Παράθεση: |
ΚΟΥΦΑ ΝΕΑ 20-MAIOY-2010
ΡΩΤΑΩ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜMΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΟΤΕΡ ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ? --------------------------------------------------------------------------- ON THE SPOT 19-ΜΑΙΟΥ-10 ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ OVERLOAD CORSA OPC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ???? ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΝΤΟΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. |
Steve έγραψε: | ||
Τα σπάει, ακόμα κλαίω! ![]() |
volvos έγραψε: |
ωπα ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΡΙΚ ΕΙΝΑΙ????????
αμα ειναι αυτος και ονοματα θα πουμε και τα τιμολογια που πουλαγε τις σπιντλαιν ισως εχω ακομα συρταρι |
salex έγραψε: |
Να σας διευκολύνω λιγάκι στις σκέψεις σας.
Ίσως τα γεγονότα που παρακολουθούμε να οφείλονται στο ότι κάποιοι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο! |
Ilias207Rallye έγραψε: |
...Ποια η θεση της μητρικης εταιρειας για την περιπτωση αυτη? Γνωριζουμε? |
ξαναρωταω μιλαμε για τον ερικ? |
δε υπαρχει θεμα εγω απλα ρωταω
στο κατω κατω οπως ονομαζει αυτος οφειλει και να αυτοαποκαλυφθει ποιος ειναι αν ειναι αυτος λεω να σας πω μια ιστορια απο τοτε που εμπορευοταν τις σπιντλαιν ![]() ![]() ![]() μιλαμε εποχες 1999 και ομως ειναι ακομα εδω |
δε υπαρχει θεμα εγω απλα ρωταω
στο κατω κατω οπως ονομαζει αυτος οφειλει και να αυτοαποκαλυφθει ποιος ειναι αν ειναι αυτος λεω να σας πω μια ιστορια απο τοτε που εμπορευοταν τις σπιντλαιν ![]() ![]() ![]() μιλαμε εποχες 1999 και ομως ειναι ακομα εδω |
reselie έγραψε: |
Παρεπιπτοντως πρεπει να τα εσβησε αυτα που ειχε γραψει..για ξαναδειτε το πρωτο ποστ! |
mechanic έγραψε: |
δεν εκφερω γνωμη καθως εδω ισχυει...
"ο αναμαρτητος τω πρωτο λιθο βαλετω" |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
καλησπερα σας...εαν ανοιγω πληγες συγνωμη αλλα ειδαν τα ματια μου αυτα εδω τυχαια και ξενερωσα...
http://www.dtm.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=38&Itemid=73 |
Steve έγραψε: | ||
Θανάση συγνώμη, αλλά δεν αντέχω ![]() "Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλέτω" ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
καλα που το διορθωσες! Steve sorry αλλα δεν αντεχω ουτε εγω: "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" ( http://www.agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=12829 http://www.gonia.gr/gonia.php?article=4279 ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
χαχαχαχα! Έτσι μαζί με το site ανανέωσε την ανακοίνωση? Έτσι πιο σύντομος και πιο περιεκτικός και έμπλεξε μόνο μία εταιρία. |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Για να ξέρετε, ο τυπακος διαβαζει το φορουμ μας.... Και ειδε το κραξιμο που εχει φαει, γιαυτο τα εσβησε... Στανταρ αυτο... |
bagosgt έγραψε: |
...
οπως για εναν ποδοσφαιριστη λεει οτι ειχε βαλει ολοκληρη εξατμηση σε M3 supersprint με 6000 ευρω κ πηγε εκει να βαλει μιλτεκ.κ οταν του ειπε οτι η μιλτεκ ολοκληρη για το αμαξι του βγαινει 2000 ευρω,τοτε απορησε ![]() ελεος,τοσο κανει η εξατμηση για τις μπροστοβαρες παπαντζες μας,ειναι δυνατον να εχουν τοσο της Μ3 που εχει 2 συστηματα εξατμησεων?? ![]() |
DimiP έγραψε: |
καλα που το διορθωσες!
Steve sorry αλλα δεν αντεχω ουτε εγω: "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" |