PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Με ή χωρίς ηλιοροφή..........

pappaki - Πεμ 21 Αύγ 2003, 19:40:12
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Με ή χωρίς ηλιοροφή..........
Καλησπέρα σε όλο το forum,σας παρακολουθώ συχνά και μαλλον έχω κολλήσει το μικρόβιο του 206.Για αυτό το λόγο σκέφτομαι μεσα στο φθινόπωρο να αποχωριστώ το αγαπημένο μου AROSA 1.0(2 χρονια είναι αυτά και ήταν απίστευτα.....) Very happy ,για ενα 206 1.6(τωρα που ήρθε και το facelift)!Το μόνο που με απασχολέι ειναι η τοποθέτηση της ηλιοροφής,η ιδέα της ηλιοροφής με ενθουσιάζει πολύ,αλλά έχω ακούσει διαφορα για τη συγκεκριμένη,μαλλον εχει χαρακτήρα Very happy,όπως άλλωστε και όλο το αυτοκίνητο Exclamation Περιμέμω γνώμες ...............
Ευχαριστώ.
aris ioannina - Πεμ 21 Αύγ 2003, 20:01:49
Θέμα δημοσίευσης:
den aksizei...papi mou. kalitera xoris. ase pou einai idi strogilo to sxima toy kai me thn orofi tha ginei san augo...auti einai i prosopiki mou gnomi vevea. uparxoun kai alloi pou exoun valoi ..auto to aisxos Splat
DimiP - Παρ 22 Αύγ 2003, 00:21:25
Θέμα δημοσίευσης:
η μαμισια ηλιοροφη του 206 ειναι απαραδεκτη!

προβληματα τριγμων,
προβληματα στεγανοτητας,
προβληματα στο πλυσιμο,
απαραδεκτη τεχνολογικα,
ασχημη εως απαραδεκτη.

αν ηθελα οπωςδηποτε ηλιοροφη θα το επαιρνα σκετο και θα εβαζα μια σε εξειδικευμενο καταστημα που κανει τετοιες επεμβασεις, εφοσον ημουν διατεθειμενος να κοψω και να ραψω....
pezomania - Παρ 22 Αύγ 2003, 09:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρίς ηλιοροφή._
Svstouk - Παρ 22 Αύγ 2003, 09:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν καλώς μας ήρθες! Wink

Το θέμα της ηλιοροφής είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Σου αρέσει, τη βάζεις, δεν σου αρέσει, δεν την βάζεις.

Το πρόβλημα είναι στα αντικειμενικά προβλήματα που παρουσιάζει η ηλιοροφή. Δεν ξέρω από πρώτο χέρι, πάντως δεν έχω ακούσει κολακευτικά σχόλια.

Αν έβαζα, θα έκανα ό,τι και ο DimiP : θα την έβαζα σε ένα εξωτερικό συνεργείο, ΑΝ ποτέ το αποφάσιζα.

Ελπίζω να σε βοήθησα! Wink
teoman - Παρ 22 Αύγ 2003, 10:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθες Very happy Αν και πολύ παλιό μέλος,καθυστέρησες αρκετά για το πρώτο post Rolling eyes

1.6xs (ή gti) είναι η best value λύση στην ελληνική αγορά,στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Χωρίς ηλιοροφή όμως.Εν καιρώ θα ακούσεις αρκετούς περίεργους ήχους/τριγμούς από κάτω (ζοάν),από πίσω (εταζέρα,πινακίδα),από μέσα (ζώνες,πλαστικά,παράθυρα),από μπροστά (μεταλλικά ελάσματα σε σημεία στήριξης κινητήρα).Δεν χρειάζεται να ακούς και από πάνω (ηλιοροφή). Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Παρ 22 Αύγ 2003, 10:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
Η ηλιοροφή του 206, είναι κατα την γνώμη μου χοντροκομμένη και χαλάει και το σχήμα του αυτοκινήτου.....
Αν και μου αρέσουν οι ηλιοροφές, αυτή δεν θα την έβαζα...
Ntinos - Σαβ 23 Αύγ 2003, 02:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
parto me iliorofi kai astous na lene iii mallon asto na trizei.kai eidika ama kapnizeis.einai alli fasi i iliorofi.poli psihoplakwma einai olo lamarina Very happy
kavaliotis - Σαβ 23 Αύγ 2003, 05:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε και εγω χωρις ηλιοροφη σου προτεινω, πριν 3 χρονια που πηρα το δικο μου ψηνομουνα απειρα να εχει ηλιοροφη αλλα οταν το ειδα απο κοντα το αμαξι μονο ξυνιλα μου εφερε, δεν ταιριαζει καθολου στο 206.. Ασε που εχω ακουσει για τα προβληματα που εχει μετα απο καποια χρηση (τα γνωστα που σου λενε τα παιδια πιο πανω)..
DimiP - Σαβ 23 Αύγ 2003, 23:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
parto me iliorofi kai astous na lene iii mallon asto na trizei.kai eidika ama kapnizeis.einai alli fasi i iliorofi.poli psihoplakwma einai olo lamarina Very happy

επειδη το καπνισμα κανει κακο στην υγεια, την τσεπη και το σαλονι του 206 μας , εχουμε πει πως δεν καπνιζουμε!
ειναι κακο ρε παιδι μου , δεν κανει !

Cool Cool Cool Cool
Ntinos - Κυρ 24 Αύγ 2003, 01:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
i ILIOROFI einai hontrokomeni ALLA einai kai terastia Very happy
episis filos mou me 206 xs mavro me iliorofi (pou einai mavri kai den xtypaei toso asxima sto mati) meta apo 3 xronia vandalismou den exei akousei tsik akoma.kai leitourgei apsoga.twra gia diaroes ktl ama valei kai 5 stagones neraki mesa ti 8a ginei dil?8a liwsei i tapetsaria?ase pou i iliorofi koudounizei mono otan einai anoixti sini8ws
pappaki - Δευ 25 Αύγ 2003, 16:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Question
Vasso - Τρι 26 Αύγ 2003, 13:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα από τριγμούς .... είναι η πιο άσχημη ηλιοφορή που έχω δει ποτέ σε αυτοκίνητο... Confused Confused
Δικό σου γούστο όμως . Σε αυτό εσύ αποφασίζεις ! Wink
Με το καλό να το πάρεις Very happy
kavaliotis - Τρι 26 Αύγ 2003, 17:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως του 206 η ηλιοροφη ειναι η πιο ασχημη..Και απορω πως σε ενα τοσο πανεμορφο και προσεγμενο αμαξι σαν το 206 δεν ειχαν την ιδια επιτυχια και στο μοντελο με ηλιοροφη.. Rolling eyes
Petros - Τρι 26 Αύγ 2003, 21:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τρίζει; Ε και;;;!!!

Ποιος δε θέλει ένα στρέμα Exclamation ουρανού πάνω από το κεφάλι του; Δεν παει να τρίζει;
Ως προς την εξωτερική εμφάνιση περί ορέξεως κολοκυθόπιττα (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο με την ηλιοροφή), αλλά από μέσα είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! Ελλάδα, ήλιος, ανοιξιάτικο αεράκι και ηλιοροφή μεγέθους ασύγκρητου με οτιδήποτε εργοστασιακό και μη...

Πάντως όντως τρίζει... Rolling eyes
Daloup-man - Τρι 16 Σεπ 2003, 11:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Question
γΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 1,4 XS ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ-PERSEPOLIS ΛΕΓΕΤΑΙ-ΜΕ ΟΡΟΦΟΥΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ! ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΘΕΣΗ Κ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ...ΤΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΟΚ!!! ΑΠΟ Μ=ΝΕΡΟ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α! ΕΓΩ ΨΗΓΙΖΩ ΟΡΟΦΗ ΔΑΓΚΩΤΟ! IT'S UP TO U! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ PUGΑΚΙ ΣΟΥ! Wink Wink
kouk - Τρι 16 Σεπ 2003, 13:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 1.4 XS,έτριζε η ηλιοροφή στο σημείο που είναι και η πλαφονιέρα!
Ανοιξα και βρήκα οτι κάποια καλώδια δεν είχαν στερεωθεί όπως έπρεπε!
Με την κατάλληλη τακτοποίηση το πρόβλημα λύθηκε!
Πάντως άλλο τρίξιμο απο την ηλιοροφή στο δικό μου δεν έχω!
klain - Τρι 16 Σεπ 2003, 16:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εμφανισιακά νομίζω πως η ηλιοροφή είναι ολίγον τι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η διάφανη οροφή του 307sw... Έχω πάθει μεγάλη πλάκα!! Αν δεν κάνω λάθος η ίδια οροφή δεν υπάρχει και στο roland garros; Είμαι απίστευτα ερωτευμένος με αυτή την οροφή... βάζεις clima να νομίζεις οτί σε χτυπάει ο αέρας... χαζεύεις απο την διάφανη οροφή σου τον ουρανο... αxxxxxxxx! (και μετά γίνεσαι ακορντεόν με τον μπροστά γιατι χάζευες) Razz
Σοβαρά πάντως αν είχα κατι $$ παραπάνω άνετα το έπαιρνα! Ούτε βλακείες να προεξέχουν απο τον ουρανό σου... ούτε τριγμοί... ούτε να μπαίνουν νερά.... da best!
Ax bax!
Daloup-man - Τετ 17 Σεπ 2003, 09:54:07
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:
Εμφανισιακά νομίζω πως η ηλιοροφή είναι ολίγον τι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η διάφανη οροφή του 307sw... Έχω πάθει μεγάλη πλάκα!! Αν δεν κάνω λάθος η ίδια οροφή δεν υπάρχει και στο roland garros; Είμαι απίστευτα ερωτευμένος με αυτή την οροφή... βάζεις clima να νομίζεις οτί σε χτυπάει ο αέρας... χαζεύεις απο την διάφανη οροφή σου τον ουρανο... αxxxxxxxx! (και μετά γίνεσαι ακορντεόν με τον μπροστά γιατι χάζευες) Razz
Σοβαρά πάντως αν είχα κατι $$ παραπάνω άνετα το έπαιρνα! Ούτε βλακείες να προεξέχουν απο τον ουρανό σου... ούτε τριγμοί... ούτε να μπαίνουν νερά.... da best!
Ax bax!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ R.G. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ! Smile
pappaki - Παρ 03 Οκτ 2003, 18:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας και πάλι ,λοιπόν πριν 10 μέρες παρήγγειλα και εγώ ένα 206 1.6 GTI,sidobre, χωρίς τελικά ηλιοροφή,(εντάξει με πείσατε Confused ).Το κακό ειναι οτι κάνει 2 μήνες να έρθει Rolling eyes Rolling eyes .Τι να κάνουμε υπομονή.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τώρα είναι,αν το 1.6 GTI έχει την ίδια ανάρτηση με το 2.0 GTI,ή έχει αυτή του Χς?
Ευχαριστώ
Petros - Παρ 03 Οκτ 2003, 21:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς το 1.6GTi είναι GTi μόνο κατ' όνομα, καθώς μηχανικά είναι πανομοιότυπο με το XS.
GIANNIS206 - Σαβ 04 Οκτ 2003, 02:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε που φτάσαμε!!Τα αρχικά GTi,GT να εκπροσωπεύουν το επίπεδο του εξοπλισμού! Rolling eyes Rolling eyes
Θα το ακούει το 205Gti και θα τρίζει το σασί του! Confused
nik7 - Τρι 04 Νοέ 2003, 08:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
pantos ego exo mathei apo magazi pou bazei iliorofes (kai me 5 xronia egiisi steganotitas kai kalis litourgias...) oti den thelei kai polla gafra opote an to skefteis kane ena tilefono stin Lummar(pou vazei membranes kai rota gia tis iliorofes tous..
STELIOS - Τρι 04 Νοέ 2003, 20:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως που το πηρα με ηλιοροφη ΔΕΝ το εχω μετανιωσει καθολου.
Σ'εμενα προβλημα στεγανοτητας η λειτουργιας δεν ηπαρχει και το εχω
2μιση χρονια. Που και που χρειαζεται λαδωμα στις ραγες γιατι μαζευεται
σκονη οταν ειναι ανοιχτη για μεγαλα διαστηματα (πχ. το καλοκαιρι). Απο τριγμους, ενταξει ωσο να'ναι κατι ακουγεται αλλα μετα τον 1 χρονο (εξαρταται και σε τι δρομους κυκλοφορεις), ομως με τη μουσηκουλα σου δεν προκειτε ποτε να σε απασχολησει. Παντως οταν μπαινει καλοκαιρακι ειναι απαιχτη! Ασε που γουσταρει και η κοπελα διπλα σου, τα καλητερα ραντεβου τα εχω περασει στο αμαξι, βραδυ σε καποιο βουνο, κουβεντουλα με την οροφη ανοιχτη, ειναι ροματζαδα ρε παιδι μου!
Αλλοι μπορει να διαφωνησουν, αλλα εγω που την εχω δεν το μετανιωσα ποτε.
Pughell - Πεμ 06 Νοέ 2003, 23:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα και εγω οταν ηταν να παρω το 106 GTi με ηλιοροφη θα το επαιρνα αλλα...

Τεσπα,φιλικη συμβουλη και τα συμπερασματα δικα σου...Το 90% των ατομων που εργαζονται σε αντιπροσωπειες Peugeot και εχουν και αμαξι της ιδιας εταιριας δεν βαζουν ηλιοροφη εν γνωση τους! Confused Wink
Μαλλον δεν ειναι τυχαιο... Sad
Daloup-man - Πεμ 06 Νοέ 2003, 23:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ!
ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ:1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ Κ..ΟΔΡΟΜΟΙ Κ 2.ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ! Embarassed
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ! Laughing
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ STELIO! Wink
kanelj - Παρ 07 Νοέ 2003, 05:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
εχει κανεις ιδεα ποσο περιπου κανει μια aftermarket ηλιοροφη και ποσο αξιοπιστες ειναι ?
μην μπαινουν νερα με την πρωτη βροχουλα και γελαμε Confused
teoman - Παρ 07 Νοέ 2003, 13:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
εχει κανεις ιδεα ποσο περιπου κανει μια aftermarket ηλιοροφη και ποσο αξιοπιστες ειναι ?

Από 450Ε με χειροκίνητο μηχανισμό (όχι όμως του 206 αλλά σαν του 106).
Οι ηλεκτρικές είναι σαφώς ακριβότερες.

Νερά δεν θα μπαίνουν,αλλά ρισκάρεις να σου κόψουν το αυτοκίνητο?
kanelj - Παρ 07 Νοέ 2003, 17:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
kanelj έγραψε:

Από 450Ε με χειροκίνητο μηχανισμό (όχι όμως του 206 αλλά σαν του 106).
Οι ηλεκτρικές είναι σαφώς ακριβότερες.

Νερά δεν θα μπαίνουν,αλλά ρισκάρεις να σου κόψουν το αυτοκίνητο?

αν με πεισουν οτι δεν θα υπαρχει κανενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα το σκεφτομαι σοβαρα!μηπως ξερεις για ηλεκτρικες ποοοοσο πιο ακριβες????
Pughell - Παρ 07 Νοέ 2003, 21:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
Προτου παρεις το ΟΚ οτι δεν θα παιρνει νερα και οτι θα εχει εγγυηση,παρε το ΟΚ και απο εναν μηχανολογο οτι θα μπορεσει να στο γραψει κανονικα στην αδεια χωρις προβλημα για να μπορεσεις να ξαναπερασεις ΚΤΕΟ.Αλλιως θα σε κοβουν συνεχεια... Confused
kanelj - Σαβ 08 Νοέ 2003, 17:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
χχχμμμμ.....good point Exclamation Wink
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 12:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πήρα το percepolis gti με ηλιοροφή η οποία του πάει παρα πολύ και πιστεύω πως είναι η πιο τεράστια ηλιοροφή που υπάρχει(εργοστασιακή κ μή).... Exclamation Exclamation
και γενικά είναι τελείως διαφορετική φάση το καλοκαίρι.... να έχεις τον απέραντο γαλάζιο ουρανό πάνω απο το κεφάλι σου κ να ταξιδεύεις!!!
όσοι δεν έχουν χάνουν!!!!(καθαρα προσωπική αποψη αυτη Wink )
Touristas - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 12:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αααχχχχ τι καλά που θα ήταν να είχε κι εμένα … Sad

Όντως είναι άλλο πράμα να είναι ανοιχτό έστω και αυτό το λίγο Smile
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
αργύρη γιατί δεν βάζεις κ εσυ??? Very happy
είναι πολύ καλή φάση όντως!!! Laughing Laughing
Touristas - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Να βάλω Rolling eyes …..μπα δεν νομίζω αφού δεν την είχε από το εργοστάσιο άστο καλύτερα καλά είναι κι έτσι Smile Wink
crusader - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
να έχεις τον απέραντο γαλάζιο ουρανό πάνω απο το κεφάλι σου κ να ταξιδεύεις!!!

Κάποιοι... "Γαλάτες" δεν θα συμφωνούσαν καθόλου μαζί σου... Laughing Laughing Laughing
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι??? Scratch
μήπως επειδή είναι <γαλάτες>= γαλάζιο???? Lol Roll eyes
Baphomet - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
γιατι??? Scratch

Silly Silly Silly Silly Silly Silly
μάλλον επειδή οι γαλάτες φοβούνται μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι... μα τον τουτατή δεν διάβαζες αστερίξ??? Laughing Laughing Laughing
ultra-one - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά εδώ δεν τίθεται θέμα!!!!!!

Το 206 ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ εργοστασιακή ηλιοροφή! Cool

1. Αν καπνίζετε είναι ότι καλύτερο διότι αν είναι έστω και λίγο ανοικτή ο καπνός φεύγει κατευθείαν έξω ενώ με ανοικτά παράθυρα ανακατεύεται μέσα στο αυτοκίνητο. Wink

2. Δεν μυρίζει το αυτοκίνητο Puke right

3. Είναι ρομαντικό Love

4. Η εργοστασιακή ηλιοροφή του 206 δεν κλέβει εσωτερικό ύψος όπως άλλα αυτοκίνητα.

5. Είναι πανέμορφη και μοιάζει με καλύπτρα μαχητικού! Twisted evil

6. Στεγανη! Στους 9+ μήνες που έχω το αυτοκίνητο δεν έχει βάλει ποτέ νερό, ακόμα και όταν το πλένω σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

7. Δεν έχει πρόβλημα ΚΤΕΟ κλπ κλπ διότι η οροφή αναφέρεται στα χαρτιά του αυτοκινήτου.

8. Είναι αρκετά σκούρο φιμέ και ο ήλιος δεν ενοχλεί ακόμη και το καλοκαίρι. Αν σας ενοχλεί ο ήλιος υπάρχει και συρόμενο σκιάδιο που κλείνει τελείως.

9. Η μοναδικές περιπτώσεις που εγώ προσωπικά δεν έχω ανοικτή την ηλιοροφή (χειμώνα-καλοκαίρι) είναι όταν τρέχω πάνω από 100 διότι κάνει θόρυβο ανοικτή, τη μέρα το καλοκαίρι και επίσης όταν βρέχει! Silly

10. Μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι ότι όταν είναι τελείως ανοικτή και πηγαίνεις πάνω από 70-80, η ροή του αέρα προκαλεί ένα "βόμβο" μέσα στο αυτοκίνητο. Σε αυτή την περίπτωση την ανοίγω μέχρι τη μέση.

11. Όσο για τους "Σεσέδες" που θα πούνε ότι και αυτοί τα έχουν όλα αυτά κλπ, θα έλεγα ότι θα παρακαλούσαν να έχουν και αυτοί τη δικιά μας στρεπτική ακαμψία!!!!!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τώρα για aftermarket θα το σκεφτόμουν πάρα πολυ αν θα έβαζα......... Scratch Scratch Scratch
STELIOS - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Παιδιά εδώ δεν τίθεται θέμα!!!!!!

Το 206 ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ εργοστασιακή ηλιοροφή! Cool

1. Αν καπνίζετε είναι ότι καλύτερο διότι αν είναι έστω και λίγο ανοικτή ο καπνός φεύγει κατευθείαν έξω ενώ με ανοικτά παράθυρα ανακατεύεται μέσα στο αυτοκίνητο. Wink

ΣΩΣΤΟΣ....

ultra-one έγραψε:
2. Δεν μυρίζει το αυτοκίνητο Puke right

ΞΑΝΑ ΣΩΣΤΟΣ....

ultra-one έγραψε:
3. Είναι ρομαντικό Love

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ....

ultra-one έγραψε:
4. Η εργοστασιακή ηλιοροφή του 206 δεν κλέβει εσωτερικό ύψος όπως άλλα αυτοκίνητα.

Αυτο δεν το ειχα προσεξει σε αλλα αυτοκινητα αλλα αμα το λες τοτε.... ΣΩΣΤΟΣ....

ultra-one έγραψε:
5. Είναι πανέμορφη και μοιάζει με καλύπτρα μαχητικού! Twisted evil

Για αλλη μια φορα ΣΩΣΤΟΣ.....

ultra-one έγραψε:
6. Στεγανη! Στους 9+ μήνες που έχω το αυτοκίνητο δεν έχει βάλει ποτέ νερό, ακόμα και όταν το πλένω σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

100% ΣΩΣΤΟΣ....

Και να διευκρηνισω κατι εδω γιατι εχω ακουσει διαφορα γι'αυτο το θεμα απο ατομα που ΔΕΝ εχουν ηλιοροφη. Στο 206 το τζαμι της ηλιοροφης ειναι ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ απ'την τρυπα στην οροφη. Την καληπτει ΚΑΙ περισευει. Ειναι αδηνατον να μπει νερο.

ultra-one έγραψε:
7. Δεν έχει πρόβλημα ΚΤΕΟ κλπ κλπ διότι η οροφή αναφέρεται στα χαρτιά του αυτοκινήτου..

Κ'εδω ΣΩΣΤΟΣ αλλα δεν εχει σημασια αυτο. Κ'εμενα ειναι γραμενο με στυλο στην αδεια στις "Παρατηρησεις". Οποτε αν βαλεις ποτε aftermarket απλα το συμπλιρωνεις μονος σου στις παρατηρησεις.
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 14:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
γιατι??? Scratch

Silly Silly Silly Silly Silly Silly
μάλλον επειδή οι γαλάτες φοβούνται μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι... μα τον τουτατή δεν διάβαζες αστερίξ??? Laughing Laughing Laughing

ΟΧΙ!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΜΟΝΟ spiderman,superman, μανίνα-κατερίνα Laughing Laughing Laughing Study
popeye..... kai....και....και...... Shocked
nikq - Πεμ 22 Δεκ 2005, 15:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να βάλω ηλιοροφη σε 206 τριθυρο
Για πέστε μου λεπτομέρειες οσοι έχουν βάλει.. όσοι έχουν εργοστασιακή
Και καμιά τιμή .. κυρίως για ηλεκτρική!
Έχω βρει με 450 – 500 ηλεκτρική και θα πάω σε καμιά ώρα να δω πως θα είναι πάνω στην γαληδουλα μου τρελαίνομαι!!!
Silly
nikq - Πεμ 22 Δεκ 2005, 16:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέχασα να πω ότι έχει 10 χρονιά εγγυηση!!! Exclamation
Lef205 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 17:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Έχω βρει με 450 – 500 ηλεκτρική και θα πάω σε καμιά ώρα να δω πως θα είναι πάνω στην γαληδουλα μου τρελαίνομαι!!!
Silly

Αυτα ειναι!Με συννεφια και 7 βαθμους μιλαμε για ηλιοροφες! Laughing
Για τις αποριες σου διαβασε τις πισω σελιδες!
brz20 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω εχει -3 τωρα και μονο που ακουω ηλιοροφη κρυωνω.Προσωπικα δεν μου αρεσει.Ειμαι σκοταδιστης και θελω η καμπινα του αμαξιου μου να μην εχει πολυ φως.Μου την δεινει ειδικα το καλοκαιρι.
STELIOS - Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εδω εχει -3 τωρα και μονο που ακουω ηλιοροφη κρυωνω.Προσωπικα δεν μου αρεσει.Ειμαι σκοταδιστης και θελω η καμπινα του αμαξιου μου να μην εχει πολυ φως.Μου την δεινει ειδικα το καλοκαιρι.

Γι'αυτο εχει σκιαστρο σηρωμενο απο μεσα.
brz20 - Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κανει τιποτα αυτο.Με πηραζει πολυ το φως ρε συ.Γενικα.Δεν αντεχω.Μπορει να αρχισουν να δακρυζουν και τα ματια μου μερικες φορες.Ασε που στο πιο σκοτεινο λειτουργει καλυτερα ο κλιματισμος.
STELIOS - Παρ 23 Δεκ 2005, 14:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλαω παντα για την εργοστασιακη ηλιοροφη του 206. Οταν κλεινει το σκιαστρο απο μεσα (ειναι απο χοντρο μαυρο πλαστικο) ειναι κανονικα οπως το κλειστο αμαξι. Δεν κανει απλα σκια, κλεινει εντελος την οροφη σαν παντζουρι. Οσο φως μπαινει στο κλειστο 206 τοσο μπαινει και α'αυτο με την ηλιοροφη, δεν εχουν την παραμικρη διαφορα.
brz20 - Παρ 23 Δεκ 2005, 14:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry εγω μιλουσα για aftermarket.Υπαρχει στην Αθηνα μια αντιπροσωπεια που σου κανει το αμαξι με ηλιοροφη.Δεν ξερω αν ερχετε με αυτο το πλαστικο που λες.Απο φωτο δεν ειχα δει κατι τετοιο.Παντως η αληθεια ειναι οτι και το ιδιο το τζαμι της ηλιοροφης ειναι μελετημενο ωστε να "κοβει" τον ηλιο.Εχει φιμε οπως τα τζαμια των λεωφοριων!!!!!!Αλλα εμενα μου αρεσει περισσοτερο το στυλ του Opel Astra που εχει πολυ πανοραμικο τζαμι.Το εχετε δει?
nikq - Σαβ 24 Δεκ 2005, 15:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
H aftermarket που θα βαλω εχει ένα κουρτινάκι στο ίδιο χρώμα με τον υπόλοιπο ουρανό
Καλύπτει όλη την οροφή και δεν έχεις κάποιο «μειονέκτημα»!
shiba - Σαβ 24 Δεκ 2005, 17:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
παντωσ μια περιοδο που ηθελε να βαλει ο bro μ ηλιοροφη στο clio του τον ειχανε συμβουλευσει μην το κανει γιατι λεει μπορει να πειραξει τα ''νευρα'' τησ οροφης...οχι οτι καταλαβα τι εννοουσαν απλα το λεω ετσι απλα για να το αναφερω
nikq - Κυρ 25 Δεκ 2005, 23:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
παντωσ μια περιοδο που ηθελε να βαλει ο bro μ ηλιοροφη στο clio του τον ειχανε συμβουλευσει μην το κανει γιατι λεει μπορει να πειραξει τα ''νευρα'' τησ οροφης...οχι οτι καταλαβα τι εννοουσαν απλα το λεω ετσι απλα για να το αναφερω

Σωστός!
Το νευρο της οροφής ειναι το δέσιμο ουρανού – αμαξιού!
Ειναι πολυ σημαντικό!
Αν πιέσεις τον ουρανό οποιοδήποτε αμαξιού θα δες να κάνει γουβιστες και σε κάποια σημεία παραμένει σκληρό εκεί λοιπόν (στο περίπου) είναι το νεύρο!
Γιαυτο πάντα σε καλοοο μαγαζί με μεγάλη πείρα κανείς αυτή την κίνηση!
Touristas - Δευ 26 Δεκ 2005, 14:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206 δεν έχει νεύρα στον ουρανό , και ο λόγος που το έχουν κάνει αυτό είναι για να μπορούν να βάλουν την μεγάλη ηλιοροφή που όλοι ξέρετε και βλέπετε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δεμένο και το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι αμέσως εκεί θα πάει το μυαλό σας και θα αρχίσετε να λέτε διάφορα.
nikq - Τρι 27 Δεκ 2005, 11:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ πολύ ενδιαφέρων αυτό Αργύρη!
Μου δίνεις ιδέες!!! Cool
CHRYSAF.206GTI - Τρι 27 Δεκ 2005, 15:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Silly

εγω φίλε μου πάντως δεν θα εμπιστευομουν να βάλω ηλιοροφή αν δεν ήταν εργοστασιακή.... Scratch Scratch !! επειδή με ενδιέφερε και εμένα πολύ το θέμα κ ρώτησα πολλούς όλοι μου είπαν ενα πράγμα>>(μην βάλεις ηλιοροφή εκτός εργοστασιου!!!)
το 206 μου έχει πάντως εργοστασιακή κ είμαι πολύ ευχαριστημένη,οσον αφορά το μέγεθος,την απόλαυση κ το πέρασμα ή οχι των ακτινών ηλιου...
MEMsound - Τρι 27 Δεκ 2005, 15:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως φίλος που είχε αγοράσει μεταχειρισμένο saxo με aftermarket ηλιοροφή της webasto δεν είχε κανένα με κανένα πρόβλημα.

Ούτε νερά, ούτε τριγμοί, ούτε πρόβλημα στην λειτουργεία.

Ίσως βέβαια και να ήταν απλά τυχερός.
Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... Smile
CHRYSAF.206GTI - Σαβ 31 Δεκ 2005, 01:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Πάντως φίλος που είχε αγοράσει μεταχειρισμένο saxo με aftermarket ηλιοροφή της webasto δεν είχε κανένα με κανένα πρόβλημα.

Ούτε νερά, ούτε τριγμοί, ούτε πρόβλημα στην λειτουργεία.

Ίσως βέβαια και να ήταν απλά τυχερός.
Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... Smile

ΑΥΤΟ να λέγεται ΜΑΝΘΟ!!!!....τέτοια τύχη μια φορά στα χίλια χρόνια!!!! Evil Evil Laughing
volvos - Σαβ 31 Δεκ 2005, 04:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος ειναι αυτος ο κυριος που θελει να βαλει αφτερμαρκετ ηλιοροφη τον παροτρυνω να παει μια φορα σε αυτες τις εταιρειες και να δει τη διαδικασια....
ειναι ισως απο τα πιο φρικαστικια και αηδιαστικα θεαματα που εχω δει... καποιος με ενα κοφτη να πετσοκοβει τον ουρανο του αμαξιου σου!!!

βεβαια αμα εχεις τουμπαρει αλλαζει το πραμα Exclamation
STELIOS - Σαβ 31 Δεκ 2005, 13:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν και σοβαρες εταιριες πολυ καλα εξοπλησμενες που κανουν πολυ καλη δουλεια. Χρησιμοποιουν μηχανηματα CNC (Computer Numeric Control) και κοβουν την οροφη με laser με απολητη ακρηβεια, χωρις να σου κανουν τον ουρανο κονσερβοκουτι. Βεβαια πληρωνεις και αντιστοιχα, αλλα αν θες θα βρεις καλη ποιοτικη δουλεια.
nikq - Πεμ 16 Φεβ 2006, 11:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μπήκε η ηλιοροφη Very happy
Είναι πανέμορφη , το εσωτερικό της έχει δέσει τρελά με την επένδυση που έχει ο εργοστασιακός ουρανός
Φωτογραφίες στις επόμενες μέρες!
Wink
crusader - Πεμ 16 Φεβ 2006, 12:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικη!! Wink
MEMsound - Πεμ 16 Φεβ 2006, 12:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Μπήκε η ηλιοροφη Very happy
Είναι πανέμορφη , το εσωτερικό της έχει δέσει τρελά με την επένδυση που έχει ο εργοστασιακός ουρανός
Φωτογραφίες στις επόμενες μέρες!
Wink

Αυτό θέλω να το δω πολύ...
Πόσο είπαμε ότι κόστισε?

Το σκεφτομαι και γω αλλά θα δεν θέλω να έχει τζάμια αλλά κομμάτι λαμαρίνας (βαμμένο φυσικά λευκό) ώστε να μην χτυπάει πολύ στο μάτι. Wink
nikq - Πεμ 16 Φεβ 2006, 13:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθουκο εκεί είναι η ομορφιά!
Δεν μπορείς να φανταστείς πως φωτίζεται το εσωτερικό άλλο πράγμα σου λέω!
Είναι φιμε το τζαμί και με τις ζελατίνες που έχεις βάλει θα δέσει τρελά.
Λοιπόν έχει 450 (μετρητά) είναι ιταλικής κατασκευής και το κυριότερο ότι και να πάθει έχει 10 χρονιά εγγυηση!!!
σήμερα θα περάσω από το στέκι αν έρθεις θα την δες από κοντά!

Ευχαριστώ πολύ Σπύρο
Smile
MEMsound - Πεμ 16 Φεβ 2006, 13:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα 206 με ηλιοροφή και μάλιστα την εργοστασιακή που είναι τεράστια και εκεί να δεις φωτισμός....

Αλλά τωρα αν έβαζα δεν θέλω με τίποτα να έχει η "νύφη" αυτή την μαυρη "στάμπα" στην οροφή..
εκτός και αν έβαφα όλη την οροφή μαύρη...

Μη γελάτε το έχω σκεφτεί... (οοοο ....κάνγκουρας...) Laughing Laughing
Stevon - Πεμ 16 Φεβ 2006, 14:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικη....

nikq έγραψε:

σήμερα θα περάσω από το στέκι αν έρθεις θα την δες από κοντά!

...και σε περιμένουμε να την δούμε απο κοντά. Wink
brz20 - Πεμ 16 Φεβ 2006, 15:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικη...Να βαλεις φωτο να δουμε ολοι την δουλεια.
palaiohelen - Πεμ 16 Φεβ 2006, 17:26:22
Θέμα δημοσίευσης:
450 euro μόνο; Shocked
Λίγα δεν είναι,μήπως είναι χειροκίνητη και όχι ηλεκτρική;;; Rolling eyes
Επειδη ενδιαφέρομαι και γω να βάλω και δεν έχω βρει κάτω απο 750 πουθενά. Laughing
nikq - Παρ 17 Φεβ 2006, 09:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι η οροφή είναι ηλεκτρική
Ξερώ τι λες αλλά το έψαξα πολύ . και εγώ στην αρχή έβρισκα απο 700 - 900 ευρώ και πολύ μικρότερες σε μέγεθος Shocked
Δες την και στο

http://www.autotek.it/leonardo.htm
MEMsound - Παρ 17 Φεβ 2006, 10:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
πάρα πολύ όμορφη κ.Νίκο. Wink
nikq - Δευ 20 Φεβ 2006, 11:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Thank you

οι φωτο:

http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00192.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00201.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00199.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00208.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00211.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00205.jpg
STELIOS - Δευ 20 Φεβ 2006, 12:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Thank you

οι φωτο:

http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00192.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00201.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00199.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00208.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00211.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b52/nikq/DSC00205.jpg

Ομορφη ειναι και φαίνεται και ποιοτικη η δουλεια που εχει γινει.
Stevon - Πεμ 09 Μάρ 2006, 17:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε....ΘΕΜΑ = ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΣΤΟ 206

Σταματάει η παραγωγή της γνωστής ηλιοροφής του 206 σε όλα τα πακέτα εξοπλισμού εκτός απο την έκδοση X-DESIGN είτε σε 3πορτο είτε σε 5πορτο αμάξωμα και αντίστοιχα στην έκδοση DYNAMIC 1.6Lt .
Τα υπόλοιπα πακέτα εξοπλισμού θα μπορούν να εφοδιαστούν με ηλιοροφή της WEBASTO τύπου Hollandia 300 DeLuxe medium(με ποιό απλά λόγια ,θα είναι ποιο μικρή) επίσης ηλεκτρική,με δύο λειτουργίες =ανάκλιση ή πλήρως συρόμενη στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου εξωτερικά.

tsosmoulis - Δευ 03 Απρ 2006, 15:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά να κάνω λίγο μια ερώτηση εδώ μια και δεν λέει να ανοίξω άλλο topic μια και είναι σχετικό.
στο ραλλάκι μου η ηλιοροφή είναι χειροκίνητη. όχι ότι με χαλάει αλλά παίζει καμμιά εταιρία που αναλαμβάνει την 'μετατροπή' του χειροκίνητου σε αυτόματο?
Stevon - Δευ 03 Απρ 2006, 15:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη (επι την ευκαιρία καλοτάξιδο το νέο του-τού) πολύ πιθανό να τα αναλαμβάνει η Webasto μιάς και όλες οι εργοστασιακές ηλιοροφές της Peugeot είναι κατασκευασμένες απο αυτήν.

Γενική εισαγωγείς είναι η Ικαρος Α.Ε τηλ.επικοινωνίας για Αθήνα = 210-5196800.Θεσ/κη δέν ξέρω άν έχουν κάποιο κατάστημα.
brz20 - Δευ 03 Απρ 2006, 15:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω ξερω για μια εταιρια που κατι εγκατασταση ηλιοροφων(δεν ξερω αν ειναι η ιδια).Εκει πιστευω οτι θα μπορουν να λυσουν το προβλημα σου.
tsosmoulis - Δευ 03 Απρ 2006, 15:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Δημήτρη (επι την ευκαιρία καλοτάξιδο το νέο του-τού) πολύ πιθανό να τα αναλαμβάνει η Webasto μιάς και όλες οι εργοστασιακές ηλιοροφές της Peugeot είναι κατασκευασμένες απο αυτήν.

Γενική εισαγωγείς είναι η Ικαρος Α.Ε τηλ.επικοινωνίας για Αθήνα = 210-5196800.Θεσ/κη δέν ξέρω άν έχουν κάποιο κατάστημα.

ευχαριστώ πολύ φίλε μακάρι όλα να πάνε καλά με το αυτοκίνητο Cool
ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να δω τι γίνεται. Αφού είναι εργοστασιακή η ηλιοροφή πιστεύω να γίνει η δουλειά.
Ευχαριστώ! Wink
Πάνος - Παρ 01 Φεβ 2008, 09:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστημενος και εγω απο την ηλιοροφη.
Πραγματικα αξιζει και πιστευω πως δεν προκειται να ξανααγορασω αυτοκινητο χωρις ηλιοροφη.
Βεβαια εχει καποιους τριγμους αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος.

Και μια απορια.

Ps(αναρτηση) με ηλιοροφη τι κανουμε...?
Dizzy2
MEMsound - Παρ 01 Φεβ 2008, 13:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
γρασσο στους οδηγούς...γενικώς... Cool
Snap5 - Σαβ 02 Φεβ 2008, 00:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ υπερευχαριστημένος με την ηλιοροφή παρόλα τα τριξίματα της. Το κακό είναι ότι με έκανε να παραερωτευτό τον ουρανό και εχω ήδη αποφασίσει οτι το επόμενο αυτοκίνητο δεν θα έχει ηλιοροφή. Οχι δεν λέω όχι στην ηλιοροφή, αλλα λέω ναι στο πολυυυυ ουρανό!
Αντε να τελειώσω τη σχολή μπας και πάω για κανα 207cc ή κανα Μitsubishi Colt cc Wink
Πάνος - Σαβ 02 Φεβ 2008, 22:19:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
γρασσο στους οδηγούς...γενικώς... Cool

Εχω παρατηρησει οτι τα τριξιματα υπαρχουν με κρυο καιρο και οχι ζεστο.
Περιμενω να ρθει το καλοκαιρι να το επιβεβαιωσω.
Οντως το γρασσο θα δωσει λυση ή ειναι κατι αλλο? Rolling eyes
MEMsound - Κυρ 03 Φεβ 2008, 02:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
ειχα ηλιοροφή στο παλιό μου 206...
βεβαια το ειχα καλοκαίρι και όχι με κρυο καιρό... δεν πρόλαβα... Sad

το γράσσο ηταν οτι καλύτερο ειχα δολκιμάσει κατά των τριγμών/κρατς/κρουτς/κριτς-κριτς κλπ κλπ...
Πάνος - Σαβ 19 Ιούλ 2008, 19:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Με αφορμη οτι εσπασε το συρματοσχοινο και θα αλλαζοταν μιας και η ηλιοροφη δεν εκλεινε λυθηκε αναγκαστηκα ολοκληρη και αφου επισκευασθηκε λαδωθηκε σε ολα τα πονηρα σημεια οπου σε συνδυασμο και με γρασσο εγινε πραγματικα αθορυβη.
Τωρα πια ειναι σαν να μην υπαρχει ηλιοροφη.
Ειτε ειναι ανοιχτη,ειτε κλειστη δεν ακους το παραμικρο τριγμο. Very happy
Και ανοιγει και πιο γρηγορα.
Perfect.
abaleo - Τρι 22 Ιούλ 2008, 19:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ που μπήκα σε σκέψεις για ηλιοροφή ή όχι τελικά κατέληξα σε κλειστό...
ultra-one - Τετ 23 Ιούλ 2008, 10:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Με αφορμη οτι εσπασε το συρματοσχοινο και θα αλλαζοταν μιας και η ηλιοροφη δεν εκλεινε λυθηκε αναγκαστηκα ολοκληρη και αφου επισκευασθηκε λαδωθηκε σε ολα τα πονηρα σημεια

Θα με κάνεις να ανησυχώ για το συρματόσχοινο! Εγώ την ανοίγω σχεδόν πάντα με το που θα βάλω μπρος, χειμώνα καλοκαίρι εκτός αν βρέχει ή έχει ντάλα ήλιο. Πάντως την δουλεύω πολύ και την χαίρομαι.

Σίγουρα δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο χωρίς ηλιοροφή.

Εσύ την ανοιγόκλεινες συχνά, ή είχε κολλήσει από τον πολύ καιρό και έσπασε το συρματόσχοινο??!! Πόσο πήγε το μαλλί για την επισκευή????
Πάνος - Τετ 23 Ιούλ 2008, 14:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Πάνος έγραψε:
Με αφορμη οτι εσπασε το συρματοσχοινο και θα αλλαζοταν μιας και η ηλιοροφη δεν εκλεινε λυθηκε αναγκαστηκα ολοκληρη και αφου επισκευασθηκε λαδωθηκε σε ολα τα πονηρα σημεια

Θα με κάνεις να ανησυχώ για το συρματόσχοινο! Εγώ την ανοίγω σχεδόν πάντα με το που θα βάλω μπρος, χειμώνα καλοκαίρι εκτός αν βρέχει ή έχει ντάλα ήλιο. Πάντως την δουλεύω πολύ και την χαίρομαι.

Σίγουρα δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο χωρίς ηλιοροφή.

Εσύ την ανοιγόκλεινες συχνά, ή είχε κολλήσει από τον πολύ καιρό και έσπασε το συρματόσχοινο??!! Πόσο πήγε το μαλλί για την επισκευή????

Στον ενα χρονο που το εχω στα χερια μου τη χρησιμοποιω σε λογικα πλαισια.
Συνηθως βραδυ τωρα το καλοκαιρι,και το χειμωνα απο περιεργεια καποιες φορες μιας και ειναι το πρωτο αυτοκινητο με ηλιοροφη που εχω.
Δεν ξερω αν η φθορα προηλθε απο την υπερβολικη χρηση της προηγουμενης ιδιοκτητριας ή αντιθετα απο τη μη χρησιμοποιηση της.
Το συρματοσχοινο με ΦΠΑ κοστιζει 64 ευρω και 90 ευρω εργατικα μιας και λυθηκε ολη η ταπετσαρια του ουρανου.
Συνολικο κοστος 140 ευρω.
Παντως τωρα μετα την επισκευη της μπορω να πω και εγω πως τη χαιρομαι πραγματικα.
Δεν το σκεφτομαι για να μην την ανοιξω.
Χωρις σπαστικους ηχους και τριξιματα οταν ειναι κλειστει εν κινησει,αλλα και με γρηγορη επαναφορα ανοιγματος και κλεισιματος.
netblaster - Τετ 23 Ιούλ 2008, 18:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλιοροφη παντα ανοιχτη, εκτος αν ο ηλιος ειναι πανω απτο κεφαλι...

Τη χρησιμοποιω εδω και τρια χρονια και δουλευει αψογα!!!

Τη συντηρω τακτικα με γρασσο και σπρει σιλικονης στα λαστιχα και τους διαδρομους και το μονο που προκαλει τριγμους ειναι το σκιαστρο, αλλα και αυτο μονο οταν ειναι κλειστο (σχεδον ποτε δηλαδη)...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες