PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - προβλημα στα φλας 207cc

kostas207cc - Πεμ 10 Ιούν 2010, 23:56:19
Θέμα δημοσίευσης: προβλημα στα φλας 207cc
γεια σας εχω ενα 207cc και προσφατα στα καλα καθουμενα σε μια βολτα αναβοντας το φλας αρχισε να αναβοσβηνει γρηγορα και στην οθονη εβγαλε direction indicator faulty.εβγαλα τον θετικο πολο και τον ξαναβαλα το προβλημα εξαφανιστηκε αλλα το μηνυμα ποτε βγαινε ποτε οχι στην οθονη.εχει κανεις καμμια ιδεα??
mrkaza - Παρ 11 Ιούν 2010, 15:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το flash στην πραγματικότιτα δουλέυει το κοιταξες ? γιατι ισως απλα να έχει καει λαμπα Wink
reselie - Παρ 11 Ιούν 2010, 16:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
Tα φλας αποσυντονιζονται οταν καιγεται μια λαμπα ...αναψε αλαρμ και βγες δες γυρω γυρω ολες τις λαμπες...! Very happy
sotos 106xs - Παρ 11 Ιούν 2010, 22:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά απο την πλευρά που άναψες το φλάς θα έχεις καμμένο λαμπάκι,απο την αντίθετη πλευρά πρέπει να σου δουλεύουν σωστά.
Τώρα αν όλα λειτουργούν ίσως να υπάρχει πρόβλημα σε κάποια επαφή ή καλώδιο.
kostas207cc - Κυρ 13 Ιούν 2010, 11:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 106xs έγραψε:
Λογικά απο την πλευρά που άναψες το φλάς θα έχεις καμμένο λαμπάκι,απο την αντίθετη πλευρά πρέπει να σου δουλεύουν σωστά.
Τώρα αν όλα λειτουργούν ίσως να υπάρχει πρόβλημα σε κάποια επαφή ή καλώδιο.

κανενα λαμπακι κανενα ολεσ οι επαφες ενταξει.σταματησε μονο του το προβλημα και δεν εχει ξαναβγαλει ενδειξη βλαβης,κουφο???
sotos 106xs - Κυρ 13 Ιούν 2010, 12:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου τις επαφές πώς τις έλενξες?Αν όλα τα λαμπάκια είναι εντάξει,μάλλον για κάποια επαφή το βλέπω.Μπορεί να είναι σε ντουί για το λαμπάκι του φλάς,μπορεί σε επαφή της φύσας απο κάποιο φανάρι ή ακόμα και επαφή απο τον διακόπτη που είναι στο τιμόνι για τα φλάς...
Τώρα το ότι δεν στο ξαναέκανε είναι καλό σημάδι Rolling eyes
kostas207cc - Κυρ 13 Ιούν 2010, 20:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 106xs έγραψε:
Φίλε μου τις επαφές πώς τις έλενξες?Αν όλα τα λαμπάκια είναι εντάξει,μάλλον για κάποια επαφή το βλέπω.Μπορεί να είναι σε ντουί για το λαμπάκι του φλάς,μπορεί σε επαφή της φύσας απο κάποιο φανάρι ή ακόμα και επαφή απο τον διακόπτη που είναι στο τιμόνι για τα φλάς...
Τώρα το ότι δεν στο ξαναέκανε είναι καλό σημάδι Rolling eyes

ελυσα φισες απο ολα τα φαναρια τις φυσες απο το bsi και απο τον διακοπτη.σπρει επαφων παντου και φυσημα.ελενχο στα καλωδια με πολυμετρο αν εχου επαφη με τα φισακια ολα καλα.
sotos 106xs - Κυρ 13 Ιούν 2010, 22:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:

ελυσα φισες απο ολα τα φαναρια τις φυσες απο το bsi και απο τον διακοπτη.σπρει επαφων παντου και φυσημα.ελενχο στα καλωδια με πολυμετρο αν εχου επαφη με τα φισακια ολα καλα.

¶ψογος Wink
Pugobios - Κυρ 13 Ιούν 2010, 23:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα στις καινούργιες παπάτζες που γάζουν πλέον τα πάντα είναι ηλεκτρονικά και περνάνε απο εγγεφάλους...στου πατέρα μου το οκταβια5 όταν μια λυχνία είναι στα τελευταία της η καεί ανάβει ένα λαμπάκι στο καντράν...χαρακτηριστικά πριν 2 βδομάδες άναβε αυτο το λαμπάκι και 2 μέρες μετά κάηκε ο ένας προβολέας...τυχαίο??δε νομίζω.. Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες