PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Προβλημα με το κλειδι 307

Max307 - Τρι 08 Ιούν 2010, 15:24:26
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με το κλειδι 307
Χαιρετε...εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κλειδι...οταν κανει ζεστη το κλειδι νομιζω οτι ψιλοκολαει στο να γυρισει στη μιζα...φοβαμαι να κανω οτιδηποτε μονος μου γιατι δεν ξερω τι θα γινει μετα και μηπως μεινω καλοκαιριατικα...εχει αντιμετωπισει κανεις τετοιο ξανα.....?
ευχαριστω....
sonermgb - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοεις ψιλοκολλαει φιλε μου?
Max307 - Τετ 09 Ιούν 2010, 22:05:17
Θέμα δημοσίευσης:
τοποθετω το κλειδι στην μιζα και καμια φορα οπως παω να το γυρισω για να δωσει ρευμα απλα (πρωτη σκαλα) δεν γυριζει..βρισκει εμποδιο..το ξαναγυριζω στην αρχικη του θεση,κουναω λιγο το τιμονι και παλι δεν γυριζει..το τιμονι δεν ειναι κλειδωμενο βεβαια...το βγαζω και το ξαναβαζω και ολα ενταξει...εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν εχει πολυ ζεστη και ειναι το αυτοκινητο στον ηλιο...σκεφτομαι να βαλω λιγο γρασσο ισα ισα..αλλα ηθελα να ρωτησω πριν κανω κατι...ευχαριστω...
drspeed - Τρι 15 Ιούν 2010, 02:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αν όντως δεν κλειδώνει το τιμόνι(το πιο πιθανό είναι να κλειδώνει) τότε πάρε ένα WD40 ψέκασε λίγο και θα είναι εντάξη.
Το τιμόνι κλειδώνει με το που βγάζεις το κλειδί.Δεν χρειάζεται να το γυρίσεις για να κλειδώσει όπως στα παλαιότερα.
Δοκίμασε την ώρα που σου το κάνει να παίζεις λίγο το τιμόνι και να το κρατήσεις προς την μεριά που έχει περισσότερο τζόγο και μετά γύρνα το κλειδί.
Max307 - Τρι 15 Ιούν 2010, 14:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
το δοκιμασα και αυτο...το τιμονι κλειδωνει δυστυχως οπως τα παλαιοτερα...σημερα που εδω ειχαμε 36 βαθμους παλι το εκανε..νομιζω οτι το αισθανομαι στεγνο...θα του ριξω λιγο wd40...και θα δω...παντως αυτο το κανει μονο οταν εχει ζεστη πολυ.... Crying or Very sad
σ ευχαριστω....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες