PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 206 - Διπλή Εξάτμιση!

kavaliotis - Τετ 20 Αύγ 2003, 03:34:38
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Διπλή Εξάτμιση!
Παιδια ειδα αυτην την διπλη εξατμιση και θα ηθελα τα φωτα σας. Πρωτα απο ολα ποσο κοστιζει περιπου, αν θα δω βελτιωση σε σχεση με μια απλη εξατμιση και αν μπαινει ευκολα στο δικο μου αμαξακι! Razz Laughing Wink

Επισης το πισω φως της ομιχλης σιγουρα ξερω για Αγγλια οτι απαγορευεται να ειναι ετσι με ασπρο οπως στην φωτογραφια, ισχυει το ιδιο για Ελλαδα? Επειδη το βρηκα πολυ φτηνα Αγγλια και σκεφτομαι οτι θα ταιριαζει ωραια στο αμαξακι...
Kouzman - Τετ 20 Αύγ 2003, 08:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου προσωπικα το βρισκω ασκοπο να βαλεις διπλη εξατμιση και να φορτωσεις το αυτοκινητο σου με 15-20 κιλα βαρος ακομα. Εδω προσπαθουμε μπας και βγαλουμε τιποτα και ελαφρυνει...

Ας οψεται ο θορυβος αλλιως θα εβαζα εξατμιση να βγαινει πισω απο τον εμπρος τροχο...εκει να δεις ελαφρωμα... Razz Razz Laughing

Παντως απο οσο ξερω τετοιο συστημα βγαζει η Sebring και η Remus νομιζω και αν θυμαμαι καλα καποιο παλικαρι απο εδω εχει...
Ronin - Τετ 20 Αύγ 2003, 08:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μακη ,με την συγκεκριμενη εξατμιση που εχεις postαρει,εκτος του οτι θα βαρυνεις ασκοπα το 206 σου,δεν προκειτε να δεις και απολυτος τιποτα στον τομεα τον επιδοσεων.Η συγκεκριμενη εξατμιση που μας δειχνεις,δεν ειναι εξατμιση αλλα μουφοεξατμιση.Αν παρατηρησεις, το αριστερο τμημα εχει την κλασικη μαυριλα που εχουν ολες οι εξατμισεις ,ενω το δεξι ειναι ολοκαινουργιο.Αυτο οπως καταλαβαινεις σημαινει οτι το επιπλεον καξανακι δεν χρησιμοποιητε και ειναι εκει που το βλεπεις μονο για εφε.
Ειναι κλασικη πατεντα που εδω στην Ελλαδα την χρησιμοποιουν πολυ τα Seat Leon....Αν δεις ποτε κανε διμπουκο Leon παρατηρισε το....
pezomania - Τετ 20 Αύγ 2003, 12:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Πάνος με κάλυψε πλήρως!!! Τζάμπα βάρος και χρήμα!!
chatasos - Τετ 20 Αύγ 2003, 13:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω η Ρένα έχει διπλή εξάτμιση Wink Wink
aris ioannina - Τετ 20 Αύγ 2003, 14:04:43
Θέμα δημοσίευσης: χωριατια!!!!!
χωριατιαααααααα. να σοβαρευτουμε ρε παιδες
teoman - Τετ 20 Αύγ 2003, 15:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Noop,μία μεγάλη διπλή στην μέση έχει.
chatasos - Τετ 20 Αύγ 2003, 15:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
chatasos έγραψε:

Noop,μία μεγάλη διπλή στην μέση έχει.

Δεν είχα δει την φωτογραφία Shocked Shocked Shocked
kavaliotis - Τετ 20 Αύγ 2003, 17:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη αυτη η διπλη που λετε οτι εχει η Ρενα αξιζει? Γιατι ειχα δει σε ενα Focus και την ειχα καραγουσταρει αλλα φοβαμαι να κοψω το πισω φτερο για να μπουνε..
DimiP - Τετ 20 Αύγ 2003, 23:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Φιλε Μακη ,με την συγκεκριμενη εξατμιση που εχεις postαρει,εκτος του οτι θα βαρυνεις ασκοπα το 206 σου,δεν προκειτε να δεις και απολυτος τιποτα στον τομεα τον επιδοσεων.Η συγκεκριμενη εξατμιση που μας δειχνεις,δεν ειναι εξατμιση αλλα μουφοεξατμιση.Αν παρατηρησεις, το αριστερο τμημα εχει την κλασικη μαυριλα που εχουν ολες οι εξατμισεις ,ενω το δεξι ειναι ολοκαινουργιο.Αυτο οπως καταλαβαινεις σημαινει οτι το επιπλεον καξανακι δεν χρησιμοποιητε και ειναι εκει που το βλεπεις μονο για εφε.
Ειναι κλασικη πατεντα που εδω στην Ελλαδα την χρησιμοποιουν πολυ τα Seat Leon....Αν δεις ποτε κανε διμπουκο Leon παρατηρισε το....

σαν καλος καγκουρας θα επρεπε να ξερεις πως υπαρχουν τροποι για να "μαυρισεις" την ψευτομπουκα.
1). μαυριζεις την ψευτικη μπουκα με αυθεντικη μαυριλα απο την αλλη!!!!
2). χρησιμοποιεις προιοντα "μαυριλας" του εμποριου...
ετσι και οι 2 μπουκες "παιρνουν ζωη"

χαχαχαχχα!!! Wink Wink Wink Wink
Ronin - Πεμ 21 Αύγ 2003, 08:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Judger έγραψε:

σαν καλος καγκουρας θα επρεπε να ξερεις πως υπαρχουν τροποι για να "μαυρισεις" την ψευτομπουκα.

Αχαχαχαχαχαχα....
Ποπο ρε Dimip την εχεις μεσα σου την καγκουρια...
Ουτε που το ηξερα αυτο.....
Δηλαδη υπαρχουν ατομα που το κανουν αυτο??????????
Παει,εχει ξεφυγει τελικα ο κοσμος.....
DimiP - Παρ 22 Αύγ 2003, 00:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
DimiP έγραψε:
Judger έγραψε:

Αχαχαχαχαχαχα....
Ποπο ρε Dimip την εχεις μεσα σου την καγκουρια...
Ουτε που το ηξερα αυτο.....
Δηλαδη υπαρχουν ατομα που το κανουν αυτο??????????
Παει,εχει ξεφυγει τελικα ο κοσμος.....

θα μαθεις! σιγα σιγα μη βιαζεσαι!
με εμας που εμπλεξες ...θα μαθεις πολλα.!!!
ακου και το απιστευτο.
σε περιοδικο του χωρου των βελτιωσεων ειδα διαφημιση για καποιο μηχανημα (μικρο σε μεγεθος και απλο στη χρηση) που αναλαμβανει την εξης καταπληκτικη δουλεια:
Να βγαζει φλογες απο την εξατμηση του αυτ/του κατα βουληση του οδηγου!!!
Ω ναι! "αποκτειστε κι εσεις φλογα στην εξατμιση σαν τα αγωνιστικα του wrc" ελεγε η λεζαντα!!!
Απισευτο;; κιομως αληθηνο!
kavaliotis - Παρ 22 Αύγ 2003, 00:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP δεν χρειαζεται να ψαχνεις στα περιοδικα για να το δεις αυτο, εχει ηδη αναφερθει εδω απο καποια κοπελα νομιζω και μας εδωσε και λινκ για το προιον, αν και ειναι απο αμερικανικο μαγαζι! Παντως δεν νομιζω οτι αυτο ειναι καγκουρια, νομιζω οτι ειναι πιο πολυ για να σπας πλακα με τους φιλους σου που θα ειναι απο πισω και θα κλανουν μεντες μολις βλεπουν φλογα ή για να την σπας σε κανα γρηγορο καθως θα τον προσπερνας και θα νομιζει οτι εισαι πολλα κυβικα πιο πανω απο αυτον! Μετα και να σε προσπερασει, απλα θα νομιζει οτι δεν ηθελες να τον τρεξεις! Razz Razz Razz
DimiP - Παρ 22 Αύγ 2003, 23:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
DimiP δεν χρειαζεται να ψαχνεις στα περιοδικα για να το δεις αυτο, εχει ηδη αναφερθει εδω απο καποια κοπελα νομιζω και μας εδωσε και λινκ για το προιον, αν και ειναι απο αμερικανικο μαγαζι! Παντως δεν νομιζω οτι αυτο ειναι καγκουρια, νομιζω οτι ειναι πιο πολυ για να σπας πλακα με τους φιλους σου που θα ειναι απο πισω και θα κλανουν μεντες μολις βλεπουν φλογα ή για να την σπας σε κανα γρηγορο καθως θα τον προσπερνας και θα νομιζει οτι εισαι πολλα κυβικα πιο πανω απο αυτον! Μετα και να σε προσπερασει, απλα θα νομιζει οτι δεν ηθελες να τον τρεξεις! Razz Razz Razz

.
ναι ξερω...
και αμα σου πουν τιποτα, θα λες "ασε ποναει το κεφαλι μου ρε φιλε ...που να τρεχουμε τωρα..." ή "ασε μεγαλε ειναι και αρυθμιστες οι βαλβιδες, αλλη φορα..." Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kavaliotis - Σαβ 23 Αύγ 2003, 04:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αληθεια Ελλαδα ποσο κανει αυτο το ΚΙΤ τελικα? Ποσο ελεγε στο περιοδικο?
DaSoP - Κυρ 24 Αύγ 2003, 11:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν καταλαβα καλα παιδια μιλαμε για το κιτ με το γκαζακι υγραεριου? καπου το ειδα σε ενα περιοδικο αλλα η εξατμιση τι μπορει να παθει απο τισ φλογες? μην μαυρισει τελειως και την χασουμε σε καμια λακουβα..! Παντως συμφωνω με τον καβαλιωτη! φαντασου μονο να τα ριχνεις σε καποιον ενω σκας τα φλογιδια απο την εξατμιση στο επομενο φαναρι πως θα σε κοιταει? χαχαχαχα και μονο που το φανταζομαι...ας παθει οτι θελει η εξατμιση!!! χαχαχα
kavaliotis - Τρι 02 Σεπ 2003, 21:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω κατι αλλο... Μιας και το RC υπαρχει στην αγορα, αρα και τα ανταλλακτικα του, μπορουμε να βαλουμε την εξατμιση του στα δικα μας??? Μιλαω για την διπλη που εχει...Ή αν βαλω καποια που μοιαζει σαν αυτη, δεδομενου του οτι θα εχω καμμια 80αρια αλογακια μονο, θα κερδισω ή θα χασω αν εχει 2 αποληξεις αντι για μια η εξατμιση??? Περιμενω καποιες απαντησεις γιατι πολυ μου εχει αρεσει ρε γα**το και κατι τετοιο θελω να βαλω... Επισης θα χωραει στην ποδια πισω η διπλη ή θα πρεπει να κοψω για να χωρεσει?

Να και οι φωτογραφιες απο το RC για να δειτε τι εννοω...

Vaggelis - Τρι 02 Σεπ 2003, 21:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω κατι αλλο... Μιας και το RC υπαρχει στην αγορα, αρα και τα ανταλλακτικα του, μπορουμε να βαλουμε την εξατμιση του στα δικα μας??? Μιλαω για την διπλη που εχει...Ή αν βαλω καποια που μοιαζει σαν αυτη, δεδομενου του οτι θα εχω καμμια 80αρια αλογακια μονο, θα κερδισω ή θα χασω αν εχει 2 αποληξεις αντι για μια η εξατμιση??? Περιμενω καποιες απαντησεις γιατι πολυ μου εχει αρεσει ρε γα**το και κατι τετοιο θελω να βαλω... Επισης θα χωραει στην ποδια πισω η διπλη ή θα πρεπει να κοψω για να χωρεσει?

1ον) Που τα βρήκες εσύ τα 80 άλογα;;;; Γιατί να πάω και εγώ να τα βρώ, αν είναι έτσι.....
2ον) Για να δείς ουσιαστική διαφορά στην ιπποδύναμη, πρέπει να αλλάξεις όλο το σύστημα, από το χταπόδι και πέρα...........
3ον) Δεν χωράει η διπλή στην ποδιά μας, θα πρέπει να κόψεις τον προφυλακτήρα....
DaSoP - Τρι 02 Σεπ 2003, 21:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
Η εξατμιση που φοραει το RC ειναι MAGNEX ολο το συστημα απο χταποδι και πισω! Δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα απο οτι ρωτησα δεν φτανουν 1500€... μονο το τελικο εχει περιπου 300€ και δεν ξερω για τον καταλυτη...Αααχ γιατι ρε πατερα δεν εχεις την PEUGEOT!!! Laughing
kavaliotis - Τρι 02 Σεπ 2003, 22:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχαχαχαχα!!! Α ρε Βαγγελη τελικα σημερα ή εγω δεν τα γραφω σωστα ή εσυ δεν με καταλαβαινεις!

80 αλογα εννοω εχει το 206 μου συνολο! Αντε να εχει 82-83 επειδη θα βαλω αυτο το κιτ βελτιωσης με χταποδι μεσαιο οπισθιο σιλανσιε...Και απλα ρωταω αν αντι για μονη εξατμιση μπορω να βαλω αυτην την διπλη.. Απλα με αρεσει σαν στυλ και ρωταω αν θα κερδισω ή θα χασω σε σχεση με την μονη...(οχι την μαμα)

Τωρα για το πισω, ναι και εγω αυτο φοβομουνα, οτι πρεπει να το κοψω.. Ελπιζω αν τελικα διαλεξω αυτην την διπλη να ειναι ευκολο το κοψιμο και να μην γινει κακογουστο...

Τελικα απο το RC μπορουμε να την βρουμε την εξατμιση του απο την Peugeot Sport?

EDIT: Χρηστο γραφαμε μαζι, κριμα ρε γα**το, πολυ ακριβη... Μαλλον θα ψαξω κατι αλλο... Crying or Very sad
Vaggelis - Τρι 02 Σεπ 2003, 22:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
Kαμία παρεξήγηση.....
Είναι εύκολο να την πάθεις, όταν μιλάς μέσω net....
Στο θέμα μας...
Το RC επισήμως, θα αρχίσει να πωλείται από Οκτώβρη, επομένως ανταλλακτικά του στην Ελλάδα θα δούμε μάλλον από τον νέο χρόνο......
Στείλε ένα mail στην Peugeot Sport, μήπως και σου πουν και καμιά τιμή...
Miltellas - Τετ 03 Σεπ 2003, 09:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμή μπορεί να δώσει η Lion αφού το RC είναι αυτοκίνητο παραγωγής. Wink

Αλλά, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΛΟΓΑ; ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ; ΕΔΩ ΑΠΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...

Ψυχραιμία... Rolling eyes
bebis206vts - Παρ 05 Σεπ 2003, 22:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λεω να μην σκεφτεσε καθολου την εξατμηση του RC. Καταρχην δεν κανει για 1400 κυβικα που εισαι εσυ Μακη.. Ειναι σχεδιασμενη για αλλα κυβικα και αερια.. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ψαξεις σε καποιο οικο με αισθητικες βελτιωσεις μηπως και βρεις κατι παρομοιο να σου αρεσει..
PoLiThS - Σαβ 06 Σεπ 2003, 02:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σε συνέχεια λέω οτι και το τελικό στο RC είναι εγκάρσια τοποθετημένο και όχι κατα τον διαμήκη άξονα , για αυτό το RC δεν έχει ρεζέρβα
Steve - Τετ 12 Μάϊ 2004, 01:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
θα μαθεις! σιγα σιγα μη βιαζεσαι!
με εμας που εμπλεξες ...θα μαθεις πολλα.!!!
ακου και το απιστευτο.
σε περιοδικο του χωρου των βελτιωσεων ειδα διαφημιση για καποιο μηχανημα (μικρο σε μεγεθος και απλο στη χρηση) που αναλαμβανει την εξης καταπληκτικη δουλεια:
Να βγαζει φλογες απο την εξατμηση του αυτ/του κατα βουληση του οδηγου!!!
Ω ναι! "αποκτειστε κι εσεις φλογα στην εξατμιση σαν τα αγωνιστικα του wrc" ελεγε η λεζαντα!!!
Απισευτο;; κιομως αληθηνο!

Το φοράει ένα Evo εδώ στη Λάρισα αυτό.. Κόστος: €600 αν θυμάμαι καλά. Άν θέλετε λεπτομέρειες πείτε μου... Razz ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! Very happy Laughing
-=N4X=- - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 17:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το συγκεκριμενο gadjetaki το εχει καθε τευχος του p*** t*** στις τελευταιες σελιδες.
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι μπαινει 4-6 χιλιοστα στη μπουκα το μπουζακι το οποιο περιλαμβανει κ αυτο ειναι που κανει την δουλεια αναβοντας το απο μεσα.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
βΓΗΚΕ ΣΧΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!!!!!!!

zippy - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 18:10:51
Θέμα δημοσίευσης: ejatmisi
ejartate apo ta kazanakia pou krivei apo piso apo ton profilaktira.Epeiseis ama einai anojidota kai ti douleia exei kanei to palikari pou ta evale.Epeiseis mporei na exei valei mono ena kazanaki kai na exei dei kataleijeis (vlepe honda crx).
zippy - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 18:11:58
Θέμα δημοσίευσης: sorry
sorry paides lathos meros tou forum!
zippy - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 18:13:47
Θέμα δημοσίευσης: diplo kazanaki
tha eithela na apadiso sto proto thema sto kurio kavalioti.ejartate apo ta kazanakia pou krivei apo piso apo ton profilaktira.Epeiseis ama einai anojidota kai ti douleia exei kanei to palikari pou ta evale.Epeiseis mporei na exei valei mono ena kazanaki kai na exei dei kataleijeis (vlepe honda crx).
Steve - Παρ 14 Μάϊ 2004, 00:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

Έχει τουλάχιστον 2 χρόνια που έχει βγει και είναι ηλεκτρική. Ο ήχος της, ψαρωτικός μεν, απαίσιος δε. Rolling eyes
Vaggelis - Παρ 14 Μάϊ 2004, 08:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
-=N4X=- έγραψε:

Έχει τουλάχιστον 2 χρόνια που έχει βγει και είναι ηλεκτρική. Ο ήχος της, ψαρωτικός μεν, απαίσιος δε. Rolling eyes

Με μια τέτοια ψευτο-σκάστρα και μια συσκευή για ψεύτικη φλόγα, θα είστε τα μεγάλα φαβορί για το 1ο Βραβείο Grand Master Kangaroo....
Ghost Dog - Παρ 14 Μάϊ 2004, 09:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

EEΕΕEΛΑ!? ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ????? Rolling eyes Rolling eyes Question
-=N4X=- - Παρ 14 Μάϊ 2004, 09:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
Στο να ψαρωνεις τους αλλους πολυ απλα κ να σε περναει το σαξοραλλο με την σκουπα κ να ειναι ετοιμος για ψυχιατρο!!! Laughing
kavaliotis - Παρ 14 Μάϊ 2004, 10:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως αυτη η σκαστρα για ατμοσφαιρικα αμαξια θα μου ηταν πολυ χρησιμη αν ειχε και ΟΝ-ΟFF function. Κοινως μιας και ειναι πιο πολυ για ψαρωμα, να το εχω σε λειτουργια μονο οταν παω για βολτα για "ψαρεμα" γιατι οπως και να το κανουμε η σκαστρα ειναι λιγο σπαστικη οταν την εχεις συνεχεια να ακουγεται σε καθε αλλαγη ταχυτητας...

Οσο για τις φλογες, το ιδιο πραγμα! Θα εχει πολυ πλακα να περνας κανενα σαξοραλλο και να βγαζεις φλογες απο πισω! Θα μεινουν ολοι με ανοιχτα τα στοματα!!!! (ή θα καταλαβουν τι καγκουρια ειμαστε και θα γελανε μαζι μας στα φαναρια! Ahahahahahhahahhha!!! Laughing )
pugsang - Παρ 14 Μάϊ 2004, 11:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:

Θα εχει πολυ πλακα να περνας κανενα σαξοραλλο

Αυτο ειναι το δύσκολο..Ολα τ αλλα γίνονται
Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 14 Μάϊ 2004, 17:41:54
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Στο να ψαρωνεις τους αλλους πολυ απλα κ να σε περναει το σαξοραλλο με την σκουπα κ να ειναι ετοιμος για ψυχιατρο!!! Laughing

Αι στην ευχη? Και εγω ο μαλ**ας πηγα και εβαλα κανονικο turbo....! Twisted evil Shocked Laughing
Ghost Dog - Παρ 14 Μάϊ 2004, 17:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
kavaliotis έγραψε:

Θα εχει πολυ πλακα να περνας κανενα σαξοραλλο

Αυτο ειναι το δύσκολο..Ολα τ αλλα γίνονται
Laughing Laughing

Εκτος και αν ειναι κανα 1100αρακι και το εχει κανει να μοιαζει με ραλλοσαξο!
Daloup-man - Παρ 14 Μάϊ 2004, 17:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
-=N4X=- έγραψε:

Αι στην ευχη? Και εγω ο μαλ**ας πηγα και εβαλα κανονικο turbo....! Twisted evil Shocked Laughing

Και στα'λεγα εγώ!!!
Δεν χρειάζεται turbo!!!!
το θέμα είναι οτι θα περνάς saxorallα 1ου μπορεί και 2ου σταδίου !
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Ghost Dog - Παρ 14 Μάϊ 2004, 17:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Και στα'λεγα εγώ!!!
Δεν χρειάζεται turbo!!!!

Δεν σε ακουγα ο βλακας, δεν σε ακουγα.....! Shocked Laughing Laughing Laughing
Skull - Παρ 14 Μάϊ 2004, 18:16:01
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Παντως αυτη η σκαστρα για ατμοσφαιρικα αμαξια θα μου ηταν πολυ χρησιμη αν ειχε και ΟΝ-ΟFF function. Κοινως μιας και ειναι πιο πολυ για ψαρωμα, να το εχω σε λειτουργια μονο οταν παω για βολτα για "ψαρεμα" γιατι οπως και να το κανουμε η σκαστρα ειναι λιγο σπαστικη οταν την εχεις συνεχεια να ακουγεται σε καθε αλλαγη ταχυτητας...

Οσο για τις φλογες, το ιδιο πραγμα! Θα εχει πολυ πλακα να περνας κανενα σαξοραλλο και να βγαζεις φλογες απο πισω! Θα μεινουν ολοι με ανοιχτα τα στοματα!!!! (ή θα καταλαβουν τι καγκουρια ειμαστε και θα γελανε μαζι μας στα φαναρια! Ahahahahahhahahhha!!! Laughing )

Μπορεις να κανεις και το αλλο...

Να παρεις ενα μικρο μεγαφωνακι,ξες απο αυτα που εχεουν οι γυφτοι πανω απο τα datsun,και να ηχογραφησεις τον ηχο που κανει ενα αλλο turbατο αυτοκινητο και οταν εισαι ετοιμος το πατας play και τους ψαρωνεις πιο πολυ!!! Very happy

Τωρα για την φωτια...παρε ενα μικρο αναπτηρα εκεινο που αναβεις τα κερια,το μακροστενο, και βαλτο με καποιον τροπο μεσα στην μπουκα...

Συνδεσετα ολα μαζι και εισαι ετοιμος με το 1ο βραβειο στο χερι!! Wink
BUBA - Τρι 18 Μάϊ 2004, 23:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Devil Twin Exhausts
http://www.ccfreund.de/cc-karo/Devil_Sound.WMV
Βαλτε τo Volume sto 10 και απολαύστε..
Steve - Τετ 19 Μάϊ 2004, 11:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα... προτιμώ Group N με βγαλμένο τον καταλύτη... Wink
shark_zak - Τετ 19 Μάϊ 2004, 11:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Devil Twin Exhausts
http://www.ccfreund.de/cc-karo/Devil_Sound.WMV
Βαλτε τo Volume sto 10 και απολαύστε..

ωραιο να ειχε και κινηση η εικονα.... Silly
PHSYBORG - Τετ 09 Ιούν 2004, 15:43:07
Θέμα δημοσίευσης:

ΝΙΚΟΣ - Τετ 09 Ιούν 2004, 16:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα εχει δυο απο μαμα αλλα δεν εντυπωσιαστηκα.Ο λογος ειναι οτι εχουν δει τα ματια μου πολλα αμαξια τερατα απο πολυεστερες και αεροτομες τυπου B-17 και τα εχω συχαθη.Να δουμε τι θα λεει απο θορυβο.
PoLiThS - Τετ 09 Ιούν 2004, 20:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εμενα εχει δυο απο μαμα αλλα δεν εντυπωσιαστηκα.Ο λογος ειναι οτι εχουν δει τα ματια μου πολλα αμαξια τερατα απο πολυεστερες και αεροτομες τυπου B-17 και τα εχω συχαθη.Να δουμε τι θα λεει απο θορυβο.

Β-1Β Είναι το αεροσκάφος άντε αν εννοείς το F-117.. Iσωμα όλα τα έκανες αχρηστε Razz
kavaliotis - Τετ 09 Ιούν 2004, 23:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως μιλατε για τις αεροτομες τυπου στεγνωστρα? Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

τετοιου τυπου εξατμηση κανει για τα δικα μας... Question
η πρεπει να βγαλεις την ρεζερβα..... Crying or Very sad
mick206 - Πεμ 10 Ιούν 2004, 11:35:35
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Β-1Β Είναι το αεροσκάφος άντε αν εννοείς το F-117.. Iσωμα όλα τα έκανες αχρηστε Razz

Περίμενες κάτι καλύτερο; Rolling eyes Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Παρ 11 Ιούν 2004, 03:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Επειδη και εσυ τουρτα και ο Λουλης ο Μικες το παιζετε εξυπνοι θα σας ενημερωσω μιας και δεν ξερετε την τυφλα σας και πετατε μονο εξυπναδες του τυπου τα ξερω ολα και εγω ειμαι και κανενας αλλος οτι υπαρχει B17 Flying Fortress ελικοφορο με 4 μηχανες του 2 Παγκοσμιου Πολεμου το οποιο ηταν βομβαρδιστηκο και ειχε 3 πυργισκους με πυροβολα οπως και πλαινους σκοπευτες πυροβολων και εναν ουρας.Εχει βγει και εργο με το αεροπλανο αυτο το οποιο εχει τιτλο Memphis Belle.Παρτε και μερικες ντοματες γιατι σας αξιζουν Splat Splat Splat Splat Splat

Υ.Γ.Εσενα παλιοταβερνιαρη πλην της ντοματας θα σου δωσω και τσαγακι.Αντε γιατι πολυ RAGNOTTI την εχεις δει τελευταιος και πρεπει να κατεβουν μερικα αυτια.
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 13:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γράψτε λάθος στην δήλωση μου περί Group Ν! Sad

Μάλλον θα πάω για κάτι σαν του BUBA που έδειξε στο βιντεάκι... Cool

Επειδή το http://www.devil.fr είναι εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης, έχει κανένας άλλος υπόψιν του κωδικούς ή φωτογραφίες με το πακέτο της 2πλής αυτής εξάτμισης? Rolling eyes

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Wink
DIMCHRI - Τετ 24 Νοέ 2004, 18:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
υπερβολική την κόβω την διπλή. και δεν νομίζω ότι θα προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή βελτιωτική εξάτμιση.
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 20:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
Θα την βάλω για θέμα ομορφιάς και όχι απόδοσης. 90 άλογα όλα κι όλα (προς το παρον), ε αν ψοφήσουν και 2-3, δεν χάλασε ο κόσμος! Wink
Kouzman - Πεμ 25 Νοέ 2004, 10:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
καλες εμφανισιακα οι διπλες και οι τριπλες μπουκες, ομως εκτος απο look δεν προσφερουν τιποτα αλλο παρα μονο προσθετο βαρος... Wink Wink

ακουγεται υπερβολικο αυτο που λεω ομως προσωπικα προτιμω ενα καλο Ν που σε σχεση με οτι αλλο ζυγιζει αερα... Very happy Very happy
Steve - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έπαιρνε Ν εμένα το κάρο μου, θα έβαζα. Έλα όμως που μπορεί να πάρει μόνο "τύπου" Ν όπως όλα τα 206!!! (κάτι τέτοιο είχε πει ο Πρόεδρος στις Ροβιές φέτος... ότι δεν υπάρχουνε καθαρά Ν για μας Sad Scratch ) Όσο για το βάρος, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, άλλωστε γι αυτό και θα πετάξω 800 ευρώ για Sparcoκουβάδια... Rolling eyes
Steve - Κυρ 16 Ιαν 2005, 11:52:39
Θέμα δημοσίευσης: Διπλή εξάτμιση (μέρος 2ον)
Ναι, μέρος 2ον γιατί το 1ο το είδα κλειδωμένο Evil

Βρήκα κάτι και είπα να το μοιραστώ μαζί σας... Cool

Σε λεφτά έρχονται ίδια σχεδόν με το 2πλό καζάνι της Devil όπως γράφει παρακάτω... Αλλά δεν ξέρω τι παίζει σε θέμα επιδόσεων! Sad

Είναι καλή λύση για 600κάτι ευρώ... Wink Και μάλλον είναι χειροποίητα! Evil
lepou - Δευ 17 Ιαν 2005, 22:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
καλο αλλα που το βρησκεις? απο ιντερνετ παραγελλεια?
Steve - Δευ 17 Ιαν 2005, 23:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
καλο αλλα που το βρησκεις? απο ιντερνετ παραγελλεια?

Από το ίδιο το site, με 50 ευρώ το πολύ μεταφορικά έξοδα! Wink
MEMsound - Πεμ 04 Ιαν 2007, 10:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή σε κάποιους αρέσουν οι καγκουριές.
http://www.french-power.com/product_info.php?info=p1075_-5DB-Sportauspuffanlage-206.html

Pughell - Πεμ 04 Ιαν 2007, 11:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι λιγο... Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 04 Ιαν 2007, 11:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
...πολύ θα έλεγα... Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 04 Ιαν 2007, 12:17:03
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι κι έτσι... Razz
cOoL_aLeXgr - Σαβ 28 Απρ 2007, 01:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια, ψιλοκαγκουρια η μου φαίνεται?
DimiP - Σαβ 28 Απρ 2007, 22:41:53
Θέμα δημοσίευσης:
cOoL_aLeXgr έγραψε:

σου φαινεται Cool
vinman - Κυρ 29 Απρ 2007, 13:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
cOoL_aLeXgr έγραψε:

σου φαινεται Cool

+1 Wink
MEMsound - Δευ 30 Απρ 2007, 10:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
προχθες είδα ένα μαυρο 206cc με διπλή εξάτμιση σαν αυτή http://www.performance-exhausts.co.uk/newscorp206dual.jpg
και φαινόταν μια χαρά.

λιγάκι καγκουρίστικο αλλά όμορφα.
STELIOS - Δευ 30 Απρ 2007, 12:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν εχεις κινητηρα με περισσοτερα απο 4 πιστονια ή τουλαχιστον 2000 κυβικα, η διπλη εξατμηση ειναι σαν τη συλικονη στο στηθος: ΨΕΥΤΙΚΗ...
206 groupA - Δευ 30 Απρ 2007, 16:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε που θα πεταξεις χωρις λογο τα χρηματα σου γιατι στην ουσια δεν θα ειναι καθολου λειτουργικη.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες