Pugobios έγραψε: |
μιας κ συζητάτε για ιμιαξόνια...σε περίπτωση που χτυπάει ημιαξόνιο όταν στρίβεις δεξιά ποιο απο τα δύο είναι...? |
LIONKING έγραψε: |
σημερα αλαξα το ιμιαξονιο δε κανει κιχ αλα λεω αστο να τσουλισει λιγο να σιγουρευτω για το διαφορικο ο μηχανικος μου παροτι ειδε οτι εκανε φωλια στον μπιλιοφορο κραταει μια πισινη για το διαφορικο....ειδωμεν |
LIONKING έγραψε: |
λοιπον το συνεχιζω εδω για να μην ανοιξω καινουργειο τοπικ στις βλαβες.
εε τελικα αφου αλαξα ρουλεμαν-ημιαξονιο-επισκευη σασμαν-αλαγη συνεμπλοκ και των τοπ μαουντ(τουλαχιστον θελαν ολα αυτα αλαγη) η μοιρα αποφασισε να ειναι σκληρη μαζι μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
106PYRGOS έγραψε: |
ελενξε τα ζανφορακια τις κρεμαγιερας..... |
groupN έγραψε: |
τα ρουλεμαν στρεψης τα ελεγξατε; αφου αλλαξες τοπ μαουντ, επρεπε να τα δειτε. ειναι ακριβως απο κατω, στην κορυφη της αναρτησης και πρεπει να βγει. αυτο το προβλημα σου το ειχε ενας φιλος με το τιμονι και ηταν ρουλεμαν τελικα |
Pugobios έγραψε: |
λοιπον εχουμε και λεμε...εχουμε 2 309 το ενα 14αρι το αλλο 16αρι φορανε ιδια ιμιαξονια το 14αρι ανακατασκευης και το 16αρι το εχω χρονια...στο 14αρι ακουγεται θορυβος απο ιμιαξονιο ακομα και στην ευθεια και γαμιεται το συμπαν οταν στριβω αριστερα...στο 16αρι παλι το αντιθετο χτυπαει μονο στις δεξιες...εκανα τραμπα σημερα τα δεξια ιμιαξονια απο το ενα στο αλλο...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το 14αρι δεν χτυπαει καθολου με καμια παναγια ομως:lol: και το 16αρι εμεινε ιδιο ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: |
Θα σε τρελάνω με αυτό που θα σου πω αλλά υπάρχει και αυτό το σενάριο. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, ότι από σκληρές βάσεις ξεσφίγγουν οι 2 βίδες Νο 10 που στερεώνουν το πετάλι του γκαζιού στην βάση του. Σκύψε κάτω από την κολώνα του τιμονιού και έλεγξέ τες. Θα σου πρότεινα να βγάλεις τις εργοστασιακές και να βάλεις από μία ροδέλα στην κάθε μία με αυτασφάλιστω παξιμάδι. |
plaketokofths έγραψε: | ||
Γιώργο δεν ειναι αυτό, κατα 80% ειναι τα ρουλεμάν του του αριστερου τοπ μάουντ. Το τσιμουχάκι δεν εχει σκιστεί, αλλα και σταματημενο πλεον το αυτοκινητο φέρνει κραδασμό, θόρυβο κι αν πιασει το σινεμπλοκ ή απο μέσα το πιατέλο νιώθεις εντονοτερα τον κραδασμό. Εκτός αν ειναι ειναι κατι με το αμορτισερ... |
iceage έγραψε: | ||||
Τσέκαρε μία αν μπορείς τα παξιμάδια των αμορτισέρ(αυτά που το σφύγκουν πάνω στο γόνατο) μήπως πήραν τίποτα ανάποδες στροφές. Μου το έκανε εμένα μια φορά με τα Osrav. |
plaketokofths έγραψε: | ||||||
δεν καταλαβα ποια λες για να μαι ειλικρινής... ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
http://xs.to/photo/58412
Τωρα καταλαβα ποια λες, εννοεις να ξεσφιξαν δλδ ή κατι αλλο? |
RoadRunner122 έγραψε: |
Για ξεκίνα από κάτι πολύ απλό: τσέκαρε την χρυσαφί τάπα στο πάνω μέρος του γονάτου του αμορτισέρ μήπως έχει λασκάρει.
Βρίσκεται κάτω απ'την πλαστική φυσούνα. |
Apostolos-106 rallye έγραψε: |
Αν υποθέσουμε ότι είναι μπιλιοφόρος, όπως μ είπε στο συνεργείο, θα χρειαστώ αλλαγή κ ημιαξονίου? Σωστά? |
geo106xs έγραψε: | ||
Σωστα! Κατι αλλο,τωρα μου ηρθε! Ειπες ο θορυβος,ειναι απο δεξια,δηλαδη συνοδηγου...Υπαρχει κι ενα ενδεχομενο,να ειναι ρουλεμαν μεσαιας τριβης ![]() |
groupN έγραψε: |
ρουλεμαν μεσαιας τριβης πιο ειναι παλικαρια; |