PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - fog lamps pulb faulty

stelios 207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 15:30:21
Θέμα δημοσίευσης: 207 - fog lamps pulb faulty
μετα απο τοποθετηση ξενον στα προβολακια.υπαρχει λυση?
drdino - Τετ 05 Μάϊ 2010, 15:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι, βέβαια.

Πετάς τις μ@λακίες που έβαλες και βάζεις τις κανονικές λάμπες.

Αν τα θες για ομίχλη, με τα xenon δεν θα βλέπεις τίποτα, αν τα θες για μούρη είσαι επικίνδυνος.
stelios 207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 15:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
καλο!υπαρχει λυση με τα ξενον?
drdino - Τετ 05 Μάϊ 2010, 15:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το είπα για αστείο.

Έλεος με τους κάγκουρες που μας στραβώνουν.
dope207 - Τετ 05 Μάϊ 2010, 15:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνώ με τον drdino, αν θες να βλέπεις στην ομίχλη μονάχα απλές λάμπες. και αν θες να βάλεις και κάποιες άλλες ποιο κίτρινες ακόμα καλύτερα
stelios 207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 15:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
αν υπαρχει καποιος γνωστης του θεματος ας απαντησει παρακαλω.
giannis27 - Τετ 05 Μάϊ 2010, 16:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
σου έβγαλε αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα? fog lamps pulb faulty ?????
ή απλά σου λέει ότι υπάρχει καμμένη λάμπα?
γιατί από όσο ξέρω τα προβολάκια δεν έχουν σύστημα εντοπισμού καμμένης λάμπας .
ίσως το μήνυμα να εμφανίζεται από κάποια ψείρα/λεντάκι.
stelios 207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 16:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο ακριβως.
stelios 207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 16:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
με το που κλεινω τα προβολακια μου το βγαζει.
king207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 16:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί ανάβεις τα προβολάκια? Confused
android - Τετ 05 Μάϊ 2010, 17:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
χενον στα μεσαια εχεις?αν ναι
κανε τραμπα τα μπαλαστ με τα μπαλαστ απο τα προβολακια
αν το προβλημα παει στην μεσαια σκαλα...θα φταινε αυτα

κ να υποθεσω οτι τα καλωδια τους πατανε καλα κτλ στην μαμα φυσα...γιατι ειναι "καπως" αυτη η συνδεση
stelios 207cc - Τετ 05 Μάϊ 2010, 20:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
θα το δοκιμασω για να δω αν λυθει το προβλημα.ευχαριστω για την συμβουλη σου!
nOkpos - Τετ 05 Μάϊ 2010, 22:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω εχω το προβλημα ειναι απο τα balast ... Wink
dimkeras - Τετ 05 Μάϊ 2010, 23:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
...από όσο ξέρω τα προβολάκια δεν έχουν σύστημα εντοπισμού καμμένης λάμπας...

Έχουν, δυστυχώς.

Και υπάρχει λύση.

Αλλά συμφωνώ με drdino.
android - Πεμ 06 Μάϊ 2010, 21:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
giannis27 έγραψε:

Έχουν, δυστυχώς.

Και υπάρχει λύση.

Αλλά συμφωνώ με drdino.

ρε αλλα ηλεκτρικα εχω εγω...ποτε δεν μου χει αναψει τπτ για καμενη λαμπα κ απο δοκιμες απειρες...
dimkeras - Πεμ 06 Μάϊ 2010, 23:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
dimkeras έγραψε:
giannis27 έγραψε:

Έχουν, δυστυχώς.

Και υπάρχει λύση.

Αλλά συμφωνώ με drdino.

ρε αλλα ηλεκτρικα εχω εγω...ποτε δεν μου χει αναψει τπτ για καμενη λαμπα κ απο δοκιμες απειρες...

Είσαι τυχερός μάλλον!

Αλλάζουμε? Laughing

Πλάκα-πλάκα αλλά ούτε το λαμπάκι της πινακίδας δε μπορώ να βγάλω χωρίς να με ζαλίσει. Ευτυχώς, οι πλαφονιέρες δεν έχουν αναγνώριση! Very happy
stelios 207cc - Παρ 07 Μάϊ 2010, 14:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
θα δοκιμασω το απογευμα αλλα μπαλαστ κ αν δε λυθει το προβλημα,θα βαλω canbus κ θα σας ενημερωσω.
mrkaza - Παρ 07 Μάϊ 2010, 15:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι σε αυτούς που αγοράζουν τα xenon αλλά το οτι αυτος που τους τα βάζει τα ρυθμίζει στο θεό .

Στο μόνο που φταιει αυτός που τα αγοράζει είναι οτι αν του πεις οτι θα βλέπεις ποιο έντονα αλλά τα Φώτα σου δε θα φωτίζουν ψηλά θα παει στο δίπλα @@ που θα του το κάνει .

Ποιο δυνατός ποιο λευκός φωτισμός είναι το θεμιτό το να φωτίζει μέχρι την κολοπετινιτσα είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ και μάλιστα είναι το μόνο πράγμα που αν ήμουν στρουμφ θα εξαντλούσα κάθε μα ΚΑΘΕ όριο αυστηρότητας που θα μου επέτρεπε ο νόμος. Kανονικά θα έπρεπε να έκοβαν κλίση και να πήγαιναν για έλεγχο στο κατάστημα που έγινε η τοποθετήσει κτλ κτλ .

Δεν είναι δυνατόν εκεί που πηγαίνω να αναγκάζομαι για 5-10 δευτερα να έχω αφήσει τα χέρια απο το τιμόνι για να τα έχω στα μάτια χαϊδεύοντας το φρένο και να παρακαλάω οτι ο μπροστά δε θα φρενάρει απότομα αλλά ούτε ο από πίσω τυφλωμένος δε θα πέσει επάνω μου .

Τουλάχιστον αυτοί που ανάβουν τα προβολάκια δε τυφλώνουν δε ξέρω γιατί αλλα απο εργοστασιακα προβολάκια δεν εχω τυφλωθη ποτε σε αντιθεση με xenon ή και απλά φωτα ρυθμισμένα λαθος
SAKIS-LEMANS - Παρ 07 Μάϊ 2010, 15:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως υπάρχουν κάτοπτρα αυτοκινήτων τα οποία όπως και να τα ρυθμίσεις απλα διαχέουν πολύ το φως με αποτέλεσμα πάντα να τυφλώνουν. Στην γερμανία ξένον δίδοντε μόνο με κάτοπτρα μαζί. Όλα τα άλλα είναι παράνομα. Γι ' αυτό και δεν υπάρχουν τα γνωστά αυτά κιτάκια στην Γερμανία και ούτε κανένας τα κατασκευάζει εκεί....
drdino - Παρ 07 Μάϊ 2010, 15:24:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι λάθος ρύθμιση, είναι ΛΑΘΟΣ γενικότερα.
ironman02 - Παρ 07 Μάϊ 2010, 15:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως το αμάξι του Fynos (207 με τα φανάρια projectors του RC) που το είχα δει για λίγο στα γρήγορα με τα xenon, μου φάνηκε ότι ήταν πολύ περιορισμένο το φώς σε σχέση με άλλα που έχω δει και δεν πρέπει να τύφλωνε..Όντως πρέπει να κάνουν για xenon τα φανάρια GT-RC.
ParisMcridis - Παρ 07 Μάϊ 2010, 17:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη εχω φιλο μηχανοβιο κ ολα με πριζει οτι τον στραβωνα με τα xenon στο 206 που ειχα(ειχα βαλει την ρυθμηση στο 1),τωρα με το rc μου λεει οτι δεν τον ενοχλω κ ειναι στο 0.Κανουν δουλεια τα projectors.Οσο για τις βλαβες εμενα μου εβγαζε βλαβη απο τις ψειρες.Εβαλα τις κανονικες κ ολα ok.Εχει βαλει κανεις λευκες οχι xenon στα φωτα στροφης του rc?Και αν ναι αξιζει?[/b]
stelios 207cc - Παρ 07 Μάϊ 2010, 22:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
το ενα μπαλαστ ηταν προβληματικο,δεν βγαζει πλεον βλαβη.ευχαριστω σε οσους μου απαντησανε ως προς την λυσει του προβληματος μου.σε ολους τους υπολοιπους θα θελα να υπενθυμισω οτι μοιραζομαστε το ιδιο παθος!απλα ο καθενας με δικο του τροπο!καλο βραδυ. Very happy
fynos - Παρ 07 Μάϊ 2010, 23:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
OSRAM Night Breaker και ξεμπερδεύεις . . . πολλά από τα παιδία τις έχουν τοποθετήσει και στο φανάρι του GT/RC για την μεσαία σκάλα και είναι πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι !
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες