Gr13 έγραψε: |
Παιδιά βγήκε ένα καινούριο spint booster για τα αμάξια μας πήγε και το έβαλε ένας φίλος σε 207 gt.Το παιδί μου λέει ότι έχει δει μεγάλη διαφορα σε απόκριση,επιπλέον μου έδειξε και ένα κουμπάκι μέσα στο αμάξι που του έβαλαν που μπορεί να διαλέγεις τι απόκριση θες,έχει 3 σκάλες απλή,γρηγορη και racing.
Το έψαξα και στο internet μου φαίνεται αυτό είναι,α το αγόρασε 230-250 euro έτσι μου είπε τουλάχιστον. http://www.sprintbooster.gr/menu.asp?menu=2 |
VAGELIS 207 RALLYE έγραψε: |
android λες μην σου πω τι!και εγω προγραμμα e-tuners εχω και εχω βαλει sprint-booster πριν απο εσας.Ουτε καν ο στελιος δεν το ηξερε.Με το που το εβαλα το αμαξι αλλαξε ολοκληρο.Οταν κατα λαθος το ειχα απενεργοποιησει οταν αλλαξα την σκαστρα μου με μκια απο s3 νομιζα οτι το αμαχι ειχε μπουκωσει.Το εχει βαλει και φιλαρακι σε s3.Παιδια αξιζει.Οποιος θελει ας το βαλει.Μην ακουτε κανεναν. |
android λες μην σου πω τι!και εγω προγραμμα e-tuners εχω και εχω βαλει sprint-booster πριν απο εσας.Ουτε καν ο στελιος δεν το ηξερε.Με το που το εβαλα το αμαξι αλλαξε ολοκληρο.Οταν κατα λαθος το ειχα απενεργοποιησει οταν αλλαξα την σκαστρα μου με μκια απο s3 νομιζα οτι το αμαχι ειχε μπουκωσει.Το εχει βαλει και φιλαρακι σε s3.Παιδια αξιζει.Οποιος θελει ας το βαλει.Μην ακουτε κανεναν. |
Φαινεται ποιος δεν εχει κανει τιποτα στο αμαξι του.Μην μιλατε αν δεν ξερετε.Ναι εμενα με κολλαει στο καθισμα ενω εσενα σερνετε ακομα. |
saikoe_39 έγραψε: |
απλα βαλε στο μυαλο σου...οτι εισαι ενα ακομα θυμα του μπουλεκου...!!!! |