PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Γρατζουνισμα πίσω προφυλακτήρα 206cc

paranoia - Παρ 04 Ιούν 2010, 22:19:49
Θέμα δημοσίευσης: Γρατζουνισμα πίσω προφυλακτήρα 206cc
Καλησπέρα. Κάνοντας όπισθεν σήμερα και όντς απρόσεχτος έφαγα τον προφυλακτήρα πίσω κάνοντας δύο μεγαλες γρατζουνιές.
Αυτό επισκευάζεται; Ρωτάω γιατί πιάνοντας το υλικό του πίσω προφυλακτήρα δεν μου μoιάζει με λαμαρίνα αλλά άλλο υλικό.... Επίσης ξέρει κάποιος τιμούλα ενδεικτικά περίπου;
sotos 106xs - Παρ 04 Ιούν 2010, 22:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πλαστικός είναι φίλε μου Wink Αν οι γρατζουνιές είναι επιφανειακές ίσως να διορθώνονται απλά με αλοιφή,αν όμως είναι βαθιές και χρειάζεται βάψιμο,τότε πρέπει να ρωτήσεις φανοποιό για το αν μπορεί να στο διορθώσει με τοπικό βάψιμο ή αν θα τον βάψει ολόκληρο με μεγαλύτερο κόστος δυστυχώς Confused
paranoia - Παρ 04 Ιούν 2010, 22:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 106xs έγραψε:
Πλαστικός είναι φίλε μου Wink Αν οι γρατζουνιές είναι επιφανειακές ίσως να διορθώνονται απλά με αλοιφή,αν όμως είναι βαθιές και χρειάζεται βάψιμο,τότε πρέπει να ρωτήσεις φανοποιό για το αν μπορεί να στο διορθώσει με τοπικό βάψιμο ή αν θα τον βάψει ολόκληρο με μεγαλύτερο κόστος δυστυχώς Confused

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχάς.

Βαθιές πολύ δεν είναι ούτε δείχνει να έχει σπάσει κάτι ή να έχει τσαλακωθεί. Αλλά δεν είναι και τελειως επιφανειακές. Έβαλα αλοιφή πριν λίγο (μία από πράκτικερ που έχω) και κάπως "μαζεύτηκε".
Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή μπορεί να μου πει ότι πρέπει να το βάψω όλο; Σε μαγαζί με τοπικές βαφές λέω να το πάω λές δεν αξίζει;
sotos 106xs - Παρ 04 Ιούν 2010, 23:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα,αν έχεις και κάποιον γνωστό φανοποιό θα ήταν ακόμα καλύτερα.Αν δεν έχεις,τότε κάνεις μια βόλτα για να πάρεις τιμές.
Πάντως αν είναι επιφανειακή υπάρχουν και πιο "χοντρές" αλοιφές που ίσως να κάνουν καλύτερη δουλειά-με προσοχή όμως για να μην φύγει τελείως το χρώμα στο τέλος Rolling eyes Προτίμησε κάτι καλό όμως για να είσαι πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα.
paranoia - Παρ 04 Ιούν 2010, 23:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 106xs έγραψε:
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα,αν έχεις και κάποιον γνωστό φανοποιό θα ήταν ακόμα καλύτερα.Αν δεν έχεις,τότε κάνεις μια βόλτα για να πάρεις τιμές.
Πάντως αν είναι επιφανειακή υπάρχουν και πιο "χοντρές" αλοιφές που ίσως να κάνουν καλύτερη δουλειά-με προσοχή όμως για να μην φύγει τελείως το χρώμα στο τέλος Rolling eyes Προτίμησε κάτι καλό όμως για να είσαι πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Κοίτα από αλοιφές χρησιμοποιώ κάποιες από το πράκτικερ. Τη χρυσή της 1z και την πράσινη της 1z. Δεν ξέρω αν θεωρούνται δυνατές αλλά μερικές φορές κάνουν δουλειά.
Θα το ψάξω όμως!
mike swell - Σαβ 05 Ιούν 2010, 09:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
πριν αγοράσεις κάτι δοκιμασε με το νύχι σου ...

αν σκαλώνει στην γρατζουνιά είναι βαθιά τότε και δεν φτιάχνεται με αλοιφές...

ίσως στη κάνουν μόνο ποιο αχνή
Driver ///M - Σαβ 05 Ιούν 2010, 12:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
paranoia έγραψε:
sotos 106xs έγραψε:

Κοίτα από αλοιφές χρησιμοποιώ κάποιες από το πράκτικερ. Τη χρυσή της 1z και την πράσινη της 1z. Δεν ξέρω αν θεωρούνται δυνατές αλλά μερικές φορές κάνουν δουλειά.
Θα το ψάξω όμως!

Η χρυσή της 1Ζ είναι από τις πιο δυνατές αλοιφές της αγοράς..
sotos 106xs - Σαβ 05 Ιούν 2010, 15:21:05
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:

Η χρυσή της 1Ζ είναι από τις πιο δυνατές αλοιφές της αγοράς..

Αν ισχύει αυτό,τότε θα ισχύει και αυτό που έγραψε ο Μιχάλης,ότι δηλαδή δεν θα φτιάχνεται με αλοιφές.Αφού λοιπόν μία δυνατή δεν κάνει δουλειά,τότε μάλλον η γρατζουνιά θα είναι βαθιά.
paranoia - Σαβ 05 Ιούν 2010, 22:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Όπως έγραψα χθες η γρατζουνιά είναι βαθιά. Δηλαδή δοκίμασα και με το νύχι και σκαλώνει αρκετά και φυσικά φαίνεται και με το μάτι βαθιά, την είδα σήμερα το πρωί καλύτερα.
sotos 106xs - Κυρ 06 Ιούν 2010, 13:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μάλλον πρέπει να το πας σε μαγαζί με τοπικές βαφές όπως είπες ή τουλάχιστον σε ένα φανοποιό για να πάρεις μια γνώμη και...τιμή.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες