Judger έγραψε: |
Οπωτε μπορεσεις κανε ενα ψευτοτεστ:Μετα απο μια διαδρομη σε κινηση,με αρκετα σταματα-ξεκινα( ετσι ωστε να ανεβει η θερμοκρασια νερου στους 90 η και παραπανω) σταματα και σβησε το αυτοκινητο.Αναψε το μετα απο κανενα 5αλεπτο και θα δεις η θερμοκρασια νερου να ειναι πανω απο 100+.Σε εκεινο το σημειο θα πρεπει να ακουσεις (η να δεις ,αν βγεις εξω απο το αυτοκινητο) το βελτιλατερ να δουλευει.Αν δεν δουλευει και τοτε,θα προτεινα να το κοταξεις σε καποιο συνεργειο,γιατι δεν νομιζω οτι πρεπει να ειναι φυσιολογικο. |
Mimis έγραψε: |
Μετά απο μια μεγάλη βόλτα ακούω το βεντιλατερ να δουλεύει τη στιγμή που παρκάρω το αυτοκίνητο. Να περιμένω να τελειώσει η να το σβήνω το αυτοκίνητο; Το βεντιλατέρ δεν δουλεύει με σβηστό κινητήρα; Εγω πάντως δεν το έχω ακούσει ποτέ. |
konstantinos έγραψε: |
Θα σου πω εγώ τι κάνω... το αφήνω να τελειώσει την "δουλειά του" και μετά σβήνω τον κινητήρα. Αυτό έκανα απο την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα... και φυσικά θα συνεχίσω να το κάνω. |
Mimis έγραψε: |
Μετά απο μια μεγάλη βόλτα ακούω το βεντιλατερ να δουλεύει τη στιγμή που παρκάρω το αυτοκίνητο. Να περιμένω να τελειώσει η να το σβήνω το αυτοκίνητο; Το βεντιλατέρ δεν δουλεύει με σβηστό κινητήρα; Εγω πάντως δεν το έχω ακούσει ποτέ. |
ady έγραψε: |
Σ' εμένα Στέφανε, όχι μόνο δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά το τελείως αντίθετο, δεν έχω ακούσει τον ανεμιστήρα να δουλεύει εδώ και δυόμιση χρόνια !!
Τρία τεινά μπορεί να συμβαίνουν: 1. Οντως ο ανεμιστήρας δεν έχει ανοίξει όσο καιρό έχω το αμάξι 2. Εχει ανοίξει αλλά είναι αθόρυβος 3. Είμαι κουφός |
glf έγραψε: |
ε μη νομίζετε ότι θα πάθει και τίποτα σοβαρό αν το σβήσετε (και όποιος το περιμένει να κρυώσει πολύ καλά κανει! ). Τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο μίλτος, και χωρίς την αντλία, γίνεται δουλειά..
και για να ηρεμήσετε κι άλλο, θα σας πώ τι δείχνει η κάμερα που είχα στο 106 όταν έκανα τη γρήγορη γύρα στο Αιγίνιο, παρόντος και του giannis206. κάνω φουλ γκάζι τη γύρα (το αμάξι ήταν ήδη ζεστό) και με το που περνάω τη γραμμή... χρονομέτρησης, χειρόφρενο, παρκάρισμα, σβήσιμο κατευθείαν. ![]() |
glf έγραψε: |
... και δεν έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα με κινητήρα.... |
sps έγραψε: |
Το καλοκαιρι αλλαξα το βαντιλατερ μου,επειδη ενα φορτηγο πεταξε πετρα,περασε τη σιτα και καρφωθηκε στο ψυγειο σπαζοντας το βαντιλατερ. ![]() Αφου το αλλαξα,απο τοτε μετα τα 130 χλμ/ωρα, σε ταξιδι, ακουγεται εντονα το βαντιλατερ, σαν ηλεκτρικη σκουπα. Ειναι τοσο εντονος ο θορυβος που δεν ακους τιποτα αλλο παρα μονο αυτο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι και πως μπορω να το φτιαξω? Μηπως εχει γινει κακη τοποθετηση? |
sps έγραψε: |
Το καλοκαιρι αλλαξα το βαντιλατερ μου,επειδη ενα φορτηγο πεταξε πετρα,περασε τη σιτα και καρφωθηκε στο ψυγειο σπαζοντας το βαντιλατερ. ![]() Αφου το αλλαξα,απο τοτε μετα τα 130 χλμ/ωρα, σε ταξιδι, ακουγεται εντονα το βαντιλατερ, σαν ηλεκτρικη σκουπα. Ειναι τοσο εντονος ο θορυβος που δεν ακους τιποτα αλλο παρα μονο αυτο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι και πως μπορω να το φτιαξω? Μηπως εχει γινει κακη τοποθετηση? |