plaketokofths έγραψε: |
Με αφορμή το επερχομενο κατεβασμα του σαζμάν δυο ακομα ερωτήσεις: 1. Κοιτάω μπας κι αλλαξω δισκοπλατο, δεν εχω αλλάξει ποτέ, δεν θελω valeo. Ξέρει κάποιος τιμή και κωδικό σε LUK? |
2. Κοιτώντας και για κορωνοπήνιο, κοιταω για 14/60 διαβάζω μικρα και μεγαλα πλανητικά και δεν ξερω τι εχει το δικό μου, ξερεις κάποιος saxo mk2 2002. |
3. Ανεκαθεν ειχα ενα θεμα με συγχρονιζε 2η 3ης, ποσο παει καινούριο? |
groupN έγραψε: |
φιλε γιαννη αυτο με την οπισθεν το εχω παθει και εγω στο ραλι. μου εκανε ενα θορυβο και πηγα να αλλαξω ημιαξονιο. και ειδαμε τις βαλβολινες που ετρεξαν λιγο να ειναι γκρι σαν φαγωμενο μεταλλο μεσα. τελικα κατεβασαμε σαζμαν και ηταν διαλυμενη η οπισθεν. παρολα αυτα εμπαινε, την αλλαξαμε ολη και το δισκο-πλατο πριν απο 35.000χλμ και απο τοτε ειναι οκ. αλλαξα και βαλβολινες τελευταια και ηταν πεντακαθαρες.
αλλα εχω ενα αλλο προβλημα ρε παιδια, μερικες φορες μου πατινιαρει η 4η και 5η οταν ειμαι σε πορεια και πατησω γκαζι να φυγω. σε εκκινησεις δεν πατινιαρει. το περιεργο ειναι οτι το δισκο-πλατο εχει 35.000χλμ οπως ειπα και παραπανω. δεν ειναι πολυ νωρις για να φαγωθει; valeo ειχαμε βαλει. το luk ειναι πιο καλο; αν το αλλαξω τι να βαλω πιο ενισχυμενο ρε παιδια για να αντεξει και πιο πολυ!! το αμαξι εχει σκουπα και εξατμιση. σκεφτομουν μηπως ο μηχανικος εκανε καμμια μαλ@ και μου εβαλε απο κανενα αλλο μοντελο. |
Pughell έγραψε: |
Γιαννη η κορωνα ραβεται,δεν εχεις προβλημα.
Το οτι ξεπρεσσαριστηκε παντως δεν ειναι τυχαιο.Η απαντηση κρυβεται στα 048 και στην πιστα... ![]() Επισης μιας και θα ανοιξεις σασμαν,αλλαξε και ολα τα ρουλεμαν.Κοστιζει αλλα δεν θα ξανασχοληθεις...Προτιμησε SNR κατα την γνωμη μου. |
sps έγραψε: |
Γιαννη μακρια απο LUK, εσπασε ρουλεμαν στα 40.000 ενω με το valeo 150χιλιαριζω ανετα με ιδια χρηση! |
106PYRGOS έγραψε: |
τριφυσο του 2001 εμενα φοραει 200αρη τωρα αν εχει αλλαξει κατι μεχρι το 2003 δε νομιζω,valeo πιστευω πιο ανθεκτικος απο luk,οργανικο δισκος με ενισχυμενο πλατο βαζω εδω κ πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα.ο πρωτος δισκος valeo τα εφτυσε,εσπασε βασικα ![]() |
Για το οτι εστριψε γιατι να φταιει η χρηση στην πιστα λες? Εγώ ετσι οπως το καταλαβα (δεν το χω και πολύ και μ αυτά) την στιγμή που πρεσσάρεται απο το εργοστάσιο λογικά εχει μεγαλη θερμοκρασία και οταν φωλιάζει και παγώνει διαστέλλεται και γινεται ας πουμε "ενα". Λογικά με αυξημένη θερμοκρασία ισως να ειναι πιο ευκολο να στριψει (?). |
MEMsound έγραψε: |
δεν εβρισκες και κανα μπλοκε να βαλεις μαζι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Την κορώνα την έραψα κιολας, η οποία μαλιστα επειδή το γρανάζι νομίζω ειναι ατσάλι και το κελυφος μαντέμι θέλει ειδική κόλληση για να πιάσει και στα 2 υλικα, απο ειδικό μηχάνημα. Σε 4 σημεία "την" εφαγε. Πληρωσα 30€ γι' αυτό σ' εναν τυπα που πριν καλά καλά μπω μέσα μου λέει "εστριψε"? Μου λεει πανε παρα πολλά ατομα ειτε γιατι εχει στριψει ειτε για να μην στριψει, οποτε θεωρώ πως αν κάποιος το λύσει κολο ειναι να την ράψει. |
iceage έγραψε: |
Που την έκανες την εργασία αυτή? |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Μλκα δε βάζεις μυαλό έτσι? 135.234.000 στόματα σου χουν πει να μην το ράψεις, εσύ εκεί! ![]() |
Τυπικος ελληνας ρε...Τι ξερει η Quaife; ![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
[...] η Μαρία η λουλουδού ![]() |
Ραψιμο το λενε και πονταρουν σε 3-4 σημεια την κορωνα για να μην ξεκολλαει μιας και απο το εργοστασιο ειναι πρεσσαρισμενη με διαστολη.
Δεν ειναι καμια επιστημη αλλα καλο ειναι αυτος που θα το κανει να εχει και ενα σχετικο IQ. |
Και με argon μια χαρα κανεις την δουλεια σου. ![]() |
geo106xs έγραψε: | ||
Αυτο το ξερω ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||||
Κοιτα για να σου λέει ο Στελάρας ετσι, ετσι θα ναι. Τουλάχιστον οτι εχει πει σε μενα εχει πέσει μεσα. |
Το πιο πιθανο ειναι να ξεπρεσσαριστηκε η κορωνα. ![]() |
αμα ακούς ήχο σαν να πηδάει δόντι, τοτε μαλλον εστριψε η κορώνα.
Εγώ στην αρχή νομιζα οτι ειχα κουρέψει καρέ ημιαξονιου... Ζημια αλλου δεν κανεις, ομως συνηθως οταν ανοιγεις ενα γαλλικό σαζμάν βλέπεις διαφορα ωραία... |
reselie-206 έγραψε: |
νεότερα απο το συνεργείο.πήγα το πρωί και κατεβάσαμε σασμάν...το δισκοπλατω είναι σε άθλια κατάσταση αλλα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.ο άξονας του σασμάν κινείται με το χέρι κανονικά (κάνει γρ-γρρ-γρρρ) αλλα ακόμα και με ταχύτητα μέσα ΔΕΝ δίνει κίνηση στις εξόδους των ημιαξονίων.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια? παίζει να έκοψα κανα άξονα? αν είχε ξεπρεσσαριστεί κορώνα δε θα έκανε βαβούρα δυνατά? δε θα κινούταν έστω και λίγο?
ΤΙ σκ**α! Το σασμάν θα ανοιχτεί αυριο το πρωί.... |
geo106xs έγραψε: | ||
Μαλλον ειναι τα πλανητικα του διαφορικου ![]() |
νεότερα απο το συνεργείο.πήγα το πρωί και κατεβάσαμε σασμάν...το δισκοπλατω είναι σε άθλια κατάσταση αλλα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.ο άξονας του σασμάν κινείται με το χέρι κανονικά (κάνει γρ-γρρ-γρρρ) αλλα ακόμα και με ταχύτητα μέσα ΔΕΝ δίνει κίνηση στις εξόδους των ημιαξονίων.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια? παίζει να έκοψα κανα άξονα? αν είχε ξεπρεσσαριστεί κορώνα δε θα έκανε βαβούρα δυνατά? δε θα κινούταν έστω και λίγο?
106PYRGOS έγραψε: |
για να μην ανοιγω αλλο θεμα,θα γραψω εδω το προβλημα γιατι ειναι θεμα μεταδοσης,σε προσφατο ανοιγμα στα 200χλμ μου πεταγε την ταχυτητα ξαφνικα κ εμπαινε νεκρα,εχει συμβει σε καποιον? |
reselie-206 έγραψε: | ||||
MAKAΡΙ!!! Λές να μας χαιρέτησαν για τον άλλο κόσμο και να τη βγάλουμε καθαρή? ![]() |
Οχι ρε,τι βαβουρα να κανει...Δυο μεταλλα απλως τριβονται,και παλι,οχι πολυ... ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Μας κούρασες, Τασούλη... Φέρε 'δω το μπλοκέ... |
Sinanai έγραψε: |
θα κοιμάμαι στον ρεσίφαρο.... ![]() ![]() ![]() |
Με τη γκαντεμιά του Νικόλα (
![]() Άκου εκεί "ωραίο σασμάν έχεις" ... τσ τσ τσ και λέτε εμένα γκαντέμη!! |
Τι να χει κόψει άξονα ρε? Πολύ σταρ-τρεκ βλέπετε! Σιγά το έβο, μην έκοψε και στρόφαλο να ούμε! |
Τι να χει κόψει άξονα ρε? Πολύ σταρ-τρεκ βλέπετε! Σιγά το έβο, μην έκοψε και στρόφαλο να ούμε!
|
volvos έγραψε: |
axaxaxaxaxaxa
θεος.... αλλη ζημια? |
reselie-206 έγραψε: | ||
Και ναι, το εβο μου έκοψε πρωτευον άξονα! ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() |