chatasos έγραψε: |
Νομίζω η Ρένα έχει διπλή εξάτμιση ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Noop,μία μεγάλη διπλή στην μέση έχει. |
Judger έγραψε: |
Φιλε Μακη ,με την συγκεκριμενη εξατμιση που εχεις postαρει,εκτος του οτι θα βαρυνεις ασκοπα το 206 σου,δεν προκειτε να δεις και απολυτος τιποτα στον τομεα τον επιδοσεων.Η συγκεκριμενη εξατμιση που μας δειχνεις,δεν ειναι εξατμιση αλλα μουφοεξατμιση.Αν παρατηρησεις, το αριστερο τμημα εχει την κλασικη μαυριλα που εχουν ολες οι εξατμισεις ,ενω το δεξι ειναι ολοκαινουργιο.Αυτο οπως καταλαβαινεις σημαινει οτι το επιπλεον καξανακι δεν χρησιμοποιητε και ειναι εκει που το βλεπεις μονο για εφε.
Ειναι κλασικη πατεντα που εδω στην Ελλαδα την χρησιμοποιουν πολυ τα Seat Leon....Αν δεις ποτε κανε διμπουκο Leon παρατηρισε το.... |
DimiP έγραψε: | ||
σαν καλος καγκουρας θα επρεπε να ξερεις πως υπαρχουν τροποι για να "μαυρισεις" την ψευτομπουκα. 1). μαυριζεις την ψευτικη μπουκα με αυθεντικη μαυριλα απο την αλλη!!!! 2). χρησιμοποιεις προιοντα "μαυριλας" του εμποριου... ετσι και οι 2 μπουκες "παιρνουν ζωη" χαχαχαχχα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Judger έγραψε: | ||||
Αχαχαχαχαχαχα.... Ποπο ρε Dimip την εχεις μεσα σου την καγκουρια... Ουτε που το ηξερα αυτο..... Δηλαδη υπαρχουν ατομα που το κανουν αυτο?????????? Παει,εχει ξεφυγει τελικα ο κοσμος..... |
kavaliotis έγραψε: |
DimiP δεν χρειαζεται να ψαχνεις στα περιοδικα για να το δεις αυτο, εχει ηδη αναφερθει εδω απο καποια κοπελα νομιζω και μας εδωσε και λινκ για το προιον, αν και ειναι απο αμερικανικο μαγαζι! Παντως δεν νομιζω οτι αυτο ειναι καγκουρια, νομιζω οτι ειναι πιο πολυ για να σπας πλακα με τους φιλους σου που θα ειναι απο πισω και θα κλανουν μεντες μολις βλεπουν φλογα ή για να την σπας σε κανα γρηγορο καθως θα τον προσπερνας και θα νομιζει οτι εισαι πολλα κυβικα πιο πανω απο αυτον! Μετα και να σε προσπερασει, απλα θα νομιζει οτι δεν ηθελες να τον τρεξεις! ![]() ![]() ![]() |
Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω κατι αλλο... Μιας και το RC υπαρχει στην αγορα, αρα και τα ανταλλακτικα του, μπορουμε να βαλουμε την εξατμιση του στα δικα μας??? Μιλαω για την διπλη που εχει...Ή αν βαλω καποια που μοιαζει σαν αυτη, δεδομενου του οτι θα εχω καμμια 80αρια αλογακια μονο, θα κερδισω ή θα χασω αν εχει 2 αποληξεις αντι για μια η εξατμιση??? Περιμενω καποιες απαντησεις γιατι πολυ μου εχει αρεσει ρε γα**το και κατι τετοιο θελω να βαλω... Επισης θα χωραει στην ποδια πισω η διπλη ή θα πρεπει να κοψω για να χωρεσει?
|
DimiP έγραψε: |
θα μαθεις! σιγα σιγα μη βιαζεσαι!
με εμας που εμπλεξες ...θα μαθεις πολλα.!!! ακου και το απιστευτο. σε περιοδικο του χωρου των βελτιωσεων ειδα διαφημιση για καποιο μηχανημα (μικρο σε μεγεθος και απλο στη χρηση) που αναλαμβανει την εξης καταπληκτικη δουλεια: Να βγαζει φλογες απο την εξατμηση του αυτ/του κατα βουληση του οδηγου!!! Ω ναι! "αποκτειστε κι εσεις φλογα στην εξατμιση σαν τα αγωνιστικα του wrc" ελεγε η λεζαντα!!! Απισευτο;; κιομως αληθηνο! |
-=N4X=- έγραψε: |
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
βΓΗΚΕ ΣΧΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!!!!!!! |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Έχει τουλάχιστον 2 χρόνια που έχει βγει και είναι ηλεκτρική. Ο ήχος της, ψαρωτικός μεν, απαίσιος δε. ![]() |
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
βΓΗΚΕ ΣΧΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!!!!!!! |
Θα εχει πολυ πλακα να περνας κανενα σαξοραλλο |
Στο να ψαρωνεις τους αλλους πολυ απλα κ να σε περναει το σαξοραλλο με την σκουπα κ να ειναι ετοιμος για ψυχιατρο!!! ![]() |
pugsang έγραψε: | ||
Αυτο ειναι το δύσκολο..Ολα τ αλλα γίνονται ![]() ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Αι στην ευχη? Και εγω ο μαλ**ας πηγα και εβαλα κανονικο turbo....! ![]() ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: |
Και στα'λεγα εγώ!!!
Δεν χρειάζεται turbo!!!! |
Παντως αυτη η σκαστρα για ατμοσφαιρικα αμαξια θα μου ηταν πολυ χρησιμη αν ειχε και ΟΝ-ΟFF function. Κοινως μιας και ειναι πιο πολυ για ψαρωμα, να το εχω σε λειτουργια μονο οταν παω για βολτα για "ψαρεμα" γιατι οπως και να το κανουμε η σκαστρα ειναι λιγο σπαστικη οταν την εχεις συνεχεια να ακουγεται σε καθε αλλαγη ταχυτητας...
Οσο για τις φλογες, το ιδιο πραγμα! Θα εχει πολυ πλακα να περνας κανενα σαξοραλλο και να βγαζεις φλογες απο πισω! Θα μεινουν ολοι με ανοιχτα τα στοματα!!!! (ή θα καταλαβουν τι καγκουρια ειμαστε και θα γελανε μαζι μας στα φαναρια! Ahahahahahhahahhha!!! ![]() |
BUBA έγραψε: |
Devil Twin Exhausts
http://www.ccfreund.de/cc-karo/Devil_Sound.WMV Βαλτε τo Volume sto 10 και απολαύστε.. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Εμενα εχει δυο απο μαμα αλλα δεν εντυπωσιαστηκα.Ο λογος ειναι οτι εχουν δει τα ματια μου πολλα αμαξια τερατα απο πολυεστερες και αεροτομες τυπου B-17 και τα εχω συχαθη.Να δουμε τι θα λεει απο θορυβο. |
PHSYBORG έγραψε: |
![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||
Β-1Β Είναι το αεροσκάφος άντε αν εννοείς το F-117.. Iσωμα όλα τα έκανες αχρηστε ![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||
Β-1Β Είναι το αεροσκάφος άντε αν εννοείς το F-117.. Iσωμα όλα τα έκανες αχρηστε ![]() |
lepou έγραψε: |
καλο αλλα που το βρησκεις? απο ιντερνετ παραγελλεια? |
cOoL_aLeXgr έγραψε: |
παιδια, ψιλοκαγκουρια η μου φαίνεται? |
DimiP έγραψε: | ||
σου φαινεται ![]() |