PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - South Africa 2010

p206Mike - Πεμ 10 Ιούν 2010, 09:17:31
Θέμα δημοσίευσης: South Africa 2010
Ας έχουμε εδώ αυτό το topic να σχολιάζουμε και κάνω και την αρχή με ένα πολυ καλό λινκ με το πρόγραμμα του Κυπέλλου,

http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html

Exclamation Προσθέσθε +1 ώρα στις ώρες για την ώρα Ελλάδας. Exclamation
Road_Runner - Πεμ 10 Ιούν 2010, 09:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
Viva Espana!!!
SnakeMJK - Πεμ 10 Ιούν 2010, 10:00:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: South Africa 2010
p206Mike έγραψε:
Ας έχουμε εδώ αυτό το topic να σχολιάζουμε και κάνω και την αρχή με ένα πολυ καλό λινκ με το πρόγραμμα του Κυπέλλου,

http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html

Exclamation Προσθέσθε +1 ώρα στις ώρες για την ώρα Ελλάδας. Exclamation

φιλαράκι, εδώ μέσα δεν συζητάμε για αθλητικά....

...

εγώ να πω την άποψη μου......
μόνο ο αβραάμ και ο τοροσίδαρος αξίζει απ την εθνική....
αντικειμενικά τώρα...

...

Laughing Laughing Laughing
p206Mike - Πεμ 10 Ιούν 2010, 10:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
α καλά που το πες,
μιλάμε για Εθνικές, αμα είναι να γυρίσει σε οπαδικό, θα πάρει το δρόμο που του πρέπει,
SnakeMJK - Πεμ 10 Ιούν 2010, 11:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
προτείνω μαζώξεις στη λέσχη κάθε φορά που παίζει η εθνική!

ντελίβεράδες, καλή παρέα κ ούζα είναι το μυστικό της επιτυχίας για μια καλή ποδοσφαιρική βραδιά στη λέσχη Razz

οι αγώνες είναι:

αυτό το σάββατο 12/6 στις 14:30
την πέμπτη 17/6 στις 17:00
την τρίτη 22/6 στις 21:30

για να βλέπω συμμετοχές Razz
Road_Runner - Πεμ 10 Ιούν 2010, 12:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα για σαββατο....
p206Mike - Πεμ 10 Ιούν 2010, 12:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ψήνομαι το χα σκεφτεί κι έγω,

Λέω να περάσω από κανα lidl να εφοδιάσουμε τη λέσχη,,,,,

Φυσικά μην πάει το μυαλός σας στο τσάμπα, η τσιγκουνιά είναι μαγκιά και άλλα τέτοια συναφή,,, Razz Evil
Road_Runner - Πεμ 10 Ιούν 2010, 12:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Φυσικά μην πάει το μυαλός σας στο τσάμπα, η τσιγκουνιά είναι μαγκιά και άλλα τέτοια συναφή,,, Razz Evil

aaaaaaax0a0x0a0x0a0xa0x0a0xa0

πλακα πλακα πηγαινε μακρο.. Μακραν καλυτερες τιμες...
franch_power - Κυρ 13 Ιούν 2010, 11:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
γεια σας παιδία! ποιόν βλέπετε να είναι το φαβορί για το μουντιάλ Smile
mikerrgp - Δευ 14 Ιούν 2010, 08:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
αυτος http://world.lib.ru/img/m/mishin_denis_andreewich/maradona2/diego_maradona.jpg
Road_Runner - Δευ 14 Ιούν 2010, 10:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
xaxaxaxaxaxaaxa
forza elladaraaaaaaa Laughing Laughing Laughing
kane - Δευ 14 Ιούν 2010, 14:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
Σειταρίδης, 5 45λεπτα φετος,μη πω περσυ...
Χαριστεας, τα ιδια εκει στη Β
ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ???

ελεος ρε γμτ...μα τι μπουρδελο ειμαστε?

Κρατάς στο παγκο, χαλκια? σαλπιγγιδη? νινη? αν ειναι δυνατον.

Τα του γιουρο δεν επαναλαμβάνονται.Νεο αιμα,τελος.

Αμαν πια με την εθνικη της μιζας και των μανατζαραιων.

Να ξεφτιλιστουμε να τελειωνουμε.Δοξα στο 4-4-2 ή 2-4-4.
franch_power - Δευ 14 Ιούν 2010, 15:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
γνώμη μου είναι ο,τι ο ρεχαγκελ πρέπει να φύγει σιγά σιγά! δεν το έχει καταλάβει ο,τι δεν ήμαστε ακόμα στο έτος 2004?
Bill207 - Τρι 15 Ιούν 2010, 16:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=FGpZSc3v8uM
recife_rallye - Πεμ 17 Ιούν 2010, 12:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
Να μιλησω και γω ο αμπαλλος.. Razz
Πρεπει επιτελους αυτος ο κολλημενος γερμανος να ξεκολλησει απο το μυαλο του γιατι θα διασυρθει..δε γινεται να παιζουν παιχτες που δεν επαιξαν ολη τη χρονια και εκτος αυτου δεν επιτρεπεται ποτε να κρατας εξω παιχτες που εκαναν καλη χρονια και ειναι σε καλη κατασταση.Και εξηγουμαι..
1ον)παπασταθοπουλος πρεπει να παιζει γιατι ειναι τρομερα καλος παιχτης και εχει ποδοσφαιρικο θρασσος.ο βυντρα δεν εχει καμια δουλεια εκει μεσα στα σεντερ μπακ..αν θελει να τον βαλει μεσα,θα πρεπει να μην του δινει ευθυνη και η θεση που δεν εχει ευθυνη γι αυτον ειναι το δεξι μπακ,αρα εξω σειταριδης που δεν επιαξε εδω και 2 χρονια

2ον)σαμαρας..δεν χωρανε στην εθνικη παιχτες που παιζουν για την παρτη τους και για την προσωπικη τους προβολη..

3ον)κατσουρανης..βλεπεις οτι δεν τραβαει καθολου..εξω απο το ημιχρονο!

4ον)χαριστεας..κατα τη γνωμη μου μπορει να βοηθησει μονο σαν αλλαγη πλεον Confused

5ον)καπετανος..ωρε που παμε??πιστευω πως και ο εβραιος να πηγαινε να παιξει στο εξωτερικο,θα τον επαιρνε και αυτον εθνικη Razz Τι δουλεια εχει ρε ο καπετανος στην εθνικη?

Ενταξει,ο ρεχαγκελ εκανε κατι τεραστιο το 04' αλλα τα γραμματια επρεπε ηδη να εχουν ξοφληθει πριν το μουντιαλ..αλλιως θα γινουμε ρεζιλι!
p206Mike - Πεμ 17 Ιούν 2010, 17:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτέλους κάναμε σεφτε, Very happy

Ωραία και τα δύο ματσάκια σήμερα,
Sinanai - Πεμ 17 Ιούν 2010, 18:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Τρελή φάση στη σχολή, όπου με προτζέκτορες που συνήθως προβάλλουν αρχιτεκτονικές διαλέξεις είδαμε τον αγώνα, μαζί με καθηγητές! Γουρλίδικη η μάζωξη, λοιπόν. Laughing
kane - Πεμ 17 Ιούν 2010, 18:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ναι αυτος ο ρεχαγκελ ρε σεις...

Επιμενει μ'αυτο το παλτο το τζορβα,και μ'αυτον τον βυντρα.

Ε Λ Ε Ο Σ πια...

Για τον σαμαρα θα συμφωνησω με το λευτερη,αφου ηταν αρκετα κακος παλι σημερα,επαιζε διαρκως για τον ευατο του.
Εκανε ανοησιες,εχανε τη μπαλα με τις...διεισδυσεις του,και παλι σηκωνε τα χερια να του δωσουν τη μπαλα...του μεσι.

Συγχαρητηρια στον τοροσιδη ειδικα αλλα και στο σαλπιγγιδη το παοκτσακι που εγραψε ιστορια.
Παμε γιατο ξεφτιλικι την τριτη,οπου κατω απο 2 γκολ παθητικο,το θεωρω επιτυχια.
ath7 - Πεμ 17 Ιούν 2010, 18:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι!!! Βεντουζα βεντουζα!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing

Τωρα μενει να δουμε με την Αργεντινη και να κραταμε αριθμομηχανη για να μην ξεχασουμε κανενα απο τα μπαλακια που θα μαζεψουμε!

Να ελπισουμε οτι οι Νιγηριανοι θα ισοπεδοσουν τους Κορεατες και να παρουμε ενα Χ μπας και περασουμε!!!!
Αντε να δουμε!!!
sonermgb - Πεμ 17 Ιούν 2010, 19:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο ρε ελλαδρα!Μας χαρισες ενα τεραστιο χαμογελο που στις μερες μας ειναι πολυ σημαντικο με την γενικη τραγικη κατασταση της ελλαδος!Μπραβο στα παιδια....!
franch_power - Παρ 18 Ιούν 2010, 16:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο στα παιδία έπαιξαν με πάθος κ εγωισμό για την νίκη κ τα κατάφεραν! Φοβεροί τορσίδης,παπαδόπουλος,κατσουράνης,σαλπιγγίδης! αλλα αυτός ο σαμαράς και ο βύντρα είναι εκτός τόπου κ χρόνου! Confused
SAKIS-LEMANS - Σαβ 19 Ιούν 2010, 07:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Μπράβο στα παιδία έπαιξαν με πάθος κ εγωισμό για την νίκη κ τα κατάφεραν! Φοβεροί τορσίδης,παπαδόπουλος,κατσουράνης,σαλπιγγίδης! αλλα αυτός ο σαμαράς και ο βύντρα είναι εκτός τόπου κ χρόνου! Confused

Βύντρα και σαμαράς ούτε να βλέπεις για συνέντευξη δεν είναι!

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλα το πρώτο γκόλ της Ελλάδας γενικα σε Μουντιάλ το έβαλε ΠΑΟΚΤΣΗΣ! χαχαχαχα Σαλπιγγίδης!
franch_power - Σαβ 19 Ιούν 2010, 08:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικότερα ο σαμαράς παίζει σαν τον leto! πρώτον για τον ευατό του κ μετά για το μαλλί του! Laughing
SAKIS-LEMANS - Σαβ 19 Ιούν 2010, 10:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Γενικότερα ο σαμαράς παίζει σαν τον leto! πρώτον για τον ευατό του κ μετά για το μαλλί του! Laughing

Το μαλλί καλα ανεμίζει....
p206Mike - Σαβ 19 Ιούν 2010, 12:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

έλιωσα λέμε, πόσο δίκιο έχετε και οι δύο..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 19 Ιούν 2010, 15:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σούπα το "Ολλανδία-Ιαπωνία". Και το γκολ που βάλανε κατά τύχη μπήκε, μιας και ο Καβασακιγιαμάχα το απέκρουσε, απλά λάθος. Puke right
franch_power - Σαβ 19 Ιούν 2010, 16:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
γενικότερα στην φάση τον ομίλον παίζουν πολύ φοβισμένα (εκτός από την αργεντινή) κ οι προπονητές είναι σχεδόν όλοι στυλ μουρίνιο παίζουν μόνο για το αποτέλεσμα! ελπίζω στις φάσεις τον νοκ-αυτ να δούμε πoίο ανοιχτό ποδόσφαιρο κ περισσότερα γκολ! Smile
abaleo - Σαβ 19 Ιούν 2010, 21:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Σούπα το "Ολλανδία-Ιαπωνία". Και το γκολ που βάλανε κατά τύχη μπήκε, μιας και ο Καβασακιγιαμάχα το απέκρουσε, απλά λάθος. Puke right

τόσο ποδοσφαιρόφιλος που κάθησες μεσημέρι να δεις μπάλα????
franch_power - Σαβ 19 Ιούν 2010, 21:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
εκτός από την αγάπη που έχω για το λιοντάρι μου είναι μια από τις συνήθειες μου όταν δεν έχω κάτι ιδιαίτερο βλέπω μπαλίτσα! Smile
sonermgb - Τρι 22 Ιούν 2010, 19:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Eλλαδαρα αργεντινη στις 21.30 σημερα........Καλη μας τυχη!Κ με βοηθο και προπονητη τον θεο.....διοτι μονο αυτος μπορει να κανει το θαυμα του! Laughing
franch_power - Τρι 22 Ιούν 2010, 20:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή επιτυχία στην ελλάδα με ψυχή για το αποτέλεσμα! Άντε θεέ κοιμίσου να γίνει πειρατία Laughing
nikolas206gti - Τρι 22 Ιούν 2010, 22:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πειράζει...Μια χαρά πήγαν τα παιδιά... Πιστεύω πως δεν γινόταν κάτι καλύτερο. Έβλεπα το Μέσι να παίρνει την μπάλα και πέρναγε 2-3 πάικτες για πλάκα.

Α και το γκολ του Ντεμικέλις, κατά προσωπική άποψη είναι φάουλ επάνω στον Αβραάμ. Έπρεπε να δωθεί από το κοράκι και ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Wink
king207cc - Τρι 22 Ιούν 2010, 22:31:32
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίμα ρε γα**το τσάμπα χάλασε το μαλλί ο Σαμαράς! δεν ζαλίστηκε να κάνει σβούρες γύρω απο τον εαυτό του? Laughing
formulagloria - Τρι 22 Ιούν 2010, 22:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικα δεν πειράζει που χάσαμε..!

Πέξαμε καλό παιχνίδι και είχαμε και πολλες ατυχίες...(Κατσουρανης,Τοροσίδης,Καραγκούνης αναγκαστικές αλλαγές).

Εκείνη η ευκαιρία του Σαμαρά μου κάθισε μόνο γιατί την αξίζαμε..
Ετσι ένα γκολάκι για το καλό.. Wink
franch_power - Τρι 22 Ιούν 2010, 22:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά πέσαμε πολύ στο δεύτερο λόγο αναγκαστικών αλλαγών αλλά
η φάση του σαμμάρα έπρεπε να μπει γκολ να μας χαρίσει χαμόγελα! δεν πειράζει! Smile
franch_power - Τρι 22 Ιούν 2010, 22:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
ααα να μην ξεχάσω οποίος είδε μια φάση της νιγηρίας με το κενό τέρμα που έστειλε την μπάλα αουτ ο ανγεμπένη! τι έχασε ο άνθρωπος ούτε η γιαγιά μου η κούτση δεν θα το έχανε! Laughing
sonermgb - Τρι 22 Ιούν 2010, 23:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παιξανε πολυ καλα τα παιδια μπραβο τους και μην ξεχναει κανεις οτι παιζαμε με αργεντινη και με μεσσι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης του κοσμου......!Κ παλι σταθηκαμε πολυ καλα...και οντως ο σαμμρας εαν ετρεχε και λιγο περισσοτερο και δεν κοιτουσε το μαλλι θα το εβαζε το γκολακι....κριμα!Με τα κεφαλια ψιλα φευγουμε και ενα μεγαλο μπραβο στον τζορβα για το παιχνιδι που εκανε ως τερματοφυλακας σε ολο τον αγωνα(μην ξεχναμε οτι ειμαι και και βαζελος Laughing)
SAKIS-LEMANS - Παρ 25 Ιούν 2010, 19:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
βουβουζέλες! χαχαχα!

http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.psclub.gr

όχι άλλο κάρβουνοοοοο!
recife_rallye - Σαβ 26 Ιούν 2010, 03:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον ας κανω μια σημειωση..παρακολουθηστε την χιλη..ειναι ομαδαρα και πιστευω πως θα προχωρησει κ αλλο Wink
sonermgb - Σαβ 26 Ιούν 2010, 19:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις ποσο ηρθε βραζιλια - πορτογαλια?
smoki - Σαβ 26 Ιούν 2010, 20:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
0-0. Στο σαιτ της fifa μπορεις να ενημερωνεσαι για ολα τα θεματα του μουντιαλ
franch_power - Σαβ 26 Ιούν 2010, 20:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ παιδία παρόλο την ήττα της ισπανίας στην πρώτη αγωνιστή διότι από άμυνα παρόλο τα μεγάλα ονόματα μπάζει από παντού πιστεύω ο,τι είναι από τα φαβορί για τον τελικό!
απο το κέντρο κ μπροστά πετάει φλόγες η ισπανία! (λίγο ο fernando torres δεν έχει συνέλθει από τους τραυματισμούς)
sonermgb - Κυρ 27 Ιούν 2010, 12:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
0-0. Στο σαιτ της fifa μπορεις να ενημερωνεσαι για ολα τα θεματα του μουντιαλ

Ευχαριστω για την πληροφορια!
franch_power - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 01:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία τι 4αρα έφαγε η αργεντινή ο μαραντόνα ψάχνει ακόμα να κρυφτεί! Laughing
SAKIS-LEMANS - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 08:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Παιδία τι 4αρα έφαγε η αργεντινή ο μαραντόνα ψάχνει ακόμα να κρυφτεί! Laughing

Έτσι γιατί στο μυαλό του ο Μαραντόνα είχε πάρει το μουντιάλ. Πολύ το χάρηκα! Έτσι γιατι το σύχρονο ποδόσφαιρό "it's all about the team"!
Τον χαζό άφησε τον Μιλίτο έξω. Επίσης πολύ μου άρεσε το παιχνίδι της παραγουάης, αλλα κρίμα. Αλλα έτσι είναι μια στιγμή απροσεξίας και γκόλ...
nikolas206gti - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 09:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλά μύρια ευρώ χάθηκαν χθες από την Αργεντινή όπου είχε παιχθεί πριν την έναρξη του Μουντιάλ στο να πάρει το τρόπαιο αλλά και κατά την διάρκεια αυτού.

Και όπως προανέφεραν και τα παιδιά, κρίμα για την Παραγουάη Confused

Υ.Γ. Μαραντόνα πες αλεύρι ? Η ανεργία σε γυρεύει Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 09:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μια φίλη χτες είπε ένα καλό: "Το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για να μην ξανακυλήσει ο Μαραντόνα!" Laughing

Και συν ένα "κρίμα" στην Παραγουάη, αν και από ένα σημείο κι έπειτα η Ισπανία έκανε - σχεδόν - ότι ήθελε στο κέντρο, και απλά σταματούσε στην πολύ σφιχτή τελευταία γραμμή άμυνας της Παραγουάης. Sad
franch_power - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 14:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία όντως κρίμα για την παραγουάη αλλά αυτός ο villa δεν σταματάει να σκοράρει! Το ισπανία γερμανία πως το βλέπεται? Smile
Bill207 - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 15:01:54
Θέμα δημοσίευσης:

franch_power - Κυρ 04 Ιούλ 2010, 19:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε βασίλη που την βρήκες την φωτό! Χαχαχαχαχαχα! Laughing
SAKIS-LEMANS - Δευ 05 Ιούλ 2010, 14:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Παιδία όντως κρίμα για την παραγουάη αλλά αυτός ο villa δεν σταματάει να σκοράρει! Το ισπανία γερμανία πως το βλέπεται? Smile

4-0 uber alles!!!! μουχαχαχα!
mike swell - Τρι 06 Ιούλ 2010, 12:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
http://gr.vc/vuvuzela/

virtual vuvuzela Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mufcpavlos - Τρι 06 Ιούλ 2010, 16:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
σας θελω ψαγμενους ρεεεεεε! Wink Wink Wink

http://www.youtube.com/watch?v=8HmDVz1ED84&feature=player_embedded
franch_power - Τρι 06 Ιούλ 2010, 17:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παιδία τι μ.....ιες πιστεύουν αυτοί οι γερμανοί με το χταπόδι! Laughing
sonermgb - Κυρ 11 Ιούλ 2010, 23:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Mπραβο στους Ισπανους!Καθαρο γκολ ο ινιεστα!Κ ας ηθελε ο εκφωνητης να ηταν οφσαιντ!Οταν το ειδε του κοπηκε το υφακι!Μπραβο στην ισπανια!Το αξιζε!
COOL ALEXIS - Δευ 12 Ιούλ 2010, 07:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τι φανταστικό Μουντιάλ...

Σε λίγο καιρό κανένας δεν θα το θυμάται!
reselie - Δευ 12 Ιούλ 2010, 08:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως εβαλα το κουνελι της κοπελας μου να ψηφισει και ψηφισε 3 φορες Ισπανια χτες Very happy Very happy Very happy
mikerrgp - Δευ 12 Ιούλ 2010, 08:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Τι φανταστικό Μουντιάλ...

Σε λίγο καιρό κανένας δεν θα το θυμάται!

εγω παντος θα το 8υμαμαι χρονια δυο αγωνες ειδα στο σπιτι κ οχι σε καφε με παρεα κ αυτο που θα θυμαμαι ειναι αυτες η γμμνες βουβουζελές που με εκαναν να βλεπω μπαλα κ αντι να ακουω το σπικερ εβαλα iron maiden eleos me tin mal****
COOL ALEXIS - Δευ 12 Ιούλ 2010, 09:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
Εγω παντως εβαλα το κουνελι της κοπελας μου να ψηφισει και ψηφισε 3 φορες Ισπανια χτες Very happy Very happy Very happy

Τι του είχες βάλει του ζωντανού; Καρότο για Ισπανία και μπριζόλα για Ολλανδία Question

kovac - Δευ 12 Ιούλ 2010, 13:34:11
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
κ αντι να ακουω το σπικερ εβαλα iron maiden eleos me tin mal****

xaaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaaaaaxaxaa
reselie - Δευ 12 Ιούλ 2010, 13:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
reselie έγραψε:

Τι του είχες βάλει του ζωντανού; Καρότο για Ισπανία και μπριζόλα για Ολλανδία Question

2 εκτυπωσεις ολοιδιες μια για ισπανια και μια για ολανδια ...μολις εβλεπε ισπανια αφου τα μυριζε και τα δυο την αρπαζε και αρχιζε να μασουλαει...!
xrisa-xs - Δευ 12 Ιούλ 2010, 14:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
μα καλά έχεις τέτοιο θησαυρό (κουνέλι), με κληρονομικό χάρισμα και τον κρύβεις?
τύφλα να'χει το χταπόδι Laughing Laughing Laughing

τουλάχιστον το έπαιξες στο στοίχημα????
franch_power - Δευ 12 Ιούλ 2010, 15:10:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο στην ισπανία αλλά ήταν πολύ τυχεροί διότι ο robben έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες! Αλλά η ουσία είναι ότι παίκτες όπως villa,ineista,xavi,casillas έπαιξαν όπως στους συλλόγους τους κ όχι όπως ο messi,ronaldo,roney που ήταν χώματα!
reselie - Δευ 12 Ιούλ 2010, 15:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
μα καλά έχεις τέτοιο θησαυρό (κουνέλι), με κληρονομικό χάρισμα και τον κρύβεις?
τύφλα να'χει το χταπόδι Laughing Laughing Laughing

τουλάχιστον το έπαιξες στο στοίχημα????

Kαλα που δεν το επαιξα γιατι μπηκε στη παραταση και δεν μετράει στο στοίχημα!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες