DimiP έγραψε: |
οταν με το καλο μου ερθει η φωτοκληση απο Αττικη οδο θα τη στειλω να γελασει το χειλακι σου... |
Svstouk έγραψε: | ||
Εσένα θα σου έρθει ο δικαστικός κλητήρας αυτοπροσώπως! ![]() ![]() |
OLGA έγραψε: |
Βρε Μιχαλάκη για να αρχίσω να γελάω σαν και σένα, να πώ και ένα άντε γειά έχω μια κλήση για στάθμευση στο Μικρολίμανο στις 18 Αυγούστου, θα κάνεις τίποτα? ![]() |
p206Mike έγραψε: |
παίζει πολύ υποχρέωση για να επιτευχθεί αυτό βρε
Ολγάκι .... |
p206Mike έγραψε: |
παίζει πολύ υποχρέωση για να επιτευχθεί αυτό βρε
Ολγάκι .... |
PoiSoNeR έγραψε: |
Εγω <<χτυπησα>> 2 κλησεις σε 2 μερες!!! ![]() ![]() Καλο,ε? ![]() |
DimiP έγραψε: |
οταν με το καλο μου ερθει η φωτοκληση απο Αττικη οδο θα τη στειλω να γελασει το χειλακι σου... |
lia206cc έγραψε: |
Προχθές πάντως με ζωγράφισαν μέσ' την Ορεστιάδα (31 εουρίτος το πορτραίτο - τσάμπα τέχνη!): - "Έτρεχες με 127 σε κατοικημένη περιοχή!!!" - "Πωπώ, τι να πω παιδιά είμαι αδικαιολόγητη" - "Τι θα γίνει με σένα; κάθε φορά τα ίδια θα έχουμε;" - "Άργησα για το γραφείο βρε παιδιά, δεν το πρόσεξα το κοντέρ" - "Άμα σε πάω αυτόφορο τώρα θα φταίω εγώ;" - "Όχι, αλοίμονο, σας είπα είμαι αδικαιολόγητη" Παύση... (ανταλλάσουν μερικά βλέμματα μεταξύ τους και κάτι λίγα με μένα, την τάχα μου χαμηλοβλεπούσα...) - "Ρε Γιάννη, γράψε εκεί 88χλμ να τελειώνουμε, κι αύριο εδώ θα είναι..." Σωστός ο πιτσιρικάς; Αχχχχχ καμιά φορά το να' σαι γυναίκα έχει και τα καλά του!!! |
teoman έγραψε: |
Καλά ε,η διάλογοι/μονόλογοί σου είναι άπαιχτοι ![]() ![]() Πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι και να καταχωρηθούν σε ξεχωριστό topic! |
lia206cc έγραψε: | ||
![]() Μήπως η ιστορία είναι "παραμύθα" όπως στην Εγνατία; Και για 'κει λέγανε (και λένε) διάφορα αλλά δεν έχω λάβει κάνα ραβασάκι, απ το '99 περιμένω... ![]() Ρε συ, πως δεν το σκέφτηκα: μήπως δεν με προλαβαίνει ούτε το ραντάρ; μήπως έσπασα το φράγμα του ήχου; ![]() ![]() ![]() (τι φρούτο θεε μου! ![]() Προχθές πάντως με ζωγράφισαν μέσ' την Ορεστιάδα (31 εουρίτος το πορτραίτο - τσάμπα τέχνη!): - "Έτρεχες με 127 σε κατοικημένη περιοχή!!!" - "Πωπώ, τι να πω παιδιά είμαι αδικαιολόγητη" - "Τι θα γίνει με σένα; κάθε φορά τα ίδια θα έχουμε;" - "Άργησα για το γραφείο βρε παιδιά, δεν το πρόσεξα το κοντέρ" - "Άμα σε πάω αυτόφορο τώρα θα φταίω εγώ;" - "Όχι, αλοίμονο, σας είπα είμαι αδικαιολόγητη" Παύση... (ανταλλάσουν μερικά βλέμματα μεταξύ τους και κάτι λίγα με μένα, την τάχα μου χαμηλοβλεπούσα...) - "Ρε Γιάννη, γράψε εκεί 88χλμ να τελειώνουμε, κι αύριο εδώ θα είναι..." Σωστός ο πιτσιρικάς; Αχχχχχ καμιά φορά το να' σαι γυναίκα έχει και τα καλά του!!! |