PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - 1.6vti Σβήνει η μηχανή

alexkhr - Σαβ 08 Μάϊ 2010, 16:04:22
Θέμα δημοσίευσης: 207 - 1.6vti Σβήνει η μηχανή
Χαιρετώ όλα τα μέλη του club. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός 207 cc (120 hp). Το αυτοκίνητο το έχω περίπου 2 χρόνια και ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό μέχρι στιγμής πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κάπιες φορές και ενώ κινούμε στη κίνηση (1η -2α) όταν σταματάει τελείως το αυτοκίνητο σβήνει η μηχανή. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η βενζίνη. Για 1 μήνα βάζω συνέχεια v-power. Το προβλημα μειώθηκε αλλά δεν εξαφανίστηκε. Το πήγα και στην αντιπροσωπεία και το έβαλαν πάνω στον εγκέφαλο αλλά μου είπαν πως δεν έδειξε κάτι και ότι το αμάξι είναι μια χαρά. Έχετε καμία ιδέα για το τί είναι αυτό ή τι μπορώ να κάνω?
TONIS** - Σαβ 08 Μάϊ 2010, 16:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
τηλεφορτωση στον εγκεφαλο του κινητηρα με νεο λογισμικο και αρχικοποιηση πεταλουδας
και ελυσε το προβλημα
alexkhr - Σαβ 08 Μάϊ 2010, 16:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα? Και γιατί στην αντιπροσωπία δεν έκαναν κάτι τέτοια? Δεν είμαι δυσπιστος σε αυτό που λές απλά προσπαθώ να καταλάβω.
drdino - Κυρ 09 Μάϊ 2010, 16:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
Βαριόντουσαν να ασχοληθούν. Αυτό που σου είπε το παιδί ζήτα.
207fra - Δευ 10 Μάϊ 2010, 19:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω μια απο τα ιδια φιλε. Το πηγα στο συνεργειο και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα. Μου το εκανε συχνα μετα σταματησε, ξαναεμφανιστηκε πριν κανα μηνα 1-2 φορες και απο τοτε παλι χαθηκε. Μου το κανει οταν ειναι κρυο, μετα ολα οκ.
alexkhr - Τρι 11 Μάϊ 2010, 14:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Update είχες κάνει?
TONIS** - Τρι 11 Μάϊ 2010, 18:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
alexkhr έγραψε:
Είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα? Και γιατί στην αντιπροσωπία δεν έκαναν κάτι τέτοια? Δεν είμαι δυσπιστος σε αυτό που λές απλά προσπαθώ να καταλάβω.

Εγω τα φτιαχνα φιλε μου ήμουνα 9 χρονια σε εξουσιοδοτημενο service peugeot και τα πρωτα ειχανε θεμα με το συγκεκριμενο προβλημα και πιθανον να στο κανει και παιζοντας το γκαζι και στο ρελαντι.

η λυση ειναι αυτη θελει λιγο δουλιτσα η αρχικοποιηση της πεταλουδας μετα την ξακουστη ΤΗΛΕΨ(Φ) ΟΡΤΩΣΗ Very happy
alexkhr - Τετ 12 Μάϊ 2010, 07:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο έχω κλείσει ραντεβού για αναβάθμιση και θα τους πω και για την πεταλούδα.
Puzzle - Τετ 19 Μάϊ 2010, 13:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα με ακριβως τον ιδιο τυπο αυτοκινητου...
Για την ακριβεια εβαζα νεκρα παταγα φρενο , το αμαξι στο ρελαντι δηλαδη και εσβηνε μονο του..
Το αφησα στην αντιπροσωπεια, το συνεδεσαν με γαλλια και τους ειπαν να αλλαξουν κατι καλώδια(δεν θυμαμαι ακριβως)...
Απο τοτε εχει περασει ενας χρονος και δεν μου εχει συμβει το οτιδηποτε..
Παντως σε καμια περιπτωση δεν μου ειπαν για καθαρισμο πεταλουδας...και το update το ειχα κανει πριν μου βγει το προβλημα..
Δεν λέω οτι φταιει και σε εσενα αυτο απλα αναφερω το περιστατικο μου..και ημουν εντος εγγυησης εγω.
alexkhr - Δευ 31 Μάϊ 2010, 14:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει περάσει 1 μήνας περίπου απο τότε που το πήγα για update. Απο τότε δεν ξαναέκανε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε.
gkantemis - Τετ 02 Μάρ 2016, 17:17:36
Θέμα δημοσίευσης: 307-ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ
Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι νέος στο φορουμ.Θα ήθελα τη γνώμη σας αν γίνεται.Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φίλο με το 207.Σβήνει η μηχανή όταν ξεκινώ το αμάξι με κρύα μηχανή.Μετά από 3-4 λεπτά σταματά το πρόβλημα.Επίσης, αν βάλω μπρος και δεν ξεκινήσω κατευθείαν αλλά το αφήσω στο ρελαντί 3-4 λεπτά δεν θα μου σβήσει αλλά στο ρελαντί καθώς περιμένω να ζεσταθεί λίγο το αμάξι τρέμει λες σαν κομπρεσερ.Μετα από 2-3 λεπτά θα σταματήσει κι αυτό.Στο δια ταύτα, καθαρίσαμε την πεταλούδα(2φορές) και τίποτα.Τηλεφόρτωση για ενημέρωση λογισμικού και αρχικοποίηση πεταλούδας και πάλι τίποτα.Αλλαγή αισθητήρα λ ,μαντέψτε Smile τίποτα.
Καμιά ιδέα??

Ευχαριστώ
alfasud - Τετ 02 Μάρ 2016, 21:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει βηματικό ρελαντί το μοτέρ?
gkantemis - Πεμ 03 Μάρ 2016, 00:49:39
Θέμα δημοσίευσης:
alfasud έγραψε:
Εχει βηματικό ρελαντί το μοτέρ?

Ιδέα δεν έχω,πως μπορώ να το μάθω?να ρωτήσω τον μηχανικό??
drdino - Πεμ 03 Μάρ 2016, 12:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει αν είναι 307 όπως λέει στο προφίλ του.

Αισθητήρα θερμοκρασίας έλεγξαν;
gkantemis - Πεμ 03 Μάρ 2016, 12:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Δεν έχει αν είναι 307 όπως λέει στο προφίλ του.

Αισθητήρα θερμοκρασίας έλεγξαν;

Ναι ,το άλλαξε ο μηχανικός και δεν λύθηκε το πρόβλημα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες