NoDsl έγραψε: |
...
Τέσπα αφού είδα οτι εκει μέσα δεν κάνει κάτι θόρυβο αρχίζω να παίζω το γιατρό και ξάφνου http://www.youtube.com/watch?v=WcekUqgUkyM Κατα 99.9% είναι αυτό αν και διατηρώ ένα 0.1% για το τρίγωνο πλαστικό που κυλάει η ζώνη και έχει μπόσικα σαν αυτά στις μεσαίες κολώνες. ... |
NoDsl έγραψε: |
Peugeot- ποιότητα. 5000χλμ στρώνεις και τα υπόλοιπα προσπαθείς να βρείς τι τρίζει... ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο! Σου είναι εύκολο να μας πεις αν αφορά βάση ζώνης ασφαλείας και ποια ζώνη αφορά; Επίσης αν μπορείς να μας πεις τι αποσυναρμολόγησες για να βρεις το σημείο αυτό; Μου θυμίζει λίγο το πορτμπαγκάζ αλλά μπορεί και να κάνω λάθος... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
βασικά μέχρι τα 10-15Κ χλμ που αναφέρεις έχει σχετικά ησυχία μέσα στην καμπίνα... οπότε αν σου τρίζει κανά λεβιεδάκι κ κανα πλαστικό, το ακούς πεντακάθαρα... μετά από αυτό το διάστημα αρχίζουν τρίζουν τα πάντα, συντονισμοί παντού, οπότε συνηθίζεις κ είναι σαν να μην τρίζει τίποτα ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
Δεν ακούγεται κιχ μετά από 12.000κμ το αμάξι δεν τρίζει και περνάει από τις λακούβες σαν γερμανικο, Τώρα ή είσαι άτυχος πολύ, ή υπερβολικός, Κουδουνίστρα πάντως δεν το λες το 207 με τίποτα, μάλλον δεν έχεις μπει σε κουδουνίστρα αμάξι, |
mrkaza έγραψε: |
Παιδιά η πλειοψηφία τον θορύβων που αναφέρετε ακούγονται με την μουσική (εργοστασιακή) στο 5-6 ?
Καθώς το να κινεί κάποιος το αμάξι τελείως μουγκά τι να πω μου φαίνεται τρελό ![]() |
dimkeras έγραψε: | ||
Αφού "κελαηδάει" ολόκληρο, τί να την κάνουμε τη μουσική! ![]() |
Αναφέρομαι στον ήχο που κάνει με νεκρά όταν δεν πατάς συμπλέκτη ενα gr gr gr . όπου τον καλύπτει ο ήχος του κλιματιστικού. |
dimkeras έγραψε: | ||
Μη σε ανησυχεί. Το δικό μου ακούγεται έτσι εδώ και 116.000km ![]() |
rallaki-1 έγραψε: |
Και εμένα έχει τρελαθεί να χτυπάει.. Μια η κλειδαριά του πορτμπαγκάζ (όπου της έβαλα λίγο λαδάκι και έστρωσε) και όπως κάθεσαι στο πορτμπαγκάζ αριστερά αν βγάλεις το πλαστικό θα δεις 3 καλώδια ελεύθερα με το πλαστικό τους να χτυπάει πάνω στην λαμαρίνα αν τα τυλίξεις με κάτι θα στρώσουν οι περίεργοι θόρυβοι. Επίσης έτριζε και το πίσω δεξιά κάθισμα στην ένωση όπου το τύλιξα και αυτό με λάστιχο και έσκασε.. Επίσης κάτι άλλο τρίζει πολύ πίσω δεξιά και δεν το έχω εντοπίσει ακόμα…
Αμα έχει κάποις καμια ιδέα ας μου πεί! |
franch_power έγραψε: |
ο διονύσης έχει δίκιο δεν είναι δυνατόν μια αυτοκινητοβιομηχανία με ιστορία σαν την peugeot με παράδοση στα
σπορ αυτοκίνητα να μην μπορεί να βελτιώση αυτούς τους ενοχλητικούς ήχους κυρίως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου! |
Vini έγραψε: |
Αν κρίνω από το 206 που είχα, το 207 το νοιώθω σαν να είναι άλλου κατασκευαστή. |
nikos 206cc έγραψε: |
Οχι δεν εχω κανει ![]() Το τσεκαρισμα τι εννοεις να κοιταξω δηλαδη...απλα ελεγχω αν ειναι οι βιδες καλα σφιγμενες ![]() |
Αναφέρομαι στον ήχο που κάνει με νεκρά όταν δεν πατάς συμπλέκτη ενα gr gr gr . όπου τον καλύπτει ο ήχος του κλιματιστικού. |
drdino έγραψε: |
Ρύθμιση/ευθυγράμμιση οροφής και τσεκάρισμα του σφιξίματος στα κλείστρα έχεις κάνει ποτέ; |
kostasvti έγραψε: |
Εμενα τριζουν και τα δυο αυτα δεν αντεχεται αλλο, αν εχεις ορεξη να τα λυσουμε παρεα, αλλα δεν ξερω το πως.. |