PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Δεν λειτουργουν τα πισω ηχεια HELP !

LexQ - Τετ 02 Ιούν 2010, 19:12:43
Θέμα δημοσίευσης: Δεν λειτουργουν τα πισω ηχεια HELP !
Δεν το ειχα προσεξει καθολου, μολις σημερα ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν ακουγεται τιποτα απο τα πισω ηχεια (στις πισω πορτες).Δεν νομιζω να ειναι καμια περιεργη ρυθμιση γιατι σημερα το εψαξα λιγακι και δεν βρηκα τιποτα.Ειναι προβλημα με τα ηλεκτρικα? Χρειαζεται να το παω σε συνεργειο? Ευχαριστω !
nikolas206gti - Τετ 02 Ιούν 2010, 19:52:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν λειτουργουν τα πισω ηχεια HELP !
LexQ έγραψε:
Δεν το ειχα προσεξει καθολου, μολις σημερα ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν ακουγεται τιποτα απο τα πισω ηχεια (στις πισω πορτες).Δεν νομιζω να ειναι καμια περιεργη ρυθμιση γιατι σημερα το εψαξα λιγακι και δεν βρηκα τιποτα.Ειναι προβλημα με τα ηλεκτρικα? Χρειαζεται να το παω σε συνεργειο? Ευχαριστω !

Μπορεί να έχει κάψει κάποια έξοδο το ράδιό σου. Αν βγαίνει εύκολα, πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με ηχεία κ.λ.π. και πες να στο κοιτάξει. Θα σου πει άμεσα τι φταίει. Wink
puglover - Τετ 02 Ιούν 2010, 20:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
ποια εκδοσση εχεις?Μηπως απλα δεν εχεις ηχεια πισω?
sotos 106xs - Τετ 02 Ιούν 2010, 20:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ψάξε για κάποια ρύθμιση στο ραδιοσιντί σου που να λέει Front/Rear,είναι για τα μπροστά και τα πίσω ηχεία.Αν το πειράξεις και δεν αλλάζει τίποτα,τότε θα πρέπει να πας σε τεχνικό που ασχολείται με ηχοσυστήματα για να το δεί.
Φυσικά με την προυπόθεση-όπως προαναφέρθηκε-ότι έχεις ηχεία πίσω,πιστεύω ότι όσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο θα πρέπει να το έχεις προσέξει Wink
LexQ - Τετ 02 Ιούν 2010, 20:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
2 μηνες το εχω το αυτοκινητο ...
Ετσι οπως τα βλεπω εγω για ηχεια μου μοιαζουν ..

sotos 207Gt - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα μου μοιαζουν για θεσεις τοποθετησης.
Το αν εχει ηχεια το κοιτας μονο αν την ανοιξεις.
Πολλα 5πορτα παντως δεν εχουν ηχεια.
Επισης αν εχεις καψει εξοδο στο μηχανημα δεν θα ειχες καθολου ηχο η αν ειχες θα ειχες σε ολα αλλα θα ακουγοταν χαλια.
Μαλλον δεν εχεις και το προσεξες τωρα (οπως αρκετοι αλλωστε δεν εισαι ο πρωτος) και αυτο φαινεται στο οτι στο ανεφεραν αυτοι που εκατσαν πισω. Very happy
xristos_c - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:33:46
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως ειναι ακομα πιο απλο και εχουν ξεκουμποσει τα καλωδια των ηχειων και απλα τωρα το πηρες γραμμη?
sotos 207Gt - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
xristos_c έγραψε:
μηπως ειναι ακομα πιο απλο και εχουν ξεκουμποσει τα καλωδια των ηχειων και απλα τωρα το πηρες γραμμη?

Με τιποτα φιλε μου.
Εκτος του οτι ειναι με κλιπ τα βυσματα,και τα δυο?? Confused
LexQ - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Επισης αν εχεις καψει εξοδο στο μηχανημα δεν θα ειχες καθολου ηχο η αν ειχες θα ειχες σε ολα αλλα θα ακουγοταν χαλια.
Μαλλον δεν εχεις και το προσεξες τωρα (οπως αρκετοι αλλωστε δεν εισαι ο πρωτος) και αυτο φαινεται στο οτι στο ανεφεραν αυτοι που εκατσαν πισω. Very happy
3πορτο ειναι
sotos 207Gt - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
LexQ έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
3πορτο ειναι

δικιο εχεις δεν το προσεξα...
Παντως ισως και να μην εχει πισω ηχεια..
xristos_c - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι σιγουρα ομως με κλιπ? τι να πω δεν
ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι κατι απλο, να εχει προβλημα η μοναδα του παιδιου και να παιζει μονο τα μπροστινα ειναι λιγο απιθανο
sotos 207Gt - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξη παιζει καλα αν ανοιξεις την ενταση??
206kwn - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο πιθανό είναι να μήν έχεις πίσω ηχεία και αυτά που βλέπεις και νομίζεις ότι είναι ηχεία να είνα απλά αναμονές για να τοποθετήσεις εσύ ο ίδιος κάποιο ηχείο της επιλογής σου!!!
sotos 207Gt - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι να μήν έχεις πίσω ηχεία και αυτά που βλέπεις και νομίζεις ότι είναι ηχεία να είνα απλά αναμονές για να τοποθετήσεις εσύ ο ίδιος κάποιο ηχείο της επιλογής σου!!!

Thumb Left btw ωραιο το σκυλακι στη φωτο...
sotos 106xs - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τις φωτογραφίες απ'ότι μπορώ να δώ,δεν πρέπει να έχεις ηχεία πίσω και μάλλον τελικά δεν πρέπει να το είχες καταλάβει Confused
Αυτο που φαίνεται και σε μπερδεύει είναι οι σίτες που υπάρχουν εξωτερικά και έχουν σχεδόν το σχήμα μεγαφώνου...
Αν θέλεις δοκίμασε με έναν φακό να φέξεις μέσα στην σίτα που βλέπεις,τότε θα φανεί αν υπάρχει κάτι,μεγάφωνο ή σκέτα καλώδια ή απλά κενό.
xristos_c - Τετ 02 Ιούν 2010, 21:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
+1
sotos 207Gt - Τετ 02 Ιούν 2010, 22:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
+1
LexQ - Τετ 02 Ιούν 2010, 22:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Θα δοκιμασω με τον φακο και ισως βγαλω και καμια φωτο να σας δειξω αν φαινεται τιποτα απο μεσα.

*Βασικα αυριο θα το κανω.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες