PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Το σασμαν ... και τι να προσεξετε στην αλλαγη!!

AlienHack - Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:08:58
Θέμα δημοσίευσης: Το σασμαν ... και τι να προσεξετε στην αλλαγη!!
Καλημερα,
το σκηνικο που ακολουθει διαδραματιστηκε πριν 10 μερες και ακομα δεν εχω βρει λυση ουτε ξερω τι να κανω.

Λοιπον, χαλασε το σασμαν μου πριν κανα μηνα. Παω στον μηχανικο μου, το σηκώνει το αμαξι, βγαζει το σασμαν και μου λεει θελει αλλαγη. ψαχνω να βρω σασμαν και απο εναν αλλο μηχανικο που μου συστησαν (γνωστος στο φορουμ) βρισκω ανακατασκευασμενο. παω το παιρνω και μου λεει "αδερφε ειναι τζετ το σασμαν ολα αλαγμενα σαν καινουριο"

Το παω στον δικο μου μηχανικο και το βαζει πανω.

ΑΠοτελεσμα? το σασμαν χανει απο τις φλαντες ολες τις βαλβολινες του. μεσα σε 10 μερες εχουν αδειασει ολες.

Μιλαω και με τους 2 μηχανικους , ο πρωτος μου λεει "αδερφε εσυ μου το εφερες και μου ειπες οτι ειναι ανακατασκευασμενο σαν καινουριο, εγω απλος το εβαλα πανω"
ο δευτερος μου λεει "ανακατασκευασμενο μεσα, οχι εξω , οι τσιμουχες-φλαντσες δεν αλαζοντε στην ανακατασκευη, φτεει αυτος που στο έβαλε που δεν στις αλαξε"

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ!!! το θεμα δεν ειναι το κοστος απο τισ φλαντες 20-30 Ευρώ, ουτε οι βαλβολινες που τζαμπα τις εβαλα (ηταν και ELF TRP) αλλα 30 Ευρω, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ 100+ΕΥΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ!!

ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?? νοιωθω σαν να με εχουν εκμεταλευτει!! Evil
206kwn - Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά πες το όνομα του μηχανικού εδώ,δημόσια (αυτού που λες από το φόρουμ γιατί ο άλλος ο άνθρωπος δεν φταίει σε κάτι...... του το πήγες,σου το έβαλε......) για να ξέρουμε και εμείς να μην την πατήσουμε άν μας τύχει κάτι......ή τουλάχιστον να ξέρουμε ότι ο εν λόγω κύριος μασάει τα λόγια του Wink
volvos - Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
σορυ αλλα τις φλαντζες τις αλλαζει αυτος που το βαζει.
τσεκαρει παλιες και αν δεν τις αλλαζει με νεες (αν και δε μπορω να φανταστω ποσο γυφτος ηταν που δε τις αλλαξε)
δηλαδη τι ακριβως περιμενε να του τις πας και αυτες στο χερι
ελεος Evil
206kwn - Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Shaking Scratch λολ
Pughell - Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry αλλα στο σασμαν,που εχετε δει φλαντζες εκτος απο την κολλα στεγανοποιησης που βαζουνε; Scratch
Pughell - Τετ 19 Μάϊ 2010, 16:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δεν θελω να παρω θεση,εμαθα τουλαχιστον σε ποια ανταλλακτικα αναφερομαστε...

Οι διαρροες ειναι απο το πριζ ντιρεκτ(το χωνακι πισω απο το δισκοπλατο προς την πλευρα του στροφαλου) και απο τις τσιμουχες των ημιαξονιων(που βρισκονται πανω στα ημιαξονια και πατανε στο αλουμινιο).
Οπως ειπα και νωριτερα,το σασμαν καθεαυτου δεν εχει καποια τσιμουχα/φλαντζα.

Τωρα για το ποιος εκανε τι και ποιος φταιει,ας κρινει ο καθενας μονος του.

Και επειδη δεν θελω να ειπωθει κατι για μενα προσωπικα περι αποκρυψης και τοποθετησης επι διαφορων θεματων,το σασμαν αγοραστηκε απο τον Βασιλη(Προφητη).
Τωρα ποιος το τοποθετησε,δεν ξερω...
Ilias207Rallye - Τετ 19 Μάϊ 2010, 17:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχην, αφου πηγες στον μηχανικο σου και σου ειπε οτι πας για αλλαγη σασμαν, γιατι δεν τον αφησες να το αναλαβει ο ιδιος, ωστε να εχει και την ευθυνη? Η με το ιδιο σκεπτικο, αφου το βρηκες απο αλλον, γιατι δεν το περασες σε εκεινον?

Κατα τη γνωμη μου πρωτα φταις εσυ, που τα μπερδεψες τα πραματα ετσι.. Και μετα φταιει αυτος που σου εδωσε το σασμαν, χωρις να σου διευκρινησει λεπτομερειες.
Ο μηχανικος που εκανε τοποθετηση, για μενα, δεν φταιει. Αν εσυ του πηγες ενα σασμαν και του ειπες ειναι κομπλε, βαλτο, αυτος τη δουλεια του εκανε..

Υ.Γ.: Προσωπικα, αν το αμαξι μου βρισκοταν στον Α μηχανικο και επαιρνα ανταλλακτικα απο εναν αλλον, ας τον πουμε Β, θα ντρεπομουν να του ζητησω τα ρεστα σε τετοια περιπτωση.
Αν δε, ειμουν ο Α μηχανικος, οπως ειπαμε πριν, και γινοταν παρομοιο σκηνικο με πελατη, θα τον πετουσα εξω με τις κλωτσιες...
kane - Τετ 19 Μάϊ 2010, 17:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπα τωρα το ειδα αυτο.

Για το σαζμαν μεσολαβησα εγώ που τελικά απ'οτι βλέπω κακως το έκανα.Επρεπε να σε αφησω να πληρωσεις 450 που σου ζητουσε ο μηχανικος σου.
Οπως επισης επρεπε να μη σου πω ΤΙΠΟΤΑ και να αφησω το μηχανικο σου να σε γα**σει πληρωνοντας 600ε αξονα και εργατικα απτο να σε στειλω στον δικο μου.

Τα συμπεράσματα νομίζω τα έγραψε ο στέλιος,κι ο τάκης για το ποιός φταίει...

Οπότε αναμένω τις εξελίξεις...Αλεξάκη.

Αιντε γιατι ειπαμε να κανουμ το καλό,κι οχι να πνιγομαστε στο γυαλο.

Υ.Γ. επισης εχω μεσολαβησει κι εγω κι ο στελιος,για ΑΠΕΙΡΑ ανταλλακτικα του μηχανικου μας, (ναι οι γνωστοι στο φορουμ) τοσα χρόνια και δεν ειχαμε το παραμικρό.
Αλλα οχι να μας γαμησεις και απο πανω,οταν με εγλυφες και με υπερευχαριστούσες στο τηλεφωνο.
king207cc - Τετ 19 Μάϊ 2010, 18:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το παραπάνω post είναι επιθετικό και προσβλητικό προς το παλικάρι που δημιούργησε το θέμα και επίσης μιλάς με ύβρις και τέλος πάντων δεν αναφέρεται πουθενά στο πρόσωπο σου παρα μόνο στους δύο μηχανικούς. Δεν είναι ανάγκη να πουλάμε μούρη εδώ.

Φιλικά
Pughell - Τετ 19 Μάϊ 2010, 18:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μισο γιατι το πραγμα στραβωσε,χωρις ο Alex να εχει παρει θεση επι του θεματος... Confused

Ξερουμε οτι απο μηχανικα δεν εχει ιδεα,καλως ή κακως...
Οπως ειπα παραπανω,το σασμαν δεν εχει φλαντζες ή τσιμουχες,μονον κολλα στεγανοποιησης.

Δεδομενου οτι το φθαρμενο πριζ ντιρεκτ φαινεται μονον οταν βγαλεις σασμαν και οι τσιμουχες των ημιαξονιων ειναι κομματι του ημιαξονιου και οχι του σασμαν,ας μας πει που καταληγει και ποιος φταιει κατα την γνωμη του...
kane - Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:38:25
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το παραπάνω post είναι επιθετικό και προσβλητικό προς το παλικάρι που δημιούργησε το θέμα και επίσης μιλάς με ύβρις και τέλος πάντων δεν αναφέρεται πουθενά στο πρόσωπο σου παρα μόνο στους δύο μηχανικούς. Δεν είναι ανάγκη να πουλάμε μούρη εδώ.

Φιλικά

Δεν πουλάει κανεις μουρη και δεν ειναι καθολου επιθετικο και προσβλητικο.Εγώ είμαι ντομπρος άνθρωπος και δεν κρυβομαι πίσω απο λόγια μπιτ 0,1,1,0
Κανενα προβλημα δεν εχω εγω να αναφερθει το ονομα μου και του μηχανικου μου,γιατι δεν εχουμε αθετησει τπτ απο την πλευρα μας.
Κι αν εσύ εισαι "νεος" στο χώρο και δεν γνωριζεις το ποιόν μας,μπορείς να μη λαμβάνεις μέρος στην κουβέντα μας.

Φιλικά.

Στελιο,αστο,και πολύ ασχολήθηκα.

Κι εσύ κι εγώ κι οποιος ασχολείται ξερει τι φταίει,οπότε μην αναλώνεσαι.

Θυμισου περιπτωση 14/60 3 φορές πανε-ελα αθηνα...

Pughell έγραψε:
Μισο γιατι το πραγμα στραβωσε,χωρις ο Alex να εχει παρει θεση επι του θεματος... Confused

Οχι στελιο,κομμενα τα καλα παιδια.Δε θα μαστε καλοι για το κοσμο οσο τους κανουμε τη δουλεια και μολις στραβωσει κατι που δεν φταιμε θα πληρωνουμε την νυφη για τις μλκς του καθένα.
Pughell - Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω οτι εχεις αδικο,δεν εχεις... Sad
Pughell - Τετ 19 Μάϊ 2010, 20:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα που το λες,θυμηθηκα το σκηνικο με τον Μανθο,που αλλον κραζανε και αλλος εκανε τις μπινιες... Evil Evil Evil
SAKIS-LEMANS - Τετ 19 Μάϊ 2010, 23:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση προς τον Alienhack. Ο μηχανικός που σου έβαλε το σασμάν είναι ο ίδιος που σου είπε ότι δεν επισκευάζεται το παλιό? Γιατί σου έχω νέα για το παλιό σασμάν που άφησες στο πάρκινγκ του Cosmos πιστεύοντας αυτό.
mufcpavlos - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 00:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
γνωμη μου μην ξανα πατησεις στον μηχανικο σου κ επειδη μου φαινεται πως εκανε χοντρη μλκια, αυτο με τις τσιμουχες! Ελεος δλδ αμα δε του κοβει του αλλου να τα κοιταξει μιας κ ειναι de facto οτι τα αλλαζεις. βεβαια αν του ειπες εσυ οτι ειναι κομπλε βαλτο οπως ειναι, καλυτερα να μασας παρα να μιλας διοτι εσυ τον οδηγησες στο λαθος δρομο κ αυτος επαναπαυτηκε οτι ειναι οκ.

Οσον αφορα το σαζμαν σου, το πηρα εγω οπως σου ειπα, το πηγα στο μηχανικο μου και το εφτιαξε. χρειαστηκε καποια ανταλλακτικα βεβαια για καποια γραναζια, οποτε αν το θες πισω να μιλησω μαζι του, να δω ποσο του βγηκαν κ ανταλλακτικα κ το παιρνεις.

Τωρα για τη παρεξηγηση με τον kane. Ποτε μην εμπιστευεσαι τυφλα τον οποιονδηποτε. Ποτε δε ξερεις σε τι αποσκοπει ο αλλος. (αλλα κ ποιος ειμαι εγω που θα σου πω τι θα κανεις, φιλικη συμβουλη απλα). Τον σταυρο τον ξερω λιγο αλλα πιστευω οτι ποτε δε θα καθοταν να ασχοληθει με σκοπο να κοροιδεψει καποιον για δικο του ωφελος. Τον προφητη δεν τον γνωρισα ακομα αλλα απο ολους εδω μεσα εχει γενικη αποδοχη, τοσο σαν επαγγελματιας μηχανικος, οσο κ σαν ατομο.

Κατα την αποψη μου εσυ εχεις ενα πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης για ολα αυτα. Για το οτι χαλασε το σαζμαν σου επειδη παρερμηνευσες (λογω αγνοιας σου) τα λογια του προφητη (που σου ειπε οτι ειναι κομπλε), για το σαζμαν που πεταξες το οποιο επισκευαζοταν πολυ ευκολα, και για τη παρεξηγηση με τον σταυρο για τον οποιο ειπες πολυ χοντρα λογια μπροστα σε ολους.

Σκεψου τα και ελπιζω να παρεις τις σωστες αποφασεις κ να λυσεις τη παρεξηγηση.
Steve - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 00:19:35
Θέμα δημοσίευσης:
ΑλιενΒΛΑΚ,

Το πρωί σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, σου βρήκα την καλύτερη λύση και εσύ μεσημεριάτικα πιάνεις και post-άρεις ολόκληρο θέμα με υπόθεση που ΔΕΝ έχει τελειώσει και ήδη έχουν πέσει και ονόματα στο "τραπέζι". Grande μαλ***α που θα έλεγε και κάποιος συνονόματος.

Προς υπόλοιπους: Καλά κάνουμε αρκετές φορές εμείς που τα έχουμε λουστεί και έχουμε πληρώσει τα γα%!:#σιάτικα και προτείνουμε λύσεις σε κάποιον για να μην φάει τα ίδια σκ%@ά με εμάς.

Ξέρουμε πως σπάνια θα ακούσουμε το ευχαριστώ, ενώ τις περισσότερες φορές θα ευχόμασταν να μην είχαμε προτείνει τίποτα. Υπάρχουν και οι ελάχιστες φορές που δικαιωνόμαστε γι' αυτό και κάνουμε ότι κάνουμε συνειδητά και με καλή πρόθεση.

Επιστροφή στο θέμα:

Γίνεται πάλι λοιπόν το forum ένα λαϊκό δικαστήριο. Ποιός φταίει, γιατί φταίει, πότε φταίει, πόσο φταίει.

Αν ξέραμε από τόσα μηχανολογικά, δεν θα πηγαίναμε στον μηχανικό. Θα αλλάζαμε/περνούσαμε τα πράγματα στο αυτοκίνητο μόνοι μας. Ο Αλεξ καλώς ή κακώς, ανήκει στην μερίδα των παντελώς άσχετων και των ανθρώπων που δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα απολύτως με τα μηχανολογικά (βλ. ραλλοχτάποδο που έχει 1μιση χρόνο να το περάσει). Άρα λοιπόν δεν υποχρεούται να ξέρει ούτε για πριζ ντιρεκτ ούτε για τσιμουχες των ημιαξονιων. Ούτε εγώ ήξερα, αλλά έμαθα.

Ποιός φταίει λοιπόν?

Πρώτα φταίει ο μάστορας που παρέδωσε το αμάξι στον Αλεξ, ο οποίος ΠΡΙΝ το παραδώσει, δεν έκανε δοκιμή το αμάξι να δει ΑΝ χάνει και από που με την αλλαγή του σασμάν, έτσι ώστε να τον ενημερώσει και να ξέρει ότι θα πρέπει να πράξει τα δέοντα.

Στη συνέχεια φταίει και ο Αλεξ ο οποίος δεν έκανε καμία απολύτως ερώτηση στον μηχανικό αν το έκανε μια ρημαδο-δοκιμή το αμάξι για να δει αν είναι όλα ΟΚ πριν το πάρει. Κι ας έμπαινε κι ο Αλεξ μέσα στο αμάξι την ώρα της δοκιμής. Αν έβλεπε το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούσε να πει, κάτσε και φτιάξ' το και ξανακατέβασε το σασμάν και μην τυχόν μου ζητήσεις διπλά εργατικά για αμέλεια δική σου, κ. μηχανικέ.

Φταίει και ο Προφήτης που του το έδωσε χωρίς έτοιμες τσιμούχες και πριζ ντιρέκτ? Όχι δεν φταίει γιατί δεν μπόρεσε να σκεφτεί ο άνθρωπος ότι ο μηχανικός στον οποίο θα πήγαινε ο Αλεξ, ΔΕΝ θα περνούσε τα στοιχειώδη πράγματα που αλλάζονται όταν αλλάζεις σασμάν, ακόμα και βαλβολίνες αυτού ή δίσκο πλατώ (βλ. τσιμούχες). Ή μήπως φταίει γιατί παρέλειψε να του τα δώσει έτοιμα στο χέρι αυτά και να του πεί "πες στον ********* που θα πας ότι αυτά πρέπει να τα περάσει όταν θα σου περάσει και το σασμάν γιατί αλλιώς θα έχεις διαρροές?"

Ρητορικές ερωτήσεις, απαντήσεις πολλών και χαμένων ευρώ.
reselie - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμενα (μιας και εχω αλλαξει και εγω σασμαν) φταεει ο μηχανικος που το εβαλε.

Οταν αλλαξα εγω μου τονισε ,οταν συζητουσαμε το κοστος, οτι στα must ειναι τσιμουχες και λοιπα χωρις να τον ρωτησω τιποτα ή να εχω ιδεα απο αυτα μεχρι τοτε...
drdino - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σταύρο, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο μηχανικός του Άλεξ: αφενός γιατί δεν έκανε έναν έλεγχο στεγανότητας, αφετέρου γιατί δεν τσέκαρε αν αυτό που βάζει πάνω είναι όντως κομπλέ ώστε να είναι και ο ίδιος καλυμμένος.

Προσωπικά, επειδή ξέρω ποιός είναι ο Αλέξανδρος, δεν θα του καταλόγιζα καμία ευθύνη. Το παιδί δεν ξέρει και ούτε έχει την υποχρέωση να μάθει. Όταν παίρνουμε το αμάξι μας από το συνεργείο και πληρώνουμε (πρέπει να) θεωρούμε ότι αυτό είναι έτοιμο να πάει να κάνει χιλιόμετρα με τη μία. Όχι να ρωτάμε "μάστορα, άλλαξες τις τσιμούχες; Έβαλες λάδια στο μοτέρ; Το δοκίμασες;", αυτά είναι βλακείες/ανευθυνότητες. Επειδή εμείς ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω δεν σημαίνει πως όλοι (ούτε ο Αλεξ, ούτε η μάνα μου πχ) πρέπει να τα ξέρει και να ασχολείται με αυτά.

Ίσως η κατάσταση μπερδεύεται επειδή το σασμάν το πήγε ο ίδιος ο Αλεξ και το έφερε από αλλού, οπότε αν είπε (λανθασμένα) στον δικό του ότι ξέρεις, είναι κομπλέ, το κουμπώνεις απλά πάνω (για να αποφύγει και άλλα γαμησιάτικα)...
AlienHack - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχας αργησα να ποσταρω γιατι ελειπα οχι επειδη κρυβομουν ή κατι παραπλήσιο.

ΔΕΥΕΤΕΡΟΝ πρως ΚΑΝΕ , καλα τωρα αυτα που λες τα πιστευεις? εκανα ενα ποστ με αυτο που επαθα για να ακουσω γνωμες γιατο ποιος φταίει ή τι μπορώ να κανω για να γλυτωσω ΑΛΛΑ 150 ευρώ πανω στα ήδη 600-700 που εδωσα, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ καν ΜΗΧΑΝΙΚΟ, δεν αναφερω ΑΛΛΟ ατομο που μεσολάβησε και κατευθειαν αρποάζεσαι , θύγεσαι και με λες αγνώμονα κτλ? σου εριξα εγώ ευθύνη σε τιποτα? ούτε καν τον Προφητη δεν εριξα ευθύνη αμεσα, τον ρωτησα απλος εγω τωρα τι πρεπει να κανω και γιατι να δωσω αλλα 150Ευρώ να φτιαξω (ξανακατεβασω) ενα σασμαν που εβαλα πριν 10 μερες!! ειναι περιεργη η ερωτηση μου δηλαδη ή αδικαολόγητη?

Παράθεση:
Το παιδί δεν ξέρει και ούτε έχει την υποχρέωση να μάθει. Όταν παίρνουμε το αμάξι μας από το συνεργείο και πληρώνουμε (πρέπει να) θεωρούμε ότι αυτό είναι έτοιμο να πάει να κάνει χιλιόμετρα με τη μία. Όχι να ρωτάμε "μάστορα, άλλαξες τις τσιμούχες; Έβαλες λάδια στο μοτέρ; Το δοκίμασες;", αυτά είναι βλακείες/ανευθυνότητες. Επειδή εμείς ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω δεν σημαίνει πως όλοι (ούτε ο Αλεξ, ούτε η μάνα μου πχ) πρέπει να τα ξέρει και να ασχολείται με αυτά.

συγνώμη αλλα ειμαι υποχρεωμενος εγω να ξερω τι φλαντσες, τι κολες στεγανοποίησης εχει και που εχουν τρυπες τα σασμαν? ειστε σοβαροι? ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ μου και θελω αυτο που παρινω να λειτουργει . Εγω σαν τεχνικος υπολογιστωνπηλαδη αν καποιος μου φερει ενα PC να περασω Windows και παρατηρησω οτι δεν λειτουργει ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ? θα τον αφησω να καει? για να μου ξαναερθει μετα να του το φτιάξω να παρω και αλλα λεφτα? αυτο ειναι αντιεπαγγελαμτικο και ειναι αμελεια.

οσο το γιατι απο αλου πηρα το σασμαν και αλου το εβαλα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ τι εγραψα στο πρωτο ποστ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ειχε ηδη παει στον μηχανικο μου (τον προφητη δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα δουλεψει ποτε) , και αφου ο μηχανικος εβγαλε το σασμαν μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη, να τον ελεγα τι? ξαναβαλτο πανω, να παω μεχρι τον προφητη να μου βναλει εκεινος ενα ανακατασκευασμενο που εχει? και να τον πληρωνω και 100+ ευρω γιατι ηδη ειχε κατεβασει σασμαν. ?? ειναι λογικο αυτο?

ΚΑΝΕ μην στραβώνεις και δες τι σου εγραψα παραπανω. εγω ουτε ονοιματα αναφερα και ευθύνες δεν εριξα ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ οπως εισαι εσυ. Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ...
Pughell - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
...
Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ...

Συνεχιζεις την μλκια ενω απο μονος σου εχεις ηδη αναιρεσει την ευθυνη του τεχνικου με το παραδειγμα που προαναφερεις για τον εαυτο σου...
Οπως σωστα ειπες,αν καποιος σου παει pc για Χ προβλημα και στην πορεια ανακαλυψεις και την Ψ φθορα,τοτε θα προτεινεις την πιθανη λυση.

Στην προκειμενη περιπτωση αναρωτιεσαι ομως για κατι το οποιο εξαρχης κανει ΜΠΑΜ απο μακρια οτι την μλκια την εκανε αυτος που εκανε την διαγνωση/επισκευη/κλπ/κλπ...
vamvakoolas - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβαζω απο την αρχη το θεμα και ειναι νομιζω κατανοητο οτι εγινε μ#@$ια..

Ανεφερες το περαστατικο, καλα εκανες για να γινει μπουσουλας για το κοσμο, ομως
τι περιμενεις μετα απο εδω οπως σου γραφουν και τα παιδια?να κανουμε ερανο να σου δωσουμε λεφτα? να παμε να σπασουμε το μαγαζι καποιου? Να πατε δικαστικα και να παρουμε το μερος καποιου?

Ειναι κοινα αποδεκτο οτι οταν περνεις ενα σασμαν απο ενα συνεργειο (και οχι απο μαγαζι με ανταλλακτικα) το περνας εκει. Αν γινει η στραβη (ειτε οι τσιμουχες ειτε κανενα γραναζι) ξερεις ποιος φταιει.

Υ.Γ: Εγω για σασμαν εχω χασει 2πλασια λεφτα απο εσενα (και μαλιστα 2 χρονια πριν) και δε καθησα δημοσια να ζητησω δικιο ή το λιθοβολισμο καποιου(ων).

Φιλικα
reselie - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμενα εφοσον η μαλ***α εχει γινει ηδη πηγαινε στον μηχανικο που αγορασες το σασμαν .πληρωσε τον και κανε την δουλεια σου.εαν εχεις προβλημα μετα οπως ειπαν και παραπανω θα ξερεις που να το ριξεις.για εμενα παντως αποσα ακουσα δεν θα ξαναπαταγα στον μηχανικο που εκανε την εγκατασταση Evil
mufcpavlos - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 16:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

συγνώμη αλλα ειμαι υποχρεωμενος εγω να ξερω τι φλαντσες, τι κολες στεγανοποίησης εχει και που εχουν τρυπες τα σασμαν? ειστε σοβαροι? ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ μου και θελω αυτο που παρινω να λειτουργει . Εγω σαν τεχνικος υπολογιστωνπηλαδη αν καποιος μου φερει ενα PC να περασω Windows και παρατηρησω οτι δεν λειτουργει ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ? θα τον αφησω να καει? για να μου ξαναερθει μετα να του το φτιάξω να παρω και αλλα λεφτα? αυτο ειναι αντιεπαγγελαμτικο και ειναι αμελεια.

οσο το γιατι απο αλου πηρα το σασμαν και αλου το εβαλα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ τι εγραψα στο πρωτο ποστ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ειχε ηδη παει στον μηχανικο μου (τον προφητη δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα δουλεψει ποτε) , και αφου ο μηχανικος εβγαλε το σασμαν μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη, να τον ελεγα τι? ξαναβαλτο πανω, να παω μεχρι τον προφητη να μου βναλει εκεινος ενα ανακατασκευασμενο που εχει? και να τον πληρωνω και 100+ ευρω γιατι ηδη ειχε κατεβασει σασμαν. ?? ειναι λογικο αυτο?

ΚΑΝΕ μην στραβώνεις και δες τι σου εγραψα παραπανω. εγω ουτε ονοιματα αναφερα και ευθύνες δεν εριξα ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ οπως εισαι εσυ. Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ...

1) αν σου φερει καποιος ενα pc και σου λεει εχω προβλημα στο λειτουργικο ξανα περνα το με windows που θα σου δωσω εγω κ ειναι κομπλε, εσυ θα τα περασεις. Το αν τον παραδωσεις χωρις drivers θα φταις εσυ που ο ασχετος πελατης δεν πηρε αυτο που ηθελε! Και στη τελικη θα εισαι εσυ ο ασχετος τεχνικος Η/Υ που δεν καθησες να περασεις drivers το οποιο ειναι αυτονοητο. Δλδ ο τεχνικος Νο2 που εδωσε τα windows στο πελατη σου επρεπε να του πει : πες του να περασει τα drivers γιατι δεν υπαρχουν μεσα στο cd με τα windows? <--- Αυτο ακριβως επαθες εσυ!

2) Τα λαθη πληρωνονται. Ο προφητης δεν φταιει σε τπτ διοτι δεν πειραξε καν το αμαξι σου κ το σαζμαν που σου εδωσε δουλευει κομπλε. Οποτε μη ζητας απο το προφητη τα ρεστα. Ο μηχανικος σου που το αλλαξε φταιει στο οτι δεν κοιταξε τις τσιμουχες απο μονος του (να το παω πιο παραπερα εγω : δεν τις αλλαξε σκοπιμα για να χασεις βαλβολινες βλαβη που δεν ειναι σοβαρη δλδ απλα θα ξαναπληρωσεις για κατεβασμα-ανεβασμα, τσιμουχες, βαλβολινες.). Αν πιστευεις οτι εσυ δεν φταις λογω αγνοιας (το δεχομαι 100%) καντα πουτανα στον μηχανικο σου κ απαιτησε του να στο φτιαξει κ να πληρωσεις μονο τις τσιμουχες.

3) Οταν δε γραφεις συγκεκριμενα ονοματα δε σημαινει οτι δεν στοχοποιεις καποιους ανθρωπους. Προφανως και τον πειραξε τον σταυρο αυτο που εγραψες. Εδω οι απαταιωνες οταν τους λες απαταιωνες καταμουτρα και τα παιρνουν στο κρανιο, ποσο μαλλον ο σταυρος που πηγε να σε εξυπηρετησει χωρις να κανει λαμογια.

4) Μαθε να διαβαζεις ολα τα ποστς. σου εγραψα κατι κ ουτε καν το ειδες. Με τετοια νοοτροπια θα τη ξανα πατησεις αρκετες φορες στο μελλον. Στο κατω-κατω δεν ειναι δικο μου προβλημα κ θα μπορουσα να μη γραψω καν!
Steve - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 16:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
τι περιμενεις μετα απο εδω οπως σου γραφουν και τα παιδια?
Αφού δεν μπορείς να τα διαβάσεις, ή δεν έχεις την δυνατότητα να κατανοήσεις όσα γράφει, θα στα απομονώσω για να τα δείς!
AlienHack έγραψε:
εκανα ενα ποστ με αυτο που επαθα για να ακουσω γνωμες γιατο ποιος φταίει ή τι μπορώ να κανω για να γλυτωσω ΑΛΛΑ 150 ευρώ πανω στα ήδη 600-700 που εδωσα,

vamvakoolas έγραψε:
να κανουμε ερανο να σου δωσουμε λεφτα? να παμε να σπασουμε το μαγαζι καποιου? Να πατε δικαστικα και να παρουμε το μερος καποιου?
Ένα σωρό εξυπνάδες! Θα ήθελα να ήξερα αν σου απαντούσε κάποιος με την ίδια ειρωνία σου, πώς θα αντιδρούσες!
vamvakoolas έγραψε:
Ειναι κοινα αποδεκτο οτι οταν περνεις ενα σασμαν απο ενα συνεργειο (και οχι απο μαγαζι με ανταλλακτικα) το περνας εκει. Αν γινει η στραβη (ειτε οι τσιμουχες ειτε κανενα γραναζι) ξερεις ποιος φταιει.
Ναι σαφώς, κοινά αποδεκτό είναι σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός από το αμάξι του Άλεξ:
AlienHack έγραψε:

vamvakoolas έγραψε:
Υ.Γ: Εγω για σασμαν εχω χασει 2πλασια λεφτα απο εσενα (και μαλιστα 2 χρονια πριν) και δε καθησα δημοσια να ζητησω δικιο ή το λιθοβολισμο καποιου(ων).

Φιλικα
Υ.Γ: Ούτε ο Άλεξ κάθεται δημόσια να ζητήσει το δίκιο ή το λιθοβολισμό κάποιου(ων), αλλά...

AlienHack έγραψε:
εκανα ενα ποστ με αυτο που επαθα για να ακουσω γνωμες γιατο ποιος φταίει ή τι μπορώ να κανω για να γλυτωσω ΑΛΛΑ 150 ευρώ πανω στα ήδη 600-700 που εδωσα,

Φιλικότερα από εσένα Wink
kane - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 16:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω πολύ απλα εγραψα,μιας και οπως προανεφερα,τόσα χρόνια στα φορουμς,δεν εχω (κατ'επεκταση ο μηχανικος μου) δωσει δικαιωμα ποτε.

Και εχω μεσολαβησει για αγοραπωλησιες,οχι τετοιων ψωροανταλλακτικων,αλλα για στησιμο ολοκληρου αγωνισιτικου,για μοτερ,για αξονες,αγωνιστικα σαζμαν,μπλοκε, κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ...

Πλην ελαχιστων περιπτωσεων (που αποδειχτηκε στην πορεία) δεν ειχαμε το παραμικρό προβλημα.

Τέτοια τοπικς εντυπωσιασμου,και λαικής κατανάλωσης, γιατι περι αυτου ο λογος και ολα τα υπολοιπα ειναι προλογος, δε θα περασουν ετσι.

Πιστεύω οποιοι ασχοληθηκαν και διαβασαν προσεκτικά να κατάλαβαν.
Pughell - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 16:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο(30cm),ειναι και καποια σκηνικα που διαδραματιστηκαν μεταξυ Alex και Στρατου(συνεργατης Βασιλη-Προφητη) που δεν γραφτηκαν... Confused
Αν ο Alex απλα ρωτουσε μιας και δεν το κατεχει,σιγουρα δεν θα υπηρχε προβλημα,απλα οταν δεν εχεις ιδεα και παραυτα μιλας και με εντελως καθετο τροπο(ασχετα αν εχεις αδικο,και ας μην το ξερεις),ε,τοτε νομιζω οτι καλο ειναι να κανεις την παπια και να γκρινιαξεις αφου μαθεις πραγματικα τι συμβαινει και ποιος φταιει. Wink

Στα υπολοιπα θα συμφωνησω με τον Σταυρο(Kane) οτι ασκοπα γραφτηκαν και συζητιουνται μιας και το ολο θεμα θα ειχε ουσια αν ο Alex ρωτουσε για να καταλογισει ευθυνες,πριν ομως εχει κανει οτιδηποτε αλλο. Confused
Steve - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 17:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Σταυρο(30cm),ειναι και καποια σκηνικα που διαδραματιστηκαν μεταξυ Alex και Στρατου(συνεργατης Βασιλη-Προφητη) που δεν γραφτηκαν... Confused
Στα προσωπικά δεν μπλέκομαι, και ούτε θέλω να ξέρω Smile
Pughell έγραψε:
Αν ο Alex απλα ρωτουσε μιας και δεν το κατεχει,σιγουρα δεν θα υπηρχε προβλημα,απλα οταν δεν εχεις ιδεα και παραυτα μιλας και με εντελως καθετο τροπο(ασχετα αν εχεις αδικο,και ας μην το ξερεις),ε,τοτε νομιζω οτι καλο ειναι να κανεις την παπια και να γκρινιαξεις αφου μαθεις πραγματικα τι συμβαινει και ποιος φταιει. Wink
Σαφώς! Μπορούσε να πάρει τον εβραίο, να πάρει τηλ. εσένα, να πάρει τηλ. εμένα, να πάρει τηλ. τον ίδιο το Προφήτη, να πάρει τηλ. οποιονδήποτε είχε σχέση και γνώση με το θέμα και λύση θα βρισκόταν σίγουρα.

Αλλά έκανε την εξυπνάδα και τα γράφει εδώ μέσα. Rolling eyes
AlienHack - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 18:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Στα υπολοιπα θα συμφωνησω με τον Σταυρο(Kane) οτι ασκοπα γραφτηκαν και συζητιουνται μιας και το ολο θεμα θα ειχε ουσια αν ο Alex ρωτουσε για να καταλογισει ευθυνες,πριν ομως εχει κανει οτιδηποτε αλλο. Confused

Pughell αγορι μου εισαι ξαδερφος του προφήτη ή τα παιρνεις απο αυτόν? Καταρχας εσυ μπηκες σαν να μην πω τι στην συζήτηση και ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΣ ατομα. Ειπες για ποιον μηχανικο μιλάω κτλ κτλ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ αν ηθελα να γινει αυτό? Εχεις μαθει να σέβεσαι αυτους που κανουν THREAD? ποιο ειναι το προβλημα σου και χωρίς να έχω κατανομάσει τον μηχανικό σου τον ονομαζεις και τον υπερασπίζεσαι?

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩς ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ηθελα απλός να αναφέρω ενα γεγονος ωστε να ενημερωθουν οσοι βρεθουν στην Θεση μου για το τι μαλ***α μπορει να συμβεί στα καλα καθούμενα και να πρεπει ο καταναλωτης να πληρώσει νταβατζιλίκια! ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ σε καποιους ή να ζητήσω ευθύνες θα το εκανα απευθείας ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ στον τιτλο του thread.

Και εσυ ΚΑΝΕ γιατι θύχτηκες? σου ζήτησα τα ρεστα για κατι? σου ειπα οτι φταις εσύ? μεχρι και χτες σου εγραφα ποστ που σε ευχαριστούσα που με εχεις εξυπηρετησει και αυτό δεν αλλάζει!! το οτι εγινε μαλ***α με τον προφύτη δεν εχει καμια σχέση με σενα. σε εσενα ακομα εχω υποχρέωση και θα εχω, γιατι ομως θύγεσαι και αμυνεσαι χωρισ να σου εχω καταλογίσει κατι δεν μπορω να καταλαβω.

PUGHELL τι παιχτηκε με τον συνεργατη του προφύτη? στα παρασκηνια οπως γραφεις? γιατι δεν εχει πεχτεί τιποτα! ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ στον STEVE που λες οιτι δεν ξερει τι εχει παιχτει ενώ ειναι ξεκάθαρο οτι εσυ δεν εχεις ιδέα. Εκτός αν σου το μετεφερε εκεινος (ΣΤρατος ή οπως λεγεται) καπως. Τον πηρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα για το θεμα του σασμαν και του ειπα οτι ουτε ο αλλος μηχανικος δεχεται ευθυνη και οτι καλουμε εγω να πληρώσω κατεβασμα σασμαν ξανά. Και του ζητησα να μου δώσει τον προφύτη (βασίλη) γιατι με αυτον ειχα παρε δωσε εγώ στις 3 φορές που εχω παει μη ξέροντας οτι και ο ιδιος ειναι αφεντικό εκει. ΑΝ αυτό τον εθυξε τοτε τι να πω.. πρεπει να γνωρίζω την ιεραρχεία σε καθε συνεργείο? ή δεν εχω το δικαιομα να μιλήσω με οποιο απο τα δυο αφεντικά θελω?

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και κανατε ενα THREAD πουτανα δεν μπορω να καταλάβω, εχετε ταλεντο σ'αυτό φαινεται.
Μια περιγραφή ενώς ανώνυμου σκηνικου χωρις ονομασιες ατόμων (ακριβος για τον λόγο οτι δεν ήθελε ουτε να θύξει ουτε να προσβάλει απλος να ενημερώσει για το τι μπορεί να συμβει στον απλό καταναλωτη , ως παραδειγμα προς αποφυγή) το κανατε προσωπικό θεμα και δημόσιο λιθοβολισμό.

ΥΓ. απλος για να καταλάβουν μερικοι τι ατομο ειμαι και να μην λένε την καθε παπαρια τους λογο αγνοιας, και επειδή ο DR DInos εγραψε σε αυτο το THREAD, θα αναφέρω οτι πριν 1μιση χρονο, ο DRDINOS μου συνεστησε ενα συνεργειο να καθαρισω τα μπεκ μου, εκει πηγαμε μαζι και απο μαλ***α του μηχανικού μου χαλασαν το 1 μπεκ και αναγκάστικα να πληρώσω για αντικατάσταση ,Ο DRDINOS και αυτο ειναι προς τιμήν του μου ζητησε συγνώμη και ενοιωσε ασχημα ΑΛΛΑ εγω ημουν αυτος που τον καθυσήχασα και του ειπα οτι αυτός δεν εχει καμια ευθυνη και του ημουν και υποχρεως που μπηκε στον κοπο να με παει στο συγκεκριμενο συνεργειο. ΜΑ**ΚΙΕΣ συμβαινουν στον καθένα και οι καλύτεροι μηχανικοι καποια στιγμή κανουν λαθος. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ οτι θα τους κρεμασουμε. Το ιδιο ισχύει και για τον ΚΑΝΕ αν και ο συγκεκριμενοσ δεν συμπεριφερθηκε οπως ο DR.DInos Παρα χωρίς να μιλήσει μαζι μου αρπάζεται και γραφει στο thread αυτό λεγοντας με αχάριστο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (οχι να τον κατηγορώ για κατι , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ).. αλλα φαινεται οποιως εχει την μύγα...

Στον προφύτη αφού μου αλαξε το σασμαν ακουμπησα αλλα 300Ε για επιδιόρθωση πισω άξονα και του ειπα οτι θα πάω και για την αλαγή χταποδιού, ουτε τον εβρισα για το σασμαν ουτε μαλωσα μαζί του. ΜΙΛΗΣΑ πολιτισμενα (οπως μερικοι δεν μπορουν να κανουν μαλλον) και του ζητησα την γνώμη του για το ολο σφαλμα με το σασμαν. ΟΥΤΕ τον απίλησα ουτε τον μπινελικοσα οπως θα μπορούσε οποιοςδηποτε ετρωγε 150Ευρό εξτρα στο κεφαλι να κανει. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ PUGHELL γιαυτο? υπερασπίζεσαι τον "ξαδερφο" σου χωρις να υπάρχει λογος να το κανεις? καθότι με τον προφύτη δεν εχω καποιο πρόβλημα παρα μονο μια παρεξήγηση. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ, αλλα δεν χρειαστηκε το εκανες εσυ γαμιοντας και το THREAD.

Thanks φιλος..
mrkaza - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 18:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις να ξέρω ή να θέλω να υπερασπιστω κανένα θα πω τα εξεις .

1) πιστευω οτι ο μηχανικος θα ΕΠΡΕΠΕ να δει τι του εφερές και να σου ελεγε πχ οτι πρεπει να αλαχτει και αυτο .

2) δε ξερω ομως τι του ειπες κτλ κτλ καθως ξερω οτι υπαρχη κόσμος που έχει το στυλ αν δε χαλασει εντελοσ δε το αλαζω . (εχω ακουση με τα αφτια πελάτη σε συνεργιο να λέει οτι οι γερμανοι Opel αλάζουν πραγματα γιατι απλά ευτασαν τα χιλιομετρα "δε θυμαμε ποσα" και αναφεροταν σε υμαντες χρονισμου σε μεγαλο service ) λες και η καθέ εταιρια δεν εχει λογο που αναφερει καποια standar . (ο τυπος αλαζει λαδια καθε 20κ και γενικα οσο παει ... ) Nissan Ευυχος για αυτον το opel το πουλισε λογο service Razz

3) Επισης ο πωλητης εφοσων ηξερε οτι ο αγοραστης Δε γνωριζει επρεπε να του αναφερει οτι ξερεις ετσι και ετσι μαζι με το σασμαν αλαζουμε και αυτο αλα που να ξερει οτι ο μηχανικος σου θα ηταν τοσο ... αλλα φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λενε , αλλα και παλι μετα μπορει ο δικος σου να νομιζε οτι πας να του κανει μαθηματα στο πως αλαζουν σασμαν Sad.

Οσο για το λογο που προσβλιθικαν τα παιδια πιστευω οτι ειναι ο Τιτλος και οχι το περιεχομενο "Το σασμαν και οι κερδοσκόποι!" ισως κατι που να ελεγε ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΣΕ ΑΛΑΓΗ ΣΑΣΜΑΝ ... κτλ κτλ να μην ειχε γινει τπτ... Το να λες καποιον που σου εδωσε ενα Σασμαν αρκετα φθηνοτερο απο οσο θα στο εδινε ο μηχανικος σου μαζι με τα εχτρα 150 που θα δωσεις τωρα Κερδοσκοπο ειναι ατοπο .

Εκτος και αν καταλαβα εγω κατι λαθος οποτε Sorry
AlienHack - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 19:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
1) συμφωνω

2) δεν εγινε κατι τετοιο απο μεριά μου, ειμαι απο τουσ τυπους που θελουν να αλλαζουν ολα τα αναλώσιμα σε τετοιες περιπτώσεις για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα και να μην διμιουργηθεί ξανα πρόβλημα.

3) Οκ, δεκτό .. αφου μπορεί η λέξη να εθιξε μερικους αλλαξα Τιτλο..
Πως σας φενεται? Smile
ΑΝ και κανενας δεν επρεπε να θυχτεί γιατι δεν ονοματισα κανεναν στο THREAD μου, αλλοι το εκαναν χωρις να ρωτησουν και εγινε μπουρδελο..
Pughell - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 19:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Pughell αγορι μου εισαι ξαδερφος του προφήτη ή τα παιρνεις απο αυτόν? Καταρχας εσυ μπηκες σαν να μην πω τι στην συζήτηση και ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΣ ατομα. Ειπες για ποιον μηχανικο μιλάω κτλ κτλ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ αν ηθελα να γινει αυτό? Εχεις μαθει να σέβεσαι αυτους που κανουν THREAD? ποιο ειναι το προβλημα σου και χωρίς να έχω κατανομάσει τον μηχανικό σου τον ονομαζεις και τον υπερασπίζεσαι?

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩς ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ηθελα απλός να αναφέρω ενα γεγονος ωστε να ενημερωθουν οσοι βρεθουν στην Θεση μου για το τι μαλ***α μπορει να συμβεί στα καλα καθούμενα και να πρεπει ο καταναλωτης να πληρώσει νταβατζιλίκια! ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ σε καποιους ή να ζητήσω ευθύνες θα το εκανα απευθείας ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ στον τιτλο του thread.

Και εσυ ΚΑΝΕ γιατι θύχτηκες? σου ζήτησα τα ρεστα για κατι? σου ειπα οτι φταις εσύ? μεχρι και χτες σου εγραφα ποστ που σε ευχαριστούσα που με εχεις εξυπηρετησει και αυτό δεν αλλάζει!! το οτι εγινε μαλ***α με τον προφύτη δεν εχει καμια σχέση με σενα. σε εσενα ακομα εχω υποχρέωση και θα εχω, γιατι ομως θύγεσαι και αμυνεσαι χωρισ να σου εχω καταλογίσει κατι δεν μπορω να καταλαβω.

PUGHELL τι παιχτηκε με τον συνεργατη του προφύτη? στα παρασκηνια οπως γραφεις? γιατι δεν εχει πεχτεί τιποτα! ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ στον STEVE που λες οιτι δεν ξερει τι εχει παιχτει ενώ ειναι ξεκάθαρο οτι εσυ δεν εχεις ιδέα. Εκτός αν σου το μετεφερε εκεινος (ΣΤρατος ή οπως λεγεται) καπως. Τον πηρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα για το θεμα του σασμαν και του ειπα οτι ουτε ο αλλος μηχανικος δεχεται ευθυνη και οτι καλουμε εγω να πληρώσω κατεβασμα σασμαν ξανά. Και του ζητησα να μου δώσει τον προφύτη (βασίλη) γιατι με αυτον ειχα παρε δωσε εγώ στις 3 φορές που εχω παει μη ξέροντας οτι και ο ιδιος ειναι αφεντικό εκει. ΑΝ αυτό τον εθυξε τοτε τι να πω.. πρεπει να γνωρίζω την ιεραρχεία σε καθε συνεργείο? ή δεν εχω το δικαιομα να μιλήσω με οποιο απο τα δυο αφεντικά θελω?

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και κανατε ενα THREAD πουτανα δεν μπορω να καταλάβω, εχετε ταλεντο σ'αυτό φαινεται.
Μια περιγραφή ενώς ανώνυμου σκηνικου χωρις ονομασιες ατόμων (ακριβος για τον λόγο οτι δεν ήθελε ουτε να θύξει ουτε να προσβάλει απλος να ενημερώσει για το τι μπορεί να συμβει στον απλό καταναλωτη , ως παραδειγμα προς αποφυγή) το κανατε προσωπικό θεμα και δημόσιο λιθοβολισμό.

ΥΓ. απλος για να καταλάβουν μερικοι τι ατομο ειμαι και να μην λένε την καθε παπαρια τους λογο αγνοιας, και επειδή ο DR DInos εγραψε σε αυτο το THREAD, θα αναφέρω οτι πριν 1μιση χρονο, ο DRDINOS μου συνεστησε ενα συνεργειο να καθαρισω τα μπεκ μου, εκει πηγαμε μαζι και απο μαλ***α του μηχανικού μου χαλασαν το 1 μπεκ και αναγκάστικα να πληρώσω για αντικατάσταση ,Ο DRDINOS και αυτο ειναι προς τιμήν του μου ζητησε συγνώμη και ενοιωσε ασχημα ΑΛΛΑ εγω ημουν αυτος που τον καθυσήχασα και του ειπα οτι αυτός δεν εχει καμια ευθυνη και του ημουν και υποχρεως που μπηκε στον κοπο να με παει στο συγκεκριμενο συνεργειο. ΜΑ**ΚΙΕΣ συμβαινουν στον καθένα και οι καλύτεροι μηχανικοι καποια στιγμή κανουν λαθος. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ οτι θα τους κρεμασουμε. Το ιδιο ισχύει και για τον ΚΑΝΕ αν και ο συγκεκριμενοσ δεν συμπεριφερθηκε οπως ο DR.DInos Παρα χωρίς να μιλήσει μαζι μου αρπάζεται και γραφει στο thread αυτό λεγοντας με αχάριστο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (οχι να τον κατηγορώ για κατι , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ).. αλλα φαινεται οποιως εχει την μύγα...

Στον προφύτη αφού μου αλαξε το σασμαν ακουμπησα αλλα 300Ε για επιδιόρθωση πισω άξονα και του ειπα οτι θα πάω και για την αλαγή χταποδιού, ουτε τον εβρισα για το σασμαν ουτε μαλωσα μαζί του. ΜΙΛΗΣΑ πολιτισμενα (οπως μερικοι δεν μπορουν να κανουν μαλλον) και του ζητησα την γνώμη του για το ολο σφαλμα με το σασμαν. ΟΥΤΕ τον απίλησα ουτε τον μπινελικοσα οπως θα μπορούσε οποιοςδηποτε ετρωγε 150Ευρό εξτρα στο κεφαλι να κανει. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ PUGHELL γιαυτο? υπερασπίζεσαι τον "ξαδερφο" σου χωρις να υπάρχει λογος να το κανεις? καθότι με τον προφύτη δεν εχω καποιο πρόβλημα παρα μονο μια παρεξήγηση. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ, αλλα δεν χρειαστηκε το εκανες εσυ γαμιοντας και το THREAD.

Thanks φιλος..

Για ακομα μια φορα επιβεβαιωνεις το ποσο βλακας εισαι μιας και απο τις μλκιες που γραφεις ολοι κατανοουν απολυτα το οτι εκτος απο ασχετος εισαι και αρπακολλατζης.

Καταρχην,ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ,απο το πρωτο μου ακομα post ειπα οτι δεν ξερω ποιος εκανε τι,μιας και ειδα την σαβουρα σου στο συνεργειο αλλα ειδα πισω αξονα ξηλωμενο και καμια γεφυρα για να βγει το σασμαν.Στο δευτερο post που ειχα μαθει 3 πραγματα,κρατησα οσο πιο ουδετερη σταση μπορουσα.
Οποτε μεχρι να κατανοησω το τι ακριβως συμβαινει,ειχε ηδη περασει μια εβδομαδα(10μερες οπως λες απο την ωρα που εβαλες το σασμαν) με οτι μπορει να συνεπαγεται για την "υποστηριξη" στον "ξαδερφο" μου οπως λες...
Συμπληρωνω,οτι τον Προφητη(το οποιο γραφεται με Η και οχι με Υ γιδι) τον γνωρισα σαν πελατης,και εγω,και ο Σταυρος,και αλλα τοσα παιδια απο εδω μεσα.Αμα επαιρνα ποσοστα και εγω και ο Σταυρος,δεν θα πληρωνες το σασμαν 300 αλλα 500Ε.Φυσικα αυτο αδυνατεις να το κατανοησεις με τον τυπικα ανυπαρκτο εγκεφαλο σου...
Εκτος αυτου,ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ για 2η φορα,στον Προφητη σου ειχαμε συστησει να πας απο την πρωτη γνωριμιας μας με αφορμη τα προβληματα τα οποια ειχες,που καλως ή κακως δεν εκανες αλλα ποιοι ειμαστε εμεις που θα το κατακρινουμε.

Συνεχιζοντας,αποφασισε επιτελους τι θα κανεις καθως(απο οτι εμαθα φυσικα-δεν ημουν μπροστα) απο την μια λες οτι με τον Στρατο(μαζι του μιλησες,οχι με τον Προφητη) δεν εγινε τιποτα και μιλησατε πολιτισμενα και ωραια και απο την αλλη ο Στρατος λεει οτι ζητουσες τα ρεστα με σιγουρα οχι ηρεμο και πολιτισμενο τροπο.
Οπως ειπα,δεν ξερω,δεν ημουν μπροστα αλλα τοσο μεγαλη αποκλιση ειναι καπως...

Απλα,ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,καποιους ανθρωπους που μας εξυπηρετουν(σαν συνολο club παντα) και μας φερονται σωστα,τους υποστηριζουμε οταν κατι αδικο γινεται προς πλευρας τους μιας και εκει που φτυνουμε,δεν γλυφουμε...Σιγουρα βεβαια υπαρχει και η αλλη πλευρα,απλα δεν θελω να πιστευω οτι ανηκουμε εκει.
Οποτε μιας και οπως λες,εγω και ο Σταυρος(Kane) κανουμε προπαγανδα υπερ του Προφητη μιας και ειναι η χρυση εποχη της αυτοκινησης και ειναι η ευκαιρια μας να βγαλουμε τις μιζες μας,θελουμε να εχουμε τουλαχιστον μια Χ αξιοσεβαστη εικονα απεναντι στα ατομα που στελνουμε συστημενα εκει και οχι να μας βριζουν παρουσια μας και μη,μιας και φοραμε παντελονια και οχι φουστανακια σαν καποιους αλλους.
Αμα εκανε μλκια ο Στρατος,θα ημουν απο τους πρωτους που θα τον ξεχεζαν μιας και σε πολλες περιπτωσεις η μπαλα παιρνει εμενα,τον Σταυρο και διαφορους αλλους που μπορει να πουνε μια καλη κουβεντα ή να ανοιξουν τα ματια σε καποια στραβαδια,παραυτα,σαν τα κοπροσκυλα,εκεινοι ειναι ικανοι να δαγκωσουν μεχρι και το χερι που τους ταιζει.

Οποτε μεχρι τοτε,αν αυτο σε εξυπηρετει για να λυσεις τα προβληματα σου και να ριξεις ευθυνες,ναι,κακως πηρα θεση,κακως ασχοληθηκα με το θεμα,πηγαινε ξανα στο συνεργειο του Προφητη,βρισε τους,μαλωσε,κανε το αυτοκινητο σου και κανε οτι θες μετα...
Απλα να θυμασαι οτι πολλοι μπορει να μην γραφουν στο forum ομως διαβαζουν και μορφωνουν αναλογη γνωμη.
Μεχρι τοτε,καλη τυχη με το μπρδελο σου και ευχομαι να σε αρμεγουν κανονικα μπας και βαλεις μυαλο...

Υ.Γ. Αν κατι βρωμουσε απο πλευρας Προφητη,φυσικα και δεν θα ανεφερα το ονομα του αν και στην προκειμενη περιπτωση το ονομα του αλλου δεν αναφερεται πουθενα... Rolling eyes
bagosgt - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 20:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να συνεχιστει το θεμα,απλα νομιζω οτι τα πραγματα γινονται κ μονο χειροτερα.εχουμε καταλαβει,πιστευω,οι πιο πολλοι τι εχει γινει κ εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας Wink
απλα φαινεστε "κακοι" με τον τροπο που λυνετε το θεμα,κ δινετε κ τροφη κ στους υπολοιπους Embarassed
παντως κ εγω απο εμπειρια μου ξερω οτι τυχον τσιμουχες κτλ,μπαινουν με την τοποθετηση του σασμαν.ετσι τουλαχιστον καναμε στο 106 μου Confused
android - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 23:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
σασμαν ζητησες, σασμαν πηρες...η δικια του δουλεια ηταν μονο η πωληση του σασμαν...οπως θα μπορουσες να παρεις απ οπουδιποτε ενα μεταχερισμενο σασμαν π.χ. απο μεταχειρα ανταλλακτικα,ιδιωτη...απο κει κ περα τι θελει κ τι δεν θελει το ξερει ΜΟΝΟ αυτος που το βγαλε και το δε...
AlienHack - Παρ 21 Μάϊ 2010, 17:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell λυπαμε γιατι δειχνεις το επιπεδο σου. ΔΙαβασε ολα τα ποστ μου και αν βρεις ενα σημειο να σε βριζω τονισε το μου .
εσυ βεβαια μιλας ομορφα ,βλακας, σαβουρα, μπουρεδελο, γιδι, στραβαδια. κοπροσκυλα κτλ..

Δεν θα σε χαρακτηρισω αγορι μου, χαρακτηρισες τον εαυτο σου. Χωθηκες σε μια συζητηση που δεν σε αφορα γιατι οπως εχω γραψει δεν ανεφερα κανενα συνεργειο απλος εκανα αναφορα για ενα σκηνικο. Μπηκες στο θεμα, εριξες μονος σου ευθυνες στον προφυτη προσπαθοντας να τον δικαιολογησεις (εγω ουτε καν τον ειχα αναφερει αρα σιγουρα δεν του εριξα ευθυνη, μιλησα απλος για 2 συνεργεια που με βαζουν να πληρωσω τωρα 150Ε για να μου ΞΑΝΑκατεβασουν σασμαν για 2 τσιμουχες που κανενα τους δεν αλλαξε ή δεν με ενμημερωσε να αλλαξω, και ρωτησα την γνωμη σας για το ποιος φταιει).

Το οτι τοσο πολυ σε πηραξε αυτη η προταση "Pughell αγορι μου εισαι ξαδερφος του προφήτη ή τα παιρνεις απο αυτόν?" η οποια ειναι πασιφανες σε καποιον με το βασικο IQ (που μαλλον εσυ δεν διαθετεις) οτι δεν ειναι ρεαλιστικη και απλος ηθελε να σου την πει (ξερουμε ολοι οτι δεν εισαι ξαδερφος του προφυτη και οτι δεν τα παιρνεις απο αυτον) μονο σε σκεψεις με βαζει.

Τελος θα αναφερω οτι απο την πρωτη στιγμη που εκανα το ποστ χωρις να θυξω κανεναν ουτε καν κατανομαζοντας καποιον και μπηκες εσυ και το εκανες πουτανα το θεμα, ειχα 2-3 msg απο ατομα του forum απο Αθηνα οι οποιοι κοροιδευοντας με μου ειπαν καλα να παθω που καθομαι και ακουω Pughell Και ΣΙΑ , και εγω βεβαια σας δικαιολογησα και αμυνθηκα υπερ σας λεγοντας οτι μια μαλ***α ενος (εκ των 2 ) μηχανικων δεν εχει σχεση με εσας , και οτι η σχεση μας ειναι φιλικη. ΜΑΛΛΟΝ τα παιδια απο κατω εχουν δικιο τελικα αποτι φενεται απο το επιπεδο σου και τα γραφομενα σου. κριμα μποι. Θα προτειμουσα να μην μπορουσε να μας την πει ο οπιοσδηποτε αλλα αυτα που λες και οπως τα λες τους δινει ευκολά την δυνατοτητα να το κανουν.
AlienHack - Παρ 21 Μάϊ 2010, 17:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
σασμαν ζητησες, σασμαν πηρες...η δικια του δουλεια ηταν μονο η πωληση του σασμαν...οπως θα μπορουσες να παρεις απ οπουδιποτε ενα μεταχερισμενο σασμαν π.χ. απο μεταχειρα ανταλλακτικα,ιδιωτη...απο κει κ περα τι θελει κ τι δεν θελει το ξερει ΜΟΝΟ αυτος που το βγαλε και το δε...

Τετοιες απαντησεις ηθελα οταν προτοεκανα το thread και οχι πολεμο ευθυνων και βρισιδιων. εγω εγραψα το σκηνικο και σας ρωτησα ποιος απο τους 2 φταιει!
Παντος εγω ΔΕΝ φταιω οκ? δεν ειμαι μηχανικος να ξερω που καιποσες τσιμουχες εχει ενα σασμαν. Εγω πληρωνω υποτιθεται επαγγελματιες να μου φτιαξουν μια ζημεια και οσα μου ζητανε τους δινω, ειμαι κυριος και ουτε κανα παζαρια δεν τους κανω γιατι πιστευω οτι οταν καποιος ειναι σωστος αξιζει να παιρνει τα χρηματα που ζηταει. Αλλα στην περιπτωση αυτη δεν φανηκαν σωστοι. Ειτε ο ενας ειτε ο αλλος. Εγω στο τελος θα πληρωσω 150Ε ουτε ο προφυτης ουτε ο αλλος θα τα βαλουν απο την τσεπη τους...

Και να για μερικους ειναι αυτονοητο οτι φταιει οι μηχανικος που το εβαλε το σασμαν για μενα και για αλους δεν ειναι γιαυτο ρωτησα (αλοι μου λενε φταιει αυτος που το βαζει αλλοι αυτος που το εδωσε ακομακαι στα ποστ εδω διχαζοντε οι γνωμες) γιαυτο ρωτησα για να ξερω τι να κανω
Pughell - Παρ 21 Μάϊ 2010, 22:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον,ξεκινωντας απο την δικη μου σταση επι του θεματος,μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις ή ισως να μην θυμασαι,οποτε στα ξαναπαραθετω μπας και...

Το 1ο μου post με ερωτηση καθαρα τεχνικου χαρακτηρα μιας και δεν ειχα καν ιδεα του τι ειχε συμβει
Pughell έγραψε:
Sorry αλλα στο σασμαν,που εχετε δει φλαντζες εκτος απο την κολλα στεγανοποιησης που βαζουνε; Scratch

Το 2ο μου post οπου εκτος απο αναλυση για ποια πραγματα αναφερομαστε,τονιζω την προσπαθεια μου για ουδετερη σταση
Pughell έγραψε:
Επειδη δεν θελω να παρω θεση,εμαθα τουλαχιστον σε ποια ανταλλακτικα αναφερομαστε...

Οι διαρροες ειναι απο το πριζ ντιρεκτ(το χωνακι πισω απο το δισκοπλατο προς την πλευρα του στροφαλου) και απο τις τσιμουχες των ημιαξονιων(που βρισκονται πανω στα ημιαξονια και πατανε στο αλουμινιο).
Οπως ειπα και νωριτερα,το σασμαν καθεαυτου δεν εχει καποια τσιμουχα/φλαντζα.

Τωρα για το ποιος εκανε τι και ποιος φταιει,ας κρινει ο καθενας μονος του.

Και επειδη δεν θελω να ειπωθει κατι για μενα προσωπικα περι αποκρυψης και τοποθετησης επι διαφορων θεματων,το σασμαν αγοραστηκε απο τον Βασιλη(Προφητη).
Τωρα ποιος το τοποθετησε,δεν ξερω...

Στο 3ο post μου,μαλλον δεν πρεπει να ημουν καλα γιατι κρατησα μια αμυντικη σταση απεναντι σε οσα ειχαν γραφτει μεχρι εκεινη την στιγμη
Pughell έγραψε:

Ξερουμε οτι απο μηχανικα δεν εχει ιδεα,καλως ή κακως...
Οπως ειπα παραπανω,το σασμαν δεν εχει φλαντζες ή τσιμουχες,μονον κολλα στεγανοποιησης.

Δεδομενου οτι το φθαρμενο πριζ ντιρεκτ φαινεται μονον οταν βγαλεις σασμαν και οι τσιμουχες των ημιαξονιων ειναι κομματι του ημιαξονιου και οχι του σασμαν,ας μας πει που καταληγει και ποιος φταιει κατα την γνωμη του...

Στο 4ο post μου,χρησιμοποιωντας παραδειγμα που ηδη εχεις δωσει εσυ,σου απανταω αναλογα για να δεις οτι απο μονος σου δεν εχεις ξεκαθαρισει ακομα τι συμβαινει και ποιος εχει ευθυνη επι του θεματος
Pughell έγραψε:
AlienHack έγραψε:
...
Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ...

Συνεχιζεις την μλκια ενω απο μονος σου εχεις ηδη αναιρεσει την ευθυνη του τεχνικου με το παραδειγμα που προαναφερεις για τον εαυτο σου...
Οπως σωστα ειπες,αν καποιος σου παει pc για Χ προβλημα και στην πορεια ανακαλυψεις και την Ψ φθορα,τοτε θα προτεινεις την πιθανη λυση.

Στην προκειμενη περιπτωση αναρωτιεσαι ομως για κατι το οποιο εξαρχης κανει ΜΠΑΜ απο μακρια οτι την μλκια την εκανε αυτος που εκανε την διαγνωση/επισκευη/κλπ/κλπ...

Αντ'αυτου,απαντας με το παρακατω post
AlienHack έγραψε:
Pughell έγραψε:

Thanks φιλος..

θιγωντας εμενα αμεσα πια και αναφεροντας εναν σωρο μλκιες χωρις υποσταση...

Οποτε μικρε βλαχακο(γιατι βλαχακος εισαι),πριν κανεις ενα post,κανε ενα review σε αυτα που εσυ ο ιδιος εγραψες,δες τις απαντησεις των υπολοιπων και μετα ελα να μας πεις ποιος ειναι τι...
Μπρδελο τα εκανες μονος σου ξεκινωντας αυτο το ηλιθιο topic χωρις να εχεις φροντισει να μαθεις τουλαχιστον το δικο σου κομματι ευθυνης.

Για να καταλαβεις τι εισαι,μας ειπες νωριτερα οτι ειχες ηδη παει στον μηχανικο και εβγαλες το σασμαν οπου και διαπιστωσατε οτι εχει προβλημα οποτε ηταν αδυνατο να του ξαναπεις να το βαλει επανω για τα διπλα εργατικα...Ορθον εως εδω.
Και ρωταω εγω ο ασχετος,δηλαδη επρεπε να βγει το σασμαν πανω απο το αμαξι για να καταλαβεις/καταλαβετε οτι εχει προβλημα; Question
Μεχρι τοτε δηλαδη εισασταν σε διλλημα και δεν μπορουσατε να καταλαβετε αν οντως ειναι ετοιμο να διαλυθει για αυτο και αποφασισατε να το βγαλετε πανω απο το 206 οποτε και δια οπτικου ελεγχου(με κλειστη την χελωνα προφανως Rolling eyes ) και με κινησεις δια χεριου,διαπιστωσατε την ακαταλληλοτητα του...
Κανονικα θα επρεπε να πω "Μπραβο σας μοσχαρια!" αλλα δεδομενης της αγνοιας σου,μπραβο σε αυτον που καταφερε και σε επεισε οτι πρεπει να βγει απο επανω για διαγνωση και να του πληρωσεις και τα εργατικα,ασχετα αν σε εξυπηρετουσε η πιθανη του λυση ή οχι...
Μην κανεις το λαθος ομως και συγκρινεις τον εαυτο σου με εμας,εμεις εχουμε κερατα και διαστημικες κεραιες και καταλαβαινουμε ποτε το σασμαν μας δεν ειναι καλο,για αυτο και προλαμβανουμε καταστασεις...
Οποτε εχεις αρκετη προπονηση ακομα για να μας φτασεις.

Το πιο πιθανο σεναριο που περναει απο το μυαλο μου(αν καποιου του φαινεται παραλογο,ας με διορθωσει) ειναι οτι ντραπηκες,κολωσες ή πες το οπως θες,δεν πηγες σε καποιον αλλον μηχανικο που μπορουσε να σου παρεχει τοσο φτηνες υπηρεσιες ωστε να τις αντεξει η τσεπη σου.
Ωραια μεχρι εδω...
Υποθετω βεβαια οτι οταν εψαξες την αγορα για μεταχειρο σασμαν,η τιμη που σου ειπε ο Σταυρος ηταν ακρως δελεαστικη...
Οποτε και τολμησες να παρεις ενα σασμαν το οποιο ναι μεν δεν ηξερες αν ειναι ΟΚ ή οχι αλλα η τιμη ηταν απο αλλο πλανητη για αυτο και υπεκυψες μιας και μετα θα ηξερες που να απευθυνθεις αν κατι πηγαινε στραβα.
Βεβαια πιθανοτατα ο μηχανικος που το τοποθετησε δεν ειχε την ιδια αποψη με εσενα μιας και λογικο ειναι,χανει το ψωμι του ο ανθρωπος,οποτε εκανε οπως του ειπες(το πιθανο σεναριο του σαμποταζ δεν το σκεφτομαι καν),το εβαλε επανω ως ειχε και δεν ασχοληθηκε καν αφου η κατασταση εξελιχθηκε ετσι που η αγνοια σου του ελυνε τα χερια...
Δυστυχως ομως απο οτι βλεπεις η πλειοψηφια των αποψεων σου λενε οτι το ανταλλακτικο που επρεπε να αλλαχτει ηταν υποχρεωση αλλου,ασχετα αν εσυ συνεχιζεις να λες οτι "Δεν ξερω,δεν θελω να μαθω,δεν ειναι δουλεια μου...".
Οποτε τις απαντησεις που εψαχνες τις πηρες εδω και δυο-τρεις μερες,ευθυνη ξερεις που να αποδωσεις και επισης ξερεις οτι το "ξεσπασμα" σου ειναι μλκια σου και οχι οτι σε φεραμε σε τετοιο βαθμο εγω(ή ο Σταυρος).

Οποτε αντε κρυψου στην τρυπα σου αγορι μου καλο,φτιαξε το παραμυθακι σου οπως εσυ θελεις και διαβαζε το τις κρυες μερες του χειμωνα για να παρηγορει την τσεπη σου...
Απλα μην ξεχασεις να βαλεις καπου και το ρητο "Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...".

Υ.Γ.1 Περι IQ,αλλον φωναζουν Alienβλαξ...
Υ.Γ.2 Αυτοι που σου ειπαν με pm κακως εμπλεξες με Pughell και Σια,ας σου βρουνε και την λυση τωρα που τα εκανες σκτα...Λες και εμεις σε ξεραμε και απο προχθες και ειχαμε κομπλεξ μαζι σου.

207gtmx - Παρ 21 Μάϊ 2010, 23:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το thread κάνει κάποιον να νιώθει υπερήφανος?
.
.
.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς, αυτοί βέβαια αντιπροσωπεύουν αυτόν που τους χρησιμοποιεί...

Και ένα τελευταίο: καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν είναι αλάθητος (και αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές).

...........Καλή συνέχεια και συγνώμη για την διακοπή........
AlienHack - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 00:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ωραια τα λες Pughell αγορι μου . Απο οσο καταλαβα εδω μεσα δεν πρεπει να λεγονται σκηνικα και γεγονοτα που θυγουν καποιους. θα το ξερω απο δω και περα και δεν θα βαζω στο στομα μου το ονομα σου (που δεν το εβαλα ετσι κ αλλιος αλλα θα προσεχω εξτρα) του μηχανικου σου και κανε μου και μια λιστα στειλτην με πμ να ξερω και ποιους αλλους.

Μπορεις να με λες βλαχακο, βλαξ και οτι ακομα θελεις , το επιπεδο σου ριχνεις αγορι μου και μην ξεχνας οτι σε βλεπουν και καποια 100αδες μελη εδω μεσα οποτε συνεχισε να κανεις αυτο που ξερεις καλα. εχω απαντησει 4-5 φορες σε αυτο το Thread και δεν εχω βγαλει ουτε εναν χαρακτηρισμο απεναντι σου ενω εσυ μονο με υβρεις μπορεις να αμυνθεις , λυπαμε τις σπουδες που υποτιθεται εχεις κανει και το κοινονικο στατους που υποτιθεται εχεις.

και απλος για να μην δινοντε λαθος εντυπωσεις και διαβασει κανεις το σεναριο επιστημονικης φαντασιας που εγραψες ποιο πανω για την αλλαγη του σασμαν τα πραγματα εγιναν πολυ απλα, οπως ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ εχει κεραιες σαν και σας οπως λες και δεν εχει και 3-4 πτυχεια μηχανικου. Ειχα προβλημα με το σασμαν, δεν εμπαινε η 5η ταχυτητα. ο μηχανικος που παει ολη η οικογενεια τα αμαξια και εγω τα δικα μου εδω και χρονια μου λεει φερε να το κατεβασω να το ανοιξω να δω τι εχει, μπορει να χρειαστεις σασμαν Η' μπορει να εχει το γραναζι της 5ης προβλημα οποτε το αλαζουμε ευκολα η' κατι αλλο ποιο απλο (δεν θυμαμαι τι, ειπαμε δεν εκανα στο δημοτικο μηχανολογια σασμαν οπως εσεις) . οποτε το αφηνω εκει και μετα απο καποια ωρα με παιρνει και μου λεει το ανοιξα θελει αλλο σασμαν , δεν εχει καποιο μικρο προβλημα. εψαξα και βρηκα σασμαν μεταχειρισμενο με 450Ε εισαι οκ να το βαλεις? θελεις να ψαξεις και εσυ? (καθος ξερει και οτι εχω φιλους με ανταλακτικα και οτι ειμαι στο PSCLUB Και βρισκω και απο δω μεσα πραγματα) , του ζηταω 1 μερα να το δω το θεμα και μεταξυ των φιλων μου που πηρα τηλ ηταν και ο ΚΑΝΕ ο οποιος πηρε τηλ καποιον (αργοτερα καταλαβα οτι ηταν ο προφυτης) και βρηκε ενα ανακατασκευασμενο με 330Ε. τον ευχαριστησα και αυτον και τον προφυτη οταν πηγα και πηρα το σασμαν. το εδωσα στον δικο μου μηχανικο που ειχε το αμαξι ακομα πανω σε μια απο τις μπαρες του και μου περασε το σασμαν. πληρωσα και τον κυρια 350 ευρω για την εργασια και καινουριο δισκο πλατο που μου εβαλε (200 δισκος πλατο 150 εργασια για ολο το πακετο)) καΙ ΕΦΥΓΑ.

εσυ βεβαια φανταζεσαι αλλα σκηνικα και ο χαρακτηρισμος σου για μενα και τον μηχανικο ειναι "Μπραβο σας μοσχαρια!" ... συγνωμη που δεν παμε ολοι τα αμαξια μας εκει που δουλευεις ή στους δικους σου μηχανικους αλλα υπαρχουν μερικοι 100αδες ακομα στην θεσσαλονικη τουλαχιστον ναπαει ο κοσμος.

και η ερωτηση που εκανα εδω μεσα ειναι απλη , αφου φευγωντας απο κει και καθε μερα ενω παρκαρα το αμαξι εβλεπα οτι εσταζε απο κατω λαδι (βαλβολινες υπεθεσα αλλα δεν ημουν σιγουρος λογο ελειψη πτυχιου και των δικων σας γνωσεων κ.PUghell) και αφου παω στον προφυτη για να φτιαξω τον πισω αξονα (ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ (ΒΑΣΙΛΗ που γνωρισα) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ) και του λεω, δες και το σασμαν που χανει , μηπως δεν το εβαλε καλα ο αλλος μηχανικος , και η απαντηση που παιρνω ειναι "σταζει απο το χωνί θαπρεπει να ξανακατεβει να αλαχτει".....

ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 150Ε?? ρωταω και μου λεει ΝΑΙ!
ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ 10 μερες τα πληρωσα αυτα για να βαλω το ανακατασκευασμενο σασμαν που μου εδωσες! ε ναι λεει αλλα ανακατασκευαζω το μεσα οχι το εξω!! αυτες τις τσιμουχες και το χονι δεν τα αλαξα εγω να στα αλαζε αυτος που το εβαλε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΤΡΥΠΕς ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΚΤΛ?? ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? εγω εδωσα 600+ ευρο για να βαλω πανω ενα ανακατασκευασμενο σασμαν. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ? ΚΥΡΙΕ PUGHELL ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΟΥ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 200Ε!!

αν εσυ εισαι τοσο απλας και τα πετας ετσι τα λεφτα σου χαλαλι σου αγορι μου. καποιοι αλοι τα δουλευουν ευρω ευρω...

Τελοσ , κουραστικα να προσπαθω να πω το αυτονοητο σε κολημενα μυαλα με υπεροπτικες τασεις (αν δεν ξερεις μηχανικη αυτοκινητων οπως εγω καλα να παθεις, πρεπει να πληρωνεις νταβατσιλικια και τα λαθη των μηχανικων και να λες και ευχαριστω) ΓΙΑΤΙ καποιου το λαθος ητανε το οτι το σασμαν μου σταζει ,εγω ποτε δεν ειπα του Α μηχανικου ή του Β απλος ρωτησα εσας εδω μεσα ποιος πιστευεται οτι φταιει για να παω να ζητησω τα ρεστα και τον λογο που θα δουλευω 4 μερες για να παω να δωσω τα λεφτα σε εναν μηχανικο να μου φτιαξει αυτο που πληρωσα και επρεπε να δουλευει ηδη. ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ και τα σεναρια που βγαζεισ κυριε PUGHELL δεν με ενδιαφερουν , για μενα αυτο που εγραψα εχει σημασια οπως και καθε απλο ατομο που πηγε σε καποιο συνεργειο να φτιαξει μια ζημεια.
geo106xs - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 00:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απ'οσα διαβασα θελω απλα να εκφρασω την αποψη μου για την πορεια του τοπικ,απο τη στιγμη που και οι δυο πλευρες συνεχιζουν το θεμα δηλαδη Αλεξης(AlienHack) και Στελιος(Pughell) ευθυνονται και οι δυο για την ασχημη(?) πορεια του τοπικ...Καλο θα ηταν να σταματησετε γιατι το δικιο σας δε προκειται να το βρειτε αφου ο καθενας υποστηριζει τη δικη του μερια...Γνωμη μου παντα και παντα φιλικα!
Anyway,Αλεξη οτι εγινε εγινε τωρα οσον αφορα στο σασμαν,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις τα 150 ευρα να επισκευασεις το αυτοκινητο σου και να βρεις την ησυχια σου...Ελπιζω το παθημα σου να γινει μαθημα για ολους... Wink
kane - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 01:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο μην το συνεχίζεις...δυστηχώς πλεον μιλάμε για την περίπτωση που γιναμε κακοι απο καλοί,και στο τελος θα μας ζητηθεί να τα πληρωσουμε εμεις για να βρουμε ψυχικη γαλήνη.

Κατ'εμέ φταίει ο μηχανικος του αλέξη,που θεωρώ πως εσφαλμενα?επιτηδες? δεν έκανε τις απαραιτητες ενεργειες που κανει ενας μηχανικος οταν τοποθετεί ένα σαζμαν.

Μαλιστα δεν ξεχνώ τα λόγια του μηχανικου μου,που ανεφερα και στο αλεξη.

"βασιλη ενα σαζμαν για 206σσ εχουμε?
"εχουμε ρε"
"για πες τιμη γιατί ψαχνει ενας και ο μαστορας του θελει να τον ξυρισει"
"330 πεστου επισκευασμενο,ποσο του ειπε ο δικος του?"
"450"
"πωωωωω,μηπως ρε να μη το δωσουμε,του τρωμε το ψωμι?"

Και ας βγει ο αλεξης να πει οτι ΔΕΝ ειπωθηκαν ετσι...(και τον παρακαλουσα να ερθει ο ιδιος να το παρει κι οχι ο μηχ/κος του για να μην υπαρξει καμμια παρεξηγηση)

Και ερωτώ λοιπον εγω...θα καθοταν ο οποοσδηποτε μηχανικος να πει κατι τετοιο? τι στιγμη που ειχε ανταλλακτικο για πουλημα? δεν νομιζω...

2ο φαουλ του μηχανικου σου.Το σαζμαν σου,οπως μου ειπες στο τηλ,ηταν κατεστραμμενο, φτιαχτηκε απο φιλο μελους του πςκλαμπ με νορμαλ ποσο επισκευής...200ε.
Τωρα,πως φτιαχτηκε το "κατεστραμμενο",ο μηχ/κος σου θα ξερει καλυτερα,μαλλον.

Στην τελικη? θεωρώ πως ο δικος σου εχασε ενα καλό μεροκάμματο,και αποφασισε πως με καθε τροπο πρεπει να το παρει πισω.(βλ. 2 φορες ανεβα κατεβα + οτι προσπαθει να βγαλει "καρτα" τον πωλητη του σαζμαν που του πηγες).
Δυστηχώς αυτό φανηκε,αν κάνω φυσικα λαθος,σου ζητώ και του ζητώ και δημόσια συγνώμη.

Υ.Γ. παιζει να εχω μεσολαβησει για καμμια 15ρια(?) σαζμαν ΜΑ αλλα και ΒΕ στα χρονικα,εργοστασιακα,με διαφορα κ/π,με μπλοκε και συναφη σε πολιτικα και αγωνιστικα.Κανενας συμφορουμιτης ή μη,δεν πηρε τηλ να παραπονεθει για τέτοιο θέμα.(που δεν ειναι απορροια αστοχιας ανταλλακτικου του σαζμαν).

Υ.Γ. οσο για τους ειδημονες αθηναιους,ευτυχώς που δημιουργηθηκαν τα φορουμς,ηρθε ο κοσμος κοντα και ψωνισαν ανταλλακτικα καθε ειδους απο θεσνικη/βορεια,γιατι εκει τα εξυπνοπουλια πιανονταν επι σειρά ετων απτη μυτη,απο τους μαντράδες και τους μηχανικους...
Ας μην ξεχνάμε τις ορδες πεζο σπορ ανταλλακτικων που κατεβαιναν κατω οταν ο κονδωρας συνουσιαζοταν μαζι τους,οχι απλα χωρίς σάλιο,αλλα την βουτουσε πρωτα στο ασφαλτικο και μετα σε αμμο λατομειου...
Για μοτερ να πω?για μπλοκε?για σαζμαν? για για για για για...

Τεσπα,αυτα απο μενα.Ο καθείς μυαλό έχει για να διαβασει και οχι να κανει αναγωνση,να φιλτραρει τα δεδομενα και να αποφανθει...οχι οτι χρειαζεται ιδιαιτερος κοπος.
mufcpavlos - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 01:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που δε μπορει να καταλαβει με τπτ ο αλεξης ειναι οτι ο μηχανικος του εχει αμεσα οικονομικο συμφερον απο τον αλεξη κ φυσικα σε τετοιες εποχες θα κανει τα παντα για να βγαλει κατι παραπανω. Αλιμονο αν ο kane και ο προφητης (ο οποιος βγαζει ΤΑ λεφτα απ οτι ακουω επειδη ειναι μηχανικος με @@ και οχι @@ μηχανικος, και επειδη φτιαχνει και αγωνιστικα) περιμεναν να βγαλουν λεφτα απο ενα σαζμαν και ποσο μαλλον απο εσενα!

ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΛΕΜΕ!
AlienHack - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 02:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Στελιο μην το συνεχίζεις...δυστηχώς πλεον μιλάμε για την περίπτωση που γιναμε κακοι απο καλοί,και στο τελος θα μας ζητηθεί να τα πληρωσουμε εμεις για να βρουμε ψυχικη γαλήνη.

Κατ'εμέ φταίει ο μηχανικος του αλέξη,που θεωρώ πως εσφαλμενα?επιτηδες? δεν έκανε τις απαραιτητες ενεργειες που κανει ενας μηχανικος οταν τοποθετεί ένα σαζμαν.

Μαλιστα δεν ξεχνώ τα λόγια του μηχανικου μου,που ανεφερα και στο αλεξη.

"βασιλη ενα σαζμαν για 206σσ εχουμε?
"εχουμε ρε"
"για πες τιμη γιατί ψαχνει ενας και ο μαστορας του θελει να τον ξυρισει"
"330 πεστου επισκευασμενο,ποσο του ειπε ο δικος του?"
"450"
"πωωωωω,μηπως ρε να μη το δωσουμε,του τρωμε το ψωμι?"

Και ας βγει ο αλεξης να πει οτι ΔΕΝ ειπωθηκαν ετσι...(και τον παρακαλουσα να ερθει ο ιδιος να το παρει κι οχι ο μηχ/κος του για να μην υπαρξει καμμια παρεξηγηση)

Σταυρο καταρχας ευχαριστω που μιλας αυτην την φορα ηρεμα και σωστα οπως θα επρεπε γιατι στο πρωτο ποστ σου παρεξηγηθηκες χορις λογο και ησουν επιθετικος.

κατα δευτερον ετσι εγινε με το σασμαν οπως τα λες με το θεμα χρηματων, δεν ειπα κατι διαφορετικο. ΟΥΤΕ ειπα οτι φταιει ο προφυτης και οχι ο αλλος μηχανικος, εγραψα εδω για να μου πειτε την γνωμμη σας για το ποιος φταιει και αν μπορω να βρω το δικιο μου σε εναν απο τους δυο.

γιατι παρεξηγηθεικατε και νομιζατε οτι εριξα καποιο φταιξημο σε εσας (εσενα ειδικα απο την στιγμη που σε αλλο thread εδω μεσα σου λεω δημοσια ευχαριστώ που με εχεις εξυπηρετησει) δεν μπορω να καταλαβω.

αλλα καταλαβε και εμενα που μολις ειχα φτιαξει υποτιθεται το σασμαν και ενημερωθηκα οτι επρεπε να ξανακατεβει για κατι που καποιος απο τους 2 ξεχασε? και 150Ε βεβαια να τα δωσω χωρις λογο.. δεν ζητησα ουτε να μου τα πληρωσει καποιος ουτε τα ρεστα απο σενα φυσικα! (ουτε καν απο τον προφυτη αφου δεν τον ειχα κατανομασει καν)

Τελοςπαντων. το θεμα το θεωρω λειξαν. ξερεις οτι σε θεωρω φιλο και σε εχω βαλει στο σπιτι μου, και δεν θα μαλωνα με φιλο ακομα και αν εφταιγες εσυ για το ολο σκηνικο που φυσικά δεν εχεις καμια ευθυνη. ΑΝ θελεις να συνεχισεις την παρεξήγηση δικο σου θεμα.

οσο για το αμαξι θα πρεπει να βρω εναν 3ο μηχανικό να ξανακατεβασει το σασμαν και να βαλει τα 2 γαμημενα λαστιχα.. γιατι στον δικο μου μετα το σκηνικο και αφου εχω σκοτωθει δεν παταω, στον προφύτη με αυτα που μαλλον θα του εχουνε μεταφερει παλι δεν παταω.. οποτε αν εχετε καποιον καλο να προτεινετε!! αχχααχχ Laughing
Pughell - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 07:34:02
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη κουραστηκα,επειδη ο Σταυρος με εχει καλυψει πληρως και επειδη τα πραγματα βγαινουν συνεχεια ενα-ενα,ελπιζω αυτην την φορα να βρεις καποιον μηχανικο ο οποιος να ξερει οτι στα περισσοτερα σασμαν της αυτοκινητοβιομηχανιας,η 5η ειναι σχεδον παντα με εξωτερικο καπακι και αλλαζει απλα βγαζωντας το καπακι της,χωρις να κατεβασεις σασμαν,χωρις να βγαλεις γεφυρα,ημιαξονια,κλπ,κλπ...

Απλα οπως ειπα και νωριτερα,για αλλες βλακειες ηξερες πολυ καλα να ρωτας το ιδιο πραγμα 1000 φορες,στην προκειμενη περιπτωση ομως τσιγγουνευτηκες τα 5 λεπτα που θελει ενα νεο topic για να πεις τι προβλημα εχεις με το σασμαν σου;
Ας μην το συνεχισω καλυτερα...

Καλο ψαξιμο με τον μηχανικο που θα πας παντως,και που ΄σαι,να θυμασαι επειδη ακριβως τους πληρωνεις,ειτε πας στον παλιο σου,ειτε στον Προφητη,ειτε σε καποιον αλλον,επειδη ακριβως εχουν αναγκη τα χρηματα σου,δεν θα σου πει κανενας οχι που ξαναπηγες...Απλα φροντισε να πηγαινεις προετοιμασμενος εχοντας 5 αποψεις μεσα στην κεφαλα σου μπας και γλιτωσεις 5 δραχμες.
Αυτα...
reselie - Σαβ 22 Μάϊ 2010, 10:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι 150ε που προεκυψαν -για εμενα- απο αμελεια/επιτηδες απο τον μηχανικο σου + απο ενα ποσοστο ευθυνης δικιας σου.παρολα αυτα χωρις να παιρνω το μερος κανενος και λεγοντας απλα την γνωμη μου εγω -προσωπικα- θα πηγαινα στον προφητη μιας και αγορασες απο τον ιδιο και το σασμαν ,θα του ζητουσα συγνωμη για την παρεξηγηση και θα τον πληρωνα κανονικα για την εργασια του χωρις παζαρια κτλπ αρκει να γινει σωστα η δουλεια μου. και φανταζομαι καπου εκει ληγει αισια η υποθεση με τον μονο χαμενο τον μηχανικο σου που προφανως σε "κοροιδεψε" και φανταζομαι δεν θα ξαναπας..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες