fynos έγραψε: |
Ναι σχεδόν όλα πάνω στον προφυλακτήρα πουλιούνται και μεμονωμένα.
Για την μαύρη φάσα που λες, έχει κωδικό 7452 HV με κόστος 65€ Για το νίκελ είναι το 7452 HW με κόστος 72€ |
Driver ///M έγραψε: | ||
Σε ευχαριστώ πολύ! Όταν λες για το νίκελ όμως, εννοείς το κομμάτι γύρω από το νίκελ φαντάζομαι, αυτό που μου λείπει, γιατί το νίκελ είναι στη θέση του. Το πλαστικό μέρος του προφυλακτήρα πάντως (αυτό που εξέχει εννοώ, λίγο κάτω από το σήμα και φτάνει από το ένα φτερό μέχρι το άλλο), μόνο 65 ευρώ έχει (όταν ένα κομματάκι γύρω απ'το νίκελ έχει 72!)? Αν αλλάξω όλα τα πλαστικά (το χαμόγελο που λέμε), πόσο περίπου πάει? Ακόμη, για να φτιαχτούν τα πλαστικά αυτά, λογικά ο προφυλακτήρας θέλει αφαίρεση, έτσι δεν είναι? Και μια τελευταία ερώτηση. Πόσο περίπου είναι το κόστος αλλαγής ολόκληρου του προφυλακτήρα (εννοώ και του μεταλλικού μέρους, με βάψιμο, τοποθέτηση κλπ) ? Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! |
ironman02 έγραψε: |
Γιατι δεν μιλάς πρώτα με την ασφαλιστική να συνεννοηθούνε με το συνεργείο? Όλα πρέπει να στα καλύψει εννοείται. Αλλά μην πληρώσεις τίποτα κατά τη γνώμη μου πριν τα συμφωνήσουν στο κόστος συνεργείο και ασφαλιστική. Θα τους πεί αυτός πόσο βγαίνει το κόστος και αυτοί θα πούνε οκ προχώρα εφόσον συμφωνήσουν.. |
android έγραψε: |
με μια γρηγορη ματια βρηκα αυτα
προφυλακτηρας εμπρος 315,79 μασκα πανω 84 μασκα κατω 118 προς πηχυ προφυλ εμπρος 58 φανος ομιχλης 39χ2 διακοσμητικο φανου ομιχλης 60χ2 εξαγωγη τοποθετη νεου 70 χρωμα προφυλακτηρα 45 βαφη προφυλακτηρα 60 βαλε κ ενα φ.π.α 21% βαλε οτι θα χουν παρει κ καποιες αυξησεις απο τοτε που τα χω εγω |
nick sapanidis έγραψε: |
Το μαυρο πλαστικο τερμα κατω στον μπροστινο προφυλακτηρα κατω απο την πινακιδα ξερει κανεις ποσο κοστιζει? |