alemao έγραψε: |
Αυτό δεν είναι κουπέ-καμπριολέ, αλλά κουβάς-καμπριολέ ![]() ![]() ![]() |
Nikos(Vini) έγραψε: |
Eγώ από την άλλη είχα για 3 χρόνια ένα "κουβά" ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Από την άλλη το "αξιόπιστο" και "άνετο" Γαλλικό ... το πούλησα σε 7 μήνες , γιατί μου είχε βγάλει την Παναγία με τα "απλά" προβληματάκια των Γαλλικών ... !!!!! ![]() ![]() ![]() Τώρα έχω το Γερμανικό 8 μήνες και φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα ... παρόλο που το έχω σκίσει ... ![]() ![]() ![]() |
alemao έγραψε: |
Το προηγούμενο coupe μου άρεσε πάρα πολύ (όπως και το πρώτο πριν 10 χρόνια). Αυτό είναι κακάσχημο και ψόφιο γι'αυτό το είπα έτσι ![]() |
pugsang έγραψε: |
Δυστυχως Νικο μου εισπαρτουν και την αισθηση οτι εχουν 2700 κυβικα αυτοκινητο και κουνιουνται με το ψοφιμι σε οτιδηποτε βρεθει μπροστα τους αν καταλαβες τι εννοω ![]() |
pugsang έγραψε: |
Φυσικα και ισχυει αυτο που περιγραφεις αλλα οι κατοχοι των συγκεκριμενων αυτοκινητων το εχουν ιδιαιτερα τονισμενο αλλιως δεν εξηγειται η επιμονη τους και η λυσσα τους.Εχω μαλιστα 10 στα 10 παραδειγματα να σου αναφερω |
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω πετύχει ποτέ περίεργη τέτοια περίπτωση με 206 ... Μέχρι σήμερα όλοι οι 206ηδες που έχω πετύχει στο δρόμο είναι ιδιαίτερα ώριμοι οδηγικά ... |
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω πετύχει ποτέ περίεργη τέτοια περίπτωση με 206 ... Μέχρι σήμερα όλοι οι 206ηδες που έχω πετύχει στο δρόμο είναι ιδιαίτερα ώριμοι οδηγικά ... |
Petros έγραψε: |
Κάτι όμως Νικόλα που δεν μπορώ να το πω για τους οδηγούς Astra (πλην των 4πορτων που οδηγούνται κατά βάση από "παπούδες" κάθε ηλικίας ![]() Στο πήγαιν-έλα (δις) φέτος το καλοκαίρι στην Πελοπόνησο, όλα τα "ψαγμένα" Astra (1400-1600) τρίθυρα καθώς και τα Polo 100άρια κάθε ηλικίας, με το που έβλεπαν τις 15άρες του 206 (άρα 1600) τους έπιανε μανία! Εκείνοι με τα Polo, ευτυχώς στα στροφιλίκια για Τρίπολη, τα έβλεπαν όλα κι έκοβαν, όμως αυτοί με τα Astra έκαναν απίθανα πράγματα για να με περάσουν (βλέπε προσπεράσεις από δεξιά, σφήνες, κολλήματα στον πίσω προφυλακτήρα με 140-160χαω! ![]() Ωφείλω πάντως να ομολογήσω ότι τα 1600άρια Astra είχαν αξιώσεις απέναντι στο 206 1.6XS καθώς σώζωνταν από την καλή τους αεροδυναμική και βέβαια το καλό πάτημα. Στις στροφές όμως βάρκες (όπως όλα τα Γερμανικά) ![]() |
Πληροφοριακά και μόνο στο κατέβασμα από Αρτεμίσιο μετά από την διασταυρωση Νεμέας στις μεγάλες ευθείες το ASTRA κατέγραψε 200χιλιόμετρα/ώρα άνετα με ανοικτά παράθυρα ... |
vinman έγραψε: |
Τελικα ουτε και αυτο εχει βγει στην παραγωγη παρολο που παρουσιαστηκε σαν πρωτοτυπο πριν δυο χρονια και θα κυκλοφορουσε στους δρομους απο περυσι....
Κατι λενε οτι θα το βγαλουν του χρονου στην παραγωγη αλλα μου φαινεται οτι παει μακρια η βαλιτσα.... |