωριστούμε οι απανταχού πεζάκηδες εδώ..
tom206 - Τρι 15 Ιούν 2010, 17:45:02
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι σιγα σιγα να μαζευομαστε!!! λεω για σαβατοκυριακο για να βολευτουν οι περισσοτεροι... αντε ψηθειτε Cool
volvos - Τρι 15 Ιούν 2010, 19:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
στειλτε μυνημα στο GIO ειναι απο γιαννενα με ξαρα
gulik - Τετ 16 Ιούν 2010, 19:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω πως όσοι φίλοι του φόρουμ βρίσκονται στην δυτική Ελλάδα θα τους βολέψει μια συνάντηση στα Γιάννενα, οπότε το σκέφτομαι κι εγώ.
tom206 - Τετ 16 Ιούν 2010, 23:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια στη βραση κολλαει το σιδερο δε θελει πολυ σκεψη... Θα περασουμε καλα και θα γνωριστουμε, αντε γιατι θα μας φανε τα λοιπα club... Wink
alexandros 207 Rallye - Πεμ 17 Ιούν 2010, 11:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
οπως βρεθηκαμε εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18899&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E7%F0%E5%E9%F1%EF&start=0
Crying or Very sad Crying or Very sad Confused
vaggelisgr - Πεμ 17 Ιούν 2010, 15:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
λέμε για σάββατο ? γιατί κυριακή οι περισσότεροι πάμε για μπάνια κτλ.. έστω μια συνάντηση να ξέρουμε ποιοί είμαστε μη κοιταζόμαστε σαν τα χαζά έξω..και αργότερα κανονίζουμε και πιο οργανωμένες εξορμήσεις εντός και εκτός..και αν ναι να πείτε και σε φίλους ομοϊδεάτες να ρθουν και αυτοί, και στο παιδί με το xsara που είπε και ο volvos...θα μαστε κάμποσοι πιστεύω..
tom206 - Πεμ 17 Ιούν 2010, 15:43:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια λοιπον σαββατο. Ακουω προτασεις για ωρα και μερος. Οσοι μαζευτουμε για αρχη και βλεπουμε αργοτερα θα οργανωθουμε καλυτερα. Στο παληκαρι εστειλα πμ αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Αν θελει ας προσπαθησει και κανας αλλος γιατι μπορει να εκανα κοτσανα...
vaggelisgr - Παρ 18 Ιούν 2010, 10:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
απογευματάκι να πέσει και ο ήλιος. εφτάμισυ να πούμε? όσο για το μέρος θέλετε στο parking στο πανηπειρωτικό, ή στo parking στο porcelana προς τα έξω που θα ναι και άδειο? για κάνα τζάμπο θα ναι ακόμα ανοιχτό και θα χει κόσμο το αποκλείουμε..αν υπάρχει άλλη πρόταση δεκτή..
tom206 - Παρ 18 Ιούν 2010, 13:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Porcelana καλυτερα, εγω ειμαι μεσα για 7:30 θα τα πουμε εκει παληκαρε αντε ρε παιδια να μαζευτουμε....
vaggelisgr - Παρ 18 Ιούν 2010, 19:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
να κλείσει εφτάμισυ δλδ??? με το ένα με το δύο με το τρία...οκ λέμε porcelana τότε, ελπίζω να ανεβαίνουν τα αμάξια μας στο πάρκινγκ... οπότε εφτάμισυ θα είμαι και γω εκεί..για να δω ποιός άλλος θα ναι.. Shocked
dimkeras - Παρ 18 Ιούν 2010, 21:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δε μπορώ αύριο. Ανωτέρα βία... Confused
vaggelisgr - Σαβ 19 Ιούν 2010, 07:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
δεν πειράζει δημοσθένη, η ανωτέρα είναι ανωτέρα.. Very happy ίσως έρθουμε εμείς καμιά βόλτα κάτω, αν και έρχομαι συχνά λόγω δουλειάς νυδρί και βασιλική και ενίοτε και στην πόλη.
tom206 - Κυρ 20 Ιούν 2010, 14:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
H πρωτη συναντηση πραγματοποιηθηκε με μεγαλη επιτυχια. Και αυτο γιατι ο Βαγγελης ειναι και γ@μω τα παιδια και εχει και ενα απο τα πιο ωραια και ολοκληρωμενα 207 που εχω δει. Ωραιος παληκαρε να το χαιρεσαι το εργαλειο σου. Ας ελπισουμε οτι την επομενη φορα θα ειμαστε περισσοτεροι γιατι μας φαγαν οι ντροπες....
vaggelisgr - Κυρ 20 Ιούν 2010, 16:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
θωμά σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια..όσο για τη συνάντηση, επιτυχία ήταν μάλλον που όλοι και όλοι μαζευτήκαμε 2 αυτοκίνητα και τρία άτομα..μας έφαγε το μπλα μπλα κτλ και μετά μη τον είδατε τον παναή..κρίμα πολύ κρίμα..όσο για μας δε χανόμαστε τώρα..θα τα λέμε πιο συχνά ελπίζω..αν υπάρξει επόμενη συνάντηση εύχομαι και ελπίζω να μη μείνουμε στα λόγια..και για να πώ και κάτι που ζήλεψα, με την καλή έννοια πάντα, και ευχήθηκα να κάναμε το ίδιο..στα γιάννενα τα φιλαράκια του opel club κατάφεραν και μαζεύτηκαν στον ίδιο χώρο τουλάχιστον καμιά 40αρια άτομα. και μεις σχεδόν τπτ..συγνώμη για την πικρία πάντως..αλλά περίμενα περισσότερους..όπως και να χει εμείς και το καφεδάκι μας ήπιαμε και τις γύρες μας κάναμε..
alexandros 207 Rallye - Δευ 21 Ιούν 2010, 11:56:17
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια βιαστηκατε Rolling eyes
εγω ειχα να μπω εδω απο πεμτη πρωι
δεν το ειδα.... Sad
ασε που το σαββατο δεν μπορουσα κιολας ....
δεν πειραζει την αλλη φορα
αλλα να μαζευτουμε περισσοτεροι Exclamation Exclamation
και ηρεμα....δεν βιαζομαστε
οκ? Very happy
tom206 - Δευ 21 Ιούν 2010, 12:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
Eαν θελετε θα μπορουσαμε να κλεισουμε μια μερα που θα μπορουν οι περισσοτεροι και να την εχουμε στανταρ καθε βδομαδα ιδια μερα ιδια ωρα. Πως σας φαινεται αυτο σαν σκεψη;
alexandros 207 Rallye - Τρι 22 Ιούν 2010, 12:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
καλη σαν σκεψη
αλλα δυσκολο να πραγματοποιηθει
καθε εβδομαδα? Confused
οι αλλοι που ειναι??
ειναι τοσοι εδω μεσα απο γιαννενα....
κρυφτηκατε Question Question
vaggelisgr - Τρι 22 Ιούν 2010, 15:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
εμεις μια φορα δεν κρυφτηκαμε ε θωμα?
dimkeras - Τρι 22 Ιούν 2010, 21:27:10
Θέμα δημοσίευσης:
vaggelisgr έγραψε:
δεν πειράζει δημοσθένη, η ανωτέρα είναι ανωτέρα.. Very happy ίσως έρθουμε εμείς καμιά βόλτα κάτω, αν και έρχομαι συχνά λόγω δουλειάς νυδρί και βασιλική και ενίοτε και στην πόλη.

Ε, πες κι ένα γεια, έρχεσαι που έρχεσαι! Very happy
tom206 - Τρι 22 Ιούν 2010, 23:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ηταν να βρεθουμε να δουμε τα γαλλακια μας να πιουμε το καφεδακι μας και να περασουμε ωραια. Δε μπορουμε να ανγκασουμε κανενα να ερθει... Απλα ειναι κριμα να μιλαμε μεσω forumκαι να μη βρισκομαστε απο κοντα ομορφα και ωραια...
MTerry - Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:

Off Topic Θα σου λέω εγώ μιάς και ειμαι πλέον μονιμος κάτοικος Λευκάδας . . . Very happy
Και ακου σύμπτωση . . . μένω δίπλα πόρτα με τον Διονύση . . . Very happy
dimkeras - Κυρ 27 Ιούν 2010, 20:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
dimkeras έγραψε:

Off Topic Θα σου λέω εγώ μιάς και ειμαι πλέον μονιμος κάτοικος Λευκάδας . . . Very happy
Και ακου σύμπτωση . . . μένω δίπλα πόρτα με τον Διονύση . . . Very happy

Χαχαχα! Το έμαθα ήδη!

Btw, νομίζω πως έχω δει το ραλλάκι σου κάποιες φορές, αλλά δεν ήξερα ότι είσαι εσύ Wink
Ghost Dog - Κυρ 27 Ιούν 2010, 20:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα Ιουλιου θα ειμαι και'γω Γιαννενα για λιγες μερες....! Very happy
Ισως βρεθουμε με καποιους απο εσας! Wink
vaggelisgr - Δευ 28 Ιούν 2010, 08:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά john..
Ghost Dog - Δευ 28 Ιούν 2010, 20:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
Και'γω...! Wink
alexandros 207 Rallye - Τρι 29 Ιούν 2010, 10:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
τι "Ταμίας" λεει σ΄αυτον τον Ghost Dog Question

δεν θα ερθει για καλο,σας το λεω .... Smile

λεφτα θα θελει.... Very happy Very happy
Ghost Dog - Δευ 26 Ιούλ 2010, 19:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω καταφθασει.......! Cool
Αν κανονισετε κατι, τηλ στο 6972733546! Wink
Pughell - Δευ 26 Ιούλ 2010, 20:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμασαι τι ειπες στο τηλεφωνο,ε; Laughing Laughing Laughing
volvos - Δευ 26 Ιούλ 2010, 20:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
31με4 θα ειμαι παργα διπλα αρη κατεβα Laughing
Pughell - Δευ 26 Ιούλ 2010, 21:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε δεν γμ...
Κατεβειτε Μετσοβο να ανεβω.

Απο Γιανενα και Παργα περασα πριν μια εβδομαδα,βαριεμαι να τραβιεμαι μεχρι εκει μιας και η Εγνατια εχει καταντησει πολυ βαρετη.
Μονον το κομματι της Παραμυθιας αξιζει..
recife_rallye - Δευ 26 Ιούλ 2010, 23:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Βρε δεν γμ...
Κατεβειτε Μετσοβο να ανεβω.

Απο Γιανενα και Παργα περασα πριν μια εβδομαδα,βαριεμαι να τραβιεμαι μεχρι εκει μιας και η Εγνατια εχει καταντησει πολυ βαρετη.
Μονον το κομματι της Παραμυθιας αξιζει..

Bre κωλαρα,μια φορα εκανες εγνατια και την βαρεθηκες?? Laughing
Που να εκανες και τα χιλιομετρα που εκανα εγω φετος σε 8 μηνες στην εγνατια...θα σε επαιρνε ο υπνος Laughing Laughing

Υ.γ ειστε λιγο οφ τοπικ...τα γιαννενα δεν ειναι βορειος ελλαδα αλλα δυτικη Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες