king207cc έγραψε: |
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το παραπάνω post είναι επιθετικό και προσβλητικό προς το παλικάρι που δημιούργησε το θέμα και επίσης μιλάς με ύβρις και τέλος πάντων δεν αναφέρεται πουθενά στο πρόσωπο σου παρα μόνο στους δύο μηχανικούς. Δεν είναι ανάγκη να πουλάμε μούρη εδώ.
Φιλικά |
Pughell έγραψε: |
Μισο γιατι το πραγμα στραβωσε,χωρις ο Alex να εχει παρει θεση επι του θεματος... ![]() |
Παράθεση: |
Το παιδί δεν ξέρει και ούτε έχει την υποχρέωση να μάθει. Όταν παίρνουμε το αμάξι μας από το συνεργείο και πληρώνουμε (πρέπει να) θεωρούμε ότι αυτό είναι έτοιμο να πάει να κάνει χιλιόμετρα με τη μία. Όχι να ρωτάμε "μάστορα, άλλαξες τις τσιμούχες; Έβαλες λάδια στο μοτέρ; Το δοκίμασες;", αυτά είναι βλακείες/ανευθυνότητες. Επειδή εμείς ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω δεν σημαίνει πως όλοι (ούτε ο Αλεξ, ούτε η μάνα μου πχ) πρέπει να τα ξέρει και να ασχολείται με αυτά. |
AlienHack έγραψε: |
...
Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ... |
συγνώμη αλλα ειμαι υποχρεωμενος εγω να ξερω τι φλαντσες, τι κολες στεγανοποίησης εχει και που εχουν τρυπες τα σασμαν? ειστε σοβαροι? ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ μου και θελω αυτο που παρινω να λειτουργει . Εγω σαν τεχνικος υπολογιστωνπηλαδη αν καποιος μου φερει ενα PC να περασω Windows και παρατηρησω οτι δεν λειτουργει ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ? θα τον αφησω να καει? για να μου ξαναερθει μετα να του το φτιάξω να παρω και αλλα λεφτα? αυτο ειναι αντιεπαγγελαμτικο και ειναι αμελεια. οσο το γιατι απο αλου πηρα το σασμαν και αλου το εβαλα! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ τι εγραψα στο πρωτο ποστ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ειχε ηδη παει στον μηχανικο μου (τον προφητη δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα δουλεψει ποτε) , και αφου ο μηχανικος εβγαλε το σασμαν μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη, να τον ελεγα τι? ξαναβαλτο πανω, να παω μεχρι τον προφητη να μου βναλει εκεινος ενα ανακατασκευασμενο που εχει? και να τον πληρωνω και 100+ ευρω γιατι ηδη ειχε κατεβασει σασμαν. ?? ειναι λογικο αυτο? ΚΑΝΕ μην στραβώνεις και δες τι σου εγραψα παραπανω. εγω ουτε ονοιματα αναφερα και ευθύνες δεν εριξα ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ οπως εισαι εσυ. Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ... |
vamvakoolas έγραψε: |
τι περιμενεις μετα απο εδω οπως σου γραφουν και τα παιδια? |
εκανα ενα ποστ με αυτο που επαθα για να ακουσω γνωμες γιατο ποιος φταίει ή τι μπορώ να κανω για να γλυτωσω ΑΛΛΑ 150 ευρώ πανω στα ήδη 600-700 που εδωσα, |
να κανουμε ερανο να σου δωσουμε λεφτα? να παμε να σπασουμε το μαγαζι καποιου? Να πατε δικαστικα και να παρουμε το μερος καποιου? |
Ειναι κοινα αποδεκτο οτι οταν περνεις ενα σασμαν απο ενα συνεργειο (και οχι απο μαγαζι με ανταλλακτικα) το περνας εκει. Αν γινει η στραβη (ειτε οι τσιμουχες ειτε κανενα γραναζι) ξερεις ποιος φταιει. |
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ τι εγραψα στο πρωτο ποστ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ειχε ηδη παει στον μηχανικο μου (τον προφητη δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα δουλεψει ποτε) , και αφου ο μηχανικος εβγαλε το σασμαν μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη, να τον ελεγα τι? ξαναβαλτο πανω, να παω μεχρι τον προφητη να μου βναλει εκεινος ενα ανακατασκευασμενο που εχει? και να τον πληρωνω και 100+ ευρω γιατι ηδη ειχε κατεβασει σασμαν. ?? ειναι λογικο αυτο? |
Υ.Γ: Εγω για σασμαν εχω χασει 2πλασια λεφτα απο εσενα (και μαλιστα 2 χρονια πριν) και δε καθησα δημοσια να ζητησω δικιο ή το λιθοβολισμο καποιου(ων).
Φιλικα |
εκανα ενα ποστ με αυτο που επαθα για να ακουσω γνωμες γιατο ποιος φταίει ή τι μπορώ να κανω για να γλυτωσω ΑΛΛΑ 150 ευρώ πανω στα ήδη 600-700 που εδωσα, |
Σταυρο(30cm),ειναι και καποια σκηνικα που διαδραματιστηκαν μεταξυ Alex και Στρατου(συνεργατης Βασιλη-Προφητη) που δεν γραφτηκαν... ![]() |
Αν ο Alex απλα ρωτουσε μιας και δεν το κατεχει,σιγουρα δεν θα υπηρχε προβλημα,απλα οταν δεν εχεις ιδεα και παραυτα μιλας και με εντελως καθετο τροπο(ασχετα αν εχεις αδικο,και ας μην το ξερεις),ε,τοτε νομιζω οτι καλο ειναι να κανεις την παπια και να γκρινιαξεις αφου μαθεις πραγματικα τι συμβαινει και ποιος φταιει. ![]() |
Σταυρο(30cm),ειναι και καποια σκηνικα που διαδραματιστηκαν μεταξυ Alex και Στρατου(συνεργατης Βασιλη-Προφητη) που δεν γραφτηκαν... ![]() Αν ο Alex απλα ρωτουσε μιας και δεν το κατεχει,σιγουρα δεν θα υπηρχε προβλημα,απλα οταν δεν εχεις ιδεα και παραυτα μιλας και με εντελως καθετο τροπο(ασχετα αν εχεις αδικο,και ας μην το ξερεις),ε,τοτε νομιζω οτι καλο ειναι να κανεις την παπια και να γκρινιαξεις αφου μαθεις πραγματικα τι συμβαινει και ποιος φταιει. ![]() Στα υπολοιπα θα συμφωνησω με τον Σταυρο(Kane) οτι ασκοπα γραφτηκαν και συζητιουνται μιας και το ολο θεμα θα ειχε ουσια αν ο Alex ρωτουσε για να καταλογισει ευθυνες,πριν ομως εχει κανει οτιδηποτε αλλο. ![]() |
Pughell αγορι μου εισαι ξαδερφος του προφήτη ή τα παιρνεις απο αυτόν? Καταρχας εσυ μπηκες σαν να μην πω τι στην συζήτηση και ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΣ ατομα. Ειπες για ποιον μηχανικο μιλάω κτλ κτλ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ αν ηθελα να γινει αυτό? Εχεις μαθει να σέβεσαι αυτους που κανουν THREAD? ποιο ειναι το προβλημα σου και χωρίς να έχω κατανομάσει τον μηχανικό σου τον ονομαζεις και τον υπερασπίζεσαι? Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩς ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ηθελα απλός να αναφέρω ενα γεγονος ωστε να ενημερωθουν οσοι βρεθουν στην Θεση μου για το τι μαλ***α μπορει να συμβεί στα καλα καθούμενα και να πρεπει ο καταναλωτης να πληρώσει νταβατζιλίκια! ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ σε καποιους ή να ζητήσω ευθύνες θα το εκανα απευθείας ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ στον τιτλο του thread. Και εσυ ΚΑΝΕ γιατι θύχτηκες? σου ζήτησα τα ρεστα για κατι? σου ειπα οτι φταις εσύ? μεχρι και χτες σου εγραφα ποστ που σε ευχαριστούσα που με εχεις εξυπηρετησει και αυτό δεν αλλάζει!! το οτι εγινε μαλ***α με τον προφύτη δεν εχει καμια σχέση με σενα. σε εσενα ακομα εχω υποχρέωση και θα εχω, γιατι ομως θύγεσαι και αμυνεσαι χωρισ να σου εχω καταλογίσει κατι δεν μπορω να καταλαβω. PUGHELL τι παιχτηκε με τον συνεργατη του προφύτη? στα παρασκηνια οπως γραφεις? γιατι δεν εχει πεχτεί τιποτα! ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ στον STEVE που λες οιτι δεν ξερει τι εχει παιχτει ενώ ειναι ξεκάθαρο οτι εσυ δεν εχεις ιδέα. Εκτός αν σου το μετεφερε εκεινος (ΣΤρατος ή οπως λεγεται) καπως. Τον πηρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα για το θεμα του σασμαν και του ειπα οτι ουτε ο αλλος μηχανικος δεχεται ευθυνη και οτι καλουμε εγω να πληρώσω κατεβασμα σασμαν ξανά. Και του ζητησα να μου δώσει τον προφύτη (βασίλη) γιατι με αυτον ειχα παρε δωσε εγώ στις 3 φορές που εχω παει μη ξέροντας οτι και ο ιδιος ειναι αφεντικό εκει. ΑΝ αυτό τον εθυξε τοτε τι να πω.. πρεπει να γνωρίζω την ιεραρχεία σε καθε συνεργείο? ή δεν εχω το δικαιομα να μιλήσω με οποιο απο τα δυο αφεντικά θελω? ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και κανατε ενα THREAD πουτανα δεν μπορω να καταλάβω, εχετε ταλεντο σ'αυτό φαινεται. Μια περιγραφή ενώς ανώνυμου σκηνικου χωρις ονομασιες ατόμων (ακριβος για τον λόγο οτι δεν ήθελε ουτε να θύξει ουτε να προσβάλει απλος να ενημερώσει για το τι μπορεί να συμβει στον απλό καταναλωτη , ως παραδειγμα προς αποφυγή) το κανατε προσωπικό θεμα και δημόσιο λιθοβολισμό. ΥΓ. απλος για να καταλάβουν μερικοι τι ατομο ειμαι και να μην λένε την καθε παπαρια τους λογο αγνοιας, και επειδή ο DR DInos εγραψε σε αυτο το THREAD, θα αναφέρω οτι πριν 1μιση χρονο, ο DRDINOS μου συνεστησε ενα συνεργειο να καθαρισω τα μπεκ μου, εκει πηγαμε μαζι και απο μαλ***α του μηχανικού μου χαλασαν το 1 μπεκ και αναγκάστικα να πληρώσω για αντικατάσταση ,Ο DRDINOS και αυτο ειναι προς τιμήν του μου ζητησε συγνώμη και ενοιωσε ασχημα ΑΛΛΑ εγω ημουν αυτος που τον καθυσήχασα και του ειπα οτι αυτός δεν εχει καμια ευθυνη και του ημουν και υποχρεως που μπηκε στον κοπο να με παει στο συγκεκριμενο συνεργειο. ΜΑ**ΚΙΕΣ συμβαινουν στον καθένα και οι καλύτεροι μηχανικοι καποια στιγμή κανουν λαθος. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ οτι θα τους κρεμασουμε. Το ιδιο ισχύει και για τον ΚΑΝΕ αν και ο συγκεκριμενοσ δεν συμπεριφερθηκε οπως ο DR.DInos Παρα χωρίς να μιλήσει μαζι μου αρπάζεται και γραφει στο thread αυτό λεγοντας με αχάριστο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (οχι να τον κατηγορώ για κατι , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ).. αλλα φαινεται οποιως εχει την μύγα... Στον προφύτη αφού μου αλαξε το σασμαν ακουμπησα αλλα 300Ε για επιδιόρθωση πισω άξονα και του ειπα οτι θα πάω και για την αλαγή χταποδιού, ουτε τον εβρισα για το σασμαν ουτε μαλωσα μαζί του. ΜΙΛΗΣΑ πολιτισμενα (οπως μερικοι δεν μπορουν να κανουν μαλλον) και του ζητησα την γνώμη του για το ολο σφαλμα με το σασμαν. ΟΥΤΕ τον απίλησα ουτε τον μπινελικοσα οπως θα μπορούσε οποιοςδηποτε ετρωγε 150Ευρό εξτρα στο κεφαλι να κανει. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ PUGHELL γιαυτο? υπερασπίζεσαι τον "ξαδερφο" σου χωρις να υπάρχει λογος να το κανεις? καθότι με τον προφύτη δεν εχω καποιο πρόβλημα παρα μονο μια παρεξήγηση. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ, αλλα δεν χρειαστηκε το εκανες εσυ γαμιοντας και το THREAD. Thanks φιλος.. |
android έγραψε: |
σασμαν ζητησες, σασμαν πηρες...η δικια του δουλεια ηταν μονο η πωληση του σασμαν...οπως θα μπορουσες να παρεις απ οπουδιποτε ενα μεταχερισμενο σασμαν π.χ. απο μεταχειρα ανταλλακτικα,ιδιωτη...απο κει κ περα τι θελει κ τι δεν θελει το ξερει ΜΟΝΟ αυτος που το βγαλε και το δε... |
Sorry αλλα στο σασμαν,που εχετε δει φλαντζες εκτος απο την κολλα στεγανοποιησης που βαζουνε; ![]() |
Επειδη δεν θελω να παρω θεση,εμαθα τουλαχιστον σε ποια ανταλλακτικα αναφερομαστε...
Οι διαρροες ειναι απο το πριζ ντιρεκτ(το χωνακι πισω απο το δισκοπλατο προς την πλευρα του στροφαλου) και απο τις τσιμουχες των ημιαξονιων(που βρισκονται πανω στα ημιαξονια και πατανε στο αλουμινιο). Οπως ειπα και νωριτερα,το σασμαν καθεαυτου δεν εχει καποια τσιμουχα/φλαντζα. Τωρα για το ποιος εκανε τι και ποιος φταιει,ας κρινει ο καθενας μονος του. Και επειδη δεν θελω να ειπωθει κατι για μενα προσωπικα περι αποκρυψης και τοποθετησης επι διαφορων θεματων,το σασμαν αγοραστηκε απο τον Βασιλη(Προφητη). Τωρα ποιος το τοποθετησε,δεν ξερω... |
Μισο γιατι το πραγμα στραβωσε,χωρις ο Alex να εχει παρει θεση επι του θεματος... ![]() Ξερουμε οτι απο μηχανικα δεν εχει ιδεα,καλως ή κακως... Οπως ειπα παραπανω,το σασμαν δεν εχει φλαντζες ή τσιμουχες,μονον κολλα στεγανοποιησης. Δεδομενου οτι το φθαρμενο πριζ ντιρεκτ φαινεται μονον οταν βγαλεις σασμαν και οι τσιμουχες των ημιαξονιων ειναι κομματι του ημιαξονιου και οχι του σασμαν,ας μας πει που καταληγει και ποιος φταιει κατα την γνωμη του... |
Pughell έγραψε: | ||
Συνεχιζεις την μλκια ενω απο μονος σου εχεις ηδη αναιρεσει την ευθυνη του τεχνικου με το παραδειγμα που προαναφερεις για τον εαυτο σου... Οπως σωστα ειπες,αν καποιος σου παει pc για Χ προβλημα και στην πορεια ανακαλυψεις και την Ψ φθορα,τοτε θα προτεινεις την πιθανη λυση. Στην προκειμενη περιπτωση αναρωτιεσαι ομως για κατι το οποιο εξαρχης κανει ΜΠΑΜ απο μακρια οτι την μλκια την εκανε αυτος που εκανε την διαγνωση/επισκευη/κλπ/κλπ... |
AlienHack έγραψε: | ||
Pughell αγορι μου εισαι ξαδερφος του προφήτη ή τα παιρνεις απο αυτόν? Καταρχας εσυ μπηκες σαν να μην πω τι στην συζήτηση και ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΣ ατομα. Ειπες για ποιον μηχανικο μιλάω κτλ κτλ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ αν ηθελα να γινει αυτό? Εχεις μαθει να σέβεσαι αυτους που κανουν THREAD? ποιο ειναι το προβλημα σου και χωρίς να έχω κατανομάσει τον μηχανικό σου τον ονομαζεις και τον υπερασπίζεσαι? Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩς ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ηθελα απλός να αναφέρω ενα γεγονος ωστε να ενημερωθουν οσοι βρεθουν στην Θεση μου για το τι μαλ***α μπορει να συμβεί στα καλα καθούμενα και να πρεπει ο καταναλωτης να πληρώσει νταβατζιλίκια! ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ σε καποιους ή να ζητήσω ευθύνες θα το εκανα απευθείας ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ στον τιτλο του thread. Και εσυ ΚΑΝΕ γιατι θύχτηκες? σου ζήτησα τα ρεστα για κατι? σου ειπα οτι φταις εσύ? μεχρι και χτες σου εγραφα ποστ που σε ευχαριστούσα που με εχεις εξυπηρετησει και αυτό δεν αλλάζει!! το οτι εγινε μαλ***α με τον προφύτη δεν εχει καμια σχέση με σενα. σε εσενα ακομα εχω υποχρέωση και θα εχω, γιατι ομως θύγεσαι και αμυνεσαι χωρισ να σου εχω καταλογίσει κατι δεν μπορω να καταλαβω. PUGHELL τι παιχτηκε με τον συνεργατη του προφύτη? στα παρασκηνια οπως γραφεις? γιατι δεν εχει πεχτεί τιποτα! ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ στον STEVE που λες οιτι δεν ξερει τι εχει παιχτει ενώ ειναι ξεκάθαρο οτι εσυ δεν εχεις ιδέα. Εκτός αν σου το μετεφερε εκεινος (ΣΤρατος ή οπως λεγεται) καπως. Τον πηρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα για το θεμα του σασμαν και του ειπα οτι ουτε ο αλλος μηχανικος δεχεται ευθυνη και οτι καλουμε εγω να πληρώσω κατεβασμα σασμαν ξανά. Και του ζητησα να μου δώσει τον προφύτη (βασίλη) γιατι με αυτον ειχα παρε δωσε εγώ στις 3 φορές που εχω παει μη ξέροντας οτι και ο ιδιος ειναι αφεντικό εκει. ΑΝ αυτό τον εθυξε τοτε τι να πω.. πρεπει να γνωρίζω την ιεραρχεία σε καθε συνεργείο? ή δεν εχω το δικαιομα να μιλήσω με οποιο απο τα δυο αφεντικά θελω? ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και κανατε ενα THREAD πουτανα δεν μπορω να καταλάβω, εχετε ταλεντο σ'αυτό φαινεται. Μια περιγραφή ενώς ανώνυμου σκηνικου χωρις ονομασιες ατόμων (ακριβος για τον λόγο οτι δεν ήθελε ουτε να θύξει ουτε να προσβάλει απλος να ενημερώσει για το τι μπορεί να συμβει στον απλό καταναλωτη , ως παραδειγμα προς αποφυγή) το κανατε προσωπικό θεμα και δημόσιο λιθοβολισμό. ΥΓ. απλος για να καταλάβουν μερικοι τι ατομο ειμαι και να μην λένε την καθε παπαρια τους λογο αγνοιας, και επειδή ο DR DInos εγραψε σε αυτο το THREAD, θα αναφέρω οτι πριν 1μιση χρονο, ο DRDINOS μου συνεστησε ενα συνεργειο να καθαρισω τα μπεκ μου, εκει πηγαμε μαζι και απο μαλ***α του μηχανικού μου χαλασαν το 1 μπεκ και αναγκάστικα να πληρώσω για αντικατάσταση ,Ο DRDINOS και αυτο ειναι προς τιμήν του μου ζητησε συγνώμη και ενοιωσε ασχημα ΑΛΛΑ εγω ημουν αυτος που τον καθυσήχασα και του ειπα οτι αυτός δεν εχει καμια ευθυνη και του ημουν και υποχρεως που μπηκε στον κοπο να με παει στο συγκεκριμενο συνεργειο. ΜΑ**ΚΙΕΣ συμβαινουν στον καθένα και οι καλύτεροι μηχανικοι καποια στιγμή κανουν λαθος. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ οτι θα τους κρεμασουμε. Το ιδιο ισχύει και για τον ΚΑΝΕ αν και ο συγκεκριμενοσ δεν συμπεριφερθηκε οπως ο DR.DInos Παρα χωρίς να μιλήσει μαζι μου αρπάζεται και γραφει στο thread αυτό λεγοντας με αχάριστο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (οχι να τον κατηγορώ για κατι , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ).. αλλα φαινεται οποιως εχει την μύγα... Στον προφύτη αφού μου αλαξε το σασμαν ακουμπησα αλλα 300Ε για επιδιόρθωση πισω άξονα και του ειπα οτι θα πάω και για την αλαγή χταποδιού, ουτε τον εβρισα για το σασμαν ουτε μαλωσα μαζί του. ΜΙΛΗΣΑ πολιτισμενα (οπως μερικοι δεν μπορουν να κανουν μαλλον) και του ζητησα την γνώμη του για το ολο σφαλμα με το σασμαν. ΟΥΤΕ τον απίλησα ουτε τον μπινελικοσα οπως θα μπορούσε οποιοςδηποτε ετρωγε 150Ευρό εξτρα στο κεφαλι να κανει. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ PUGHELL γιαυτο? υπερασπίζεσαι τον "ξαδερφο" σου χωρις να υπάρχει λογος να το κανεις? καθότι με τον προφύτη δεν εχω καποιο πρόβλημα παρα μονο μια παρεξήγηση. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΑ, αλλα δεν χρειαστηκε το εκανες εσυ γαμιοντας και το THREAD. Thanks φιλος.. |
kane έγραψε: |
Στελιο μην το συνεχίζεις...δυστηχώς πλεον μιλάμε για την περίπτωση που γιναμε κακοι απο καλοί,και στο τελος θα μας ζητηθεί να τα πληρωσουμε εμεις για να βρουμε ψυχικη γαλήνη.
Κατ'εμέ φταίει ο μηχανικος του αλέξη,που θεωρώ πως εσφαλμενα?επιτηδες? δεν έκανε τις απαραιτητες ενεργειες που κανει ενας μηχανικος οταν τοποθετεί ένα σαζμαν. Μαλιστα δεν ξεχνώ τα λόγια του μηχανικου μου,που ανεφερα και στο αλεξη. "βασιλη ενα σαζμαν για 206σσ εχουμε? "εχουμε ρε" "για πες τιμη γιατί ψαχνει ενας και ο μαστορας του θελει να τον ξυρισει" "330 πεστου επισκευασμενο,ποσο του ειπε ο δικος του?" "450" "πωωωωω,μηπως ρε να μη το δωσουμε,του τρωμε το ψωμι?" Και ας βγει ο αλεξης να πει οτι ΔΕΝ ειπωθηκαν ετσι...(και τον παρακαλουσα να ερθει ο ιδιος να το παρει κι οχι ο μηχ/κος του για να μην υπαρξει καμμια παρεξηγηση) |