Ntinos έγραψε: |
parto me iliorofi kai astous na lene iii mallon asto na trizei.kai eidika ama kapnizeis.einai alli fasi i iliorofi.poli psihoplakwma einai olo lamarina ![]() |
pappaki έγραψε: |
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ![]() |
klain έγραψε: |
Εμφανισιακά νομίζω πως η ηλιοροφή είναι ολίγον τι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η διάφανη οροφή του 307sw... Έχω πάθει μεγάλη πλάκα!! Αν δεν κάνω λάθος η ίδια οροφή δεν υπάρχει και στο roland garros; Είμαι απίστευτα ερωτευμένος με αυτή την οροφή... βάζεις clima να νομίζεις οτί σε χτυπάει ο αέρας... χαζεύεις απο την διάφανη οροφή σου τον ουρανο... αxxxxxxxx! (και μετά γίνεσαι ακορντεόν με τον μπροστά γιατι χάζευες) ![]() Σοβαρά πάντως αν είχα κατι $$ παραπάνω άνετα το έπαιρνα! Ούτε βλακείες να προεξέχουν απο τον ουρανό σου... ούτε τριγμοί... ούτε να μπαίνουν νερά.... da best! Ax bax! |
kanelj έγραψε: |
εχει κανεις ιδεα ποσο περιπου κανει μια aftermarket ηλιοροφη και ποσο αξιοπιστες ειναι ?
μην μπαινουν νερα με την πρωτη βροχουλα και γελαμε ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Από 450Ε με χειροκίνητο μηχανισμό (όχι όμως του 206 αλλά σαν του 106). Οι ηλεκτρικές είναι σαφώς ακριβότερες. Νερά δεν θα μπαίνουν,αλλά ρισκάρεις να σου κόψουν το αυτοκίνητο? |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
να έχεις τον απέραντο γαλάζιο ουρανό πάνω απο το κεφάλι σου κ να ταξιδεύεις!!! |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
γιατι??? ![]() μήπως επειδή είναι <γαλάτες>= γαλάζιο???? ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Παιδιά εδώ δεν τίθεται θέμα!!!!!!
Το 206 ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ εργοστασιακή ηλιοροφή! ![]() 1. Αν καπνίζετε είναι ότι καλύτερο διότι αν είναι έστω και λίγο ανοικτή ο καπνός φεύγει κατευθείαν έξω ενώ με ανοικτά παράθυρα ανακατεύεται μέσα στο αυτοκίνητο. ![]() |
2. Δεν μυρίζει το αυτοκίνητο ![]() |
3. Είναι ρομαντικό ![]() |
4. Η εργοστασιακή ηλιοροφή του 206 δεν κλέβει εσωτερικό ύψος όπως άλλα αυτοκίνητα. |
5. Είναι πανέμορφη και μοιάζει με καλύπτρα μαχητικού! ![]() |
6. Στεγανη! Στους 9+ μήνες που έχω το αυτοκίνητο δεν έχει βάλει ποτέ νερό, ακόμα και όταν το πλένω σε πλυντήριο αυτοκινήτων. |
7. Δεν έχει πρόβλημα ΚΤΕΟ κλπ κλπ διότι η οροφή αναφέρεται στα χαρτιά του αυτοκινήτου.. |
Baphomet έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μάλλον επειδή οι γαλάτες φοβούνται μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι... μα τον τουτατή δεν διάβαζες αστερίξ??? ![]() ![]() ![]() |
nikq έγραψε: |
Θέλω να βάλω ηλιοροφη σε 206 τριθυρο
Για πέστε μου λεπτομέρειες οσοι έχουν βάλει.. όσοι έχουν εργοστασιακή Και καμιά τιμή .. κυρίως για ηλεκτρική! Έχω βρει με 450 – 500 ηλεκτρική και θα πάω σε καμιά ώρα να δω πως θα είναι πάνω στην γαληδουλα μου τρελαίνομαι!!! ![]() |
brz20 έγραψε: |
Εδω εχει -3 τωρα και μονο που ακουω ηλιοροφη κρυωνω.Προσωπικα δεν μου αρεσει.Ειμαι σκοταδιστης και θελω η καμπινα του αμαξιου μου να μην εχει πολυ φως.Μου την δεινει ειδικα το καλοκαιρι. |
shiba έγραψε: |
παντωσ μια περιοδο που ηθελε να βαλει ο bro μ ηλιοροφη στο clio του τον ειχανε συμβουλευσει μην το κανει γιατι λεει μπορει να πειραξει τα ''νευρα'' τησ οροφης...οχι οτι καταλαβα τι εννοουσαν απλα το λεω ετσι απλα για να το αναφερω |
Θέλω να βάλω ηλιοροφη σε 206 τριθυρο
Για πέστε μου λεπτομέρειες οσοι έχουν βάλει.. όσοι έχουν εργοστασιακή Και καμιά τιμή .. κυρίως για ηλεκτρική! Έχω βρει με 450 – 500 ηλεκτρική και θα πάω σε καμιά ώρα να δω πως θα είναι πάνω στην γαληδουλα μου τρελαίνομαι!!! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Πάντως φίλος που είχε αγοράσει μεταχειρισμένο saxo με aftermarket ηλιοροφή της webasto δεν είχε κανένα με κανένα πρόβλημα.
Ούτε νερά, ούτε τριγμοί, ούτε πρόβλημα στην λειτουργεία. Ίσως βέβαια και να ήταν απλά τυχερός. Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... ![]() |
Μπήκε η ηλιοροφη ![]() Είναι πανέμορφη , το εσωτερικό της έχει δέσει τρελά με την επένδυση που έχει ο εργοστασιακός ουρανός Φωτογραφίες στις επόμενες μέρες! ![]() |
σήμερα θα περάσω από το στέκι αν έρθεις θα την δες από κοντά! |
Stevon έγραψε: |
Δημήτρη (επι την ευκαιρία καλοτάξιδο το νέο του-τού) πολύ πιθανό να τα αναλαμβάνει η Webasto μιάς και όλες οι εργοστασιακές ηλιοροφές της Peugeot είναι κατασκευασμένες απο αυτήν.
Γενική εισαγωγείς είναι η Ικαρος Α.Ε τηλ.επικοινωνίας για Αθήνα = 210-5196800.Θεσ/κη δέν ξέρω άν έχουν κάποιο κατάστημα. |
MEMsound έγραψε: |
γρασσο στους οδηγούς...γενικώς... ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Με αφορμη οτι εσπασε το συρματοσχοινο και θα αλλαζοταν μιας και η ηλιοροφη δεν εκλεινε λυθηκε αναγκαστηκα ολοκληρη και αφου επισκευασθηκε λαδωθηκε σε ολα τα πονηρα σημεια |
ultra-one έγραψε: | ||
Θα με κάνεις να ανησυχώ για το συρματόσχοινο! Εγώ την ανοίγω σχεδόν πάντα με το που θα βάλω μπρος, χειμώνα καλοκαίρι εκτός αν βρέχει ή έχει ντάλα ήλιο. Πάντως την δουλεύω πολύ και την χαίρομαι. Σίγουρα δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο χωρίς ηλιοροφή. Εσύ την ανοιγόκλεινες συχνά, ή είχε κολλήσει από τον πολύ καιρό και έσπασε το συρματόσχοινο??!! Πόσο πήγε το μαλλί για την επισκευή???? |