Παράθεση: |
http://viewitem.eim.ebay.gr/Performance_Chip_Tuning_Peugeot_106_16L_16V_GTI_12bhp/270568530061/ite
Αξιζει να το αγορασω ???? Το αμα3ι ειναι σκουπα εξατμιση50αρα απο κατ. και πισω.... Επισης θελω να μου πει οποιος γνωριζει το ιδανικο σημειο στροφων για να μου ρυ8μισει το κοφτη ωστε να αποδιδει αλλα να μην χασει αξιοπιστια??? Γνωστος μου ειπε για κοφτη στις 7900..θα αρχισει να τσιμπαει λαδακι???? ευχαριστω 8α βοηθησετε παρα πολυ!!!!!! |
RoadRunner122 έγραψε: |
Και για να χουμε καλό ερώτημα, στην περίπτωση του 3Φ τι κάνουμε? |
stratos gti έγραψε: |
οταν λες σχετικα οικονομικο??? δηλαδη για να περασει κτεο αλλαγη εγκεφαλου υποχρεωτικα.... αυτοι μ τ αγραφους τ ιδιο κανουν???? |
xouzouris83 έγραψε: |
δεν ξερω ρε συ Στελιο..η ιδεα να βαλω κατι ετοιμο στο αμαξι το οποιο ετοιμο εχει φτιαχτει για ενα γενικο βελτιωμα δεν μου καθετε καλα |
Pugobios έγραψε: |
τσιπ για 3φυσο βγάλανε ποτέ η όλα αναπρογραμματισμένα είναι..? |
Pugobios έγραψε: |
καμία σχέση Στέλιο...σίγουρα δεν θα βγάλεις περισσότερα αλλα το να προγραμματίσεις σωστά τον 3φυσσο αποτι έχω καταλάβει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα...ενώ με έναν άγραφο(εφόσον τον κατέχεις) είναι πιο εύκολα τα πράγματα...επίσης είναι πολύ πιο οικονομικό το αυτοκήνιτο απο πρίν...όπως και να το κάνεις άλλο πράγμα το να ρυθμίσεις 2 χάρτες σστον μαμά και άλλο το λιγότερο 10... |
stratos gti έγραψε: |
αν βαλω πς αντιγραφη μπορει να μου καει ο εγκεφαλος η να μην αντεξει???? |
Pughell έγραψε: |
Η ταχυτητα μεταβολης των μιγματων και επεξεργασιας δεδομενων εχει καμια σχεση με την μεγιστη αποδοση; ![]() |
Pughell έγραψε: |
Αυτο ακριβως...
Δεν διαφωνω οτι ο αγραφος εχει περισσοτερες λειτουργιες,χαρτες με μεγαλυτερη χωρητικοτητα,μικροτερο step,κλπ,κλπ. Απλα τιποτα απο τα παραπανω δεν εχει σχεση με την μεγιστη αποδοση. Η μεγιστη αποδοση,με σωστα ρυθμισμενους και τους δυο εγκεφαλους,δεν προκειται να αλλαξει μιας και το μοτερ ειτε ειναι με τον αγραφο,ειτε με τον μαμα θα χρειαζεται την συγκεκριμενη ποσοτητα καυσιμου με την συγκεκριμενη ποσοτητα αναφλεξης σε συγκεκριμενες στροφες για να βγαλει τα Χ αλογα. Πιστευω οτι ειναι πληρως κατανοητο οτι ο αγραφος δεν μπορει να μεταβαλλει την δυνατοτητα του μοτερ να καιει συγκεκριμενη ποσοτητα μιγματος μιας και αυτο καθοριζεται αποκλειστικα απο ολα τα παρελκομενα(εισαγωγη,εξαγωγη,εκκεντροφορους,κλπ). ![]() |