PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - peugeot 106 rallye φρενα

panagiwtis - Τρι 01 Ιούν 2010, 19:48:58
Θέμα δημοσίευσης: peugeot 106 rallye φρενα
εχω να προβλημα με τα φρενα τοθ ραλλυε τα μαμα εχω αλλακσει σεβροφρενο, ντρομπα εξαεωση εχω κανει,τι αλλο να κανω; δηλαδη τι εχει: οταν πατας φρενο εχει μεγαλη διαδρομη το πεταλι.φρεναρει αλλα εχει μεγαλη διαδρομη...... Question Question Question
nikolas206gti - Τρι 01 Ιούν 2010, 19:55:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: peugeot 106 rallye φρενα
panagiwtis έγραψε:
εχω να προβλημα με τα φρενα τοθ ραλλυε τα μαμα εχω αλλακσει σεβροφρενο, ντρομπα εξαεωση εχω κανει,τι αλλο να κανω; δηλαδη τι εχει: οταν πατας φρενο εχει μεγαλη διαδρομη το πεταλι.φρεναρει αλλα εχει μεγαλη διαδρομη...... Question Question Question

Η μεγάλη διαδρομή συνήθως είναι τακάκια. Συμπληρώνεις καθόλου υγρά ? Confused
z@ck! - Τρι 01 Ιούν 2010, 20:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου εχεις αλλαξει "ντρομπα" (λογικα μαζι και τα υγρα) δες μηπως εχουν προβλημα τα σωληνακια σου και "φουσκωνουν".

Παράθεση:
Η μεγάλη διαδρομή συνήθως είναι τακάκια......

Εμενα παντως οσες φορες εχει φαει τα τακακια απλα μου πεφτει η σταθμη των υγρων, δεν αλλαζει η διαδρομη του πεταλ..... Scratch
Αντε να μου αναψει και το λαμπακι των φρενων.........
sotos 106xs - Τρι 01 Ιούν 2010, 21:14:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: peugeot 106 rallye φρενα
panagiwtis έγραψε:

Τα ανταλλακτικά που αναφέρεις,τα έχεις βάλει καινούρια ή μεταχειρισμένα?(τρόμπα/σεβρό)
panagiwtis - Τρι 01 Ιούν 2010, 22:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
καινουργια τακακια και ανταλακτικα και υγρα συμπληρωσα ολα!μπορει να ειναι τα σωληνακια...ξερω γω τι να πω.... Scratch Scratch Scratch
groupN - Δευ 07 Ιούν 2010, 00:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εγινε καλα η εξαερωση πες να στο ξανακανουν. την εχω παθει και εγω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες