aris ioannina έγραψε: |
τ να σασ πω ρε παιδια...εχω ξενερωσει με τη μαλ@@@ια που πηγα και πηρα. εχουμε και λεμε.
...το καθησμα κανει τακ τακ οταν επιταχυνω επιβραδυνω.τι ειναι αυτο τωρα;; ...το σημαντικοτερο -ενασ μεταλικοσ`ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ και ιδιαιτερα οταν ειναι κρυο και οταν πεφρουν χαμηλα οι στροφεσ γκαζωνω. ...το τιμονι αρχισε και κανει τακ τακ οταν το κανο δεξεια αριστερα σε μικρη κλιμακα στιγμιαια.α!! νιωθω και ενα βουουου απ το υδραυλικο .γυσιολογικο;; τελοσ με τα λαδια;; εχω 6300χλμ 8 μηνεσ. να τα αλλαξω;;και αν ναι και φιλτρο;πιιο προτινετε;; |
kavaliotis έγραψε: |
DimiP αν εχεις το PREMIUM τοτε εχουμε ακριβως το ιδιο αμαξι και τουλαχιστον σε εμενα δεν κανει αυτα που λετε και τον εχω 3 χρονια τον πεζουλα.. Δειτε μπας και ειναι και κανα φυλλαρακι που εχει μπει μεσα στον αεροθαλαμο, στου πατερα μου το αμαξι για 1 χρονο εκανε εναν παραξενο θορυβο πολυ σπαστικο και τελικα ηταν ενα φυλλαρακι! ![]() ![]() ![]() |
τ να σασ πω ρε παιδια...εχω ξενερωσει με τη μαλ@@@ια που πηγα και πηρα. εχουμε και λεμε.
...το καθησμα κανει τακ τακ οταν επιταχυνω επιβραδυνω.τι ειναι αυτο τωρα;; ...το σημαντικοτερο -ενασ μεταλικοσ`ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ και ιδιαιτερα οταν ειναι κρυο και οταν πεφρουν χαμηλα οι στροφεσ γκαζωνω. ...το τιμονι αρχισε και κανει τακ τακ οταν το κανο δεξεια αριστερα σε μικρη κλιμακα στιγμιαια.α!! νιωθω και ενα βουουου απ το υδραυλικο .γυσιολογικο;; τελοσ με τα λαδια;; εχω 6300χλμ 8 μηνεσ. να τα αλλαξω;;και αν ναι και φιλτρο;πιιο προτινετε;; |
τ να σασ πω ρε παιδια...εχω ξενερωσει με τη μαλ@@@ια που πηγα και πηρα. εχουμε και λεμε. |
Ntinos έγραψε: |
einai sini8ismeno.kai sto 106 mou to ekane prin valw saloni apo rallye kai se 206cc to exw dei kai genika to exw akousei polles fores.einai san tzogos stis vaseis pou pianoun ston sidirodromo.den to eixa psaksei an ftiaxnotane.kaliteri lysi mias kai den einai kai spor ta ka8ismata ante vres ena salonaki apo xs,qs,gti kai kanto trampa me to diko sou kai kapoia lefta |